70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben daha az önce yemek yedim. 2 kepçe çorba biraz da sebze yemeği yedim bir dilim de kepekli ekmek ama şimdiden acıktım... ilk zamanlarım zor geçecek sanırım ya canım bi sürü şey istiyor!!!

yemeklerden uzak durmak her dönem insana ağır geliyor ama zayıfladığını gördükçe motive olursun. belli bir süre az yersen zaten zamanla midede küçülme oluyor. diyete devam etmek ve motive olmak istiyorsan burdan ayrılma. ben çok çaresizce nasıl zayıflıcam diye düşünürken buradaki arkadaşların azimleyle (tabiri caizse) gaza geldim. madem buradakiler kilo verebilmiş ben neden veremeyeyim diye düşündüm. eminim sende vereceksin yalnız rahat olmaya bak.

evet ben de genelde başlayıp başlayıp bırakırdım.. burayı gördüm ve 4. günüm şimdi normalde çoktan cayıp ne bulsam yemem gerekiyordu ama burdaki yazışmalar cidden motive ediyor insanı.. pek de eğlenceli muhabbetler oluyor okurken eğleniyorum :) keşke tartım olsa da ben de kendimi kontrol edebilsem... 1-2 saat kadar sonra biraz yoğurt yiyeyim diyorum içine tarçın da koyarım bu saatte çok mu olur acaba?? gece geç yatarım zaten 2-3 gibi o yüzden fazla gelmez herhalde dimi :S

bu arada teşekkür ederim suzi yapıcam bende inşallah :)

birsey degil canim tartin yokmu canim :26: cuma günü bildirim yapacan ama dimi :26:

birsey degil canim tartin yokmu canim :26: cuma günü bildirim yapacan ama dimi :26:

daha pazar günü başladım zaten yapayım mı ben de bildirim? yani öğrenci evinde pek tartı olmuyor ama artık bi eczaneye mi gider tartılırım bilemem en yakın zamanda buraya bi tartı alayım ya da kendi evimdekini çalıp buraya getireyim artık :)))

yap bence canim hem motive olursun ilk hafta liste altina girersin öbür haftaya listedesin puccaaa listemizi yapiyor canim ona cuma günü bildirimde bulunuyoruz :13:
heycanla cuma yi bekliyoruz hergün tartildinmi zaten gün gün degisiyor kilomuz haftada birkere buraya yazdikmi daha bi güzel oluyor

Son düzenleme:
[
selam kızlarrr
ben geldimmmmmm:119::119:
selamm naber türkan sultan??

canım senin öyle aşmış taşmış bi kilon yokki öle desin.tersine eşinin biraz kilo problemi olabilir.bu yüzden sana bişi demeyede hakkı yok..ama benim eşim fittir,bakımlıdır,kendine özen gösterir,her konuda seçicidir,kendine olan güveni tamdır bu yüzden onun hayranıyım hiç onun gibi olamadım.. kısacası kendisi biraz mükemmeliyetçidir.haliyle aynı olguları bendende bekler her konuda mükemmel olmamı ister ama bende bir çaba göremediği için bana çok takılır.. başta bu kilo hususunda çünkü ben kilolu olduum için hiçbir kıyafati kendime yakıştıramıyorum.doğru dürüst kıyafat almam zaten zayıflıcam diyede gardrobumda seninki gibi 40 beden kotlarım kıyafetlerim durur ama içine gireceğim günü beklerim.anlıcağın salmışım kendimi adam tavır yapıyo,mesafeli duruyo bana karşı ama benim hiç dünya yansa umurumda değil sanki.böyle gitmez tabi bi,şeylerin değişmesi şart.her zaman böle değildim tabii..benim eşim aynı zamanda maçodurda.duygularını fazla yansıtmaz.bende çok duygusal biriyim isterimki her dakika dizimin dibinde dursun sevgi sözcükleri sölesin..onda böle bi özellik yok.benimkisi birazda duygusal açlıkmıdır nedir bilemedimki kendimi sürekli yemekle avutur olmuşum..eşim en sonunda midem için çöp kamyonu gibi cümlesini kullanmıştı.çünkü ne bulursam taştan yumuşak hop hüpletirdim.onun bu argo kelimeleri bile bana işlemiyo biraz kırılıyorum ama sonra unutuyorum..ne yapacağımı bende şaşırdım.geçen sene kasımda bi azimle 66 kiloya inmiştim.ne olduysa kış bitiminde 68 haziranda 70 yazın ağustosta 76 yı gördüm..ipin ucunu kaçırmışım şimdide tutmakta zorlanıyom,bide üstüne sigara içiyordum onu bıraktım,kurtuldum çok şükür o illetten diyet ypmak bana çok zor geliyor,bişeyler yiyememek çıldırtıyor.bide evde olduğumdan herşey elimin altında olması münasebetide var.eşim kilo verme konusunda bana hep destek olmuştur.spor bile yaptırmıştır,evde birlikte koşarak ve az yiyerek 24 yaşımdaydım o zaman 59 a düşmüştüm 72 den..o zamanki azmim şimdi yok malesef,bide yürüme bandı aldırdım üstelik.. arada canım isteyince yürüyom.yeniden o azmi yakalamak istiyorum sizinle beraber..biraz uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir..

