olmamış çizelgen canım..çok teşekkür ederim vallaa...kimse yardım etmicek sandım(((
bende yatıcam şimdi uykum geldi..ben yatiiiiiiiim balkaymakım ve diğr arkadişler
uyuyalımda yağ yakalım biraz . bu saatlerde bir hormon salgılanıyormuş haberiniz olsun o yağ yakıyormuş
canim baska seye sinirlenmis hanim benim kurstada malzeme problemi oldu bana catti
ama daha kizi 6 aylik degil ne zaman düsük yapmis ki :26: neyse canim ya Rabbim bunu kucagina almayi nasip etsin insallahhh
ben 2 aydır içiyorum problem olmadı ama yinede bilemiycemçünkü canım bütün doktorlar sirkeli suyun açken içilmemesi gerektiğini söylüyorlar çünkü asidik olduğu için mideye zarar verebilirmiş
en iyisi yemek yedikten sonra yani
valla yaşpastaları, tatlıları yediler hiç canım istemedi ama evde geri çeviremiyorum işte, ama canga duruyor yemedimgeri cevirirken bile insan kendiyle okadar savasiyorki yani ben cok zorlaniyorum daha :18:
akşam için ekmek fazla olmuş sanki, kahvaltıda öyle çok zayıfMenümü de yazayım öyle gideyim :)
Sabah
1 poğaca
1 bardak şekersiz çay
Öğle
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
yarım tabak taze fasulye
1 kase çorba
2 dilim kepek ekmeği
Ara
1 portakal
ve birazdan form çayımı içip yatarım.
Yarın tartı günü ama hala çok başarılı olduğumu düşünmüyorum.
Hep çok dikkat ediyorum ama çok yavaş veriyorum.
Hızlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum. Tabi öyle bir gün olucaksa...
akşamı çok erken yapmışsın sonra acıkmıyormusun? birde cevizde çok yağlı, günde 1 defa demişti bir diyetisyen2 buçuk saatlik uykumdan az önce uyandımbu saatte uyumamam gerekiyordu biliyorum ama dayanamadım çok uykum geldi.
ben de bugün yediklerimi yazayım
12.00 gibi uyandım
kalkınca sirkeli su
kahvaltı:
2 dilim kepekli ekmek, salça, labne
küçük bi parça peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta(çok az zeytinyağı döktüm, kekikli, limonlu)
ara:
1 küçük elma
ara:
1 havuç
akşam(17.00):
2 kepçe çorba
7 kaşık kadar sebze yemeği
geç kalktığım için öğlen yemedim.
yemekten 2 saat sonra uyudum(2buçuk saat boyunca)
şimdi maden suyumu içtim
limonlu yeşil çayımı içiyorum.
2 litre su
gece 4 gibi anca yatarım belki o zamana kadar bir ara daha yapıp yoğurt ya da light süt içebilirim
bi de canım istedikçe biraz yediğim cevizler var
çok olmuş dimi??
hayırlı olsun bebeğin çok küçükmüş ama kısmet demekki, benim eşimde geçenlerde dedi bikaç ay sonrası için aman dedim 3 yıl yok çocuk mocuk boşunamı kilo veriyorum benkizlar daha once yazmistim 15gun reglim gecikti diye bugun icin randevum vardi kadin dogumcuda kadin test yapmadi tabi ve ultrasonda muayene etti ve 3haftalik hamile gozukuyosun daha cok kucuk dedi sonrada esime birsuru laf soyledi ben san korun demedimmi diye kizida korunuyorum diye kandirdin dimi dedi ben size demedimmi bebeginiz biyasina gelene kadar bekleyin diye daha birsuru sey sonuc itibariyle esim duydugundan beri agzi kulaklarinda dolasiyo ben ne hissediyorum tam bilmiyorum rabbim saglik nasip etsin diyorum okadar cok esya tasidimki ve hepside agirdi demekki olucagi varsa onune asla gecilmezmis yaptigim sporlari zaten biliyosunuz nasip rabbim hakkimda hakkimizda hayirlisini nasip etsin
kadın dediğin kim canım?selam kizlar
yeni gelen arkadaslar hosgeldinizdaha önce burada olupda ara veren arkadaslar merhaba
benim hala canim cok skkin sinir etti kadin beni yaa biseyde demedim simdi niye demedim diye kendimide yiyorum ooooff ooof yani
sagol nekivikimiyi gidiyorum bu aralar galiba :26:
sagol canim
iyi geceler canimm bende yorgunum zaten yatak hadi sen rahat biseyler giyben birer kadeh viski alip geliyooom
ha iyiymiş o zaman..valla canım saymadım :) bi kavanozumuz var kendimiz kırmıştık cevizleri.. mutfağa gidip atıştırmalık bişey aradıkça ordan biraz alıp yiyorum.. ama gün içinde toplam 3 cevizi geçmemiştir sanırım..
