suziş
gubracık
zerra
hoşgeldiniz
20 dkdırtek başımaydım
topikde in cin top oynuyo:121:
kızlar işte bahsettiğim su içmeyi hatırlatan prograaaaammmmm,ben çok memnun kaldım valla 1 haftadır benimle yaşıyooo
çokta basit indirmek,aşağıdaki linke tıklayın yeter(untidlet page) direk indir yazan yeri buluverdim size,indire basın ve kaydetin bilgisayarınıza okadar,sonrada çalıştırın indirdiğiniz programı bitti,her yarım saatte bir hatırlatıyo,çeşit çeşit şeyler söylüyo
Untitled Page
ortim afiyet olsun.. bende akşam 2 kaşık pilav yedim (bulgur pilavı)slm kızlar menümü paylaşayım;
sabah 8.30 spor
ballı sirkeli su
9.45 kahvaltı
3 çt peynir
1 haş yumt
1 tatlı kaşığı böğ reçel
2 dilim t.b.ekmeği(2 dilim demeye 100 şayit lazım 1 dilimden az duruyor)
ara yok
saat 14 öğlen
çarba yarım kase
2 kaşık yoğurt
sebze yimeği
1 dilim t.b.ekmeği
ara 3.30da 6 adet kuru üzüm, 6 adet badem yeşil çayla
akşam 18.45
su
çorba
sebze
2 kaşık pilav:26: ekmik yimeedim ama
2 lt yakın su
2 kupa yeşil çay
ortimGünaydın arkadaşlar...
Bir süredir giremiyorum. Sürekli göreve çıktığım için. Daha bir süre de giremeyebilirim. İnşallah en azından cuma bildirimlerimi yapabilirim.
Buradan uzaklaşmak gerçekten tehlikeli. Farkında olmadan dikkatten de uzaklaşıyor insan...
Dua edin bana da en azından kilo almayayım.
dayanamadimSuziii suziiiiii ne kadar verdinde puding yiyosunnn sana göre 100 gram olabilir ama kilo vermemizi zorlaştırıyo onlar.
Akşamda güzel olmuş afiyet olsun.
zeynepcim canim benim hosgeldin tekrarGÜNAYDIN KIZLARRR
ÇOK MUTSUZUM ÇOK SİZDEN AYRI 1 GRAM BİLE VEREMEDİMOYSAKİ VERECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORDUM
DÖNDÜM BAK GELDİM ŞİMDİ
ARTIK DAHA SIK UĞRAYACAM ASLINDA ARADA BİR GİRİP KİLO ÇİZELGELERİNİZE FİLAN BAKIYORDUM SİZİ UZAKTAN SESİZ TAKİP EDİYORDUM
NEYSE ARTIK DAHA YAKİNEN BURDA OLMAYA ÇALIŞACAMHEM MUHABETTLERİMİZİ ÇOK ÖZLEDİM
DİLEKKKKKKKKKKKKKK SENİ ÇOK KISAKANDIM SONUNDA 6 YI GÖRMÜŞSÜNDARISI BAŞIMA AHHH AHHHH0,03
AKŞAM YEMEĞE GİTTİK NE YEDİĞİMİ HİÇ SORMAYIN ALLAH NE VERDİYSE HOMİNE GIRTLAK YEDİM DE ASIL ACI OLAN FOTOLAR
TOSUN GİBİ ÇIKMIŞIM PUFFFF ÖPTÜM HEPİNİZİ
SUZİİİİİİ EX ORTİM NAF
Hani sen o pudingi cuma günü yiycektin suzi
:26::26:günaydııııııııııııın
inşallah almazsın canııım
ben heç sabırsazlanmıyom aldım cevabımı bugün tartıdan sıkkın canım yine((
gnyyyyyyyy
evet çok güzel olmuş yaaa
