çok geçmiş olsun canım ya hadi hayırlı haberlerini bekliyozKalçasından canım. Bana bacak dedi ama arkadaşı mesaj attı kalçasından diye zor yürüyomuş cancazım.
2 gündür hastanede habire serum, iğne sonunda ameliyata almışlar.
Apse varmış. İnş. izin verirler. Aynı şekilde komutanları ameliyat olmasına bile krşı çıkmış.
Bayağı kötü olunca izin vermişler.
İnş. bizimkine de uzun süreli izin verirler.
indidim ama çalıştımadı gıcık bilgisayarkızlar işte bahsettiğim su içmeyi hatırlatan prograaaaammmmm,ben çok memnun kaldım valla 1 haftadır benimle yaşıyooo
çokta basit indirmek,aşağıdaki linke tıklayın yeter(untidlet page) direk indir yazan yeri buluverdim size,indire basın ve kaydetin bilgisayarınıza okadar,sonrada çalıştırın indirdiğiniz programı bitti,her yarım saatte bir hatırlatıyo,çeşit çeşit şeyler söylüyo
Untitled Page
kızlar merhaba tekrar... ben haftanın bir günü bianaokuluna görevlendirme gidiyorum sabah gittim kahvaltı saati öğretmen arkadaşlar kurulmuşlar sucuklu bol kaşarlı yumurta yiyorlar önce ısrar ettiler yok dedim kahvaltı yaptım o an kendimle gurur duydum sonra biarkadaş azıcık bir ekmeğe koymuş al dedi yok dedim nasıl ısrar ediyor valla yemem aç değilim rejimdeyim dedim tutuşturdu elime neyse yedim ve kendimdende utandım o an, sonra profiterol çıktı meydaneama onu yemedim valla ısrarlara dayandım sonra biri patlamış mısır bıraktı gitti önüme ve o an bittim çünkü hiç dayanamam neyseki biriki attım ağzıma uzaklaştım ordan,neyse öğlende yemeğimizi yedik sonra uyku saati oturuyor öğretmenler dediler çekirdek alalım allah dedim ben hergün gelsem buraya 100 kilo olurum, habire yiyorlar sonra portakal suyu geldi, ben 3te çıkarkende meyve yiyorlardı gel ye dediler sağolun dedim bugün nefsimle yarıştım valla zordu çok zor
dün eşim gelince elinde poşet vardı birden kayboldu nerde diye aradım,yatak odasına koymuş bi baktım içinde pastane kutusu var dedim yaş pastamı aldı bu yoksa dedim,açtım baktım,en sevdiğim çikolatalı yaş pasta orta boydu,dedim 2 günde yerim bunu ben dedim nasıl sevindim ama, hatta kardeşimle beraber annamele babamda gelmişti,kesip vereyim diye düşünmüştümde ya yetmez ama herkeze boşver demiştim,sonra hatta gitmelerini 4 gözle bekledimki gece gece yiycem pastayı okadar gözüm döndü,,ama aylardır pasta yüzü görmedim
neyse gittiler ve ben eşime odadaki yaş pasta nerden çıktı dedim,bana demezmi iş arkadaşı sipariş vermişte onu alıverdim diyeama nasıl oldum ben,valla üzüldüm bozardım,dedim bende bana aldın zannettim babamlar gitsede yesem diye düşünüp duruyodum nasılda mutlu olmuştum falan diyince aa alırım sana nolcak dedi cuma alsam olurmu diyince yarın al dedim,eşimde demesinmi,yarın perşembe ama cuma tartılmıcanmı akşamdan pasta yemen iyi olmazki dedi gözlerim yaşardı beni benden daha çok düşünen bi kocaa yirim onu ben yirim,bakalım yarın tartıda güzel sonuç görsemde görmesemde yarın benim doğum günüm
hadi ben kaçtım eşim gelcek yemek yapıcam beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim kafanızı şişirdiysem affola,ama ilk defa böyle bi an yaşadım
bu ne yaa perşembe perşembe öldürceniz mi bizi
benimki yarımsaatte yapıyo amaa,,,16da hatırlattı bide 16.30da,bide birazdan 17de hatırlatcak görürsün bak
