maşallah canım spor yapma azmine..
ben dvd sini aldım..hala başlaıyamadım..
tesekkür ederim canim benimaferinnnn sanaaaaa be suzicikkk ne guzel basarmısssınnnn darısııııı basımızaaaa oğlişiniii öpppp benim içinnnDD:
tesekkür ederim canimkiko veren arkadaşları tebrik ederim veremeyenler ve alanlar üzülmesin bende burdayım artık hep beraber veririz inşallah.. bide bensuzi arkadaşı tebrik ederim darısı başıma artık yediklerimi bende not etmeye başlıyorum ertesi gün yazarım bakalım benim hatarım ne sizinle olamaktan çok mutluyum...
hosgeldin canim72 kioyum ve bugun dietisyene gittim bi başlangıç yaptım vücudumda 30 kilo yag varmış kızlar ... bugun saat 11 itibariyle başladım bende .. ve burada olmayıda çok isterim....
Suzi kara ekmek dediğin nasıl bişey :26: anneler öyle canımm eşim seyahate gittimi annem gel kal diyo 2-3 gün ve diyetisyene gittiğimi bilmiyo ne yapıcam bilmiyorum :18:
[hata hata htatatatatat
gecmis olsun canimherkese iyi haftasonları diliyorum ..
zencefilli limonlu ıhlamur içmekten içim bayıldı gribi atamıyorum halaa
tamam fistikAfiyet olsun canım çok olmamış bence cevizli ekmek dısında.
cok sagol canim benimiyi akşamlar..
dielkcim ellerine sağlık dilekcim...
geçen haftaki kdr olmasada yine güzel bi liste..
kiloverenleri tebrik ediyorum..
özellikle suzimi...
kilo veremeyenler yada alanlar önümüzdeki hf birincilik bizim..
gecen hafta bende lahana yedim salataya da koydum kirmizi lahana cok güzel etki ediyorşu karışım işe yarıyor mu yaramıyormu kestiremedim..
geçen hf barsaklarım iyi çalışmıştı..
bu hafta iyi değil..sanırım bizim karalahana çalıştırıyor..
geçen hafta hergün o çorbadan içmiştim..
kolay gelsin tatlım...
hoş geldin..
salepi ben de severim...
geçmiş olsun canım..
hoş geldin..
iyi yapmissin canim sacini boyatmaklanasilsiniz kizlar aksam benden sonra cok kaynatmissiniz gece 2bucukta yattim kuzumu uyutmaya calistim uyumadi bende uyandirdim babasini bak kiza dedim daha namz kilcam spor yapicam once namazi kildim gece 12den sonrada sporu yaptim tabi esim nasil yaptigima sasirdi 2levele basladim dun ve cok yorucu jillianda arkadaki kizlarda nefes nefese kaldilar artik benim halimi dusunun sonra dustu felan derken 1.gecti saat sonrada kizi uyutmaya calistim esimdiyo sabah gece her uyandigimda ayaktaydin diye dusun dedim nekadar yoruluyorum simdi hastaya cok fazla uyaniyo gece 11de uyandik kahvalti sonra tuttugumuz eve gittik hep icinde birileri varkan gormustum simdi ev bos oyle gordum idare eder buyuklukte mutfak kucuk ama idare edilir simdide sacimi boyuyorum pilatin rengine biraz sonra yikiycam insaallah guzel olur
tesekkür ederim canimpuccacim eline saglik liste cok guzel olmus
suzi tebrik ederim canim birinci olmussun
bütün hafta uyku problemi yasiyorum canim o yüzden haftasonlari cocugu da erken yatirmiyorum erken kalkmasin diyeAhh suzicimmmm saat kaç ?? ne güzel uyudun bide ben uyusam ne güzel olurdu ama benim tofitam bırakmaz ki sabah 7.30 asker gibi
acikirsan canim süt ic bende aldim bugün acikirsam icine toz tarcin sepeleyip icerim diyehanımlarrrrrrrrr spordan geldımmmm hemen dusa gırmem lazımmm vallaa yenı de aksam yemegımı yedım sımdı)
nasılsınızzzz bakalımmm keyıflerr yerınde mııı ???????????
