70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben halime şükredeyim bari. eşimden ne istesem yapar, yemek, bulaşık, temizlik... ben pek istemiyordum yaptırmıyordum ama öyle alıştırmayım bari. şuan isterken yapmasına izin vereyim rahata alışmasın

puccaaaa aldım listeyi teşekkür ederim. benim diyetimden pek farklı değil. bunu denemeye başlıcam yarından itibaren.

iyi akşamlar kızlar. bende yakında sizlere katılıcam. 71 kiloyum şuan. doğumdan sonra atamadım. ama şimdi bebişim küçük ve sütüm az o yüzden yemek yiyorum. birazcık daha büyüsün bende sizlerle beraber zayıflıcam. zayıflamaya mecburum çünkü işe geri döndüğümde hiç bi kıyafetim olmazsa ben biterim

bencede öp başına koy bende çoğu şeyde hakkını yiyemem ama ev tertipi düzeni karşısında hiç hassas değil okuldan birlikte geliyoruz ben mutfağa yöneliyorum yorulmuştur yardım edeyim demez geçenlerde misafir geldi neolacak toplayıveririz oyuncakları gel otur diyor ki ben misafir geleceğinde kendimden geçerim ama anneden, yetiştirmeden kaynaklı kayınvalidemde vurdumduymaz çok görmemek lazım aslında
kirli çamaşırlarını kirli sepetine katlayıp koyuyo yaaaaa

eşim pek ailesyile yaşamamış,
okul iş dolayısyle hep ayrı yaşamış ailesinden
yapa yapa öğrenmiş işte..
biraz da yatkınlık meselesi galiba...
benim eşimde yaşamamış ama bekar hayatıda sürmemiş üniversitede yurtta kaldı yemek bulaşık derdi olmadı atandıktan sonrada 2-3 kişi evde kaldılar ama 1 sene yeterli gelmemiş işleri öğrenmeye
ya benim bir arkadaşımın eşi var arar ne yemek yapayım diye sorar bayan öğretmenlerden yemek tarifi alıyormuş eşime anlatıyorum eşimin okulunda çalışıyor dalga geçiyor

slm...

sabah
klasık kahvaltım
1bardak sıcak limonlu su
1haşlanmış yumurta
2dilim ekmekle kaşarlı tost
5çatak krem peynir
1zeytin

öğle
1haşlanmış tavuk budu
küçük parca göğüs eti çok azdı
ayran

ara
3fındık

akşam
1.5 kase nestle müsli

2.5litre su
3bardak yeşil çay

sütün yemek yemekle fazla alakası yok belli bir kaloriyi almak yeterli oluyor yani dengeli beslenmek ama bol su içmek sütü etkilemez küçükmü bebeğiniz?

Ben yatar kısçeler iyi gecelerrr.
Acaip uyku bastırdı.
Öptüm sizi.
Menülerinizi yazarsanız yarına yorumlarım ben..

ayy kızımı biuyutabilsem bende yatacam kaç gündür uykusuzum sabah zor kalkıyorum iyi geceler canım

3 aylıkmış, daha pek minikk

eşim üniversitede 4 sene evde kalmış
iş hayatında da 4 sene evde kalmışş
normal aslında işleri bilmesi
ama yapmayan ne kadar bilse de yapmaz bence..

ayyy yokkk öyle de istemem çok komkmişşş arıo soruo ne yemek yapayım diye
herşey kararında güzel..
biz mesela bu yılbaşında dışarı çıkmadık birlikte süper şeyler hazırladık çok eğlenceliydi..
ayda yılda bir girer mutfağa yanii.
tertip düzen de kişinin içinden gelecek öğretmekle olmuyor malesef..

Son düzenleme:

ben hayret ediyorum bu menülerle nasıl acıkmıyorsunuz?? öğlen tamamda akşam ben hiç dayanamıyorum yaaa

güzel menü

8 sene gerçekten uzun bir süre evet normal bilmesi şanslısın bacım ne diyelim
benim eşimde hiç yapmaz diyemem geçen haftasonuydu sanırım kızım erken kalktı 11 gibi geri uyuttum sonra bende yattım eşim kalkıp süper bir kahvaltı hazırlamış ama ocak mocak hertaraf kirlenmişti çok şey istiyorum sanırım ellerindende gelmiyor işte... bugün okulda erkek hocalardan biri '' dolabı açın gömlekler jilet gibi ütülüdür, lavoboyu banyoyu çok temiz bırakırıp ufacık bir leke kalmaz herşeyim son derece düzenlidir ama eşimin yinede memnun olmadığı şeyler vardır'' d,yor biraz da haklı insanoğlu hep daha fazlasını ister

haklısın canım elimizde olan şeylerle mutlu olmayı bilmezsek
hiçbir zaman mutlu olamayız, herşeyden şikayet ederiz..
mesela eşin kahvaltı hazırlamış sürpriz yapmış ne kadar güzel bişey
ocağı kirletmiş, oraya onu dökmüş bilmem ne diye hevesini kırmamak lazım
o zaman bir daha hazırlamaz, erkekler biraz çocuk gibidirler..
benim eşim de kahvaltı hazırlar bazen birinde dolabın içine bal dökmüş her yer vıcık vıcık olmuş
farketmemiş belli ki farketse silerdi ama ben hiç bozuntuya vermedim biraz sularına gitmek lazım

Son düzenleme:

evet haklısın bende hiç ses etmedim sildim kahvaltıdan sonra heryeri:106: benim biraz ocak takıntım vardırda hep temiz olsun isterim bişey damlasın yemeğin pişmesini beklemem ama eşim yapıncada naptın mahvettin demem ayda yılda biyapmış hevesini kırarmıyım

ayyy neden kimse bişey yazmıyor yaaa sıkıldım facede açmıyor uyuyacağım şimdi :85::85:, acıktım bide :26::26: yaaa ne farkettim biliyormusunuz akşam yemeğinde çok yersem sonra acıkıyorum ters bir durum ama öyle

çenesi düşükler oku oku bitmedi geçmiş ama pes etmeyecem bitirip gelecem kaçmayın bir yere geliyoooooooom
canım hareketleri sert ve zor belini zorlayabilir. direk bele yüklenen hareketleri yok. ama zıplama ip atlamayı falan yapabilir misin bilmiyorum. ben sağlam olmama rağmen zıplama hareketinin tamamını yapamıyorum.
ay canım zor iş el memleketlerde allah sabır versin

he he ben hep çok sıcak içerim yaaa. hatta devamlı kaynatırım altını ağzım yana yana hüpletecem ille

hoşgeldiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…