dün eşim gelince elinde poşet vardı birden kayboldu nerde diye aradım,yatak odasına koymuş bi baktım içinde pastane kutusu var dedim yaş pastamı aldı bu yoksa dedim,açtım baktım,en sevdiğim çikolatalı yaş pasta orta boydu,dedim 2 günde yerim bunu ben dedim nasıl sevindim ama, hatta kardeşimle beraber annamele babamda gelmişti,kesip vereyim diye düşünmüştümde ya yetmez ama herkeze boşver demiştim,sonra hatta gitmelerini 4 gözle bekledimki gece gece yiycem pastayı okadar gözüm döndü,,ama aylardır pasta yüzü görmedim
neyse gittiler ve ben eşime odadaki yaş pasta nerden çıktı dedim,bana demezmi iş arkadaşı sipariş vermişte onu alıverdim diyeama nasıl oldum ben,valla üzüldüm bozardım,dedim bende bana aldın zannettim babamlar gitsede yesem diye düşünüp duruyodum nasılda mutlu olmuştum falan diyince aa alırım sana nolcak dedi cuma alsam olurmu diyince yarın al dedim,eşimde demesinmi,yarın perşembe ama cuma tartılmıcanmı akşamdan pasta yemen iyi olmazki dedi gözlerim yaşardı beni benden daha çok düşünen bi kocaa yirim onu ben yirim,bakalım yarın tartıda güzel sonuç görsemde görmesemde yarın benim doğum günüm
ayy çikolatalı pastamı ölecemben sende aynen kendmi gördüm bende olsam bütün gece o yiyeceğim pastayı hayal ederdim olsun zati yarın doğum gününmüş yarına yersin pastacığını...
gecmıs olsun canım ıns kısa sürede toparlar
valla etraf sabotajcılarla dolu canım işimiz zor nefsimizle savaş veriyoruz
ızgara ya da fırında süper oluyo
aynen yemek yerklen ısrar ederler yeyıp kılo alıncada ne kadar şişmissin derler
ne güzel menü dilek ya canım çekti
benimde doğum günüm 1 ekim ondan dikkatimi çekti.. ismim aslı 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim çalışıyorum.. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu ehehehe 4 aydır diyet yapmaya çalışıyorum. 4-5 kilo vermiştimki 15 gün önce guatrdan ameliyat olunca 10 gün yedim içtim ve yattım hopp kilolar geri geldi ne biçim bünyem var benm 4 ayda verdim 10 günde aldım yarın tam anlamıyla tekrardan başlıyorum..
inşallah izin verirlerde gelir sevdiceğin..
Canım abartılcak bişey yok ara olarak düşünelim biraz çeşitli olmuş birdahaki sefere önce leblebiyi yiyip üstüne su içersen şişersin canın istemez başka bişey.
Kime fırça kayıyosun lenhayırlısı olsun canım ve kardeşine geçmiş olsun
Neden aç bırakıyosun kendini :26: öğlen ne yidin bakim
Ben bu menünün üstüne birde çorba içtim canım öğlenbence normal yediklerin abartılacak birşey yok
Birşeyi düzelteyim saat başı hatırlatma yapıyor bazen de yararlı bilgiler veriyor
O öğretmen arkadaşların kiloları nasıl merak ettim :26:
Bence fırında yap :104:
Güvecin varsa yada borcam tabanına hafif sotelediğin soğanları yay üstüne balıkları koyarsın az limon,birkaç tane sarımsak,biraz su,defne yaprağı , tane karabiber ve tuz ile ver fırına pişsin ımmmm mis
ya naf suçluyum sabah tartıya o kadar öfkelendimki öğle yemeği almadım yanıma. e tabiii iyi etmedim sabah poça yemiştim zaten günün geri kalanında da ağzıma ata ata bir paket çiziyi bitirdim ama hala açım
Bi yönden iyi olmuşama yarın yersin canım nasılsa doğum gününmüş şimdiden doğum günün kutlu olsun diyim yarın yine gel kutlaşırız
Ben alıntılamadım bile ama gözüm döndü şu tok halimle
Hahahhaha valla benimki tembel demek ki saat başı ötüyo guguklu kuş gibi
ayy çikolatalı pastamı ölecemben sende aynen kendmi gördüm bende olsam bütün gece o yiyeceğim pastayı hayal ederdim olsun zati yarın doğum gününmüş yarına yersin pastacığını...