Hadi bakalım süslen. Ayy bende saçlarımı öylesine topuz yapmıştım. Benim koca geldi, ne kadar sonra hatırladım. Ayy insan kocasını bir derli toplu karşılar. Saçlar fırlamış heryerden çıktım adamın karşısına. İyi geri kaçmadı.

Yaaa ben çok seviyordum ama. 5 kaşık yetmez bana. Onda da mı sınır vardı ki? Tühh Saol cnm paylaşımın için.

hmm peki o zaman cuma günü eczane eczane gezeyim ben bi :))

canım yoğur sütün sakıncalı olmadığını düşünüyorum ama sen yinede PUCCAAya sor seni bilgilendirir.

Canım kadınların ortak sorunudur bu bence. Benimde kocam bakımlıdır, sporcu zaten fitti ama bu ara göbek yaptı da bende laf söylüyorum ona artık. 100 gr. alsam hemen der kilo mu aldın sen diye. Şimdi neyse ki zayıfladığımı farketti. Ooo bayağı vermişin sen hayat dedi geçen hafta. Nihayet anladın dedim. Bende senin gibiydim, bi ara çok salmıştım. Ayrıca da sigarayı da bırakmıştım. ama o zaman daha çok yiyesi geliyor insanın. Ben senin gibi yapamadım. Tekrar başladım maalesef. Şimdi hedefimi varıp tekrar deneyeceğim. Aslında yaptığın çok önemli birşey seni tebrik ediyorum herkes yapamaz senin yaptığını. Sigarayı bırakmışın var mı ötesi. Kilo bunun yanında çok küçük bir mesele. Onu başardıysan kiloyu daha kolay verirsin emin ol cnm.

kızlar benim bugünkü menum şu:

Sabah
1 kase gevrek + süt

Ara
2 kayısı

Öğlen
kepekli salamlı peynirli sandvic
1 bardak ayran

Ara
2-3 çatal yaş pasta (kendime engel olamadım ama bu kadarla kestiğim için mutluyum )

Akşam
2 parça kabak dolması
1 dilim kepek ekmeği
3 kaşık yoğurt

Eklentiler
1,5 litre su
sabah ve akşam yemeklerden sonra sirkeli su
3 bardak bitki çayı
30 dk koşu veeeee
sabah ve akşam zayıflama egzersizleri yaptımm

yorumlarınızı bekliyorum kızlarr ...

