70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah canım spor yapma azmine..
ben dvd sini aldım..hala başlaıyamadım..

canim ben akrep burcuyum biseyi takinca kesin olcak yoksa icim rahat etmiyo kesin yapicam yapmazsam kendimi hic iyi hissetmiyorum 30gunu bitiricem insaallah ve sonra birakicam mekik cekicem ve belki bir milde leslie gobegin gitmeye basladigini gorunce cok mutlu oluyorum ve daha istekli yapiyorum ben kactim simdilik acil sacimi yikamam lazim

aferinnnn sanaaaaa be suzicikkk ne guzel basarmısssınnnn darısııııı basımızaaaa oğlişiniii öpppp benim içinnnDD:
tesekkür ederim canim benim
tesekkür ederim canim
72 kioyum ve bugun dietisyene gittim bi başlangıç yaptım vücudumda 30 kilo yag varmış kızlar ... bugun saat 11 itibariyle başladım bende .. ve burada olmayıda çok isterim....
hosgeldin canim
Suzi kara ekmek dediğin nasıl bişey :26: anneler öyle canımm eşim seyahate gittimi annem gel kal diyo 2-3 gün ve diyetisyene gittiğimi bilmiyo ne yapıcam bilmiyorum :18:
bebegim bunu diyorum hep kara ekmek diye hic sorma hem diyo hep babanin yüzünden kilo alacam diye birde simdi alisverise yardim a gittim kokla sana pide ne güzel kokuyo diyo sicak ekmek almislar yemedim
[hata hata htatatatatat
bu ne kiz
herkese iyi haftasonları diliyorum ..

zencefilli limonlu ıhlamur içmekten içim bayıldı gribi atamıyorum halaa
gecmis olsun canim
Afiyet olsun canım çok olmamış bence cevizli ekmek dısında.
tamam fistik menümü yazcam birazdan
iyi akşamlar..
dielkcim ellerine sağlık dilekcim...
geçen haftaki kdr olmasada yine güzel bi liste..
kiloverenleri tebrik ediyorum..
özellikle suzimi...
kilo veremeyenler yada alanlar önümüzdeki hf birincilik bizim..
cok sagol canim benim
gecen hafta bende lahana yedim salataya da koydum kirmizi lahana cok güzel etki ediyor
iyi yapmissin canim sacini boyatmakla mutfak kücük oldumu zorluk cekmezsin isallah :26: hayirli olsun isallah

puccacim eline saglik liste cok guzel olmus

suzi tebrik ederim canim birinci olmussun
tesekkür ederim canim
Ahh suzicimmmm saat kaç ?? ne güzel uyudun bide ben uyusam ne güzel olurdu ama benim tofitam bırakmaz ki sabah 7.30 asker gibi
bütün hafta uyku problemi yasiyorum canim o yüzden haftasonlari cocugu da erken yatirmiyorum erken kalkmasin diye ama burda saat 10-11 civariydin birde annemgilin uyanmasini bekliyorum beraber yapiyoruz haftasonu kahvaltiyi esim calisdigindan

Son düzenleme:
hanımlarrrrrrrrr spordan geldımmmm hemen dusa gırmem lazımmm vallaa yenı de aksam yemegımı yedım sımdı)

nasılsınızzzz bakalımmm keyıflerr yerınde mııı ???????????

işte menum yorumlarınızzzzzıııı beklıyorummmmmm=))))))))))))

sabah: 1,5 dilim salçalı ekmek 12:00

1 yumurta
4 zeytın
cay

ara: 1 portakal

öğle yok sabah gec yaptım dıye

aksam: 4,5 kasık bulgur pılavı
yarım kase yogurt

bu kaaaa umuyorum acıkmam(

şimdi 1 soda tukettım

spora da ac gıttım

simdiye kadar yediklerim ama sanki daha birseyler istiyor canim:44: ama okadar cok da degil :44:karisik duygular icindeyim

