70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzelmiş menün cnm. Afiyet olsun. Sende çaycısın galiba, bende çok severim, sen mi yazmıştın süt koyuyorum içine diye. O nasıl oluyo merak ettim. Allahtan şekersiz içiyorum şekeri de yeni bıraktım sayılır. 10 gün falan oldu. tek şekerle içiyordum ayy düşünsene 10 bardak içsen 10 dilim ekmek. Yuhaaaa

sür mü ingiliz usülü yani :)))) heç denemedim ama ben çayı sade severim limon karanfil falan hiçbirini sevmem. canım ben çayı 15 senedir şekersiz içerim. şekersiz tadına varırısan zaten asla şeker atamazsın. açık içiyorum ama yine de fazla bilincindeyim. kansızlık yapıyomuş ama vazgeçemem feci tiryakiyim. ramazan da meselaaa yemek su hatta sigara bile aklıma gelmez sadece çaaaay. uyanamıyorum çay olmadan

ben cok begendim canim esimde begendi telle annemleri aradim ablam annemlerde tabi diger kiz kardesim gelinim hepsi annemlerde dedim sacimi boyadim kizila diye kiz kardesim ciglik atti biz senin sacini acana kadar nekadar ugrastik diye gorumcesi kuafordur cok ugrasmislardi yazin dedim yok saka yaptim pilatine boyadim ha iyi ozaman dedi ablamda boyamis sacini tabi babam pek istemiyo ve ustune kanser yapiyo boyalar asla boyamayin diye yemin ettiriyo kiz kardesim diyo baba bidaha boyayayim cok dip boyam var nolur sonra boyamam ben telde nasil guluyorum gormen lazim yasak geldi babamdan sac boyamasina bana hep der ben senin saclarina bayiliyodum sim siyah sahane saclarin var niye boyuyosun diye hep kizardi simdi kesin yasak koydu bakalim nekadar dayanicaz

ya bende uzun süre kızıl kullandım son bir yıldır siyaha boyamıştım ama sıkıldım yine kızıl yapacam. kutu boya ile kızılı ilk seferde tutturmam zor ama kuaföre gidecek vaktim yok bir şansımı deneyeceğim :)

püfff niye kimse birşey yazmii. sayfayı yenile yenile sıkıldım yav. ben spora kaçam bari gelirim sonra yine byeeeeee

yaz hemen gelsinnnn
ama biz kilo vermiş olalımmm
ışık hızında kilo verelim
ooooo temmuza kadar afettt olursuuuunnnn...
inşallah kızlar ya çok özledim eski kıyafetleri
dolaba bakıp bakıp sinirim bozuluyo
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh.sonu cozutma günü heralde canım üzülme yarın toplarsın kendni

ayy blakcim bende öyle en sevdiğim kıyafetlerimi saklıyorum
buraya başlamadan önce diyordum bu gidişte sen kilo veremicen bu kıyafetlerde dolapda eskicek en iyisimi başkasınaa ver
ama kıyamıyorum ne çok beğenerek almıştım :2::2:giremiyom içine

üff dilek meyve canim istemiyo bakalim dayanmaya calisiyom bugün niye böyle acikdim bilmem :18: demin bi tane sosis yedim ama halen migdem kaziniyo corbami icsem acaba :26:
tesekkür ederim canimcim
:18::18:
kizlar ya ben kahvaltidan sonra yemek yemegi unutmusum bide baktim aksam 6bucuk olmus esimde diyo sen iyice biraktin bu yemek islerini
nasil dayaniyon canim ben yedigim halde hic birsey yememis gibiyim
canim onu ben demisdim ama iyi fikir onu yapayim

inşllh canım
yarın spor yapacagm inşllh
yemem inşllh
ikisi de bi tepsi duruyor
yarın komşulara vermek lazım

