- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
evet canım suyumu tamamlıycam inş. sirkeli suyumuda içecem birazcıkta egzersiz yaparım umarım yanar gidercanım bence menün güzel 2 baklavada arada oluyo
öle şeler 2 bakalva hoop diye kilo yapıcak değil ya
suyunuda içtinmi bişicik olmaz bide yatarken sirkeli suu tamamdırrr
aaa geç gördüm yazdığını, yemekte yoğurt yedim umarım dengelemiştirCanım ayran veya yoğurt tüket.
Tatlıdan sonra mutlaka tüketilmesi gerekiyormuş diyetisyen ablama demiş.
Sebebini unuttum ama dengeliyomuş bi şekilde.
Bugün vasatsın canım benim.
bende bakayım hemenBirileri fotoğraf mı diyordu??????
Albümde efenim beklerizz.
Devamı haftasonu artık.
süppperrrr eee sen bişi almadın mı
ee artıkın akşam alırsın hediye anladı sen oniiiiiiiiiiiii
Anammmmmmmmm biri benim gözlerimi durdursun:111: ağzımı da.
Gözlerim oynadı, ağzımın suyuda akıyor
çok güzel menü ahh ben yarın kabak pastası ve çukulata yicem hayali bile güzellllllllllllll :111:
ayni ayniahahahhahh
zuahahhahh
Ayy güldürdün beni sabah sabah senin bıdıkta ikizler he
İlerde karşılaşcağı kızlara Allah sabır versin.
Burçlara inanmayanlar varya bence ikizler burcu olanları incelesinler kesin inanırlar.
Hepsi mi aynı olur bilmiyorum.
İşyerinden arkadaşların eşleri de ikizler aynııı aynıı yani.
sagol canim söylemek istediklerimi yazdim rahatladim canim icimde kalmadiinşallah tez zamanda aktif olursun. yeni evin hayırlı olsun. güle güle otur.
aramıza hoşgeldin.
konu nedir anlamadım ama seni üzen birşeylerin olduğu kesin. sorun şahşimi yoksa topiklemi alakalı. konuyu uzatmak istemessen cevap yazmayabilirsin.
allah kabul etsin arzucumgünaydın kızlar
ben bugun nıyetlıyım bakalım nası gececek uzun zamandan sonra:26:
yarını cok merak edıyorum beğenmediğim 66 yı tekrar görmek ıstıyorum :84:
Günaydın kızlarr
yarın tartı günü ben böle tartılcam daha kesin sonuç çıkıyomuş
evlilik yildönümünüz kultu olsun canimmmgünaydınlar... nasılsınız güzeller...
benim moralim bozuk biraz bugün evlilik yıldönümümüz 4 yılı bitirdik ama birazcık bozuk ayrıldık sabah, akşama düzelir ama canım sıkıldı işte, birde sabah yine tartıldım -100 gr, yemiyorum eskisi gibi ama neden gitmiyor reglimde bitti dün offffffffffff
güzel bişede oldu ben haftanın 1 günü anaokuluna geliyorum demiştim hatırlıyorsanız zayıflamışsın nasıl verdin kaç kilo verdin dediler accıkta olsa moralimi düzeltti ağlayarak gelmiştim okula allahtan farketmediler
zeynepcimgünaydın arkadaşlar nabersiniz
isallahGünaydınnnnnnnnnnn.. Yarın büyük gün umarım güzel kilolar veririz. İnşallah...
canim zerram cok sevindim geldiginegünaydın kızlar...
herşey gönlünüzce olsun..
şimdilik döndüm..
dengemiz normale dönüşte değil benim açımdan..
ama eşime göre hiçbişey yokmuş gibi..
şimdilik yola devam....
olsun canım..arada kaçamak iyidir..
1 aydır falan bende yiyorum reçel 1 tk.iyi oluyor
poğaçad menünün nazarı olsun..
A llah kabul etsin arzucum..
inş. görürsün canım...
ben anlamadı....
he he he iyiymiş ..
yarın topikçene böyle tartılalım...
arada oluyor öyle şeyler canım düzelir inşallah..
nice yıllara canım sevdiğinle..
sağol bitanem daha iyiyim..
sen nasılsın..
canım sıkkkın olduğu için bi kaç gündür girmedim daha doğrusu arada okudum ama yazmak gelmedi içimden..
alıntı yapamadım .ama düşünen arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim..
burda olmak iyi geliyor..
bende konusalak cözmek isterim ama bana ne cevap gelir ne karsilik yani dinliyormu umursamiyormu anlamadimevet canım kesinlikle hakısın..
sorun çözmeye gelince arazi oluyorlar...