sanmıyom canım ben anca vakit bulduğumdan gece yapıyom yoksa gündüz aç karnına daha iyi diye biliyorum
Günaydın Hanımlar benim moral bozuk tartı ile kavga edip geldim sabah sabah. ya salı sabahı 72,9 du iki gün hasta oldum düzeni bozdum ve bu sabah 73,6 dı yaaaaaa yemedimki ama nasıl olur bu. sporda yaprım hergün. çok sıkkınım çooook
kizlaaaaaaaaarrr coook heyecanliyim ben
ay ben ilk defa sey etcem ya ondan sizin ilk i nasil oldu :26: ay anlatin bana destek olun korkuyorum heyecanliyim :18:
nasil yapcam nasil etcem :44: yoksa korkacak bisey yokmu rahatmi olmaliyim belki hic korkdugum gibi olmicak ve cokta hosuma gidicek
yarin tartilcam ilk bu hafta listeye giricemde onu diyorum yani
hosgeldin canimKizlar selam ben de variiim
Kilo 72 hedef 60. Boy 167
Daha oncede kilo verdigim icin kafama gore bi diyet yapiorum 74le basladim 8 gun oldu
Bugun sbh yedigim 1,5tabak corba bi dilim ekmek balli cay
Her gun 45 dk hizli tempo yuruyorum kosu bandinda
Esim yurtdisinda subat sonu yanina gidecegim supriz yapmak istiyorum
2 aylik bebegim karnimda oldu depresyonda sistim ciktim zayiflamak kendime gelmek istiyorum
Beni de kabul eder misiniZ
allahıııımmmmm cok şükür gecmısten cıktım
ahh suzıcım ne guzel yazı ama hıcbırını uygulayamıyom ben hayatta
cok hos yaaaa
aman aldanma canimtünaydın güzel hatunlar... bugün kendimi o kadar ince hissediyorum ki..inşallah aldanıpta cıss yapmam...
ben geldiiiiim. kocamı doyurdum. kahvaltımı yaptım. micheli de yaptım. oturdum bilgisayar başına. bide ben bi yerde 2 senelik evliyim yazmışım yalaaaaan yani yanlış yazmışım 7 senelik evliyim :))) şimdi de bi elma yiyim ara öğün olsun
isallah canimtşk ederim canım inşallah bende bu saygı denen duyguyu yitirmem...
ben hemen sinirimi yada kızgınlığımı yansıtıyorum.. onu bi başarabilsem ne güzel olur.. hemen bağırıp yaaaa lı yuuuu lu konuşmaya başlıyorum
hadi faydasini görürsün isallah kdrcimnabe rkızlar..
bugün güne tvdede gördüm daha önceden de biliyurodum tuğbanın kaırşımın kaynatarak başlaıdm mutfak mis koktu benimkinde karanfil var karabiber atmadım..sakinleştiri hem buay erken regl oluyroum galibaa....
bende memnun oldum canim senlen tanisdigimaayy ne öçok yazmışınız 1 saattir geçmiş okuyorum
hşbuldum canım ayy bende çok elverişliyim kilo almaya hamilelikte 30 kilo almam inşalah
senide tanımış oldum ehehe
ben b diyorumkizlaaar yesil cayi sordum soguk icilse ??
