70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yeni diyete başladım
Sabah ilk kalkınca sirkeli su
10 dakika sonra
kahvaltı
domates
salatalık
yağsız peynir
yeşil çay

Öğle yemeği
1 kase çorba
Salata
Yoğurt

Akşam yemeği
Yağsız tuzsuz salata
Doyana kadar
Bol yeşillikli

Akşam yatmadan sirkeli su.

* Günde 2,5 litre su
* En az yarım saat egzersiz
* En geç 8 de akşam yemeği
* Günde 3-4 fincan yeşil çay

1 haftadır yapıyorum gayet dinçim şuan yorgunluk hissetmiyorum ve 2 kilo verdim

Çok yorucu canım ama alıştım çok şükür
Bende ince çıbık kraker olma yolundayım bebişim
Sen nasılsın canım fotolar çok can yakıcı

çünkü canım bütün doktorlar sirkeli suyun açken içilmemesi gerektiğini söylüyorlar çünkü asidik olduğu için mideye zarar verebilirmiş
en iyisi yemek yedikten sonra yani

ahh keske haftaya is e de basliyorum zor olacak birde 10-11 den önce kalkmiyordum son 1 gün tartilmaya ay acayip heycan yapdim kendime :18:
süpriz yapcanmi yarina tatlim

:[/B]

gelirsin sen yine özlersin burayı
valla canm bilmiyorum salı günü tartıldım 500 gr artıdaydım pazar günününn etkileri
sabit kalsam bile yetcek yani

çünkü canım bütün doktorlar sirkeli suyun açken içilmemesi gerektiğini söylüyorlar çünkü asidik olduğu için mideye zarar verebilirmiş
en iyisi yemek yedikten sonra yani

Az sirke koyarsan bişey olmaz canım. 1 bardak ılık suya bir yemek kaşığı koyucaksın sen yarım bardak sirke yarım bardak su koyarsan tabikide zarar verir

Ben 5 ay önce falan diyetisyene gitmiştim canım o bana yiyebileceğimi söylemişti zaten kepekli sandviç ekmekleri o kadar küçükkiiiiii
bazen diyorum ki yedim ben bu sandviçi ama acaba nereme gitti :) çünkü midemde bişi hissetmiyorum o kadar yani :)

Yeşillik diyeti olsun bu
Ben sürekli yapamazdım herhalde ne gzel yapmışsın sen.

Çok yorucu canım ama alıştım çok şükür
Bende ince çıbık kraker olma yolundayım bebişim
Sen nasılsın canım fotolar çok can yakıcı

Teşekkr ederim krakerim.

Az sirke koyarsan bişey olmaz canım. 1 bardak ılık suya bir yemek kaşığı koyucaksın sen yarım bardak sirke yarım bardak su koyarsan tabikide zarar verir

yok ben de aynen senin dediğin gibi yapıyorum 1 bardak ılık suya 1 kaşık sirke ama yemeklerden sonra içiyorum ne olur ne olmaz diye

Evdeysen sebze yemen daha çok verdirir bence.
Bünyeden bünyeye fark var ama ben hem sebzeyle doyuyorum hemde kilo veriyorum.
Yanında salata ve yoğurt tabi 1 dilim de ekmek.
Nacizane önerim şeker.

Evdeysen sebze yemen daha çok verdirir bence.
Bünyeden bünyeye fark var ama ben hem sebzeyle doyuyorum hemde kilo veriyorum.
Yanında salata ve yoğurt tabi 1 dilim de ekmek.
Nacizane önerim şeker.

sağol canım doğru söylüyosun neyse okula daha 3 gün var dediğin gibi yapim bence de öğlenleri sebze falan yiyim
nasıl olsa okul açılınca simit ve sandviçlerle idare edicem başka ne yiyebilirim bi fikriniz varmı okulda yani

Yeşillik diyeti olsun bu
Ben sürekli yapamazdım herhalde ne gzel yapmışsın sen.

Teşekkr ederim krakerim.

Valla canım yicek bişi bulamayınca
Mecbur, Türkiye'de yapmıştım bunu gerçekten iyi sonuç aldım hem yağ yok tuz yok baya iyi oluyo.
Belim hala kalın onu inceltmek istiyorum Bu aradaaa 30 beden pantolondan 29 beden düştüm
Hedef 27 ye düşmek Ayyyyyyy çok mutluyum

yok ben de aynen senin dediğin gibi yapıyorum 1 bardak ılık suya 1 kaşık sirke ama yemeklerden sonra içiyorum ne olur ne olmaz diye

Sen bildiğin gibi yap tatlım herkesin midesi bir değil sonuçta ama metabolizma iyi hızlandırıyo

hellllooo
Ben geldimmmm

Yarın tartılma günü
hosgeldin seker

evet yaaa kutlama tatlısı ooo, hem bu hafta ben neleri geriçevirdim bigörseniz, teşekkür ederim buarada
geri cevirirken bile insan kendiyle okadar savasiyorki yani ben cok zorlaniyorum daha :18:
keske disariya cikmisdim gec geldim sebzem yokdun bahaneci suzii diycen hissettim ay gözümü alamadim dilekcimm yaaa cok hos cok tatli cok seker olmussun baska diycek birsey yok
gelirsin sen yine özlersin burayı
valla canm bilmiyorum salı günü tartıldım 500 gr artıdaydım pazar günününn etkileri
sabit kalsam bile yetcek yani
bende gecen hafta cuma cumartesi pazar öyle abarttim ki sok falan da yapamadim yediklerime dikkat ettim sadece bende isallah birazda olsa vermissimdir diye umuyorum diliyorum

fotolarda denıldıgı gıbı yapıorum kopyalıorum yapıstırıorum kaydedıorum ama cıkmıo ( nolur yardım edın nerde hata yapıorum??

dilek naf in interneti olmuyormu daha ya :26: monacim sen ortine sarki armagan ettin bende edeyim izninle bosanmaya kalkmayin benim yüzümden

dön bebegim
dön cagresiz basim
Ayrilik böyle uzun sürmez ki
dön bebegim
acilar seliyim
dön dön bebegim
hasrete gebeyim

oldu mu acaba çizelgem denemek ıcın yazıorum..

http ile başlayacak .png ile biten yeri kopyalacaksın.

Kalın diyo ya belim.
Şaka mısın beybi sen

Bahaneciii suziiiii
Teşekkür ettim yorumların için canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…