işte menum yorumlarınızzzzzıııı beklıyorummmmmm=))))))))))))
sabah: 1,5 dilim salçalı ekmek 12:00
1 yumurta
4 zeytın
cay
ara: 1 portakal
öğle yok sabah gec yaptım dıye
aksam: 4,5 kasık bulgur pılavı
yarım kase yogurt
bu kaaaa umuyorum acıkmam(
şimdi 1 soda tukettım
spora da ac gıttım
acikirsan canim süt ic bende aldim bugün acikirsam icine toz tarcin sepeleyip icerim diye
kendime kahve yaptim geldimsuzicimmmmm number oneımmm benımm
tamam oyle yaparımmm bebekımmmmm nasılsınnn oglısın nasılll ben onuuu bı operımmm bı severımmm oyoyoyoy
ayyy suzıııssss ben 76.8 ı gordum bugun sporda tartıldım sende yolun basındasın sanırım dahaaaa gıtcek mııı bu kılolarrrr bebekım??
bı 70ı gorsem daha mutlu olucammm da
canim bulgur pilavi biraz göze carpiyo gibi ama dilek gelsin o yorumlasin canim ama pirincden daha iyi tabiiki :44: yogurtlan güzel duruyo sankim okadar fazla da degil :26:menum nasıl pekı bebegımmm?
spor yapman çok güzel hem zayıflamana çok yardımcı olur canım, akşam keşke sebze ağırlıklı yeseydin derim benhanımlarrrrrrrrr spordan geldımmmm hemen dusa gırmem lazımmm vallaa yenı de aksam yemegımı yedım sımdı)
1 yumurta
4 zeytın
cay
yarım kase yogurt
şimdi 1 soda tukettım
spora da ac gıttım
simdiye kadar yediklerimama sanki daha birseyler istiyor canim:44: ama okadar cok da degil :44:karisik duygular icindeyim
öglen: 2 dilim kara ekmek 1 dilim kücük cevizli ekmek cok mu olmus
2 dilim kasar peynir maydonoz,3-4 zeytin,domates,biber, 1 cay kasigi bal
1 cay kasigi incir receli ( sevmiyorum canim istemiyor dedikce annem bi bak tadina dedi durdu neymis oglise de zorla bi bak tadina yemeszen yine yeme diyormussum )
avucumun ici kadar gevrek misir
aksam: 1 tane köfte yaninda yogurt
ara: 1 tane elma (benim oglana soydum onunkini de yiyemmi ozaman 2 olacak :26:)
yatmadan: activia yesem :26:
spor yapman çok güzel hem zayıflamana çok yardımcı olur canım, akşam keşke sebze ağırlıklı yeseydin derim ben
menün güzel afiyet olsun
canımcım menün çok güzl sabah öğle bir ama hafta sonu bu şekilde oluyor yazmıştın ama 1 köfte yoğurtla doydunmu
ben hiç bişey yemiyorum 7'den sonra canım bol su ve kara çay 2 bardak okadar activiayı bilmemkine 7'den sonra sonuçta kalorili
öğlen sadece onunla beslenenleri duymuştum doktorum programındaki zahide varya o demişti bi ara
iyi akşamlar..
dielkcim ellerine sağlık dilekcim...
geçen haftaki kdr olmasada yine güzel bi liste..
kiloverenleri tebrik ediyorum..
özellikle suzimi...
kilo veremeyenler yada alanlar önümüzdeki hf birincilik bizim..
şu karışım işe yarıyor mu yaramıyormu kestiremedim..
geçen hf barsaklarım iyi çalışmıştı..
bu hafta iyi değil..sanırım bizim karalahana çalıştırıyor..
geçen hafta hergün o çorbadan içmiştim..
kolay gelsin tatlım...
hoş geldin..
salepi ben de severim...
geçmiş olsun canım..
hoş geldin..