öglen: 2 dilim kara ekmek 1 dilim kücük cevizli ekmek cok mu olmus
2 dilim kasar peynir maydonoz,3-4 zeytin,domates,biber, 1 cay kasigi bal
1 cay kasigi incir receli ( sevmiyorum canim istemiyor dedikce annem bi bak tadina dedi durdu neymis oglise de zorla bi bak tadina yemeszen yine yeme diyormussum )

ara: 1 portakal
avucumun ici kadar gevrek misir

aksam: 1 tane köfte yaninda yogurt

ara: 1 tane elma (benim oglana soydum onunkini de yiyemmi ozaman 2 olacak :26:)

yatmadan: activia yesem :26:

acikirsan canim süt ic bende aldim bugün acikirsam icine toz tarcin sepeleyip icerim diye

suzicimmmmm number oneımmm benımm

tamam oyle yaparımmm bebekımmmmm nasılsınnn oglısın nasılll ben onuuu bı operımmm bı severımmm oyoyoyoy

ayyy suzıııssss ben 76.8 ı gordum bugun sporda tartıldım sende yolun basındasın sanırım dahaaaa gıtcek mııı bu kılolarrrr bebekım??

bı 70ı gorsem daha mutlu olucammm da

kendime kahve yaptim geldim sagol canimcim caillou ya bakiyo yumurcak tv de ne güzel canim bak azaliyo canim benim tabii gidecek canimcim :13:
menum nasıl pekı bebegımmm?
canim bulgur pilavi biraz göze carpiyo gibi ama dilek gelsin o yorumlasin canim ama pirincden daha iyi tabiiki :44: yogurtlan güzel duruyo sankim okadar fazla da degil :26:
bende daha bilemiyorum tam canim :44: ben ekmek pilav makarna patates aksamlari yememeye calisiyorum canimcim :26:

spor yapman çok güzel hem zayıflamana çok yardımcı olur canım, akşam keşke sebze ağırlıklı yeseydin derim ben
menün güzel afiyet olsun

canımcım menün çok güzl sabah öğle bir ama hafta sonu bu şekilde oluyor yazmıştın ama 1 köfte yoğurtla doydunmu
ben hiç bişey yemiyorum 7'den sonra canım bol su ve kara çay 2 bardak okadar activiayı bilmemkine 7'den sonra sonuçta kalorili
öğlen sadece onunla beslenenleri duymuştum doktorum programındaki zahide varya o demişti bi ara

bugun yediklerim SABAH:2 dilim çavdar ekmegi kk peynir haşlanmış yumurta ve çay ama bugun diyetisyenim ya :yumurta ya beynir dedi ve kesinlikle bol maydanız ve dere otu tüket kahvaltıda dedi artık yarın öle yapıcam ARA : 1ob elma ÖG1 ob elma ÖGLE : 6yk beyaz lahana yemegi bi su bardagı yogurt 2 dilim çavdar ekmegi 14.30 bi portakal 15.30 :bi paket çikolata kaplı form bisküvi 18.30 2 su bardagı çorba bi kase salata bi su bardagı yogurt 2 dilim çavdar ekmegi 20:30 da da 2 adet meyve yiyip finali yapıcam bu ilk günüm 2 hafta sonra randevum var diyetisyenle bakalım nolcek

,
tesekkür ederim canim oglan tepeme cikdi yemesem de olur gerci activiayi calistirsin diye yiycekdim yarin ara olarak yerim bende siyah cayin icine biraz süt katiyorum canim sanki bal koymus gibi oluyor neyse kactim üstüme cikdi

iyi akşamlar..
dielkcim ellerine sağlık dilekcim...
geçen haftaki kdr olmasada yine güzel bi liste..
kiloverenleri tebrik ediyorum..
özellikle suzimi...
kilo veremeyenler yada alanlar önümüzdeki hf birincilik bizim..

Bu hafta bomba gibi gelicezz ins geçen hfta kilo verdik bu hfta durdu bu hafta çalışacak

Lahana çorbasındandır tugbanın dediği çayda wc e çıkarttıracak bişi yok çünkü.

