70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canım etkiler erken kalkınca meto daha hızlı çalışıyor.
En geç 10 da yapmaya çalış kahvaltını

bende tartılcam dimiii gerçi 3.günüm olcak ama bu defa olcak inanıyorum yaa

slmmmmmmmmmm
ay kız ben imkansız duramam tartılmadan

Birileri fotoğraf mı diyordu??????
Albümde efenim beklerizz.
Devamı haftasonu artık.
şahanesin fıstııııııık.

hellllooo
Ben geldimmmm

Yarın tartılma günü
hayırlı olsun canıııııım kaç çocuğun vardı bu kaçıncı ay çok sevindim. Bir neferimizi kaybettik ama iyi bir uğurda kız önlem almamışmıydınız feci süpriz olmuş ya öbürüde küçük demi. bacım işin zor ama çok güzel bir haber bebiş geliiiiiiiiii

Son düzenleme:

kizim var canim ve daha 6bucuk aylik ya evet bide onlem aliyoduk nasil onlemse artik ne dusuncemi bilemiyorum nasipmis demekki cunku dedimya dunya kadar esya tasidim okadar jillian yaptim dememkki olcagi varmis rabbim hakkimda hayirli etsin kiz kardesime soyledim biraz once cigliklarini duyman lazimdi hadi canim diye bide benim hic regli gecikmez ve kaynanayi fransaya goturdugumuzde oluyodum sancidan ve ben nerdeyse hic oyle sanci cekmedim esime dedim daha olmadim ama yarina kalimaz olurum bu aci fena diye ve ustunden 15gun gecti bende yok olmuyorum enson aradi esim doktoru randevu aldi bakalim dedi ilac felan verir olman icin dunde dedim esime ya yine yumurtlama donemindeyim yada hamileyim cunku kasik batmasi hissetmeye basladim bikac gundur kizimdada oyle olmustu ve doktora hamilesin dedi

köfte ve yoğurdumu yediiiiiiiiim salata da getirmiştim ama onu canım istemiyo birazdan yerim bu hafta dukanı biraz baltaladım yarın için çok umutlu değilem. şu an -400 eh buda yeter dimi

Canım -400'e de çok şükür de ben aynı kalmaya razıyım ama bu hafta o kadar cozuttum ki hakettim...İnşallah yarın aynı kiloda bulurum kendimi de haftaya mora bozukluğu ile başlamam....

Bu sırada dukanda sabah kahvaltıları az mı demişsin dilekcim sınırlama yok...Ben işe gitmeden ağzıma 5 dkda ne tıkıştırabilirsem atıyorum tabi ekmek falan yasak maalesef :26:

selam kizlar

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz daha önce burada olupda ara veren arkadaslar merhaba

benim hala canim cok skkin sinir etti kadin beni yaa biseyde demedim simdi niye demedim diye kendimide yiyorum ooooff ooof yani

menün güzel yavruuuu

sagol nekivikim iyi gidiyorum bu aralar galiba :26:
gecmis olsun balkaymakim :26:
sagol canim

ay dr. a ne Allah askina anlamadim nasil öyle konusurki esinle :44: hakkinda hayirlisi canim bosver varsada ne güzel iste bir arada büyürler benim kizim 13 yasinda bak kaldi tek basina Rabbim banada nasi etsin insallah

ya ben sabahları zor yiyom ondan az oluyo canım istemiyo zaateeeen dukan amca suçsuz :) ah ah yarın sabahı iple çekiyom 400 500 ne giderse gitsen de
kısmet canım yaaa

baaaaaaaaaaal kaymaaaaaaaaak ne ediyoooooooon gel seni ekmeğe süremmmm

annemede soyledim oda senin dedigin gibi soyledi doktorda bidiyo sizin privat hayatiniz bi esime kizip duruyo anlamadimki

offff kızlar yaaa yapamıyorum ekleyemiorum ya çıldırcam kepsini yaptım diyet grubuna ekleme yerini bulamıyoruuumm(((

hayırlı olsun canım inşallah bi sorun olmaz aslında kızını emzirmeyi kesene kadar hamile kalmaman senin için ii olurdu ama yapacak bir şey yok dediğin gibi Allah isteyince oluyor :) benim kuzenim spiral takılıyken hamile kaldı spirali çıkarttılar çocuğa bişey olmadı yakında doğumu olcak inşallah. dr.'un kızmasının sebebi de sütün çıkmasını sağlayan hormonla doğum kasılmalarını yapan hormon aynı o yüzden erken doğuma sebebiyet verebiliyor hamileyken emzirmek ama çevremde o şekilde olup da zamanında doğum yapan insanlar çok, sonuçta eskiden korunma pek yoktu ve bi çok kardeş arka arkaya oldu. birşey olmaz inşallah sen yine de dr kontrolündesindir zaten. hayırlı olsun tekrardan bebek haberlerine bayılırım:) Rabbim sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallah...

sabah
2dil.ekmek,ince dilim peynir,2 marul,salca,büyük fincan kahve

ara

2 fincan yesil cay,1 kuru kayisi

öglen

2 kepce corba,kücük kase yogurt

ara

3 misir patlagi,2 fincan kahve

aksam

döner(ekmeksiz)ve salata simdi form cayi iciyorum belki aktivia yerim ve gün icinde 1 1,5 lt.su ictim

annemede soyledim oda senin dedigin gibi soyledi doktorda bidiyo sizin privat hayatiniz bi esime kizip duruyo anlamadimki

canim ona ne Allah askina yaa nasil karisir hadi Tr. de olsak olabiliyo böyle seyler onuda fazla cocugu olana söyler dr.felan filan ...amaa Almanyada büyük bir saygisizlikdir bu nasil yapar bunu dr.inanki cok sasirdim

privat ne
ya aşağısı dolu birşey yazmıyonuz konuşunsana bireeeeee
balkaymak selam vermiyon bana küstün mü yoksa :26:

beeen sana küsücem canim asagiya bakdim ama görmedim seni :26:

nasilsin pisiim ben iyi degilim patron beni deli etti bugün

privat özel oluyo canim

Son düzenleme:
ne oldi canııııım döverim o patronu ben
burdayım da aynı anda başka topikleride okuduğumdan görünmüyom sanırsam

amaan iste canim cemkirdi durdu bendede bir huy var tutulur kalirim biri bana bisey deyince sonrada kendi kendimi yerim niye öyle demedim niye böyle yapmadim diye sinir oluyorum bu huyumaaaaaa

amaan iste canim cemkirdi durdu bendede bir huy var tutulur kalirim biri bana bisey deyince sonrada kendi kendimi yerim niye öyle demedim niye böyle yapmadim diye sinir oluyorum bu huyumaaaaaa
bende öyleyim olay anında tepki veremem sonrada niye sustun diye kendi kendimi yirim ama kişilik değişmiyo. daha bir kendine güvenen, hatta keşke acıkta ukala biri olsaydım da hiç ezdirmesem kendimi keşke

hareketli avatar koyamıyorum ben avatarın URL'sini kopyalayıp profildeki yerine yapıştırıyorum ama hareketli olmuyor sadece resim oluyor( nasıl yapıcm bunu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…