ben daha az önce yemek yedim. 2 kepçe çorba biraz da sebze yemeği yedim bir dilim de kepekli ekmek ama şimdiden acıktım... ilk zamanlarım zor geçecek sanırım ya canım bi sürü şey istiyor!!!
yemeklerden uzak durmak her dönem insana ağır geliyor ama zayıfladığını gördükçe motive olursun. belli bir süre az yersen zaten zamanla midede küçülme oluyor. diyete devam etmek ve motive olmak istiyorsan burdan ayrılma. ben çok çaresizce nasıl zayıflıcam diye düşünürken buradaki arkadaşların azimleyle (tabiri caizse) gaza geldim. madem buradakiler kilo verebilmiş ben neden veremeyeyim diye düşündüm. eminim sende vereceksin yalnız rahat olmaya bak.
evet ben de genelde başlayıp başlayıp bırakırdım.. burayı gördüm ve 4. günüm şimdi normalde çoktan cayıp ne bulsam yemem gerekiyordu ama burdaki yazışmalar cidden motive ediyor insanı.. pek de eğlenceli muhabbetler oluyor okurken eğleniyorum :) keşke tartım olsa da ben de kendimi kontrol edebilsem... 1-2 saat kadar sonra biraz yoğurt yiyeyim diyorum içine tarçın da koyarım bu saatte çok mu olur acaba?? gece geç yatarım zaten 2-3 gibi o yüzden fazla gelmez herhalde dimi :S
bu arada teşekkür ederim suzi yapıcam bende inşallah :)
birsey degil canimtartin yokmu canim :26: cuma günü bildirim yapacan ama dimi :26:
daha pazar günü başladım zaten yapayım mı ben de bildirim? yani öğrenci evinde pek tartı olmuyor ama artık bi eczaneye mi gider tartılırım bilememen yakın zamanda buraya bi tartı alayım ya da kendi evimdekini çalıp buraya getireyim artık :)))
selamm naber türkan sultan??selam kızlarrr
ben geldimmmmmm:119::119:
canım senin öyle aşmış taşmış bi kilon yokki öle desin.tersine eşinin biraz kilo problemi olabilir.bu yüzden sana bişi demeyede hakkı yok..ama benim eşim fittir,bakımlıdır,kendine özen gösterir,her konuda seçicidir,kendine olan güveni tamdır bu yüzden onun hayranıyım hiç onun gibi olamadımaman kızlar ya takmayın eşleri sevgilileri
kilo vermek mi istiyorsunuz bunu kendiniz için yapın
benim eşim hiç destek değil bana kilo vermem konusunda
olumlu ya da olumsuz birşey demiyor
hatta abzen kilo verme sen iyisin böyle diyor..
inanın bu da hiç iyi birşey değil
eğer kararlı biri değilseniz kendinizi salmanız için büyük bir neden..
keşke benim eşim de bana kilo ver falan dese demese de ima etse
ama yokkkkk..şimdi ben diyet yapıyorum o da diyet yapıyor 94
kiloydu 89a indi. onun bana faydası olacağına beni gaza getirip
kilo vermemi sağlayacağına benim ona faydam oldu
Hadi bakalım süslen. Ayy bende saçlarımı öylesine topuz yapmıştım. Benim koca geldi, ne kadar sonra hatırladım. Ayy insan kocasını bir derli toplu karşılar. Saçlar fırlamış heryerden çıktım adamın karşısına. İyi geri kaçmadı.kizlar ben yine kaciyorum :80:gelirim yine yada sayfayi acik tutayim dus alacam süzlenip püslenesim var kendime geleyim :108:
ay internetim calisiyorrr bugün
Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull - YouTube jennifer lopeze bak yaakadindaki vucut a hecde kizkanmadim
aksam kizarkadas gelcek oturmaya suralari da toparlayayim
Diyetisyen Ece Nevra Durukanın tavsiyeleri
Nestlé Nesfit 14 gün programını deneyin..
Araştırmalara göre düzenli olarak tam tahıl tüketen kadınlar form kazanmaya ve formlarını korumaya daha yatkınlardır.
Siz de Tam Tahıllı Nestlé Nesfit ile güne hem lezzetli hem de sağlılı bir başlangıç yapabilirsiniz.
