kız boya nasıl oldu:) bende boyayacam kaç haftadır yaaa iyi aklıma getirdin birazdan kalkam spor dan sonra boyayam :)
menüm.
sabah 1 yumurta sarısı, 3 dilim sucuk, 2 ekmek, acık peynir 1 zeytin
ara yarım paket (3 tane) etinin pirinç patlağı
ara 1 mandalina
ara saleeeep bir bardak(süt içtim sayesinde hiç sevmem de sütü)
akşam et ve mantarlı sote, 2 kaşık pilav, yarım bardak ayran salataaaaa
şimdilik bu kadar yatmadan bir de portakal yemeyi düşünüyom. öğlen yemediğim için 3 ara ile dengelemeye çalıştııım
evde olunca su az oldu bugün ya 1 litre kadar(yatana kadar 1 litre daha içecem ama). 5-10 bilinmez sayıda çaaaaaaaaaay, kayısılı form çayı bir tane deeee
başka aklıma gelmi sanırım bu kadar
Güzelmiş menün cnm. Afiyet olsun. Sende çaycısın galiba, bende çok severim, sen mi yazmıştın süt koyuyorum içine diye. O nasıl oluyo merak ettim. Allahtan şekersiz içiyorum şekeri de yeni bıraktım sayılır. 10 gün falan oldu. tek şekerle içiyordum ayy düşünsene 10 bardak içsen 10 dilim ekmek. Yuhaaaa
kız boya nasıl oldu:) bende boyayacam kaç haftadır yaaa iyi aklıma getirdin birazdan kalkam spor dan sonra boyayam :)
menüm.
sabah 1 yumurta sarısı, 3 dilim sucuk, 2 ekmek, acık peynir 1 zeytin
ara yarım paket (3 tane) etinin pirinç patlağı
ara 1 mandalina
ara saleeeep bir bardak(süt içtim sayesinde hiç sevmem de sütü)
akşam et ve mantarlı sote, 2 kaşık pilav, yarım bardak ayran salataaaaa
şimdilik bu kadar yatmadan bir de portakal yemeyi düşünüyom. öğlen yemediğim için 3 ara ile dengelemeye çalıştııım
evde olunca su az oldu bugün ya 1 litre kadar(yatana kadar 1 litre daha içecem ama). 5-10 bilinmez sayıda çaaaaaaaaaay, kayısılı form çayı bir tane deeee
başka aklıma gelmi sanırım bu kadar
ben cok begendim canim esimde begendi telle annemleri aradim ablam annemlerde tabi diger kiz kardesim gelinim hepsi annemlerde dedim sacimi boyadim kizila diye kiz kardesim ciglik atti biz senin sacini acana kadar nekadar ugrastik diye gorumcesi kuafordur cok ugrasmislardi yazin dedim yok saka yaptim pilatine boyadim ha iyi ozaman dedi ablamda boyamis sacini tabi babam pek istemiyo ve ustune kanser yapiyo boyalar asla boyamayin diye yemin ettiriyo kiz kardesim diyo baba bidaha boyayayim cok dip boyam var nolur sonra boyamam ben telde nasil guluyorum gormen lazim yasak geldi babamdan sac boyamasina bana hep der ben senin saclarina bayiliyodum sim siyah sahane saclarin var niye boyuyosun diye hep kizardi simdi kesin yasak koydu bakalim nekadar dayanicaz
inşallah kızlar ya çok özledim eski kıyafetleriyaz hemen gelsinnnn
ama biz kilo vermiş olalımmm
ışık hızında kilo verelim
ooooo temmuza kadar afettt olursuuuunnnn...
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubugun benim cozutma günüm kızlar
tatlı ver börek yaptım ve .....
sabah
1haşlanmış yumurta
4çatal krem peynir
2dilim ekmekle kaşarlı tost
akşam
1haşlanmış tavuk budu
2kaşık yoğurt
2 yaprak sarma
ve akşam cayında
2 revani((
2 su böreği((
2lt su
yarın dikkat edeceğim inşllh((
kız haftasonu herkesin cızıtma günü üzülme :))) yeşil çay falan iç spor yap en azından yağa dönüşmezleer.