neyse böyle deneyeyim birde
soru : yesil cay soguk icilirse
a) etkisi olmaz
b) etkisi olur
c) amaaaan bos ver hic bulasma tadi berbat :120:
d) ne kadar yesil olduguna bagli
KIZLAR HEPİNİZE SELAAAM,iyisiniz maşallah
geçmişi okudum,
fırça kaymayı özlemişim ama alıntılayamadım,çünkü fazla duramıycam,kaç gündür giremedim baktım çıktım,hatta tam girdim daha bakamadan çıkmak zorunda kaldım,nedeni çocuklar biliyosunuz,tam düzene giremedim,hala debeleniyorum,bide dün kardeşim askerden izne geldi süpriz yapmış bide şok olduk onla vakit geçiricez azcık,gün bide çabucak bitiyo ,eşim buhafta sabahçıydı akşam 5te evde oluyo,gelince bilgisayara o giriyo,ben oturamıyrum,,kızmayın bana olurmu,inşallah hengameyi atlatınca gelcemeşim bu pazartesi akşamcı olcak yani gece 1de evde olcak ozaman rahatca girerim,başınıza ekşirim,yarın tartı günümüz ve ben bu hafta hiç tartılmadım çok heycanlıyım annneeeeeeeeeeeeee
hadi gözün aydin canim benimsende aralarda bide meyve yemeyi dene,şöyle kocaman bi elma mesela,bak açlık kalıyomuuu
sağol canım evet süprizin alasını yaptı valla daha geçen hafta benim evde webcamda annemle konuşuyodu ,kardeşim dediki ben arabayla kaza yaptım duvara vurdum ön taraf kırıldı parasını istiyolar 350lira falan diyince hatta 4-5 binlira istiyolardıda indire indire 350liraya indirdim demişti,annemde babama söyleyince tamam kredi çekeyim üzülme demiş,5 bin çekmiş,kardeşime annem 350 yollamış,geri kalan parayıda askerlik bitene kadar saklı saklı hesabına yatırırım parasızlık çekmezsin demiş,ama noldu kardeşim dün çıkageldi,şok olmuş annemde babamda ilk süprizi onlara yapmış,sonra annem telle beni aradı konuşurken kardeşim aldı teli,sesini duyunca şok oldum çok mutlu oldum,neyse bize gelince ablama indik aşağı ablamla bana dediki,bu kaza olayı varya yalandı,sırf buraya gelebilmek için para lazımdı bende böyle bi oyun yaptım demesinmi,bi şok daha,bide diyoki babamın haberi hala yok napcam bilmem diyoameliyat olmuş bacağından 45 gün burda kalıcak raporlu,ya yazık valla gittiği günden beri bacağından rahatsızlık duyuyodu sonunda izin verdiler ameliyatada olmuş,geldi kavuştuk sonunda,,bakaılm,7 ayda teskeresini alıcak,
belki verirler canim onun nezaman bitiyordun askerliyiGeçmiş olsun darısı benim sevdiceğimin başına bugün ameliyat oldu.
Bekliyorum bende ağrısı varmış yattı.
Pofffff keşke ona da izin verseler.
cok sagol tugbacimkızlar işte bahsettiğim su içmeyi hatırlatan prograaaaammmmm,ben çok memnun kaldım valla 1 haftadır benimle yaşıyooo
çokta basit indirmek,aşağıdaki linke tıklayın yeter(untidlet page) direk indir yazan yeri buluverdim size,indire basın ve kaydetin bilgisayarınıza okadar,sonrada çalıştırın indirdiğiniz programı bitti,her yarım saatte bir hatırlatıyo,çeşit çeşit şeyler söylüyo
Untitled Page
kızlar can veriyorum sanırırmmmm:18: issssyeeğaaannnn
eheueheu
katiliyorum canimvalla etraf sabotajcılarla dolu canım işimiz zor nefsimizle savaş veriyoruz
aynen yemek yerklen ısrar ederler yeyıp kılo alıncada ne kadar şişmissin derler
Suziii bugünn uğramadınnn kaçamadınnn herhaldeee
hic sormayin sekerler bi ara firar eder gibi oldum isarkadasi wc ye gitti büyük wc yim var diyeSuzi hakketten özledikkk
yogurt yedim salata yedim 3 tane de kücük köfte:18: kücük yaptik annemle köfteleriSu,
Çorba,
Salata,
2 yk yoğurt,
Köfteeeeeeeeeeeeee
Bunları ye bidenemmm.
benim dediğim sıralamaya uy 2 tane seni keser zaten
gecmis olsun canim ya sen gitmedinmi doktora kansizlik icin :26:Bu kansızlık ne kötü bişey ya.
Tırnaklarım mosmor, ellerimde damarlarım belli oluyo mosmor gene.
Çıkma vakti geldi dışarısı soğuk servis dolancak dolancak gitcekk peff.
İsyanım varr..
