youtube dan jillian a baktım bıraz hosuma gıttı kadının karnı ne guzel olmus yaa
hareketler güzelde şınav nası çekcez yaa
bide dambıl kullanmıs ılla olması lazım mı acabaa:26:
Bugun isyerinden giremedim suan tramwaydayim benim dandik tel yazmaya calisiyom aksam gelirim dilekcim bana yardim et köfte yiyeyimmi mönümde öptum kizlar)))
Bence "b" şıkkı:))nasıl içilirse içilsinmideye gitsin yeter
ben gündüz işim olmazsa hep aktif olurum canım ama şimdi çıkmam lazım yarına görüşürüz iyi akşamlar herkeze kızlar
Bugun isyerinden giremedim suan tramwaydayim benim dandik tel yazmaya calisiyom aksam gelirim dilekcim bana yardim et köfte yiyeyimmi mönümde öptum kizlar)))
ben gündüz işim olmazsa hep aktif olurum canım ama şimdi çıkmam lazım yarına görüşürüz iyi akşamlar herkeze kızlar
Bence "b" şıkkı:))nasıl içilirse içilsinmideye gitsin yeter
Herkese iyi akşamlar,
Kızlarrr üzgünüm ama bu hafta ben de pek kilo veremicem herhalde, kaçamaklarım oldu. Ümidim haftaya artık. Hep burayı takip ediyorum, yorum yazamasam da. İşlerim çok birikti. Yarın inşallah herkes kendini eksilerde görür. Akşam epey bi spor yapmam lazım, leslie bacım ile. Jillianı da merak ediyorum ama biraz leslie ile alışmam lazım.
Bu arada ameliyat olanlar için ve hasta olanlar iiçin şifalar diliyorum.
Yarın görüşmek üzere, kendinize iyi bakın.
Herkese iyi akşamlar,
Kızlarrr üzgünüm ama bu hafta ben de pek kilo veremicem herhalde, kaçamaklarım oldu. Ümidim haftaya artık. Hep burayı takip ediyorum, yorum yazamasam da. İşlerim çok birikti. Yarın inşallah herkes kendini eksilerde görür. Akşam epey bi spor yapmam lazım, leslie bacım ile. Jillianı da merak ediyorum ama biraz leslie ile alışmam lazım.
Bu arada ameliyat olanlar için ve hasta olanlar iiçin şifalar diliyorum.
Yarın görüşmek üzere, kendinize iyi bakın.
İyi akşamlar cnmmoralini bozma sakın çok güzel kilolar vericez hep birlikte
Geçen haftaki mükemmell listemizden sonra yarın da mükemmel bir liste bekliyorum 70-79 dan
1 ltlik yada yarım lt lik su şişeleriyle yapsan olur bence :26:
Kaç tane yiyceksin bide kızartma mı yoksa ızgara mı
Bencedeben çok seviyorum yeşil çayı hatta içmediğim zaman eksiklik hissediyorum
İyi akşamlar cnm
nafcim zor yaziyorum evet kizartma :))))))) sayfa bi gidiyo bigeliyo telefondan gireneleri tbr ederim
dilekcim sagol peceteyle yagini alirim :))))) olur dimi
bugün giremedim okudum bi firar yaptim olmadi özledim sizi yahu :)))
Ihmmmm mide küçülüyo cancazım... Bide çektiğin zorlukları bilince o kadar yiyemiyosun.
Ben Kasım 2009 da işe başladığımda 68-69 kiloydum.
Ocak 2011 de 86 yı gördüm.
O da şöyle oldu.Menümü sayaym sana şimdi ki yediklerimi biliyıosun kıyasla
Sabah:
3 pogaca, 4 küp şekerli çay, peynir falan.
Ara:
Çikolata, kek, sıcak çikolata
Öğlen:
Çorba, ana yemek, pilav, ekmek, tatlı
Ara:
3 ü bi arada nescafeye 2 küp şeker atardım yanında gofret falan.
4 gibi tekrar acıkırdım.
Sonra 4-5 küp şekerli çay yanında kek, bisküvi abur cubur
Akşam:
Çorba, 2 tabak yemek, 1 tabak pilav yada makarna, salata, tatlı
Sonrasında bilgisayar karşısında 2 büyük bardak kola, 1 paket çekirdek. varsa bide çikolata.
Var şimdi sen hesap et.
dün eşim gelince elinde poşet vardı birden kayboldu nerde diye aradım,yatak odasına koymuş bi baktım içinde pastane kutusu var dedim yaş pastamı aldı bu yoksa dedim,açtım baktım,en sevdiğim çikolatalı yaş pasta orta boydu,dedim 2 günde yerim bunu ben dedim nasıl sevindim ama, hatta kardeşimle beraber annamele babamda gelmişti,kesip vereyim diye düşünmüştümde ya yetmez ama herkeze boşver demiştim,sonra hatta gitmelerini 4 gözle bekledimki gece gece yiycem pastayı okadar gözüm döndü,,ama aylardır pasta yüzü görmedim
neyse gittiler ve ben eşime odadaki yaş pasta nerden çıktı dedim,bana demezmi iş arkadaşı sipariş vermişte onu alıverdim diyeama nasıl oldum ben,valla üzüldüm bozardım,dedim bende bana aldın zannettim babamlar gitsede yesem diye düşünüp duruyodum nasılda mutlu olmuştum falan diyince aa alırım sana nolcak dedi cuma alsam olurmu diyince yarın al dedim,eşimde demesinmi,yarın perşembe ama cuma tartılmıcanmı akşamdan pasta yemen iyi olmazki dedi gözlerim yaşardı beni benden daha çok düşünen bi kocaa yirim onu ben yirim,bakalım yarın tartıda güzel sonuç görsemde görmesemde yarın benim doğum günüm
hadi ben kaçtım eşim gelcek yemek yapıcam beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim kafanızı şişirdiysem affola,ama ilk defa böyle bi an yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?