ben konuşalım diyorum..
o neyi konuşcaz ki diyo...
onlara göre normal sanırsam..
aaaaa nasıl çıktı o sevindim yav hadi buda çıksın
hosgeldin tekrar canimkızlar çok uzun zaman dır yoktum nasılsınız ben çok kotuyum hiç kenbimi :101: kolamadım ama yıne aynı kıloda kalmişim:26:
selam hatun kişiler
nasılsınızzz??
ben geçmişi bitirmenin verdiği haklı gururu yaşıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.htmlkızlar cızelge nasıl hazırlanıo??
isallah beraber verecezokumaktan sıkılmazsanız sıze hıkayemı anlatayım :)) yıl 2007 81 kılo ıle hamıle kaldım toplam 9 kılo alarak 90 la dogum yaptım..ıkız oldukları ıcın butun kılo bebeklermıs dogumdan 1 hafta sonra yıne 81 dım..superdı yanı buna cok sevınıodum..tabı ben bebeklerle ugrascam dıe hıc dıkkat etmedım 2 yıl ıcınde 90 olmusum ve hıc farkında degılım kendımı ole bır kaptrmısımkı cocuklara..uzun sure tartılmamıstım tartıda 90 ı gorunce sok oldum..o gun aksama kdr dusundum ve karar verdım bı sekılde zayıflamalıydım..dıyete baslasam emınım uzun sure yapamıcaktım ve emınım bırakınca fazlasıyla gerı alcaktım..sadece dıkkat edıcem dıe basladım benım hala devam eden bır kötü ozellıgım var gece oturuyorum 4 lere kdr oglen 12lere kdrda yatıorum..bu sebepten alıodum asıl kıloları gunduz aksama kdr hıc bısey yemeyıp gece 12 den sonra yıyıp yatıodum..ılk ıs olarak onu bıraktım yıne otrdum uyuyamadım ama sadce su ıctım.cok nadır grıssını yedım..gunduzlerıde hıc bıseye uymadım evde ne pıstıyse ekmegı abartmadan yedım..ve yaklasık 10 ayda 90 dan 80 e ındım..1 senedırde gece yemelerı dısında hıcbıseye dıkkat etmedım ama almadım gerı verdıgım kıloları..ama gozum hep tartıdaydı 10 gunde bır tartıldım..eger almaya baslasaydım durdurcaktım kendımı..şükürler olsun kı almadım ıste..ve artık 80 de sabıt kalmıstım.bu halımden memnun muyum asla uzun suredır yıne dıkkate gec dıorum ama olmuo bu kez motıve olamadım ama yıne ne olduysa gecen hafta oldu gaza geldım soz verdım kendıme mayısa kdr 69 olcaksın dıe..suan 9. gunumdeyım ve 80den 79 a ındım kaldı 10 kılo :)) bu 10 kıloyuda sızlerın destegıyle vermek ıstıorum..mayısta 69 olcam mutlaka ..bu arada yasım 27 boyum 1.69...
gecmis olsun balkaymakim :26:eveet sagolsunlar böyle ise gittimama byöle döndüm
migdemde agriyooo ne güzel dimi
memnun oldum betül bende suzanbi kaç gündür ben de bu topiği okuyorum muhabbetleriniz çok tatlı bu şekilde bi ortamı olması insana zayıflama konusunda gerçekten destek veriyor :)
bende kendimi tanıtayım müsadenizle :)
21 yaşındaym üniversite 4.sınıf öğrencisiym. adım betül. geçen hafta çarşamba günü memleketteyken tartıldım ve 73 kilo çıktım( ve evdeyken sevgilimin de ailesi tanışmaya gelmişti çok da iyi anlaştı iki aile ve eğer bizimkiler izin verirlerse yaza nişan yapılması planlanıyor. çok şişko gözükmüyorum ama iri bi yapıya sahibim o yüzden zayıflamam gerekiyor. pazar günü başladım bende diyete. 60 kilo olmam lazım boyum 1.67. sizin diyet listelerinize göre kendimi ayarlamaya çalışıyorum. çikolata, abur cubur çok yerdim onları çıkardım hayatımdan. normalde kısa sürerdi diyet sürelerim dayanamaz bozardım ama burda yazılanları okuduğum sürece devamlı olacağını düşünüyorum.
hepinize mutlu, huzurlu bir gün diliyorum :)
pazartesinden beri bende kacamak yapmadim ama listeleri de uyguluyamadim ama veremedim de sanirsamhepinize selam olsunn..
nedense bugün enerjim pek bi düşük..başimda hafif ağriii..
diyete devam tabiiki..şimdiye kadar hiç kaçamak yapmadım..yapmayıda düşünmüyorum.
sabah tartıldım eksideyim yine o moralle yemiicem..
kendimi oruçlu gibi hissediyorum yiyemediğim için..
bu 15 tatil bana pahalıya patladı kızlar..aldıklarımı vermeye çalışıyorum hala..