Görüşürüz kısçelerr...
gecmisden cikamadim canimsuziş
gubracık
zerra
hoşgeldiniz
20 dkdırtek başımaydım
topikde in cin top oynuyo:121:
iyi aksamlar canimcümleten iyi akşamlar
iyi yapmissin canim sacini boyatmakla bir degisiklik olurbayanlarrrrrrrr ben bugunnn sacımııı boyattımmmmm:))) karamellll ve ustuneee golgeeee attırdımmm ve acayıp derece uzun surdu resmen 5 saat cıkamadım(( ama begendım:d degdı sukurlerrr olsun:)
ve tabıkııı menu falan kalmadı yazıyorum gun boyu yedıklerımı yorumlayınızzzz, insiyatifinize bırakıyorumm regl oldugumuuu hesaba katınız lütfennn:d
sabah12:30)
1,5 dilim ekmek
4 zeytin
1 yeşil çay
4-5 sucuk yarım yumurta(tavada)
1,5 dilim peynir
ara: 2 küçük mandalin
akşam 7:30da 1 elma
8de ise 5 kaşık aşure yedim(bir küçük kase)
bu kaaaaaa?????
iyi aksamlar canim
iyi yapmissin canim sacini boyatmakla bir degisiklik olur
bende 84 doğumluyum canımcım 28 bitti yanibenimde doğum günüm 1 ekim ondan dikkatimi çekti.. ismim aslı 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim çalışıyorum.. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu ehehehe 4 aydır diyet yapmaya çalışıyorum. 4-5 kilo vermiştimki 15 gün önce guatrdan ameliyat olunca 10 gün yedim içtim ve yattım hopp kilolar geri geldi ne biçim bünyem var benm 4 ayda verdim 10 günde aldım yarın tam anlamıyla tekrardan başlıyorum..
ya ben bugun menüde saçmalamış mıyım?
sabah
1haşlanmış yumurta
2dilim ekmekle kaşarlı tost
1zeytin
4çatal krem peyniri
1bardak sıcak limonlu su
ara
1 kuru incir
1kase nestle müsli (olmamalıydı ama oldu )
öğle
1kase yoğurt çorbası (tavuk suyuyla yapılmış ve pirinçli)
1parca haşlanmış tavuk parcası (göğüs kısmından ve cok az)
salata
ara
1.5 çubuk kraker.. paket değil ama tane :) komşuya gitmiştim ağzıma attım çayın yanında
1bardak papatya çayı..şekersiz
1bardak kuş burnu çayı..şekersiz
akşam
1kase nestle müsli (ben iyi dadandım bu müsliye )
2.5lt su
bi de yeşil çay içerim
kızlar saçmalamışım dimi bugun
oneeeeeeeeeeeeeeeee gözüm korktu iyiki 100 kilo olmamışsın bu yemeyle
iste benim mamalarim
sabah
2 bardak ilik su
2 dilim ekmek
incecik peynir
salam :26:
böber salcali tostum
5 6 yesil zeytin
kahveemmm
ara
yesil elma
yesil cay
öglen
4 5 kasik ispanak
kücük kase yogurt
ara
havuc
tekrar bir havuc:86:
aksam yemegine 2 saat kala cok aciktim ve
kücük kase yogurt
2 form ( kizlar frm diyorum ama degil onun gibi bisey buralarda var )
aksam
büyük kase yogurt soslu salata
2 lokma simit :26:
2 kepce corba
amaaa salatayi yiyince doydumcorbayi zorla ictiiiiiim
ay cook mutluyuum
son olarak yesil cay icicem birde ya tarcin süt yada kahve düsünüyorum
slm kızlar menümü paylaşayım;
sabah 8.30 spor
ballı sirkeli su
9.45 kahvaltı
3 çt peynir
1 haş yumt
1 tatlı kaşığı böğ reçel
2 dilim t.b.ekmeği(2 dilim demeye 100 şayit lazım 1 dilimden az duruyor)
ara yok
saat 14 öğlen
çarba yarım kase
2 kaşık yoğurt
sebze yimeği
1 dilim t.b.ekmeği
ara 3.30da 6 adet kuru üzüm, 6 adet badem yeşil çayla
akşam 18.45
su
çorba
sebze
2 kaşık pilav:26: ekmik yimeedim ama
2 lt yakın su
2 kupa yeşil çay
herkese slmm
işte menüm
sabah: 1 yeşilçay
2 dilim denge ekmeği
sahanda 1 yumurta
2 dilim kaşar peynir
4 zeytin
ara: 1 elma ve 1 armut
öğle: 1 kase çorba
salata
1 form çay
ara: 2 mandalina
akşam: 4 kaşık etli bezelye
küçük kase yoğurt
her saat başı suyumu içtim.
