70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım ya hadi hayırlı haberlerini bekliyoz
indidim ama çalıştımadı gıcık bilgisayar

ben onların hepsini yirdim kız...

ya naf suçluyum sabah tartıya o kadar öfkelendimki öğle yemeği almadım yanıma. e tabiii iyi etmedim sabah poça yemiştim zaten günün geri kalanında da ağzıma ata ata bir paket çiziyi bitirdim ama hala açım

Bi yönden iyi olmuş ama yarın yersin canım nasılsa doğum gününmüş şimdiden doğum günün kutlu olsun diyim yarın yine gel kutlaşırız

bu ne yaa perşembe perşembe öldürceniz mi bizi

Ben alıntılamadım bile ama gözüm döndü şu tok halimle

benimki yarımsaatte yapıyo amaa,,,16da hatırlattı bide 16.30da,bide birazdan 17de hatırlatcak görürsün bak

Hahahhaha valla benimki tembel demek ki saat başı ötüyo guguklu kuş gibi

Sormaaaa
86 kilo olma garantili menüüüü

Saolasın canım.
Buralarda aktif olmana çok sevindim beenn.

Balık pişirme uzmanı NaF

Tatlım o zaman sen hafta içi tartılma olmaz mı :26: böyle kendi kendine yapıyosun valla kıyamıyorum yaa bak ben bugün listeye

uydum ve şuan o kadar tokum ki anlatamam yiyecek yerim yok ama 17:30 gibi bir bardak süt içmem lazım ne yap et iç sütü dedi

Burcu yanında da 2 galeta dedi grissini var ondan yicem tok halimle

Ben inanıyorum kilo vericem bu listeyle

Lütfen sende kendini aç bırakma benden çok çok daha bilgilisin diyet konusunda lütfen yapma bunu güzel vücuduna

ayy çikolatalı pastamı ölecem ben sende aynen kendmi gördüm bende olsam bütün gece o yiyeceğim pastayı hayal ederdim olsun zati yarın doğum gününmüş yarına yersin pastacığını...

ay pardon ya yanlış anlaşılmış18 mayıs benim doğum günüm,yarın dediğim şey cuma tartı stresinden çıkıyoruzya kurtuluş doğuş günü misali dediydim,doğum günü yarın diye,eğer bugün al deseydim mutlak yerdim ve yarın artıda çıkmam içten değildi,ama sağolsun eşim hatırlattı bugünün perşembe olduğunu cuma alayım dedi,oyüzden stressizce yyarın kutlar yerim artık diyorum

Son düzenleme:

Böyleee kilooo veremezsinnnn...
Kendineee işkenceee yapıyosunnnnn...

Sormaaaa
86 kilo olma garantili menüüüü

Saolasın canım.
Buralarda aktif olmana çok sevindim beenn.

Balık pişirme uzmanı NaF

Kocamdan öğrendim ne öğrendiysem valla

Umayyyy söylemeyi unuttum su fokurdadıktan sonra balıklar kurumasın diye alüminyum folyo ile kapat canım üstünü

Ahahahhaha erken oldu o zaman biraz

Böyleee kilooo veremezsinnnn...
Kendineee işkenceee yapıyosunnnnn...

biliyorum kızlar ne deseniz haklısınız. diyet zayıflama konusunda herşeyi biliyorum ama iş uygulamaya gelince yok yok yapamadım bir türlü. sanki içimde şeytan var haftaya iyi başlıyom pazartesi salı uyuyorum herşeye sonra çarşamba cızıtmaya başlıyom ve perşembu bu cızıtma olayı doruk yapıyo sonra 4 günde verdiğii 2 günde geri alıyom. sonra moral bozuluyo hadi başa dön. ben ne etcem kendimi bilmem ki

H.sonu oturup menü planlaman şartt.
Bide hergn tartılma keyfin kaçmasın. Moralin bozulmasın.
Ben hergün tartılınca vermişim diyip yiyodum.
Şu anda kilomu bilmediğim için bana verilen listeyi uyguluyorm.
Cumaya ne çıkarsa bahtıma.:101::101:

her hafta menü planlıyom ama uyamıyorum bir türlü...
neyse sağolun kızlar hepsi bahane sonuçta benim bu sorunu tek başıma çözmem lazım
problem bende...

Canım pazartesi duygusal birgün salı başla yada benim gibi perşembe başla bide batıl yapalım bakalım yoksa ben inanıyorum sen çok güzel kilo verirsin

youtube dan jillian a baktım bıraz hosuma gıttı kadının karnı ne guzel olmus yaa

hareketler güzelde şınav nası çekcez yaa

bide dambıl kullanmıs ılla olması lazım mı acabaa:26:

Bugun isyerinden giremedim suan tramwaydayim benim dandik tel yazmaya calisiyom aksam gelirim dilekcim bana yardim et köfte yiyeyimmi mönümde öptum kizlar )))

Bence "b" şıkkı:))nasıl içilirse içilsin mideye gitsin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…