70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inat ettim 20 sf okudum geldim kızlar yaa

çok vahim değil ama acık sakat yine de yaşatırız korkmayın :) sen zaten hatanı biliyon :)
simit olmasa imiş şahane diyecem
çok iyi canım
ay canııım ah bu erkekler

aynen katılıyom anne nasıl öğretti ise öyle gider. bizimkinin tek yaptığıda ütü ona da razıyım ne edek. birde bu kadar dağınık olmasa ben iş falan istemiyorumda. her akşam eve giriyom yarım saat mutfak ve salonu toplamak sürüyo sadece
sagol canim yarin kendim goturucem oglene kadarmis doktor esimde calisiyo ben goturucem almancam cok az oyuzden sorun oluyo yoksa turkiyede olsa hic aramam esimi

sabahi cok gec yaptim canim oyuzdende aralarla gecistirdim ogleni
olsun canım her zaman olmuyo herşey tıkırında. bende bugün hastayım diye saçma sapan bir menü yaptım :)

ya varya delirecem elinde koca bir saksıyla gelmiş çiçek salonda üşüyormuş ya yatılan odada çiçekmi olur dedim bitane çiçekten ne olacak dedi sinir oldum yaaa

gecmis olsun canim

canım bisküvi hiç birşey bulamazsan arayı geçiştirme diye son umut yoksa yasak yani :)))
mesela öğle ile akşam arası 2 tane yap birinde 2 mandalina birinde elma ye. yada birinde 2 kaşık yoğurt birinde tek meyve gibi
okadar alıntı yapmışın hiç içinde ben yokum:26::26: küttüm bende

kız unutmadım bak son alıntıda varsın anca bitti 20 sf

evet canim resmen acik ariyorlar hic mutlu degilim isim rahat ama rahatlikda yetmiyo kafam beynim yoruluyo artik bende ugrasmakdan yoruldum
hosgeldin canim

gecmis olsun canim benim adim suzan 30 yasindayim 10 senelik evliyim ve 4.5 yasinda oglisim var hamilelikden sonra veremedim geri
canim 6aylik kizim ben zarari oldugunu bilmiyorum hemde zaten cok az iciyorum

canim esimi bekliyorum yarim saate kadar gelir gitcez hemen gelinnce
naptiniz canim kiz nasil oldu :26:
Kızlar acil çıkış yapıyorum listeyi isteyen arkadaşlara ö.m atarım buraya yazın akşama bakarım ben
bende bi gözatayim bebis
neli yaptın kahveyi...
sudemcim bugün kahve cok ictim energy iceceyi istermin
ben geldim kizlar ne haber benim canim skkin gecmisede bakmadim
:26::26:
cok sevindim canim benim
Ben yatar kısçeler iyi gecelerrr.
Acaip uyku bastırdı.
Öptüm sizi.
Menülerinizi yazarsanız yarına yorumlarım ben..
iyi geceler fistik
hosgeldin canim sohbete katil yinede canim
hic sorma cok morelim bozuk kafam agriyo kafama cok takdim karnima sanci giriyo yarin ne süpriz bekliycek beni bilmiyorum psykolocim bozuldu yine acaba diyorum hic karsisina cikmasammi istrada ayrilsam zaten uyuyamam

okadar alıntı yapmışın hiç içinde ben yokum:26::26: küttüm bende
anaaaaaaaaaaaaa küsmüşşşş oynak bişey çalak:13:

ya varya delirecem elinde koca bir saksıyla gelmiş çiçek salonda üşüyormuş ya yatılan odada çiçekmi olur dedim bitane çiçekten ne olacak dedi sinir oldum yaaa
bence de olmaz çiçekler gece oksijen alıp korbondioksit verir odanın oksijenini tüketecek boşuna...

canım en temiz yöntem umursamamak . yada umursamaz davran aman boşver yalan dünya sen boşuna kendini sıktığınla kalacan...

gidemedik canim esimin calistigi araba bozulmus tamire goturmus bende gidemedim tabi kapanmasna yarim saat vardi otobus felanda yoktu aradi sim yarin sabaha randevu verdiler sabah ben goturucem ogleden sonra doktor kapaliymis cat pat almancayla idare edicem artik

kızlar karnımdan bir sesler geliyor tık tık tak tak kimo diyorum
abla acccık yemek ver mesela datlu mesela kek mesela gofret mesela cugulat nolir abla vallah sana kilo yapmıcaz diyolarr
hiiiiiiiiii terbiyesizler açmadım kapıyı

yok öyle bir ses hayal ooooo sen duyma onları
sen ona bir yeşil çay ver içsin sussunnnnn

guzellerrrr ben regl olmusummmm ondanmıss demek bas agrımmm cıkıyorum bırazz dınleneyım yarın gorusuruzzzz ıyı gecelerrr herkeseeee:...hoşçakalınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…