bir form çay daha içerim.
bayanlarrrrrrrr ben bugunnn sacımııı boyattımmmmm:))) karamellll ve ustuneee golgeeee attırdımmm ve acayıp derece uzun surdu resmen 5 saat cıkamadım(( ama begendım:d degdı sukurlerrr olsun:)
ve tabıkııı menu falan kalmadı yazıyorum gun boyu yedıklerımı yorumlayınızzzz, insiyatifinize bırakıyorumm regl oldugumuuu hesaba katınız lütfennn:d
sabah12:30)
1,5 dilim ekmek
4 zeytin
1 yeşil çay
4-5 sucuk yarım yumurta(tavada)
1,5 dilim peynir
ara: 2 küçük mandalin
akşam 7:30da 1 elma
8de ise 5 kaşık aşure yedim(bir küçük kase)
bu kaaaaaa?????
kahvaltım
1 dilim ekmek
yarım dilim peynir(2 küp şeker boyunda)
3 zeytin
3-4 dilim domates
ara
6-7 fındık
1 portakal
öğlen
1 dilim ekmek
sadece 1 domates ve 1 yumurtayla yapılmış menemen..( yağ,soğan biber yoktu..)
akşam
1 kepçe çorba
salata
Cıslarımmm
2 kaşık bulgur pilavı
kek yapmıştım 1 parça onun tadına baktım..
yatana kadar 2 lt su
1 kupa yeşilçay
1 kayısılı çay
3 mil leslie
belki verirler canim onun nezaman bitiyordun askerliyi
yogurt yedim salata yedim 3 tane de kücük köfte:18: kücük yaptik annemle köfteleri
gecmis olsun canim ya sen gitmedinmi doktora kansizlik icin :26:
bende yazayim menümü:
sabah: 2 dilim kara ekmek 1.5 dilim kasar peynir
ara: elma
öglen: 1 kase special-k acitivia ile
ara: 1 mandalina
aksam: salata, yogurt, 3 kücük köfte ( dilekcim 2 yiycekdim ama kizartinca ici pistimi diye bakmisdim da)
simdide Eki Görüntüle 330172 hep benim oglanin yüzünden yiycem dedi actirmaza olmaz yarisini yedi sevmedim dedi bende atamadim
morelim bozuldu cumadan peri iyi gidiyordum sankimcok mu kötü kizlar kendimi salcam diye de korkuyorum yani bunun yüzünden
bende yazayim menümü:
sabah: 2 dilim kara ekmek 1.5 dilim kasar peynir
ara: elma
öglen: 1 kase special-k acitivia ile
ara: 1 mandalina
aksam: salata, yogurt, 3 kücük köfte ( dilekcim 2 yiycekdim ama kizartinca ici pistimi diye bakmisdim da)
simdide Eki Görüntüle 330172 hep benim oglanin yüzünden yiycem dedi actirmaza olmaz yarisini yedi sevmedim dedi bende atamadim
morelim bozuldu cumadan peri iyi gidiyordum sankimcok mu kötü kizlar kendimi salcam diye de korkuyorum yani bunun yüzünden
06:40
1 ceviz
08:30
1 dilim uno denge ekmeği,
Domates,
Peynir,
7 otlu çay.
10:30
1 kuru incir,
7 otlu çay.
13:10
3 yk yoğurt,
4 yk ıspanak,
1 dilim ekmek.
16:00
1 Türk kahvesi,
2 tane etiform.
19:15
3 yk yoğurt,
3 yk ıspanak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?