ya sorma bir dolap kıyafetim var ama giydiklerim 3-5 tne çünkü hiçbirine giremiyoooom. moral bozukluğu ile bir sürüde kuyafeti dağıttım. bir tane çizgili kahverengi etek var dar kesim 38 beden. ah ah nişanlıyken giyerdim onu. onu vermedim o benim umudum onun içine girdiğim gün yeniden doğmuş kadar mutlu olacam. inşallah onu giyip foto çekip burada yayınlarım size
püfff niye kimse birşey yazmii. sayfayı yenile yenile sıkıldım yav. ben spora kaçam bari gelirim sonra yine byeeeeee
üff dilek meyve canim istemiyo bakalim dayanmaya calisiyom bugün niye böyle acikdim bilmem :18: demin bi tane sosis yedim ama halen migdem kaziniyoBu hafta bomba gibi gelicezz ins geçen hfta kilo verdik bu hfta durdu bu hafta çalışacak
Lahana çorbasındandır tugbanın dediği çayda wc e çıkarttıracak bişi yok çünkü.
Saç rengin ins güzel olur kaynananda ayrı bence her ev güzel gelmeli sana
Bende bu hfta az yemiştim ama 2.200 verdiğim hafta çok yemiştim çok yedikçe çıkarıyoruz snaırım.
Bu hfta gene ilk düzenki gibi devam edicem..
Akşam bulgur pilavı yerine başka bişi yeseymişsin iyiymiş afiyet olsn.
Normal meyvede yiyebilirsin aksam ya da süt içebilirsin.
tesekkür ederim canimcimselammm kızlarrrr
bugünnn ilk defa giriyorum topiğe özlemişim valla
bugün hep dışardaydık soğuk kış demeden gezdik de gezdik
menüm bi tuhaf oldu haliyle..
çok kaçırmadım ama bi tane coco star yedimmm:18:
yazmıcam menümü çünkü bi kahvaltı var
bide akşam gelip çorba içtim arada bi de coco star işte..
eline sağlık dileğimmm... çok güzel liste...
1.cimiz suziiiiim kutluyrorum seni canım
kilo veren, sabit kalan herkesi kutluyorum kilo alanlar da haftaya toparlancak inşallah...
:18::18:sağolunnn guzelll hatunlarrrrrfıkırlerınızzz onerılerınızzz ıcınnn ben aksamlarııı daha dıkkat edıcem artık sebze yemegoı yapamdım spora gıttım dıe evde ne varsa onu yedım o yuzden bole olduu (( neyseee ama bugun az yedım korkuyorum acıkıcam dıeee kııı sımdı bıle var bıraz hakereketlenmeler sankııı mıdemdeee S
nasil dayaniyon canim ben yedigim halde hic birsey yememis gibiyimkizlar ya ben kahvaltidan sonra yemek yemegi unutmusum bide baktim aksam 6bucuk olmus esimde diyo sen iyice biraktin bu yemek islerini
Güzelmiş menün cnm. Afiyet olsun. Sende çaycısın galiba, bende çok severim, sen mi yazmıştın süt koyuyorum içine diye. O nasıl oluyo merak ettim. Allahtan şekersiz içiyorum şekeri de yeni bıraktım sayılır. 10 gün falan oldu. tek şekerle içiyordum ayy düşünsene 10 bardak içsen 10 dilim ekmek. Yuhaaaa
kız haftasonu herkesin cızıtma günü üzülme :))) yeşil çay falan iç spor yap en azından yağa dönüşmezleer.
ya sorma bir dolap kıyafetim var ama giydiklerim 3-5 tne çünkü hiçbirine giremiyoooom. moral bozukluğu ile bir sürüde kuyafeti dağıttım. bir tane çizgili kahverengi etek var dar kesim 38 beden. ah ah nişanlıyken giyerdim onu. onu vermedim o benim umudum onun içine girdiğim gün yeniden doğmuş kadar mutlu olacam. inşallah onu giyip foto çekip burada yayınlarım size
ya sorma benim de kota ihtiyacım var ama almıyom inat ettim. bir tane var içine girebildiğim mecbur hep onu giyiyom hali ile iyice eski di. öbürlerine giremiyom da
yaz hemen gelsinnnn
ama biz kilo vermiş olalımmm
ışık hızında kilo verelim
ooooo temmuza kadar afettt olursuuuunnnn...
menün güzel olmuş canım afiyet olsun...tavukta güzelmiş...
sapıtmış halin gayet iyibirazdan ben yazayımda menümü sapıtma görün..:18::18:
amin biran önce verelim bu kiloları...
