dünden poğaçaları ve hamur işlerini unutturalım..
Ben yatar kısçeler iyi gecelerrr.
Acaip uyku bastırdı.
Öptüm sizi.
Menülerinizi yazarsanız yarına yorumlarım ben..
Attımmm bileee.
amin canımcımm
eşime de dışardan bakanlar böyle böyle yapıo desem
hayatta inanmazlar gayet maçodur kendisi
ama evde kuzu oluyor
kirli çamaşırlarını kirli sepetine katlayıp koyuyo yaaaaa
bencede öp başına koy bende çoğu şeyde hakkını yiyemem ama ev tertipi düzeni karşısında hiç hassas değil okuldan birlikte geliyoruz ben mutfağa yöneliyorum yorulmuştur yardım edeyim demez geçenlerde misafir geldi neolacak toplayıveririz oyuncakları gel otur diyor ki ben misafir geleceğinde kendimden geçerim ama anneden, yetiştirmeden kaynaklı kayınvalidemde vurdumduymaz çok görmemek lazım aslındabunları okudukça şok oluyorum yaaa
1.5 senelik evliyim..
eşimin zor bir mesleği var zihin yorgunluğu çok oluyor yani
ama okadar yardımcı ki bana her konuda ki ben henüz çalışmıyorum
çoğu zaman birlikte yaparız işleri
evi süpürür ben silerim vs.
çok güzel yemek yapar
özel günlerde girer mutfağa..
ben ders çalışırken çayımı getirir
ve her işi biliyor şok oluyorum bazen ütüsünü kendi yapar mesela
genelde..anladım ki öpüp başıma koymalıyım eşimi
kirli çamaşırlarını kirli sepetine katlayıp koyuyo yaaaaa
benim eşimde yaşamamış ama bekar hayatıda sürmemiş üniversitede yurtta kaldı yemek bulaşık derdi olmadı atandıktan sonrada 2-3 kişi evde kaldılar ama 1 sene yeterli gelmemiş işleri öğrenmeyeeşim pek ailesyile yaşamamış,
okul iş dolayısyle hep ayrı yaşamış ailesinden
yapa yapa öğrenmiş işte..
biraz da yatkınlık meselesi galiba...
sütün yemek yemekle fazla alakası yok belli bir kaloriyi almak yeterli oluyor yani dengeli beslenmek ama bol su içmek sütü etkilemez küçükmü bebeğiniz?iyi akşamlar kızlar. bende yakında sizlere katılıcam. 71 kiloyum şuan. doğumdan sonra atamadım. ama şimdi bebişim küçük ve sütüm az o yüzden yemek yiyorum. birazcık daha büyüsün bende sizlerle beraber zayıflıcam. zayıflamaya mecburum çünkü işe geri döndüğümde hiç bi kıyafetim olmazsa ben biterim
Ben yatar kısçeler iyi gecelerrr.
Acaip uyku bastırdı.
Öptüm sizi.
Menülerinizi yazarsanız yarına yorumlarım ben..
iyi akşamlar kızlar. bende yakında sizlere katılıcam. 71 kiloyum şuan. doğumdan sonra atamadım. ama şimdi bebişim küçük ve sütüm az o yüzden yemek yiyorum. birazcık daha büyüsün bende sizlerle beraber zayıflıcam. zayıflamaya mecburum çünkü işe geri döndüğümde hiç bi kıyafetim olmazsa ben biterim
bencede öp başına koy bende çoğu şeyde hakkını yiyemem ama ev tertipi düzeni karşısında hiç hassas değil okuldan birlikte geliyoruz ben mutfağa yöneliyorum yorulmuştur yardım edeyim demez geçenlerde misafir geldi neolacak toplayıveririz oyuncakları gel otur diyor ki ben misafir geleceğinde kendimden geçerim ama anneden, yetiştirmeden kaynaklı kayınvalidemde vurdumduymaz çok görmemek lazım aslında
benim eşimde yaşamamış ama bekar hayatıda sürmemiş üniversitede yurtta kaldı yemek bulaşık derdi olmadı atandıktan sonrada 2-3 kişi evde kaldılar ama 1 sene yeterli gelmemiş işleri öğrenmeye
ya benim bir arkadaşımın eşi var arar ne yemek yapayım diye sorar bayan öğretmenlerden yemek tarifi alıyormuş eşime anlatıyorum eşimin okulunda çalışıyor dalga geçiyor
slm...
sabah
klasık kahvaltım
1bardak sıcak limonlu su
1haşlanmış yumurta
2dilim ekmekle kaşarlı tost
5çatak krem peynir
1zeytin
öğle
1haşlanmış tavuk budu
küçük parca göğüs eti çok azdı
ayran
ara
3fındık
akşam
1.5 kase nestle müsli
2.5litre su
3bardak yeşil çay
slm...