Saç rengin ins güzel olur kaynananda ayrı bence her ev güzel gelmeli sana

Bende bu hfta az yemiştim ama 2.200 verdiğim hafta çok yemiştim çok yedikçe çıkarıyoruz snaırım.
Bu hfta gene ilk düzenki gibi devam edicem..

Akşam bulgur pilavı yerine başka bişi yeseymişsin iyiymiş afiyet olsn.

Normal meyvede yiyebilirsin aksam ya da süt içebilirsin.

kızlar menüşkomu yazayım
8.30
sporum
1 bardak ılık limonlu su

9.45
2 dilim t.b.ekmeği
1 yumurta kızt az tereyağlı
1 tatlı kaşığı bal
2 zeytin
2 çt kaşar
2 çt peynir

12.30
yarım muz
1 rezene çayı

14.00
2 tane fırında kızarmış but kç, 2 kç patates
yarım kase tarhana çorbası
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmekden az

17.00
1 kupa yeşil çay
6 badem, 3 kuru üzüm

19.00
yarım kase tarhana çorbası
1 kepçe taze fasulye(yazdan ddondurucuya atmıştım)
2 kaşık yoğurt
salata
1 dilim ekmek

2 lt yakın su, rezene ve yeşil çay içtim

Klasik h.sonu sapıtması.
06:40
1 ceviz
09:30
1 dilim ekmek,
Domates,
Peynir,
7 otlu çay
11:30
1 Türk kahvesi,
1 kuru incir
15:30
1 kase çorba,
2 yk yoğurt,
Salata,
2 fırında pişmiş köfte 5 tane (burger usulü kesilmiş. ) patates gene fırında pişmiş.
19:30
2 yk yoğurt,
1 kase çorba
21:00
1 avuç çekirdekli kuru üzüm yicem..

300 kez ip atlama.
2 bardak elmalı, tarçınlı karışım.

selammm kızlarrrr
bugünnn ilk defa giriyorum topiğe özlemişim valla
bugün hep dışardaydık soğuk kış demeden gezdik de gezdik
menüm bi tuhaf oldu haliyle..
çok kaçırmadım ama bi tane coco star yedimmm:18:
yazmıcam menümü çünkü bi kahvaltı var
bide akşam gelip çorba içtim arada bi de coco star işte..

eline sağlık dileğimmm... çok güzel liste...
1.cimiz suziiiiim kutluyrorum seni canım
kilo veren, sabit kalan herkesi kutluyorum kilo alanlar da haftaya toparlancak inşallah...

Afiyet olsun güzelmiş.

1 paket form bisküvi fazla olmuş aralarda 2 tane yesen en mantıklısı.
Akşam da 2 dilim ekmeği doktor mu verdi?

Selam şekerimmmm.
Ne güzel gezip dolaşmışsınnn. Ben bugün çozuttum sanırım ya da midem çok şiş bana öyle geliyo.
Akşam yemesemde olurdu ama sonra acıkırsam abartmıyım diye yedim bide menüleri boş geçmek istemedim ne kadar sağlıklı şey yersek o kadar gidiyo kilolar.

merak ettim önce kaç kilosun?
2 dilim ekmekler çok değilmi kahvaltıda olabilir ama öğlen ve akşam istisnalar haricinde çok gibi geliyor bana
ayrıca 1 su bardağı yoğurtda çok bunları ben yesem patlarım
diyetisyenmi verdi bu menüyü canım ?

güzelmiş menün afiyet olsun

sapıttım falan demişsin amaaa gayet güzel canım
ben bi yanlış görmedimm..benim hafta içi menümden iyi
ivet gezdim bebeğimmm
alışveriş yaptım bisürü yine
kıyafet değil tencere tava aldım bu sefer baya gelişme var
hiç de çoztmamışsın aynen yemeseydin
bu sefer akşam saldırırdınnnn
mantıklıııı olmuş yemennnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…