benim de rahat 10 tane kotum vardır içine giremediğimmm
bi zayıflasam aslında yeni bişi almaya da gerek kalmıcak
var olanlar yetcekk
kizlar ya ben kahvaltidan sonra yemek yemegi unutmusum bide baktim aksam 6bucuk olmus esimde diyo sen iyice biraktin bu yemek islerini
Fizik dersinde öğretmen öğrencilerinden birini kaldırıp sormuş: Otobüstesin hava çok sıcak naparsın? Öğrenci:
Camı açarım hocam. Öğretmen:
Giren havanın sürtünme katsayısını söyle o zaman? Öğrenci: Bilmiyorum hocam. Öğretmen: Otur sıfır..
Bu böyle bir değil iki değil bütün sınıfa sormuş. Bütün sınıf dökülmüş.. Öğretmen bir öğrenciyi daha kaldırmış:
Oğlum otobüstesin çok sıcak ne yaparsın? Öğrenci: Ceketimi çıkarırım hocam. Öğretmen:Ama oğlum çok sıcak.. Öğrenci: Gömleğimi çıkarırım! Öğretmen: Oğlum çok ama çok çok sıcak..
Öğrenci dayanamamış: HOCAM VALLA ÖLECEĞİMİ BİLSEM O CAMI AÇMAAM
sizede ekleyeyim dedim kizlar
Sağlıklı kilo vermek isteyenler, iştah azaltan ve yağ yakımını hızlandıran bu bitkileri tercih ediyorlar…
Atkuyruğu bitkisiatkuyrugu bitkisi ne ki acaba :26:
İdrar sökücü özelliğiyle biliniyor. Yağ dokularını eritmeye yardım eden bitki yaraların iyileşmesine de yardımcı oluyor. Fakat tüm idrar söktürücü bitkilerde olduğu gibi fazla dozda kullanılırsa böbreklere zarar verebilir.
Maydanozmaydonozu severim
Metabolizmayı hızlandırarak bağ dokusunu güçlendiriyor. Maydanoz yemek ve çayını içmek, ödemlere ve vücudun su toplamasına karşı çok etkili bir yöntem olarak biliniyor.
Adaçayı :120: ben sevmiyorum tadini
Zayıflamak isteyenler tarafından iştah kesici olarak kullanılıyor. Çay ve yemeklerde baharat olarak da kullanılabiliyor.
Fesleğen :44: ney idin tanidik geliyo adi :26:
Vücutta biriken fazla suyu atmaya yardımcı oluyor. Üstelik içindeki eter yağların moral yükseltici etkisi bulunuyor.
Kekikoda güzelmis
Sindirim sorunlarını tedavi edici etkiye sahip ve metabolizmayı hızlandırıyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanı sıra yorgunluktan şikâyet edenlere zindelik veriyor.
Civanperçemibunu da bilmiyom ben
Tatlıya karşı iştahı keser, tokluk hissi verir. Tazelik veren lezzeti, ağır yemeklerin tadını hafifletir.
Biberiye :44: bibermi oluyor :26:
Sindirimi düzenler. İyi bir canlandırıcıdır, kan dolaşımını hızlandırır, cildi sıkılaştırır. Et yemeklerinde kullanılabilir.
Tere :44: dereotunu mu diyorlar yani
Vücuttaki yağ yakımını hızlandırıyor. İnce yaprakları pişince acılaştığı için çiğ yemek gerekir. Ayrıca içinde birçok vitamin barındırır.
Sinameki :26:
Kalın bağırsakta suyun emilmesini önleyerek müshil görevi yapar. Uzun süreli kullanımlarda bağırsaklarda yan etkilere yol açacağından idrar söktürücü özelliği bulunan rezene ve nane gibi bitkilerle desteklenmesi gerekiyor.