sabah
klasık kahvaltım
1bardak sıcak limonlu su
1haşlanmış yumurta
2dilim ekmekle kaşarlı tost
5çatak krem peynir
1zeytin
öğle
1haşlanmış tavuk budu
küçük parca göğüs eti çok azdı
ayran
ara
3fındık
akşam
1.5 kase nestle müsli
2.5litre su
3bardak yeşil çay
eşim üniversitede 4 sene evde kalmış
iş hayatında da 4 sene evde kalmışş
normal aslında işleri bilmesi
ama yapmayan ne kadar bilse de yapmaz bence..
ayyy yokkk öyle de istemem çok komkmişşş arıo soruo ne yemek yapayım diye
herşey kararında güzel..
biz mesela bu yılbaşında dışarı çıkmkadık birlikte süper şeyler hazırladık çok eğlenceliydi..
ayda yılda bir girer mutfağa yanii.
tertip düzen de kişinin içinden gelecek öğretmekle olmuyor malesef..
8 sene gerçekten uzun bir süre evet normal bilmesi şanslısın bacım ne diyelim
benim eşimde hiç yapmaz diyemem geçen haftasonuydu sanırım kızım erken kalktı 11 gibi geri uyuttum sonra bende yattım eşim kalkıp süper bir kahvaltı hazırlamış ama ocak mocak hertaraf kirlenmiştiçok şey istiyorum sanırım ellerindende gelmiyor işte... bugün okulda erkek hocalardan biri '' dolabı açın gömlekler jilet gibi ütülüdür, lavoboyu banyoyu çok temiz bırakırıp ufacık bir leke kalmaz herşeyim son derece düzenlidir ama eşimin yinede memnun olmadığı şeyler vardır'' d,yor biraz da haklı insanoğlu hep daha fazlasını ister
haklısın canım elimizde olan şeylerle mutlu olmayı bilmezsek
hiçbir zaman mutlu olamayız, herşeyden şikayet ederiz..
mesela eşin kahvaltı hazırlamış sürpriz yapmış ne kadar güzel bişey
ocağı kirletmiş, oraya onu dökmüş bilmem ne diye hevesini kırmamak lazım
o zaman bir daha hazırlamaz, erkekler biraz çocuk gibidirler..
benim eşim de kahvaltı hazırlar bazen birinde dolabın içine bal dökmüş her yer vıcık vıcık olmuş
farketmemiş belli ki farketse silerdi ama ben hiç bozuntuya vermedim biraz sularına gitmek lazım
canım hareketleri sert ve zor belini zorlayabilir. direk bele yüklenen hareketleri yok. ama zıplama ip atlamayı falan yapabilir misin bilmiyorum. ben sağlam olmama rağmen zıplama hareketinin tamamını yapamıyorum.karakedi sana bişey sorcam sen sımdı mıchels yapıyon ya bende sımdı alayım dıye dusunuyom cd yı ama bende bel fıtıgı var cok zor dıyonuz sence belıme bı sıkıntı yapar mı yanı bele yüklenen hareketler var mı bı de bakım ona göre alcam
ay canım zor iş el memleketlerde allah sabır versinbende merak ettim naf napti acaba nededi diyetisyen
kizlar kafam catliyo yarin isarkadasi gelcek pis pis siritacak demedigini birakmadi noldu hic birsey olmadi olan bana ve müsliman isarkadasima oldu sinirlerimiz bozuldu günlerce uyuyamadik agladik simdi herkesde bi hava yabanciysan söz söyleyemesin havasindalar
Arkadaşlar bir hatırlatma yapayım yeşil çay yada başka bir çay içerken dikkat etmemiz kural...!!!!
PROF. DR. OSMAN MÜFTÜOĞLU
Son on yılda yıldızı parlayan besin destekleri listesine yeşil ve siyah çayda bol miktarda bulunan KATEŞİNleri de eklemek lazım. Kateşinlerin yeşil çayda biraz daha fazla miktarda bulundukları doğru ama yeşil çayda siyah çayın iki katı kateşin var- siyah çayı yeşil çaydan çok daha fazla tüketen halkımız için ben geleneksel çay içmeye devam edin, arada bir yeşil çay da içmeyi unutmayın derim. Bir hatırlatma: Sıcak çay ağız ve sindirim sistemi kanserlerine yakalanma riskinizi arttırır, dikkatli olun, çayı çok sıcak içmeyin.
hatırlatma yapayım yeşil çay yada başka bir çay içerken dikkat etmemiz kural...!!!!
merhaba kızlartakımınızda boş yeriniz varmı? ben aslında 5.takım dayım hem burda hem orda yarışabilirmiyim bi sorun olur mu? takımımız pek aktif değil tabi herkes elinden geldiğince günde uğramaya çalışıyor ama yinede durgun sizinde aktifliğiniz dikkatimi çekti..
bende sizin takıma katılabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?