çizelgemdeki rakamı bugün görebildim en sonunda..
geçmişi bitiremedim geri dönem bari..
selam kısçeler;
tünaydınlar nasılsınız bugün son 1 gün kaldı
heyecan doruktadır sanırım herkesde
çok konu birikmiş akşamdan buyana
bakalım işin içinden çıkabilcem mi
hosgeldin canimkızlar bende dogum yaptım 7 ay oldu sezeryan la dogurdum....87ıdım 74e dustum 7ayda fakat bır haftadır elma sırkesı ıcıyorum yedıklerıme dıkkat etmeye calısıyorum ama daha veremedım fakat devam edıcem bazı topıklerde ılk hafta kılo verdırmes dıyolar kararlıyım hamıle kalmadan once 62ıdım o kıloma gerı donucem.......
hosgeldin canimselam herkeseee
50 kiloyu hayal bile edemeyen ben 2009 aralıkta 1 oğlan 2011haziranda bir kız doğurarak 70 kiloyu gördüm tartıda
emzirdiğim için aşırı acıkıyorum
aburcubur gazlı içecek hamur işi hiç yemiyorum arada çikolata tüketiyorum sadece
doğumdan sonra olmak üzere iki çocuğumdada çok kilo aldım. hamilelikte hiç kilo almadım.
oğlumu emzirmeyi bıraktığımda kendiliğinden gitmişti epey kilom ama kızıma hamile kalınca gerisin geri geldi kilolar.
kendimi hiç ama hiç beğenmiyorum, eski afetüldevran zamanlarım geliyo aklıma üzülüyorum, psikolojim bozuluyo
yer yer kilo alamazdım şimdi yemeden alıyorum ne yazıkki
sigarayı bırakmamın etkiside oldu muhakkak kilo alımımda.
hormon testlerim normal çıktı, doğum sonrası adet olmadım hiç geçen aya kadar, 71,5tan 70e düştüm o zaman.
ne yapmam gerekiyor eski kiloma kavuşmak için bilemiyorum
daha önce hiç diyet yapmadığım için zor ve karmaşık geliyor. nerden başlamam nasıl başlamam gerekiyor?
bi el atıverin gari bacılar, siz neler yapıyosunuz nerden başladınız kilo verebildinizmi verdiyseniz hangi yöntemle verdiniz
isallah düzelir yine aramiza gelirsinkızlar bir kaç gündür giremiyorum haber vermek için geldim biliyorsunuz ben telefondan nete giriyorum ve telefonum bozuldu yarın yada cumartesi günü tamirden almaya gidicem sonra burdayım inşallah haber vermek için komşumdan rica ettim pcsinden yazıyorum kusura bakmayın beni diskalife etmemişsınızdir umarım görüşmek üzere
hosgeldin canimkızlar ben yeni katıldığım için bilmiyorum cuma sabahları aç karınla mı tartılıyorsunuz? bu arada inanılmaz motive ediyormuş bu topic
aha tuttum bunudaCuma sabah aç karnına en cıbıl halinle tartıl canım.
Bildirimleri bana yapıyorsun listeyi görünce insan daha da gaza geliyo zaten.
Eğer evdeysen kahvaltı etmeye yakın tartıl derim çünkü kalkar kalkmaz tartıldığınla kalkıp yarım saat 1 saat tartıldıgın rakam aynı olmuyor.
Kalkınca vücut daha şiş oldugu için fazla çıkıyor.