Balık otu :26:
Bünyenin kimyasını hızlandırarak zayıflamaya destek olur. İçindeki maddeler tırnakları güçlendirerek saçlara parlaklık verir. Salata ve meyveli içecekler içinde kullanılabilir.
aynen yaaa vallaaa daha etıketı cıkmamıs kotlarım duruyo dolaptakılerı gordukcee ve sdc bı tane kota dadandıkca canım sıkılıo.Allahım ınsallahhh verırız de kılolarııı bıter bu ıskence.
aynen katılıyorum sen bu hızda devam et
aynennnnnn bı an önceee
heeehıc almayaa gerek olmıcakk eskı olanlar ztn yenı gıbı gelcekkk o neseyle
yırtık bıle gıyerım o dereceeee yeterkı ıcıne gırebıleyımmm
ahhhh ahhhh bunu ne kadar gormek ısterımmm veeeee sna derımmm 38 beden kıyafetını nerden aldın ben de ıstıyorum daaaa hep 40 var ben 38 aıryorummm bol gelıooo valla herseyyyD : bugunlerı gorebılcek mıyım ya rabbım
aman aman ihmal etme erkekını kalbee gıden yol mıdeden gecıooo cunku onlarda akıl boyle ıslıooo
ay ben 3 sene once bıraktım bu ısı sımdı sekerlı cay ıcemıorum alısıncAYA KADAR ondan sonrası kolay ztn.ama tasarruf yaptırıyoo bu konuda ınanıyorum kızlarrrr
D: :2::2::2:
birsey degil canim öyle sayfalari geziyordum denk geldimtşkler canım bitkiler zaten hepsi bir şifa kaynağı mevlam ne eylerse güzel eyler herşeyi bizler için sunmuş
kızlar gözlerim kapanıyo ben yatıyorum iyi geceler sizlere
kızlar gözlerim kapanıyo ben yatıyorum iyi geceler sizlere
hımmm ben de aslanım ama yıllar içinde pisicik oldum..canim ben akrep burcuyum biseyi takinca kesin olcak yoksa icim rahat etmiyo kesin yapicam yapmazsam kendimi hic iyi hissetmiyorum 30gunu bitiricem insaallah ve sonra birakicam mekik cekicem ve belki bir milde leslie gobegin gitmeye basladigini gorunce cok mutlu oluyorum ve daha istekli yapiyorum ben kactim simdilik acil sacimi yikamam lazim
bizimki karalahana karadeniz usulü aloride yok denecek kdr az..tesekkür ederim canim benim
tesekkür ederim canim
hosgeldin canim
Eki Görüntüle 331090bebegim bunu diyorum hep kara ekmek diye hic sorma hem diyo hep babanin yüzünden kilo alacam diye birde simdi alisverise yardim a gittim kokla sana pide ne güzel kokuyo diyo sicak ekmek almislar yemedim
bu ne kiz
gecmis olsun canim
tamam fistikmenümü yazcam birazdan
cok sagol canim benim
gecen hafta bende lahana yedim salataya da koydum kirmizi lahana cok güzel etki ediyor
iyi yapmissin canim sacini boyatmaklamutfak kücük oldumu zorluk cekmezsin isallah :26: hayirli olsun isallah
tesekkür ederim canim
bütün hafta uyku problemi yasiyorum canim o yüzden haftasonlari cocugu da erken yatirmiyorum erken kalkmasin diyeama burda saat 10-11 civariydin birde annemgilin uyanmasini bekliyorum beraber yapiyoruz haftasonu kahvaltiyi esim calisdigindan
verin verin ayda 2 gitse6 ayda 12 kilo daha ne olsun...hemen gelmesin kız ben bi 10 kilo verem önce :)))
burada yaz allahtan temmuzda anca oluyooo vaktim var veririm dimi kızlar yaaa. daha şubattayız
ayda 2-3 kilo çok değil isteğiiim. ne olur verem be
ha işte sapıttım nete yalvarıyom sanki o tutacak benim boğazı
ne güzel yemeği unutmak..kizlar ya ben kahvaltidan sonra yemek yemegi unutmusum bide baktim aksam 6bucuk olmus esimde diyo sen iyice biraktin bu yemek islerini
Fizik dersinde öğretmen öğrencilerinden birini kaldırıp sormuş: Otobüstesin hava çok sıcak naparsın? Öğrenci:
Camı açarım hocam. Öğretmen:
Giren havanın sürtünme katsayısını söyle o zaman? Öğrenci: Bilmiyorum hocam. Öğretmen: Otur sıfır..
Bu böyle bir değil iki değil bütün sınıfa sormuş. Bütün sınıf dökülmüş.. Öğretmen bir öğrenciyi daha kaldırmış:
Oğlum otobüstesin çok sıcak ne yaparsın? Öğrenci: Ceketimi çıkarırım hocam. Öğretmen:Ama oğlum çok sıcak.. Öğrenci: Gömleğimi çıkarırım! Öğretmen: Oğlum çok ama çok çok sıcak..