Nestle Nesfit 14 gün programıyla hem fazlalıklarınızdan kurtulup hem de daha sağlıklı ve dengeli bir besleneceğiniz bir hayata ilk adımı atabilirsiniz.
Nasıl mı? Çok basit. Her gün kahvaltınızı ve dilediğiniz bir öğünü Nestle Nesfit ile değiştirin.
1) Kahvaltı: Yarım yağlı/yağsız süt ile hazırlayacağınız bir kase Nesfitin yanında 1 adet meyve yiyebilir ve 1 bardak şekersiz çay ya da kahve içebilirsiniz. 1 kaseye 5 kaşık Nesfit, yarım bardak yağsız süt ekleyebilirsiniz.
2) Öğle Yemeği: Bu öğünde dilediğinizi yiyebilirsiniz fakat bizim önerimiz 4 temel besin grubunu da içeren dengeli bir tabak hazırlamanız.
Yağsız ya da az yağlı yoğurt; salata ya da sebze yemeği; tam tahıllı ekmek, tam tahıllı makarna ya da bulgur pilavı ve ızgara et, tavul ya da balık yiyebilirsiniz. Böylece süt, et, tahıl ve sebze gruplarının her birini dengeli şekilde alırsınız.
3) Akşam yemeği: Yine yarım yağlı/yağsız süt ile hazırlayacağınız bir kase Nesfit ile yağsız yoğurt ve sebze yiyebilirsiniz.
Daha iyi sonuç için ara öğünlerde meyve ve sebze yemeyi, günde en az iki litre su içmeyi ve egzersiz yapmayı unutmayın.
yap bence canim hem motive olursunilk hafta liste altina girersin öbür haftaya listedesin puccaaa listemizi yapiyor canim ona cuma günü bildirimde bulunuyoruz :13:
heycanla cuma yi bekliyoruz hergün tartildinmi zaten gün gün degisiyor kilomuz haftada birkere buraya yazdikmi daha bi güzel oluyor
evet ben de genelde başlayıp başlayıp bırakırdım.. burayı gördüm ve 4. günüm şimdi normalde çoktan cayıp ne bulsam yemem gerekiyordu ama burdaki yazışmalar cidden motive ediyor insanı.. pek de eğlenceli muhabbetler oluyor okurken eğleniyorum :) keşke tartım olsa da ben de kendimi kontrol edebilsem... 1-2 saat kadar sonra biraz yoğurt yiyeyim diyorum içine tarçın da koyarım bu saatte çok mu olur acaba?? gece geç yatarım zaten 2-3 gibi o yüzden fazla gelmez herhalde dimi :S
bu arada teşekkür ederim suzi yapıcam bende inşallah :)
[
selamm naber türkan sultan??
canım senin öyle aşmış taşmış bi kilon yokki öle desin.tersine eşinin biraz kilo problemi olabilir.bu yüzden sana bişi demeyede hakkı yok..ama benim eşim fittir,bakımlıdır,kendine özen gösterir,her konuda seçicidir,kendine olan güveni tamdır bu yüzden onun hayranıyım hiç onun gibi olamadım.. kısacası kendisi biraz mükemmeliyetçidir.haliyle aynı olguları bendende bekler her konuda mükemmel olmamı ister ama bende bir çaba göremediği için bana çok takılır.. başta bu kilo hususunda çünkü ben kilolu olduum için hiçbir kıyafati kendime yakıştıramıyorum.doğru dürüst kıyafat almam zaten zayıflıcam diyede gardrobumda seninki gibi 40 beden kotlarım kıyafetlerim durur ama içine gireceğim günü beklerim.anlıcağın salmışım kendimi adam tavır yapıyo,mesafeli duruyo bana karşı ama benim hiç dünya yansa umurumda değil sanki.böyle gitmez tabi bi,şeylerin değişmesi şart.her zaman böle değildim tabii..benim eşim aynı zamanda maçodurda.duygularını fazla yansıtmaz.bende çok duygusal biriyim isterimki her dakika dizimin dibinde dursun sevgi sözcükleri sölesin..onda böle bi özellik yok.benimkisi birazda duygusal açlıkmıdır nedir bilemedimki kendimi sürekli yemekle avutur olmuşum..eşim en sonunda midem için çöp kamyonu gibi cümlesini kullanmıştı.çünkü ne bulursam taştan yumuşak hop hüpletirdim. onun bu argo kelimeleri bile bana işlemiyo biraz kırılıyorum ama sonra unutuyorum..ne yapacağımı bende şaşırdım.geçen sene kasımda bi azimle 66 kiloya inmiştim.ne olduysa kış bitiminde 68 haziranda 70 yazın ağustosta 76 yı gördüm. .ipin ucunu kaçırmışım şimdide tutmakta zorlanıyom,bide üstüne sigara içiyordum onu bıraktım,kurtuldum çok şükür o illetten diyet ypmak bana çok zor geliyor,bişeyler yiyememek çıldırtıyor.bide evde olduğumdan herşey elimin altında olması münasebetide var.eşim kilo verme konusunda bana hep destek olmuştur.spor bile yaptırmıştır,evde birlikte koşarak ve az yiyerek 24 yaşımdaydım o zaman 59 a düşmüştüm 72 den..o zamanki azmim şimdi yok malesef,bide yürüme bandı aldırdım üstelik.. arada canım isteyince yürüyom.yeniden o azmi yakalamak istiyorum sizinle beraber..biraz uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir..
