ayy ne ki bu sürpriz derken okurken çok sevndm
zayıf hamile kaldın bak..
hakkınızda hayırlısı olsun canım
sağlıkla doğsun inşallah...
Evet canım etkiler erken kalkınca meto daha hızlı çalışıyor.
En geç 10 da yapmaya çalış kahvaltını
ayni aynibanada sabir versin morelin düzelmesine sevindim fistik
sagol canim söylemek istediklerimi yazdim rahatladim canim icimde kalmadi
allah kabul etsin arzucumben 66 yi görsem en cok esim sevinir herhalde yozgatin pilakasini tuturdu benim kari diye
evlilik yildönümünüz kultu olsun canimmmaranizin geri düzelmesine sevindim
zeynepcimben senin avatardeki resmine bagiliyordum beratin resmiydin dimi yusuf büyük olan unutmadiysam :44:
isallah
canim zerram cok sevindim geldigine
bende konusalak cözmek isterim ama bana ne cevap gelir ne karsilik yani dinliyormu umursamiyormu anlamadim
kadiniz cagre bulmakda bize rakip yok
hosgeldin tekrar canim
nasilsin tatlim
hay allah öyle diyorlar gercekden al sana diyet su
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
ben burdan yapiyorum canim
isallah beraber verecez
gecmis olsun balkaymakim :26:
memnun oldum betül bende suzanburdan kopmadigin sürece hep aklinda kaliyor zaten yazilanlar konusulanlar canim
pazartesinden beri bende kacamak yapmadim ama listeleri de uyguluyamadim ama veremedim de sanirsamgecmis olsun benimde basim agriyordun hap yuttum gecti biraz
ayyy bendse tartılcam dimi 3.günüm daha gerçiii ama budefa olcak bence inanıyorummm
nesquikcimm sen nasilsin canim senin yarinki bildirimini merak ediyorum sade aksamlari nesfit yiyordun dimi :26:
hosgeldin canim
hosgeldin canim
isallah düzelir yine aramiza gelirsin
hosgeldin canim
aha tuttum bunuda
evlilik yildönümü canim olsun 2 baklavanin lafmi olur
ben burdan yapiyorum canim http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
ay kız ben imkansız duramam tartılmadanson iki üç gün dikkat etseydşn toparlardın aslında şekerim yarın nasıl olcak bakalım liste
ben tartılmıcam ama önce 2 hafta tartılmadan durayım dayanabilirsem 1 aya çıakrıcam bakalım ehehe
kendime bi şok yapiimmm ben tartılmayınca motive oluyorummm
geçmiş olsun canımmm geç dinlende hastalığına rtmadan geçsinnn
şahanesin fıstııııııık.Birileri fotoğraf mı diyordu??????
Albümde efenim beklerizz.
Devamı haftasonu artık.
avatarın çooook tatlıııııııhellllooo
Ben geldimmmm
Yarın tartılma günü
kizlar daha once yazmistim 15gun reglim gecikti diye bugun icin randevum vardi kadin dogumcuda kadin test yapmadi tabi ve ultrasonda muayene etti ve 3haftalik hamile gozukuyosun daha cok kucuk dedi sonrada esime birsuru laf soyledi ben san korun demedimmi diye kizida korunuyorum diye kandirdin dimi dedi ben size demedimmi bebeginiz biyasina gelene kadar bekleyin diye daha birsuru sey sonuc itibariyle esim duydugundan beri agzi kulaklarinda dolasiyo ben ne hissediyorum tam bilmiyorum rabbim saglik nasip etsin diyorum okadar cok esya tasidimki ve hepside agirdi demekki olucagi varsa onune asla gecilmezmis yaptigim sporlari zaten biliyosunuz nasip rabbim hakkimda hakkimizda hayirlisini nasip etsin
slmmmmmmmmmm
ay kız ben imkansız duramam tartılmadan
şahanesin fıstııııııık.
hayırlı olsun canıııııım kaç çocuğun vardı bu kaçıncı ay çok sevindim. Bir neferimizi kaybettik ama iyi bir uğurda kız önlem lmmışmıydınız feci süpriz olmuş ya öbürüde küçük demi. bacım işin zor ama çok güzel bir haber bebiş geliiiiiiiiii
köfte ve yoğurdumu yediiiiiiiiim salata da getirmiştim ama onu canım istemiyo birazdan yerim bu hafta dukanı biraz baltaladım yarın için çok umutlu değilem. şu an -400 eh buda yeter dimi
sagol nekivikim
menün güzel yavruuuu
sagol canimgecmis olsun balkaymakim :26:
kizlar daha once yazmistim 15gun reglim gecikti diye bugun icin randevum vardi kadin dogumcuda kadin test yapmadi tabi ve ultrasonda muayene etti ve 3haftalik hamile gozukuyosun daha cok kucuk dedi sonrada esime birsuru laf soyledi ben san korun demedimmi diye kizida korunuyorum diye kandirdin dimi dedi ben size demedimmi bebeginiz biyasina gelene kadar bekleyin diye daha birsuru sey sonuc itibariyle esim duydugundan beri agzi kulaklarinda dolasiyo ben ne hissediyorum tam bilmiyorum rabbim saglik nasip etsin diyorum okadar cok esya tasidimki ve hepside agirdi demekki olucagi varsa onune asla gecilmezmis yaptigim sporlari zaten biliyosunuz nasip rabbim hakkimda hakkimizda hayirlisini nasip etsin
ya ben sabahları zor yiyom ondan az oluyo canım istemiyo zaateeeen dukan amca suçsuz :) ah ah yarın sabahı iple çekiyom 400 500 ne giderse gitsen deCanım -400'e de çok şükür deben aynı kalmaya razıyım ama bu hafta o kadar cozuttum ki hakettim...İnşallah yarın aynı kiloda bulurum kendimi de haftaya mora bozukluğu ile başlamam....