ruweyda ortinde gözüm var haberin olaaa
ecrincim bence müsade etme dr. okadar karismasina buna hakki yok olmadi degistir dr. mu yok canim
cümleten iyi geceler kizlar
akşamı çok erken yapmışsın sonra acıkmıyormusun? birde cevizde çok yağlı, günde 1 defa demişti bir diyetisyen
ballıkaymak gel bu sevdadan vazgeç ortimin aklını çelme...ruweyda ortinde gözüm var haberin olaaa
ecrincim bence müsade etme dr. okadar karismasina buna hakki yok olmadi degistir dr. mu yok canim
cümleten iyi geceler kizlar
üzülme cnm bu hafta olmasada haftaya olur.en azından sabit kaldım diye düşün.vücudun dinlenmeye geçmiştir belki 5 kilo vermişsin kolaymı sabırlı ol bekle devam ett..yarın için hiç umutlu değilim....
geçen haftalara göre bu hafta aç gezmiş olsamda
canim baska seye sinirlenmis hanim benim kurstada malzeme problemi oldu bana catti
ama daha kizi 6 aylik degil ne zaman düsük yapmis ki :26: neyse canim ya Rabbim bunu kucagina almayi nasip etsin insallahhh
Ecrincim tebrikler hayırlı olsunYüce Rabbim analı babalı büyütsün....
Çok uykum geldiğinden yatıyorum geçmişi de anca okuyabildim....İyi geceler
cnm bazı resimlerin boyutları farklı olduğundan hareket etmiyolar.bende aynı sorunu yaşamıştım.kulittanın topiği var hareketli resimleri oldan aldım ben.hatta profil resmini canlandırması için rica edersen yapabilir..üstte arama çubuğundan kulitta diye gir çıkar zaten..hareketli avatar koyamıyorum benavatarın URL'sini kopyalayıp profildeki yerine yapıştırıyorum ama hareketli olmuyor sadece resim oluyor ( nasıl yapıcm bunu???
cnm bazı resimlerin boyutları farklı olduğundan hareket etmiyolar.bende aynı sorunu yaşamıştım.kulittanın topiği var hareketli resimleri oldan aldım ben.hatta profil resmini canlandırması için rica edersen yapabilir..üstte arama çubuğundan kulitta diye gir çıkar zaten..
üzülme cnm bu hafta olmasada haftaya olur.en azından sabit kaldım diye düşün.vücudun dinlenmeye geçmiştir belki 5 kilo vermişsin kolaymı sabırlı ol bekle devam ett..
haklısın canım ama ben ilk defa bukadar motive oldum, ilk defa bukadar az cıss yedim ama tartıldım ve sadece -100gr çıkmasına üzüldüm 5 kilo gitti ama nasıl gitti bende anlamadım onun için canım sıkkın geçen haftada sabittim ama sevinmiştim çünkü oburluğuma rağmen kilo almamıştım bu hafta veririm diye çok ümitliydim dünde bugünde tartıldım umarım yarına çok şey değişir moralimin yükselmesi , motivasyonumun gitmemesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?