- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
dilek naf in interneti olmuyormu daha ya :26: monacim sen ortine sarki armagan ettin bende edeyim izninle bosanmaya kalkmayin benim yüzümden
dön bebegim
dön cagresiz basim
Ayrilik böyle uzun sürmez ki
dön bebegim
acilar seliyim
dön dön bebegim
hasrete gebeyim
http ile başlayacak .png ile biten yeri kopyalacaksın.
Kalın diyo ya belim.
Şaka mısın beybi sen
Bahaneciii suziiiii
Teşekkür ettim yorumların için canım.
Ben gideyim artık daha bi çok işim var
Saçları tekrar yapıcam pefff öptüm sizi
http ile başlayacak .png ile biten yeri kopyalacaksın.
Kalın diyo ya belim.
Şaka mısın beybi sen
Bahaneciii suziiiii
Teşekkür ettim yorumların için canım.
kolay gelsin fistik :80:Ben gideyim artık daha bi çok işim var
bizim çok fırtınalı bi ilişkimiz var nafla zaten
eskiler peşimizi bırakmıyııııı
ama sen yollayabilirsin
senden kıskanmam
kolay gelsin fistik :80:
firtinali iliskinize bi tusunami yaratmak istemem anlayissin icin sagol tatlim
Şaşırmadım valla
Senin menüne gelecek tipik yorumlar bunlar.
doymadın mı nesfitle canım seni gidi seni... Evet onların tadı böyyyyykkkkk ıııyyykkkbirde ben bakayim fistik
bu arada iskence cekiyorum acikdim 1 kase nesfit yedim oglise chicken nuggets yaptim yemedi nesfit le doymayinca gözüm onun tavuklarina kaydi
ona da cikolatali nesquik katmisdim tam kapiyordum tavuklariyeme diye bagirdi oglis :84: tavuklara isim koymusduk su araba su tren su ucak diye yesin diye
sen benim arabalarimi yiyemessin dedi :84: icimdeki kurt canlandi 1 tane yuttum yine gizli gizli ama o da kesmedi benihepde persembe günleri oluyor nedense :18:
babamda bir tabak kuru pasta cesitleri getirdi onda gözüm yok olurda kendi kendime diyorum onlarin tati güzel degil diye
bende öyle yaptım da canım bu hafta 3-4 kez içtim işte
evet yaaa kutlama tatlısı ooo, hem bu hafta ben neleri geriçevirdim bigörseniz, teşekkür ederim buarada
ben olsam emzirirken içmezdim, içmedimde rezene dışında hiçbişey
neden sirkeli su yemeklerden sonra, ben yatmadan önce içiyorum
haklısın canım bu saatten sonra yenen mideye değil toto basen göbiş bölgelerine gidiyorDilek bak başladı tekrar bu sorular...
neskuik evet doydum canım hatta mıdem sıstı...tabı bu saatlerde bıraz acıkıyor ınsan ama bu saatte de yenmeyecegı ıcın yapacak bırsey yok...
heeyytt beee....
İvittt kalın çıbıkerler ince çıbığa gitme yolunda
Senin nasıl gidiyor iş güç.
Çalışıyorsun herhalde. Öğlenleri sandvic veya simit yemek senin için eksi bişi.
Fazla kilo verdireceğini düşünmüyorum.
Nesfit yerine sebze yeseydin keşke canımm benimmm. Bak tabi bekliyorum.
Çiko canavarı seniii
kizlar daha once yazmistim 15gun reglim gecikti diye bugun icin randevum vardi kadin dogumcuda kadin test yapmadi tabi ve ultrasonda muayene etti ve 3haftalik hamile gozukuyosun daha cok kucuk dedi sonrada esime birsuru laf soyledi ben san korun demedimmi diye kizida korunuyorum diye kandirdin dimi dedi ben size demedimmi bebeginiz biyasina gelene kadar bekleyin diye daha birsuru sey sonuc itibariyle esim duydugundan beri agzi kulaklarinda dolasiyo ben ne hissediyorum tam bilmiyorum rabbim saglik nasip etsin diyorum okadar cok esya tasidimki ve hepside agirdi demekki olucagi varsa onune asla gecilmezmis yaptigim sporlari zaten biliyosunuz nasip rabbim hakkimda hakkimizda hayirlisini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?