Öğrenci dayanamamış: HOCAM VALLA ÖLECEĞİMİ BİLSEM O CAMI AÇMAAM
benzetmen muhteşem suzi...sizede ekleyeyim dedim kizlar
Sağlıklı kilo vermek isteyenler, iştah azaltan ve yağ yakımını hızlandıran bu bitkileri tercih ediyorlar…
Atkuyruğu bitkisiatkuyrugu bitkisi ne ki acaba :26:
İdrar sökücü özelliğiyle biliniyor. Yağ dokularını eritmeye yardım eden bitki yaraların iyileşmesine de yardımcı oluyor. Fakat tüm idrar söktürücü bitkilerde olduğu gibi fazla dozda kullanılırsa böbreklere zarar verebilir.
Maydanozmaydonozu severim
Metabolizmayı hızlandırarak bağ dokusunu güçlendiriyor. Maydanoz yemek ve çayını içmek, ödemlere ve vücudun su toplamasına karşı çok etkili bir yöntem olarak biliniyor.
Adaçayı :120: ben sevmiyorum tadini
Zayıflamak isteyenler tarafından iştah kesici olarak kullanılıyor. Çay ve yemeklerde baharat olarak da kullanılabiliyor.
Fesleğen :44: ney idin tanidik geliyo adi :26:
Vücutta biriken fazla suyu atmaya yardımcı oluyor. Üstelik içindeki eter yağların moral yükseltici etkisi bulunuyor.
Kekikoda güzelmis
Sindirim sorunlarını tedavi edici etkiye sahip ve metabolizmayı hızlandırıyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanı sıra yorgunluktan şikâyet edenlere zindelik veriyor.
Civanperçemibunu da bilmiyom ben
Tatlıya karşı iştahı keser, tokluk hissi verir. Tazelik veren lezzeti, ağır yemeklerin tadını hafifletir.
Biberiye :44: bibermi oluyor :26:
Sindirimi düzenler. İyi bir canlandırıcıdır, kan dolaşımını hızlandırır, cildi sıkılaştırır. Et yemeklerinde kullanılabilir.
Tere :44: dereotunu mu diyorlar yani
Vücuttaki yağ yakımını hızlandırıyor. İnce yaprakları pişince acılaştığı için çiğ yemek gerekir. Ayrıca içinde birçok vitamin barındırır.
Sinameki :26:
Kalın bağırsakta suyun emilmesini önleyerek müshil görevi yapar. Uzun süreli kullanımlarda bağırsaklarda yan etkilere yol açacağından idrar söktürücü özelliği bulunan rezene ve nane gibi bitkilerle desteklenmesi gerekiyor.
Balık otu :26:
Bünyenin kimyasını hızlandırarak zayıflamaya destek olur. İçindeki maddeler tırnakları güçlendirerek saçlara parlaklık verir. Salata ve meyveli içecekler içinde kullanılabilir.
ben de mayıs ayında bıraktım şekeri..aynen yaaa vallaaa daha etıketı cıkmamıs kotlarım duruyo dolaptakılerı gordukcee ve sdc bı tane kota dadandıkca canım sıkılıo.Allahım ınsallahhh verırız de kılolarııı bıter bu ıskence.
aynen katılıyorum sen bu hızda devam et
aynennnnnn bı an önceee
heeehıc almayaa gerek olmıcakk eskı olanlar ztn yenı gıbı gelcekkk o neseyle
yırtık bıle gıyerım o dereceeee yeterkı ıcıne gırebıleyımmm
ahhhh ahhhh bunu ne kadar gormek ısterımmm veeeee sna derımmm 38 beden kıyafetını nerden aldın ben de ıstıyorum daaaa hep 40 var ben 38 aıryorummm bol gelıooo valla herseyyyD : bugunlerı gorebılcek mıyım ya rabbım
aman aman ihmal etme erkekını kalbee gıden yol mıdeden gecıooo cunku onlarda akıl boyle ıslıooo
ay ben 3 sene once bıraktım bu ısı sımdı sekerlı cay ıcemıorum alısıncAYA KADAR ondan sonrası kolay ztn.ama tasarruf yaptırıyoo bu konuda ınanıyorum kızlarrrr
D: :2::2::2:
iyi geceler canım..kızlar gözlerim kapanıyo ben yatıyorum iyi geceler sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?