canim ne güzel sigarayi birakmissin kilolarimizdan da kurtulcaz isallah yakinda seni okurken cogu seyde kendimi buldum sanki bende nezamandir kendime birsey almis degilim bekliyorum zayiflayip öyle alayim diyorum benim esimde itifat ettigini duymadim maco mu deniliyor o da öyle iste
herzaman benimde canim istemez ama bazen evde olsamda disariya cikmazsamda kadinlik hormonlarim fazlasiyla yükseliyor herhalde
5 kasik yine 2 kasikdan iyidir bende kücük kepce kulansam kasikdan dökülür yaa

hmm peki o zaman cuma günü eczane eczane gezeyim ben bi :))

ayy canim yaa ama tartil ki herhafta sevinesin arti cikarsanda kendini toplarsin

işte benim menüm

sabah :1 yeşilçay
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta (sahanda)
4 zeytin
pekmez

ara: 1 elma

öğle: 1 kase erişteli mercimek çorbası
3 kaşık yogurt

ara: 1 armut

ara : 1 mandalina
1 forum çay

akşam: 3 kaşık diyorum ama çok azdı erişteli mercimek çorbası (bu arada erişteler kepekli )
5 kaşık taze fasülye
ve
salata

2 lt su içtim...

ve 7 otlu çay içerim...

bilmiyorum ben farklı düşünüyorum sanırım.
bana kilo ver derse de beni beğenmiyor mu acaba diye düşünmem,
çünkü bu insanlık hali ne olacağamız belli değil, heran herşey olabilir
kiloya takan bi eş allah korusun başıma bi iş gelse sakat kalsam ne yapacak..
eğer kilo ver derse benim çabalarımı görüyor ve bana destek olmak istiyor diye düşünürüm şahsen
zayıf olmak tabiki bir güzellik kıstası ama herşey de değil
baskalarina laf söyletmeyiz ama kendimiz söyleyebiliriz

adami zayiflattim desene

he aynen öyle oldu
anladım ben seni canım..
ama ben 75 kiloyken de eşim bana pek bişey demezdi ancak ben kendi kendime
konuşurdum zayıflayamayacağım hep böyle geçcek hayatım falan diye
hatta ağlardım ve ozaman böyle mutlu değilsen bişeyler yapmalısın
spor yap diyet yap desteğe hazırım gibi konuşmalar yapardı..
yani bana böyle dediği zaman ben beni beğenmiyor mu acaba diye düşünmezdim..
senin eşin de aynı şekilde bence senin için zayıflamanı istiyor, sana üzülüyor
başka anlamlar yüklemeye gerek yok.. benim eşim de kilolu durmuyor çok boyu da var çünkü
spor falan da yapar dikkat eder yani...
benim de anlatmak istediğim ben kiloluyum ve bu yüzden eşim beni beğenmiyor
laf söylüyor mantığından kurtulmamız lazım..bence bizim kilo verme sürecinde yaşadıklarımızı sıkıntılarımız görüyorlar
ve destek olmaya çalışıyorlar.. sonuçta yabancı iki insan değiliz eşim dediğimiz kişi kırıcı olmak amacıyla
neden hakarete varan szöler söylesin ki...

sabah
3 parça peynir
4 yeşil zeytin
1 domates, 1 yeşil biber
1 çk pekmez
1.5 dilim çavdar ekmeği
ara
1 kuru incir
1 çeviz
öğlen
80 gr ton balığıyla karışık salata
ara
2 galeta
2 kupa yeşil çay
akşam
1 tabak kabak yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
salata
1 bardak ayran

menün güzel egzersizde katmışsın bide yürüyüş iyi olmuş. pastayı dert etme ama bu gibi durumlarda kabağı mesela 1 düşürsen daha iyi olur diye düşünüyorum.

çok güzel bir menü.

bence de eşler böyle şeylere takılmazlar ama herşeyde oldugu gibi bu konudada istisnalar olabilir.
benim eşimde hiç bana zayıfla demedi hatta o yeter diyor ben de dedim kendimi mutlu hissediceğim tmm ozaman sen bilirsin dedi
ama ben eşimin zayıflamasını istiyorum onada söylüyorum görünüşünden dolayı değil yani ilk amacım sağlıgı için zayıflamalı daha genç ve şekeri sınırda çıktı
doktor böyle gidersen bir iki yıla kalmaz şeker hastası olursun dedi.
o yüzden zayıflamalı ama görünüş olarakta hayır demem hanii ama zayıf hiç görmedim onu merak ediyorum biraz da tanıdıgımdan beri kilolu ama şimdi en üst sınırda
ilk diyete başlarken ben daha gencim dedim ve başladımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…