Fizik dersinde öğretmen öğrencilerinden birini kaldırıp sormuş: Otobüstesin hava çok sıcak naparsın? Öğrenci:
Camı açarım hocam. Öğretmen:
Giren havanın sürtünme katsayısını söyle o zaman? Öğrenci: Bilmiyorum hocam. Öğretmen: Otur sıfır..
Bu böyle bir değil iki değil bütün sınıfa sormuş. Bütün sınıf dökülmüş.. Öğretmen bir öğrenciyi daha kaldırmış:
Oğlum otobüstesin çok sıcak ne yaparsın? Öğrenci: Ceketimi çıkarırım hocam. Öğretmen:Ama oğlum çok sıcak.. Öğrenci: Gömleğimi çıkarırım! Öğretmen: Oğlum çok ama çok çok sıcak..
Öğrenci dayanamamış: HOCAM VALLA ÖLECEĞİMİ BİLSEM O CAMI AÇMAAM

sizede ekleyeyim dedim kizlar

Sağlıklı kilo vermek isteyenler, iştah azaltan ve yağ yakımını hızlandıran bu bitkileri tercih ediyorlar…

Atkuyruğu bitkisi atkuyrugu bitkisi ne ki acaba :26:

İdrar sökücü özelliğiyle biliniyor. Yağ dokularını eritmeye yardım eden bitki yaraların iyileşmesine de yardımcı oluyor. Fakat tüm idrar söktürücü bitkilerde olduğu gibi fazla dozda kullanılırsa böbreklere zarar verebilir.

Maydanoz maydonozu severim

Metabolizmayı hızlandırarak bağ dokusunu güçlendiriyor. Maydanoz yemek ve çayını içmek, ödemlere ve vücudun su toplamasına karşı çok etkili bir yöntem olarak biliniyor.

Adaçayı :120: ben sevmiyorum tadini

Zayıflamak isteyenler tarafından iştah kesici olarak kullanılıyor. Çay ve yemeklerde baharat olarak da kullanılabiliyor.

Fesleğen :44: ney idin tanidik geliyo adi :26:

Vücutta biriken fazla suyu atmaya yardımcı oluyor. Üstelik içindeki eter yağların moral yükseltici etkisi bulunuyor.

Kekik oda güzelmis

Sindirim sorunlarını tedavi edici etkiye sahip ve metabolizmayı hızlandırıyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanı sıra yorgunluktan şikâyet edenlere zindelik veriyor.

Civanperçemi bunu da bilmiyom ben

Tatlıya karşı iştahı keser, tokluk hissi verir. Tazelik veren lezzeti, ağır yemeklerin tadını hafifletir.

Biberiye :44: bibermi oluyor :26:

Sindirimi düzenler. İyi bir canlandırıcıdır, kan dolaşımını hızlandırır, cildi sıkılaştırır. Et yemeklerinde kullanılabilir.

Tere :44: dereotunu mu diyorlar yani

Vücuttaki yağ yakımını hızlandırıyor. İnce yaprakları pişince acılaştığı için çiğ yemek gerekir. Ayrıca içinde birçok vitamin barındırır.

Sinameki :26:

Kalın bağırsakta suyun emilmesini önleyerek müshil görevi yapar. Uzun süreli kullanımlarda bağırsaklarda yan etkilere yol açacağından idrar söktürücü özelliği bulunan rezene ve nane gibi bitkilerle desteklenmesi gerekiyor.

Balık otu :26:

Bünyenin kimyasını hızlandırarak zayıflamaya destek olur. İçindeki maddeler tırnakları güçlendirerek saçlara parlaklık verir. Salata ve meyveli içecekler içinde kullanılabilir.

ya sorma benim de kota ihtiyacım var ama almıyom inat ettim. bir tane var içine girebildiğim mecbur hep onu giyiyom hali ile iyice eski di. öbürlerine giremiyom da

aynen yaaa vallaaa daha etıketı cıkmamıs kotlarım duruyo dolaptakılerı gordukcee ve sdc bı tane kota dadandıkca canım sıkılıo.Allahım ınsallahhh verırız de kılolarııı bıter bu ıskence.

yaz hemen gelsinnnn
ama biz kilo vermiş olalımmm
ışık hızında kilo verelim
ooooo temmuza kadar afettt olursuuuunnnn...

aynen katılıyorum sen bu hızda devam et

menün güzel olmuş canım afiyet olsun...tavukta güzelmiş...

sapıtmış halin gayet iyi birazdan ben yazayımda menümü sapıtma görün..:18::18:

amin biran önce verelim bu kiloları...

