70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizim çok fırtınalı bi ilişkimiz var nafla zaten
eskiler peşimizi bırakmıyııııı
ama sen yollayabilirsin
senden kıskanmam

http ile başlayacak .png ile biten yeri kopyalacaksın.

Kalın diyo ya belim.
Şaka mısın beybi sen

Bahaneciii suziiiii
Teşekkür ettim yorumların için canım.

:111: cok güzel süpriz oldu fotolarin gercekden dilek bu kadar büyük bir degisimle karsilasacagimi ummuyordum cok sasirdim ve cok begendim isallah bende yaz a 6 larin ortalarinda biyerinde olurum hemen olsun istiyoruz yol uzun olunca bazen sIkILiyoruz ama böylede görünce insan yine ve yine umutlaniyor

kızlar iyi akşamlar dikkat ettim aranızda 15 kilonun üstü verenler var, ne kadar sürede ve de nasıl verdikleri ile ilgili bilgileri arada bizimle paylaşabilirler mi acaba ciddi bir motivasyon sorunum var sizi görünce kendime geliyorum fakat :)) sonra yine sapıtıyorum iyi akşamlar herkese

Selamlar hepinizee

Son 2 3 gündür giremedim sınavlar vardı. Ama hiç cıss ım yok diyete devam ediyorum.

Puccaa fotoğraflara baktım gerçekten çok iyi başarmışsın güzelleşmişsin:) tebrik ediyorum seni de

kizlar pc acik tam gecmisi okuycam habire bisey cikti okuyamadim aksamin korunde uyducu arkadasi var esimin o geldi gunlerdir ugrasiyolar sonunda basardilar habire sinyal yok sinyal yok ve en sonunda dogru camda sinyali buldular her kanal cekmiyo ama bu bile b iseydir diger evde sadece 5kanal vardi
ve buyuk haberi sona sakladim az sonra

doymadın mı nesfitle canım seni gidi seni... Evet onların tadı böyyyyykkkkk ıııyyykkk cıs cıs

bende öyle yaptım da canım bu hafta 3-4 kez içtim işte
ısırgan otu çayınıda süt yapıp ödem attığını duymuştum
ben emzirirken ilk başlarda doktor tavsiye etmişti

Dilek bak başladı tekrar bu sorular...

neskuik evet doydum canım hatta mıdem sıstı... tabı bu saatlerde bıraz acıkıyor ınsan ama bu saatte de yenmeyecegı ıcın yapacak bırsey yok...

heeyytt beee....
haklısın canım bu saatten sonra yenen mideye değil toto basen göbiş bölgelerine gidiyor

Menümü de yazayım öyle gideyim :)

Sabah
1 poğaca
1 bardak şekersiz çay

Öğle
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Akşam
yarım tabak taze fasulye
1 kase çorba
2 dilim kepek ekmeği

Ara
1 portakal

ve birazdan form çayımı içip yatarım.
Yarın tartı günü ama hala çok başarılı olduğumu düşünmüyorum.
Hep çok dikkat ediyorum ama çok yavaş veriyorum.
Hızlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum. Tabi öyle bir gün olucaksa...

2 buçuk saatlik uykumdan az önce uyandım bu saatte uyumamam gerekiyordu biliyorum ama dayanamadım çok uykum geldi.

ben de bugün yediklerimi yazayım
12.00 gibi uyandım
kalkınca sirkeli su

kahvaltı:
2 dilim kepekli ekmek, salça, labne
küçük bi parça peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta(çok az zeytinyağı döktüm, kekikli, limonlu)

ara:
1 küçük elma

ara:
1 havuç

akşam(17.00):
2 kepçe çorba
7 kaşık kadar sebze yemeği

geç kalktığım için öğlen yemedim.

yemekten 2 saat sonra uyudum(2buçuk saat boyunca)

şimdi maden suyumu içtim
limonlu yeşil çayımı içiyorum.
2 litre su

gece 4 gibi anca yatarım belki o zamana kadar bir ara daha yapıp yoğurt ya da light süt içebilirim
bi de canım istedikçe biraz yediğim cevizler var
çok olmuş dimi??

kizlar daha once yazmistim 15gun reglim gecikti diye bugun icin randevum vardi kadin dogumcuda kadin test yapmadi tabi ve ultrasonda muayene etti ve 3haftalik hamile gozukuyosun daha cok kucuk dedi sonrada esime birsuru laf soyledi ben san korun demedimmi diye kizida korunuyorum diye kandirdin dimi dedi ben size demedimmi bebeginiz biyasina gelene kadar bekleyin diye daha birsuru sey sonuc itibariyle esim duydugundan beri agzi kulaklarinda dolasiyo ben ne hissediyorum tam bilmiyorum rabbim saglik nasip etsin diyorum okadar cok esya tasidimki ve hepside agirdi demekki olucagi varsa onune asla gecilmezmis yaptigim sporlari zaten biliyosunuz nasip rabbim hakkimda hakkimizda hayirlisini nasip etsin

ayy ne ki bu sürpriz derken okurken çok sevndm
zayıf hamile kaldın bak..
hakkınızda hayırlısı olsun canım
sağlıkla doğsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…