nasilsiniz kizlar aksam benden sonra cok kaynatmissiniz gece 2bucukta yattim kuzumu uyutmaya calistim uyumadi bende uyandirdim babasini bak kiza dedim daha namz kilcam spor yapicam once namazi kildim gece 12den sonrada sporu yaptim tabi esim nasil yaptigima sasirdi 2levele basladim dun ve cok yorucu jillianda arkadaki kizlarda nefes nefese kaldilar artik benim halimi dusunun sonra dustu felan derken 1.gecti saat sonrada kizi uyutmaya calistim esimdiyo sabah gece her uyandigimda ayaktaydin diye dusun dedim nekadar yoruluyorum simdi hastaya cok fazla uyaniyo gece 11de uyandik kahvalti sonra tuttugumuz eve gittik hep icinde birileri varkan gormustum simdi ev bos oyle gordum idare eder buyuklukte mutfak kucuk ama idare edilir simdide sacimi boyuyorum pilatin rengine biraz sonra yikiycam insaallah guzel olur
iiki gündür menülerimi yazmaya utanıyorum..
çok cıss oldu..
ama ilginç bi şekilde bu sabah düne göre eksideyim....
hatta şimdi tartıdım..oturmadan geldim..yedim yani..
düne göre 100 gr eksideyim..
yemem verenmem bazende böyle yiyince düşük çıkıyor anlamadım ben..:44::44::44::44:
hanımlarrrrrrrrr spordan geldımmmm hemen dusa gırmem lazımmm vallaa yenı de aksam yemegımı yedım sımdı)
1 yumurta
4 zeytın
cay
yarım kase yogurt
şimdi 1 soda tukettım
spora da ac gıttım
simdiye kadar yediklerimama sanki daha birseyler istiyor canim:44: ama okadar cok da degil :44:karisik duygular icindeyim
öglen: 2 dilim kara ekmek 1 dilim kücük cevizli ekmek cok mu olmus
2 dilim kasar peynir maydonoz,3-4 zeytin,domates,biber, 1 cay kasigi bal
1 cay kasigi incir receli ( sevmiyorum canim istemiyor dedikce annem bi bak tadina dedi durdu neymis oglise de zorla bi bak tadina yemeszen yine yeme diyormussum )
avucumun ici kadar gevrek misir
aksam: 1 tane köfte yaninda yogurt
ara: 1 tane elma (benim oglana soydum onunkini de yiyemmi ozaman 2 olacak :26:)
yatmadan: activia yesem :26:
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 2.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] berenvildan [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 68.6 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] gur_bet [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 4.700 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 59.8 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 10.400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] 67.0 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] Moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 6.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] NaF [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 5.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] Halay [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] Harran0571 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] melojj [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 58.8 [/TD] [TD] 58.2 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 19.8 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] seyyah1984 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 65.7 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 5.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 19.300 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 8.400 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] jojop [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 2.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 67.5 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 3.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 5.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] 67.0 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] Puccaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 68.4 [/TD] [TD] 68.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 17.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 63.2 [/TD] [TD] 63.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 16.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 8.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] RuweyDaa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.100 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] arzuayten [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] tofti [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 77.7 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 53 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birinci olan arkadaşımız BenSuzi'yi kutlar devamını dileriz.
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyoruz.
Bu hafta aynı kalanlar geçen hafta çok verenler genelde yılmak yok devam ediyoruz..
Elbet gidecek kilolar umutsuzluk yok.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlar qqbra, red, chosen1234, PAPATYAM, Florisa..
Haftaya listede olacaklardır. Katılımlarının devamını diliyoruz.
Liste gene çok güzel.
Bravo 70-79 topiği..
Haftaya daha da güzel bir listeyle görüşmek üzere.