aynennnnnn bı an önceee

benim de rahat 10 tane kotum vardır içine giremediğimmm
bi zayıflasam aslında yeni bişi almaya da gerek kalmıcak
var olanlar yetcekk

heee hıc almayaa gerek olmıcakk eskı olanlar ztn yenı gıbı gelcekkk o neseyle
yırtık bıle gıyerım o dereceeee yeterkı ıcıne gırebıleyımmm

ahhhh ahhhh bunu ne kadar gormek ısterımmm veeeee sna derımmm 38 beden kıyafetını nerden aldın ben de ıstıyorum daaaa hep 40 var ben 38 aıryorummm bol gelıooo valla herseyyy D: bugunlerı gorebılcek mıyım ya rabbım

kizlar ya ben kahvaltidan sonra yemek yemegi unutmusum bide baktim aksam 6bucuk olmus esimde diyo sen iyice biraktin bu yemek islerini

aman aman ihmal etme erkekını kalbee gıden yol mıdeden gecıooo cunku onlarda akıl boyle ıslıooo

ay ben 3 sene once bıraktım bu ısı sımdı sekerlı cay ıcemıorum alısıncAYA KADAR ondan sonrası kolay ztn.ama tasarruf yaptırıyoo bu konuda ınanıyorum kızlarrrr

D::2::2::2:

tşkler canım bitkiler zaten hepsi bir şifa kaynağı mevlam ne eylerse güzel eyler herşeyi bizler için sunmuş

tşkler canım bitkiler zaten hepsi bir şifa kaynağı mevlam ne eylerse güzel eyler herşeyi bizler için sunmuş
birsey degil canim öyle sayfalari geziyordum denk geldim gercekden de öyle

hımmm ben de aslanım ama yıllar içinde pisicik oldum..
bi başlasam gerisi gelecek te 3 çocukla düzeni hala oturtamadım..
benim ufaklıkta akrep istediği şeyi bi şekilde yapıyor kerata...
bizimki karalahana karadeniz usulü aloride yok denecek kdr az..
daha ne olsun..
mor lahanayıda salatada severim..
ama bu hfta sebze yemeklerini bitireyim diye salata hiç yemedim..
yarın yapımda yiyim bari..
verin verin ayda 2 gitse6 ayda 12 kilo daha ne olsun...
ne güzel yemeği unutmak..

benzetmen muhteşem suzi...
ben de mayıs ayında bıraktım şekeri..
ilk zamanlar zor içiyordum..
2 aydır sevmeye başladım çayı tekrardan..

kızlar gözlerim kapanıyo ben yatıyorum iyi geceler sizlere
iyi geceler canım..

VÜCUDUN EN İYİ ÇALIŞTIĞI ZAMAN DİLİMİ: 09.00-12.00

Ara öğünün vücudun verimli çalışması ve metabolizmanın hızlandırılması için şart , bu uyarıcılar olmazsa vücudun yavaşlayacağını söylüyor. Bu nedenle her öğün arasında yaklaşık 2,5-3 saatlik bir ara koymak önem taşıyor. Herkesin biyolojik saati var ve bu kişiden kişiye göre değişiklik gösterebiliyor. Sabah kahvaltısı uykuda geçen ve yemek yenilmeyen uzun bir sürenin sonunda vücuta giren ilk yakıttır. Metabolizmayı ateşlemektir. Bunun için de vücudun metabolik işlevleri için en verimli saatler olan 09.00-12.00 saatleri arasında bir kahvaltı öğünü ve bir ara öğün yapmak metabolizmanın çalışmasına katkı sağlayacaktır.

ARA ÖĞÜNLER, TEMBEL METABOLİZMAYI ÇALIŞTIRIYOR

Saat 08.30-09.00 arasındaki bir kahvaltının ardından, 10.30 gibi ara öğün yapmak, saat 13.00 civarında öğle yemeği yemek metabolizmayı canlandırıyor. Çünkü saat 15.00 civarı kan şekeri düşüyor, yorgunluk, dikkat bozukluğu, uyku başlıyor. Bu saati bir ara öğün için kullanmak gerekiyor. Ara öğünde bir avuç leblebi, 3-4 kuru kayısı, kuru üzüm-leblebi karışımı, bir adet elma, 2 adet grissini kolay ulaşılabilir pratik seçimler olabilir.

baska da birsey yapistirmiycam okuma topigine cevirdim nebileyim güzel bilgiler buldukca paylasayim dedim

suzi ben seni tebrik etmeyi unuttum..:26::26:tebrkler...Çok sevindim 1.800 e başarıların devamını dliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…