canim ne güzel sigarayi birakmissin kilolarimizdan da kurtulcaz isallah yakinda[
canım senin öyle aşmış taşmış bi kilon yokki öle desin.tersine eşinin biraz kilo problemi olabilir.bu yüzden sana bişi demeyede hakkı yok..ama benim eşim fittir,bakımlıdır,kendine özen gösterir,her konuda seçicidir,kendine olan güveni tamdır bu yüzden onun hayranıyım hiç onun gibi olamadım.. kısacası kendisi biraz mükemmeliyetçidir.haliyle aynı olguları bendende bekler her konuda mükemmel olmamı ister ama bende bir çaba göremediği için bana çok takılır.. başta bu kilo hususunda çünkü ben kilolu olduum için hiçbir kıyafati kendime yakıştıramıyorum.doğru dürüst kıyafat almam zaten zayıflıcam diyede gardrobumda seninki gibi 40 beden kotlarım kıyafetlerim durur ama içine gireceğim günü beklerim.anlıcağın salmışım kendimi adam tavır yapıyo,mesafeli duruyo bana karşı ama benim hiç dünya yansa umurumda değil sanki.böyle gitmez tabi bi,şeylerin değişmesi şart.her zaman böle değildim tabii..benim eşim aynı zamanda maçodurda.duygularını fazla yansıtmaz.bende çok duygusal biriyim isterimki her dakika dizimin dibinde dursun sevgi sözcükleri sölesin..onda böle bi özellik yok.benimkisi birazda duygusal açlıkmıdır nedir bilemedimki kendimi sürekli yemekle avutur olmuşum..eşim en sonunda midem için çöp kamyonu gibi cümlesini kullanmıştı.çünkü ne bulursam taştan yumuşak hop hüpletirdim. onun bu argo kelimeleri bile bana işlemiyo biraz kırılıyorum ama sonra unutuyorum..ne yapacağımı bende şaşırdım.geçen sene kasımda bi azimle 66 kiloya inmiştim.ne olduysa kış bitiminde 68 haziranda 70 yazın ağustosta 76 yı gördüm. .ipin ucunu kaçırmışım şimdide tutmakta zorlanıyom,bide üstüne sigara içiyordum onu bıraktım,kurtuldum çok şükür o illetten diyet ypmak bana çok zor geliyor,bişeyler yiyememek çıldırtıyor.bide evde olduğumdan herşey elimin altında olması münasebetide var.eşim kilo verme konusunda bana hep destek olmuştur.spor bile yaptırmıştır,evde birlikte koşarak ve az yiyerek 24 yaşımdaydım o zaman 59 a düşmüştüm 72 den..o zamanki azmim şimdi yok malesef,bide yürüme bandı aldırdım üstelik.. arada canım isteyince yürüyom.yeniden o azmi yakalamak istiyorum sizinle beraber..biraz uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir..
herzaman benimde canim istemez ama bazen evde olsamda disariya cikmazsamda kadinlik hormonlarim fazlasiyla yükseliyor herhaldeHadi bakalım süslen. Ayy bende saçlarımı öylesine topuz yapmıştım. Benim koca geldi, ne kadar sonra hatırladım. Ayy insan kocasını bir derli toplu karşılar. Saçlar fırlamış heryerden çıktım adamın karşısına. İyi geri kaçmadı.