Bu sırada dukanda sabah kahvaltıları az mı demişsin dilekcim sınırlama yok...Ben işe gitmeden ağzıma 5 dkda ne tıkıştırabilirsem atıyorum tabi ekmek falan yasak maalesef :26:
kısmet canım yaaakizim var canim ve daha 6bucuk aylik ya evet bide onlem aliyoduk nasil onlemse artik ne dusuncemi bilemiyorum nasipmis demekki cunku dedimya dunya kadar esya tasidim okadar jillian yaptim dememkki olcagi varmis rabbim hakkimda hayirli etsin kiz kardesime soyledim biraz once cigliklarini duyman lazimdi hadi canim diye bide benim hic regli gecikmez ve kaynanayi fransaya goturdugumuzde oluyodum sancidan ve ben nerdeyse hic oyle sanci cekmedim esime dedim daha olmadim ama yarina kalimaz olurum bu aci fena diye ve ustunden 15gun gecti bende yok olmuyorum enson aradi esim doktoru randevu aldi bakalim dedi ilac felan verir olman icin dunde dedim esime ya yine yumurtlama donemindeyim yada hamileyim cunku kasik batmasi hissetmeye basladim bikac gundur kizimdada oyle olmustu ve doktora hamilesin dedi
selam kizlar
yeni gelen arkadaslar hosgeldinizdaha önce burada olupda ara veren arkadaslar merhaba
benim hala canim cok skkin sinir etti kadin beni yaa biseyde demedim simdi niye demedim diye kendimide yiyorum ooooff ooof yani
sagol nekivikimiyi gidiyorum bu aralar galiba :26:
sagol canim
ay dr. a ne Allah askina anlamadim nasil öyle konusurki esinle :44: hakkinda hayirlisi canim bosver varsada ne güzel iste bir arada büyürler benim kizim 13 yasinda bak kaldi tek basina Rabbim banada nasi etsin insallah
kizim var canim ve daha 6bucuk aylik ya evet bide onlem aliyoduk nasil onlemse artik ne dusuncemi bilemiyorum nasipmis demekki cunku dedimya dunya kadar esya tasidim okadar jillian yaptim dememkki olcagi varmis rabbim hakkimda hayirli etsin kiz kardesime soyledim biraz once cigliklarini duyman lazimdi hadi canim diye bide benim hic regli gecikmez ve kaynanayi fransaya goturdugumuzde oluyodum sancidan ve ben nerdeyse hic oyle sanci cekmedim esime dedim daha olmadim ama yarina kalimaz olurum bu aci fena diye ve ustunden 15gun gecti bende yok olmuyorum enson aradi esim doktoru randevu aldi bakalim dedi ilac felan verir olman icin dunde dedim esime ya yine yumurtlama donemindeyim yada hamileyim cunku kasik batmasi hissetmeye basladim bikac gundur kizimdada oyle olmustu ve doktora hamilesin dedi
annemede soyledim oda senin dedigin gibi soyledi doktorda bidiyo sizin privat hayatiniz bi esime kizip duruyo anlamadimki
offff kızlar yaaa yapamıyorum ekleyemiorum ya çıldırcam kepsini yaptım diyet grubuna ekleme yerini bulamıyoruuumm(((
privat neannemede soyledim oda senin dedigin gibi soyledi doktorda bidiyo sizin privat hayatiniz bi esime kizip duruyo anlamadimki
privat ne
ya aşağısı dolu birşey yazmıyonuz konuşunsana bireeeeee
balkaymak selam vermiyon bana küstün mü yoksa :26:
ne oldi canııııım döverim o patronu benbeeen sana küsücemcanim asagiya bakdim ama görmedim seni :26:
nasilsin pisiim ben iyi degilimpatron beni deli etti bugün
ne oldi canııııım döverim o patronu ben
burdayım da aynı anda başka topikleride okuduğumdan görünmüyom sanırsam
canim kontrol paneline tikla solda profini düzenle var oraya gir ortalarda cizelge yaziyor oraya yapistirican canim
bende öyleyim olay anında tepki veremem sonrada niye sustun diye kendi kendimi yirim ama kişilik değişmiyo. daha bir kendine güvenen, hatta keşke acıkta ukala biri olsaydım da hiç ezdirmesem kendimi keşkeamaan iste canim cemkirdi durdu bendede bir huy var tutulur kalirim biri bana bisey deyince sonrada kendi kendimi yerim niye öyle demedim niye böyle yapmadim diyesinir oluyorum bu huyumaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?