çok geçmiş olsun canım ya hadi hayırlı haberlerini bekliyoz
indidim ama çalıştımadı gıcık bilgisayar
ben onların hepsini yirdim kız...
ya naf suçluyum sabah tartıya o kadar öfkelendimki öğle yemeği almadım yanıma. e tabiii iyi etmedim sabah poça yemiştim zaten günün geri kalanında da ağzıma ata ata bir paket çiziyi bitirdim ama hala açım
Sormaaaa
86 kilo olma garantili menüüüü
Saolasın canım.
Buralarda aktif olmana çok sevindim beenn.
Balık pişirme uzmanı NaF
ay pardon ya yanlış anlaşılmış18 mayıs benim doğum günüm,yarın dediğim şey cuma tartı stresinden çıkıyoruzya kurtuluş doğuş günü misali dediydim,doğum günü yarın diye, eğer bugün al deseydim mutlak yerdim ve yarın artıda çıkmam içten değildi,ama sağolsun eşim hatırlattı bugünün perşembe olduğunu cuma alayım dedi,oyüzden stressizce yyarın kutlar yerim artık diyorum
Tatlım o zaman sen hafta içi tartılma olmaz mı :26: böyle kendi kendine yapıyosun valla kıyamıyorum yaabak ben bugün listeye
uydum ve şuan o kadar tokum ki anlatamam yiyecek yerim yokama 17:30 gibi bir bardak süt içmem lazım ne yap et iç sütü dedi
Burcuyanında da 2 galeta dedi grissini var ondan yicem tok halimle
Ben inanıyorum kilo vericem bu listeyle
Lütfen sende kendini aç bırakmabenden çok çok daha bilgilisin diyet konusunda lütfen yapma bunu güzel vücuduna
Böyleee kilooo veremezsinnnn...
Kendineee işkenceee yapıyosunnnnn...
biliyorum kızlar ne deseniz haklısınız. diyet zayıflama konusunda herşeyi biliyorum ama iş uygulamaya gelince yok yok yapamadım bir türlü. sanki içimde şeytan var haftaya iyi başlıyom pazartesi salı uyuyorum herşeye sonra çarşamba cızıtmaya başlıyom ve perşembu bu cızıtma olayı doruk yapıyo sonra 4 günde verdiğii 2 günde geri alıyom. sonra moral bozuluyo hadi başa dön. ben ne etcem kendimi bilmem ki
H.sonu oturup menü planlaman şartt.
Bide hergn tartılma keyfin kaçmasın. Moralin bozulmasın.
Ben hergün tartılınca vermişim diyip yiyodum.
Şu anda kilomu bilmediğim için bana verilen listeyi uyguluyorm.
Cumaya ne çıkarsa bahtıma.:101::101:
her hafta menü planlıyom ama uyamıyorum bir türlü...
neyse sağolun kızlar hepsi bahane sonuçta benim bu sorunu tek başıma çözmem lazım
problem bende...
biliyorum kızlar ne deseniz haklısınız. diyet zayıflama konusunda herşeyi biliyorum ama iş uygulamaya gelince yok yok yapamadım bir türlü. sanki içimde şeytan var haftaya iyi başlıyom pazartesi salı uyuyorum herşeye sonra çarşamba cızıtmaya başlıyom ve perşembu bu cızıtma olayı doruk yapıyo sonra 4 günde verdiğii 2 günde geri alıyom. sonra moral bozuluyo hadi başa dön. ben ne etcem kendimi bilmem ki
Suziii bugünn uğramadınnn kaçamadınnn herhaldeee
yanginmiiiisevdicegini ara derim benn
sagol canim
yapma canim su kadar söyliyeyim sabir eder eder ama bir yerde patlar kaybedersin sakin unutma bu söylediklerimi ..Keske biri bana yardimci olsaydi ....
kizlaaar yesil cayi sordum soguk icilse ??
neyse böyle deneyeyim birde
soru : yesil cay soguk icilirse
a) etkisi olmaz
b) etkisi olur
c) amaaaan bos ver hic bulasma tadi berbat :120:
d) ne kadar yesil olduguna bagli
ben gündüz işim olmazsa hep aktif olurum canım ama şimdi çıkmam lazım yarına görüşürüz iyi akşamlar herkeze kızlarSaolasın canım.
Buralarda aktif olmana çok sevindim beenn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?