Yaaa ben çok seviyordum ama. 5 kaşık yetmez bana. Onda da mı sınır vardı ki? TühhSaol cnm paylaşımın için.
hmm peki o zaman cuma günü eczane eczane gezeyim ben bi :))
bilmiyorum ben farklı düşünüyorum sanırım.
:44::44::44::44::44:
bende boşverdim zaten, diyet için gelmediği belli canım
ben yerken veriyordum diyetteyken veremiyorum
hedefime ulaşana kadar bırakmak yok canım çok sağol
benim eşimde ver yada verme demiyor ama dersede beni motive ediyor diye değil beni beğenmiyormu acaba diye düşünürdüm herhalde, belkide hamilelik psikolojisinden kaynaklıdır çünkü ozaman bu duygu fazla oluyor belki devam ediyordur destekte olmuyor kilo verme konusunda ama biraz önce şaşırdım akşam yemeğini hazırladım ona kendim spordan sonra yiyecem diye tonbalığı çıkardı bana sakın bırakma dedim öyle bişey düşünmüyorum zaten yoksa 2 ttane çıkarırdım dedi
çok az bence, özellikle sabah
he aynen öyle oldubaskalarina laf söyletmeyiz ama kendimiz söyleyebiliriz
adami zayiflattim desene
[
[
kızlar benim bugünkü menum şu:
Sabah
1 kase gevrek + süt
Ara
2 kayısı
Öğlen
kepekli salamlı peynirli sandvic
1 bardak ayran
Ara
2-3 çatal yaş pasta (kendime engel olamadım ama bu kadarla kestiğim için mutluyum)
Akşam
2 parça kabak dolması
1 dilim kepek ekmeği
3 kaşık yoğurt
Eklentiler
1,5 litre su
sabah ve akşam yemeklerden sonra sirkeli su
3 bardak bitki çayı
30 dk koşu veeeee
sabah ve akşam zayıflama egzersizleri yaptımm
yorumlarınızı bekliyorum kızlarr ...
işte benim menüm
sabah :1 yeşilçay
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta (sahanda)
4 zeytin
pekmez
ara: 1 elma
öğle: 1 kase erişteli mercimek çorbası
3 kaşık yogurt
ara: 1 armut
ara : 1 mandalina
1 forum çay
akşam: 3 kaşık diyorum ama çok azdı erişteli mercimek çorbası (bu arada erişteler kepekli )
5 kaşık taze fasülye
ve
salata
2 lt su içtim...
ve 7 otlu çay içerim...
bilmiyorum ben farklı düşünüyorum sanırım.
bana kilo ver derse de beni beğenmiyor mu acaba diye düşünmem,
çünkü bu insanlık hali ne olacağamız belli değil, heran herşey olabilir
kiloya takan bi eş allah korusun başıma bi iş gelse sakat kalsam ne yapacak..
eğer kilo ver derse benim çabalarımı görüyor ve bana destek olmak istiyor diye düşünürüm şahsen
zayıf olmak tabiki bir güzellik kıstası ama herşey de değil
he aynen öyle oldu
anladım ben seni canım..
ama ben 75 kiloyken de eşim bana pek bişey demezdi ancak ben kendi kendime
konuşurdum zayıflayamayacağım hep böyle geçcek hayatım falan diye
hatta ağlardım ve ozaman böyle mutlu değilsen bişeyler yapmalısın
spor yap diyet yap desteğe hazırım gibi konuşmalar yapardı..
yani bana böyle dediği zaman ben beni beğenmiyor mu acaba diye düşünmezdim..
senin eşin de aynı şekilde bence senin için zayıflamanı istiyor, sana üzülüyor
başka anlamlar yüklemeye gerek yok.. benim eşim de kilolu durmuyor çok boyu da var çünkü
spor falan da yapar dikkat eder yani...
benim de anlatmak istediğim ben kiloluyum ve bu yüzden eşim beni beğenmiyor
laf söylüyor mantığından kurtulmamız lazım..bence bizim kilo verme sürecinde yaşadıklarımızı sıkıntılarımız görüyorlar
ve destek olmaya çalışıyorlar.. sonuçta yabancı iki insan değiliz eşim dediğimiz kişi kırıcı olmak amacıyla
neden hakarete varan szöler söylesin ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?