Bak tüyo da verdim
evlilik yildönümü canim olsun 2 baklavanin lafmi olurmerhaba kızlar... bugün canım sıkkın demiştim yaa eşim aldı beni okuldan arabada konuştum hiç bişey yok gibi eve gelince arabada koca bir kutu adidastan eşofman takımı almış istediğim bişeydi sevindirik oldum bide mahçup oldum ona bişey almadım diye, 4 yıldır sana hediyeyim işte dedim pekte mütevazisin dedisonra markete gitti eşim baklavalar, çikolatalar gıcık biliyor ya yarın tartı günü, kendime aldım diyor bide utanmadan 2 baklavayı götürdüm valla :26::26: ama aç karnına yenmeliymiş tatlı içim çok rahat o yüzden accık kandırayım kendimi rahat bırakın haaaa
buarada sabah yazmıştım yarın yine 100 gr ekside olursam napcam ben dikkat edince gitmiyor sanırım elma sirkesini bırakmıştım tekrar başladım sanırım onun sayesinde verdim
ben burdan yapiyorum canim http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.htmllazerle yağ aldırmaktan vazgeçtim sizin sayenizde:)))gerçi 2 ay rtedim diyelimmm sizle zayıflamaya karar verdim bennnn
çizelge nasıl hazırlanıyooooo bana öğretinnn nooooluuuurrrr
Sevgili Menüm;
9.00 spor
1 kayısı suyu akşamdan ıslamıştım tanelerini yemedim
1 bardak ılık ballı limonlu su
10.00 kahvaltı
2 dilim t.b.ekmeği
3-4çt peynir
1 tk kayısı reçeli
1 çk nutellam
4 zeytin
12.00 yarım elma
14.00 öğlen
1 dilim t.b.ekmeği
yarım çorba
yarım sebze
yoğurt 3kş
salata
17.00 8 adet badem
18.00 2 kuru kayısı, 1 hurma
19.30 nesfit bir kase(5 kaşık katıyorum kızlar 1 bardak süte)
2.5 lt su, 1 yeşil çay, 2 ıhlamur
kızlar işte benim de bugü kü menüm:
Sabah
bir kase müsli +süt
Ara yapmadım geç kahvaltı yaptığım için
Öğlen
bir kepekli sandviç(salamlı peynirli)
bir bardak ayran
Ara yapmadım yine çünkü canım bişi yemek istemedi normalde yerim ama
Akşam
1,5 kase yağsız çorba
1 tabak yağsız etli taze fasulye
3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Eklentiler
1,5 litre su
sabah ve akşam yemeklerinden sonra sirkeli su
30 dk koşu
sabah ve akşam zayıflama egzersizleri
haa bide 2 bardak form çay
yorumlarınızı bekliyorum kızlarr
nasilsin tatlim [/B]
afiyet olsun kısçe süperrrrmiş08:40
2 dilim ekmek,
Melemen ( Yarım kırmızı biber, 1 tane domates, 1 yımırtayla yapılmış),
Peynir,
Yarım poğaca,
3 çatal vişne reçeli.
11:00
1 kuru incir,
1 fincan Türk kahvesi
12:40
5 cevz büyüklğünde köfte,
1 kase yoğurt ( 1 tk keten tohumu atılmış)
16:00
3 tane etiform,
1 fincan Türk kahvesi
19:00
1 kase nesfit
iyiyim şeker ya bilmiyom valla keşke baklagil yemeseydim bu hafta nesfit yaparken biraz onun da götürüsü olucak amaayni aynibanada sabir versin morelin düzelmesine sevindim fistik
sagol canim söylemek istediklerimi yazdim rahatladim canim icimde kalmadi
allah kabul etsin arzucumben 66 yi görsem en cok esim sevinir herhalde yozgatin pilakasini tuturdu benim kari diye
evlilik yildönümünüz kultu olsun canimmmaranizin geri düzelmesine sevindim
zeynepcimben senin avatardeki resmine bagiliyordum beratin resmiydin dimi yusuf büyük olan unutmadiysam :44:
isallah
canim zerram cok sevindim geldigine
bende konusalak cözmek isterim ama bana ne cevap gelir ne karsilik yani dinliyormu umursamiyormu anlamadim
kadiniz cagre bulmakda bize rakip yok
hosgeldin tekrar canim
nasilsin tatlim
hay allah öyle diyorlar gercekden al sana diyet su
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
ben burdan yapiyorum canim
isallah beraber verecez
gecmis olsun balkaymakim :26:
memnun oldum betül bende suzanburdan kopmadigin sürece hep aklinda kaliyor zaten yazilanlar konusulanlar canim
pazartesinden beri bende kacamak yapmadim ama listeleri de uyguluyamadim ama veremedim de sanirsamgecmis olsun benimde basim agriyordun hap yuttum gecti biraz
nesquikcimm sen nasilsin canim senin yarinki bildirimini merak ediyorum sade aksamlari nesfit yiyordun dimi :26:
hosgeldin canim
hosgeldin canim
isallah düzelir yine aramiza gelirsin
hosgeldin canim
aha tuttum bunuda
evlilik yildönümü canim olsun 2 baklavanin lafmi olur
ben burdan yapiyorum canim http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
yok verirmiyim çok seviyorum çukulatayı dayanamadığım şey oNutelladan da ödün vermiyosun.
Güzel ama yarın gelsin de bakalım ne kadan gitti.
birde ben bakayim fistikBirileri fotoğraf mı diyordu??????
Albümde efenim beklerizz.