PuCCaaa
kızlar menüşkomu yazayım
8.30
sporum
1 bardak ılık limonlu su
9.45
2 dilim t.b.ekmeği
1 yumurta kızt az tereyağlı
1 tatlı kaşığı bal
2 zeytin
2 çt kaşar
2 çt peynir
12.30
yarım muz
1 rezene çayı
14.00
2 tane fırında kızarmış but kç, 2 kç patates
yarım kase tarhana çorbası
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmekden az
17.00
1 kupa yeşil çay
6 badem, 3 kuru üzüm
19.00
yarım kase tarhana çorbası
1 kepçe taze fasulye(yazdan ddondurucuya atmıştım)
2 kaşık yoğurt
salata
1 dilim ekmek
2 lt yakın su, rezene ve yeşil çay içtim
bugun yediklerim SABAH:2 dilim çavdar ekmegi kk peynir haşlanmış yumurta ve çay ama bugun diyetisyenim ya :yumurta ya beynir dedi ve kesinlikle bol maydanız ve dere otu tüket kahvaltıda dedi artık yarın öle yapıcam ARA : 1ob elma ÖG1 ob elma ÖGLE : 6yk beyaz lahana yemegi bi su bardagı yogurt 2 dilim çavdar ekmegi 14.30 bi portakal 15.30 :bi paket çikolata kaplı form bisküvi 18.30 2 su bardagı çorba bi kase salata bi su bardagı yogurt 2 dilim çavdar ekmegi 20:30 da da 2 adet meyve yiyip finali yapıcam bu ilk günüm 2 hafta sonra randevum var diyetisyenle bakalım nolcek
selammm kızlarrrr
bugünnn ilk defa giriyorum topiğe özlemişim valla
bugün hep dışardaydık soğuk kış demeden gezdik de gezdik
menüm bi tuhaf oldu haliyle..
çok kaçırmadım ama bi tane coco star yedimmm:18:
yazmıcam menümü çünkü bi kahvaltı var
bide akşam gelip çorba içtim arada bi de coco star işte..
eline sağlık dileğimmm... çok güzel liste...
1.cimiz suziiiiim kutluyrorum seni canım
kilo veren, sabit kalan herkesi kutluyorum kilo alanlar da haftaya toparlancak inşallah...
bugun yediklerim SABAH:2 dilim çavdar ekmegi kk peynir haşlanmış yumurta ve çay ama bugun diyetisyenim ya :yumurta ya beynir dedi ve kesinlikle bol maydanız ve dere otu tüket kahvaltıda dedi artık yarın öle yapıcam ARA : 1ob elma ÖG1 ob elma ÖGLE : 6yk beyaz lahana yemegi bi su bardagı yogurt 2 dilim çavdar ekmegi 14.30 bi portakal 15.30 :bi paket çikolata kaplı form bisküvi 18.30 2 su bardagı çorba bi kase salata bi su bardagı yogurt 2 dilim çavdar ekmegi 20:30 da da 2 adet meyve yiyip finali yapıcam bu ilk günüm 2 hafta sonra randevum var diyetisyenle bakalım nolcek
Klasik h.sonu sapıtması.
06:40
1 ceviz
09:30
1 dilim ekmek,
Domates,
Peynir,
7 otlu çay
11:30
1 Türk kahvesi,
1 kuru incir
15:30
1 kase çorba,
2 yk yoğurt,
Salata,
2 fırında pişmiş köfte 5 tane (burger usulü kesilmiş.) patates gene fırında pişmiş.
19:30
2 yk yoğurt,
1 kase çorba
21:00
1 avuç çekirdekli kuru üzüm yicem..
300 kez ip atlama.
2 bardak elmalı, tarçınlı karışım.
sapıttım falan demişsin amaaa gayet güzel canımKlasik h.sonu sapıtması.
06:40
1 ceviz
09:30
1 dilim ekmek,
Domates,
Peynir,
7 otlu çay
11:30
1 Türk kahvesi,
1 kuru incir
15:30
1 kase çorba,
2 yk yoğurt,
Salata,
2 fırında pişmiş köfte 5 tane (burger usulü kesilmiş.) patates gene fırında pişmiş.
19:30
2 yk yoğurt,
1 kase çorba
21:00
1 avuç çekirdekli kuru üzüm yicem..
300 kez ip atlama.
2 bardak elmalı, tarçınlı karışım.
ivet gezdim bebeğimmmSelam şekerimmmm.
Ne güzel gezip dolaşmışsınnn. Ben bugün çozuttum sanırım ya da midem çok şiş bana öyle geliyo.
Akşam yemesemde olurdu ama sonra acıkırsam abartmıyım diye yedim bide menüleri boş geçmek istemedim ne kadar sağlıklı şey yersek o kadar gidiyo kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?