70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ruweyda ortinde gözüm var haberin olaaa

ecrincim bence müsade etme dr. okadar karismasina buna hakki yok olmadi degistir dr. mu yok canim

cümleten iyi geceler kizlar

çok teşekkür ederim vallaa...kimse yardım etmicek sandım(((
olmamış çizelgen canım..
kiloyu yanlış girmişin...
ben yatiiiiiiiim balkaymakım ve diğr arkadişler
uyuyalımda yağ yakalım biraz . bu saatlerde bir hormon salgılanıyormuş haberiniz olsun o yağ yakıyormuş
bende yatıcam şimdi uykum geldi..
kovalayalım yağları..
canim baska seye sinirlenmis hanim benim kurstada malzeme problemi oldu bana catti
ama daha kizi 6 aylik degil ne zaman düsük yapmis ki :26: neyse canim ya Rabbim bunu kucagina almayi nasip etsin insallahhh

kadınlar biraz kaprisli oluyor ya...
betül zaten 4 aydır burda ..
düşükte geçen aylarda oldu
diye biliyorum..

iyi geceler hepinize..
yarın hepimiz için güzel bi gün olur inşallah..

kızlar bugün erken yatayım dedim yine size laf yetiştircem diye bu saate kaldım habire elektrik gidiyor yaaa doğudakiler şikayet etmesin akdenizde mahrumiyetmiş haberimiz yokmuş

çünkü canım bütün doktorlar sirkeli suyun açken içilmemesi gerektiğini söylüyorlar çünkü asidik olduğu için mideye zarar verebilirmiş
en iyisi yemek yedikten sonra yani
ben 2 aydır içiyorum problem olmadı ama yinede bilemiycem

geri cevirirken bile insan kendiyle okadar savasiyorki yani ben cok zorlaniyorum daha :18:
valla yaşpastaları, tatlıları yediler hiç canım istemedi ama evde geri çeviremiyorum işte, ama canga duruyor yemedim

akşam için ekmek fazla olmuş sanki, kahvaltıda öyle çok zayıf

akşamı çok erken yapmışsın sonra acıkmıyormusun? birde cevizde çok yağlı, günde 1 defa demişti bir diyetisyen

hayırlı olsun bebeğin çok küçükmüş ama kısmet demekki, benim eşimde geçenlerde dedi bikaç ay sonrası için aman dedim 3 yıl yok çocuk mocuk boşunamı kilo veriyorum ben

kadın dediğin kim canım?
iyi geceler canimm bende yorgunum zaten yatak hadi sen rahat biseyler giy ben birer kadeh viski alip geliyooom

ha iyiymiş o zaman..
ruweyda ortinde gözüm var haberin olaaa

ecrincim bence müsade etme dr. okadar karismasina buna hakki yok olmadi degistir dr. mu yok canim

cümleten iyi geceler kizlar

iyi geceler tatlım..

yarın için hiç umutlu değilim....

geçen haftalara göre bu hafta aç gezmiş olsamda

akşamı çok erken yapmışsın sonra acıkmıyormusun? birde cevizde çok yağlı, günde 1 defa demişti bir diyetisyen

geç uyandım ya ondan öğleni yapmadım direk akşamı yedim.. ben zaten sürekli acıkıyorum da işte mutfağı görmemeye çalışıyorum.. ceviz konusunda da haklısın ya ama işte canım bişey isteyince ona sarıyorum aslında sadece gündüz bi ara öğün olarak yesem ii olur.. gece de 3-4 gibi yatarım işte bi çay bardağı light süt içmeyi düşünüyorum karnım guruldamaya başladı

reglden sonra kilo verme daha iyi oluyor deniyor yaa kaç gün sonra vücut o şişliği atıyor acaba bilginiz varmı?

canim baska seye sinirlenmis hanim benim kurstada malzeme problemi oldu bana catti
ama daha kizi 6 aylik degil ne zaman düsük yapmis ki :26: neyse canim ya Rabbim bunu kucagina almayi nasip etsin insallahhh

canim benimki tam problem kizim buayin 21de 7aylik olcak kirkim ciktiktan sonra 1ayi bulmadi regli oldum daha sonra 2. reglimi oldum ama bisorun oldugunu anladim ve doktora gittim bakin test yaptim pozitif ama sorun var felan diye once mumkun degil regli olmussun dediler sonra tekrar gittim hala kahve akintim oluyo bakin diye ve kan aldilar orda bebegin iki haftalik oldugu ama dustugunu anladilar tabi 2ay devam etti kahve akinti ve ensonunda ilacverdi regli olayim diye oldum ve 26 aralik son regli tarihi simdi yine gecti ve busefer korunuyodukta nasil oldu anlamadik demekki rabbim yazmis yani bi dusugun ustunden cok kisa sure gecmeden ben yine hamile kalmisim

Ecrincim tebrikler hayırlı olsunYüce Rabbim analı babalı büyütsün....

Çok uykum geldiğinden yatıyorum geçmişi de anca okuyabildim....İyi geceler

Ecrincim tebrikler hayırlı olsunYüce Rabbim analı babalı büyütsün....

Çok uykum geldiğinden yatıyorum geçmişi de anca okuyabildim....İyi geceler

amin canim cok sagolun kizlar ya korkuyorum aslinda ikisine birden yetisebilirmiyim diye kizimi eksik birakirmiyim diye insaallah rabbim guc verir ikisinide ayni ilgiyle buyutebilirim

bir çay bardağı light sütümü de içtiim.. uyumama da çok var acıkmam inşallah..

hareketli avatar koyamıyorum ben avatarın URL'sini kopyalayıp profildeki yerine yapıştırıyorum ama hareketli olmuyor sadece resim oluyor( nasıl yapıcm bunu???
cnm bazı resimlerin boyutları farklı olduğundan hareket etmiyolar.bende aynı sorunu yaşamıştım.kulittanın topiği var hareketli resimleri oldan aldım ben.hatta profil resmini canlandırması için rica edersen yapabilir..üstte arama çubuğundan kulitta diye gir çıkar zaten..

çok sağol canım hemen bakıyorum.. iyi geceler :)

üzülme cnm bu hafta olmasada haftaya olur.en azından sabit kaldım diye düşün.vücudun dinlenmeye geçmiştir belki 5 kilo vermişsin kolaymı sabırlı ol bekle devam ett..

haklısın canım ama ben ilk defa bukadar motive oldum, ilk defa bukadar az cıss yedim ama tartıldım ve sadece -100gr çıkmasına üzüldüm 5 kilo gitti ama nasıl gitti bende anlamadım onun için canım sıkkın geçen haftada sabittim ama sevinmiştim çünkü oburluğuma rağmen kilo almamıştım bu hafta veririm diye çok ümitliydim dünde bugünde tartıldım umarım yarına çok şey değişir moralimin yükselmesi , motivasyonumun gitmemesi için

canım 5 kilo vermişsin ya şimdi vücut direnç gösteriyordur kilo verme hızın azalmıştır ama o direnci kırana kadar devam et diyete.. bi süre sonra daha da kilo verdiğini anlarsın.. hocamız söylemişti vücut kıtlık var zannedip ne yersen depolamaya kalkarmış sonradan sürekli böyle olunca anlarmış bunun normal bi durum olduğunu ve kilo vermesi gerektiğini :) değişik bi anlatım oldu gerçi de neyse :) yani kısacası hani bi süre kilo verilir sonra duraklama zamanı olur ya onu söylemek istedim:) azmini kaybetme yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…