Devamı haftasonu artık.
Sürekli öglenleri sandvic yemiyorsan güzel canım.
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
4 yeşil zeytin
1.5 dilim çavdar ekmeği
ara
2 kupa yeşil çay
1 kivi
öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık kabak yemeği
ara
2 kuru incir
1 ceviz
akşam
1 kase tavuk çorbası
1 bardak ayran
aaa geç gördüm yazdığını, yemekte yoğurt yedim umarım dengelemiştir
ama neden vasat araları görme canım ana yemekler güzel bence demi ama yaaa
cuma akşamı hediyemi olurmuş canım benim anladın sen onu
keşke bende baklavaları ağzıma götüren elimi tutabileydim yarın için hayaller kuraydım sadece nolurdu haaaa
evet yaaa kutlama tatlısı ooo, hem bu hafta ben neleri geriçevirdim bigörseniz, teşekkür ederim buaradaevlilik yildönümünüz kultu olsun canimmmaranizin geri düzelmesine sevindim
evlilik yildönümü canim olsun 2 baklavanin lafmi olur
ben olsam emzirirken içmezdim, içmedimde rezene dışında hiçbişeyArkadaşlar bişey sorcam özellikle emziren annelere
bu bitki çayları ne içiyorsunuz
yeşil çay içen varmı varsa bebeğinde ishal gibi oluyormu
ben 1 hafta içiyosam öteki hafta bırakmak zorunda kalıyorum
bizimki hemen hortluyo cırrr
beni bilgilendirirseniz
çok mutlu topik kısçe olucam
neden sirkeli su yemeklerden sonra, ben yatmadan önce içiyorum[/B]kızlar işte benim de bugü kü menüm:
Sabah
bir kase müsli +süt
Ara yapmadım geç kahvaltı yaptığım için
Öğlen
bir kepekli sandviç(salamlı peynirli)
bir bardak ayran
Ara yapmadım yine çünkü canım bişi yemek istemedi normalde yerim ama
Akşam
1,5 kase yağsız çorba
1 tabak yağsız etli taze fasulye
3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Eklentiler
1,5 litre su
sabah ve akşam yemeklerinden sonra sirkeli su
30 dk koşu
sabah ve akşam zayıflama egzersizleri
haa bide 2 bardak form çay
yorumlarınızı bekliyorum kızlarr
wuuuuuuuuuu bune sen doydun mu
Senin için totomuu bile çektimm beeeee
hellllooo
Ben geldimmmm
Yarın tartılma günü
aslında öğlenleri bide simit ayran yerim ama bugün hava bayyaa soğuktu üşendim dışarı çıkmaya ama yarın simit ayran yicem
bide bu gülen, ağlayan, uçan surat ifadelerini falan nerden koyuyorsunuz ben bulamadım da
birde ben bakayim fistik
bu arada iskence cekiyorum acikdim 1 kase nesfit yedim oglise chicken nuggets yaptim yemedi nesfit le doymayinca gözüm onun tavuklarina kaydi
ona da cikolatali nesquik katmisdim tam kapiyordum tavuklariyeme diye bagirdi oglis :84: tavuklara isim koymusduk su araba su tren su ucak diye yesin diye
sen benim arabalarimi yiyemessin dedi :84: icimdeki kurt canlandi 1 tane yuttum yine gizli gizli ama o da kesmedi benihepde persembe günleri oluyor nedense :18:
babamda bir tabak kuru pasta cesitleri getirdi onda gözüm yok olurda kendi kendime diyorum onlarin tati güzel degil diye
afiyet olsun kısçe süperrrrmiş
yok verirmiyim çok seviyorum çukulatayı dayanamadığım şey o
baksana nikime belli olmuyormu
adımda neslihan olduğundan tam uyuyor
inşallah bişiler vermişimdir canım ya umuyorum
ahh keske haftaya is e de basliyorum zor olacakiyiyim suzim sen nasılsın??
daha sık uğra :86:
afiyet olsun kısçe süperrrrmiş
iyiyim şeker ya bilmiyom valla keşke baklagil yemeseydim bu hafta nesfit yaparken biraz onun da götürüsü olucak ama
napalım menümde vardı değiştiremedim evde sebze yoktu onu yaparken
ama gitti bişiler işte
ama eskisi gibi çok çok veremiyorum
40 bedene girdim
hatta 38lik pantolonlarımda hafif sıkarak oluyor
yok verirmiyim çok seviyorum çukulatayı dayanamadığım şey o
baksana nikime belli olmuyormu
adımda neslihan olduğundan tam uyuyor
inşallah bişiler vermişimdir canım ya umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?