70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar,eşim 4gündür yatak döşek yatıyo,ateşi 39lardan düşüremedik:2:,daha bugün okadar şey yaptım soğuk kompres uyguladım bitki çayları içirdim,limonlu bilmem neler ,,bi baktım ateşi 39.63.kez acile gittik ve bende onla gittim bu sefer baya anlattım iyice derdini,şok bi iğne vurdurdu nihayet bakalım yarına geçer inşallah,,4gündür okadar iğne vuruldu ilaç içti banamısın demedi bende devamlı eşimle ilgilendim,arada burayada baktım ama pek yazamadım,kafam çok meşgul,inanın hasta olunca kendinden geçiyo insan,hayat boş geliyo böyle oluncada eşimde eşim dedim yani,herşey bekleyebilir,valla kendime bile kızdım,başlarım senin kilona azcık düzenin bozuluversin nolcak dedim,eşinden önemlimi dedim,,neyse fazla uzatmadan yatıcam..iyi geceler,sadece haber vermek istedim..kendinize iyi bakın,,

bide dilekcim ben listeye girmesemmi artık diyorum,,hani eskisi gibi paylaşımda bulunmuyorumya,,çocuklar eşim ev iş güç derken iyice bunaldım,,bide belki sende diyosundur,paylaşımın yok listeyede girme diye,oyüzden söyliyim dedim,eğer düşüncen varsa hiç sorun değil,,bildirim yaparım ama listeye almassanda sorun olmaz..sen bilirsin canım gene,söyliyim dedim,,kendimcede kurallara uymuyosun durma gibi şeyler geçiyoda içimden ondan...

Son düzenleme:
pc yi acik birakdim ama giremedim sonra esim oynadi sayfami da kapatmamis kizarim diye adamin gözünü nasil korkuttuysam
doymadın mı nesfitle canım seni gidi seni... Evet onların tadı böyyyyykkkkk ıııyyykkk cıs cıs
doymadim canim icimdeki canavar harekete gecti 6 chicken nuggets de yedim oglisin yemedigini
allah tamamini erdirsin canim ne güzel kizina bi kardes geliyo benim oglisde bu aralar kardes istiyorum diyo sezeryan olmadin dimi canim normal dogum :26: belki zerranin dedigi gibi rahim toparlansin diye kizmistir :26:
bende tartılcam dimiii gerçi 3.günüm olcak ama bu defa olcak inanıyorum yaa
tartil tabii canim ama senin cizelgen olmamis :26:

amaan iste canim cemkirdi durdu bendede bir huy var tutulur kalirim biri bana bisey deyince sonrada kendi kendimi yerim niye öyle demedim niye böyle yapmadim diye sinir oluyorum bu huyumaaaaaa
o bende de var canim aninda söyliyemiyorum sonra da sinirden icim icimi yiyor ama unutmuyorum o huyum da kötü yani canimi yakani eninde sonunda bende canini yakarim keske sonradan degilde hemen o an söyleyebilsem ama önce bi yutkunuyorum :95:
çok teşekkür ederim vallaa...kimse yardım etmicek sandım(((
canim bende yardim etmeyi severim ama anlatirken zorlandigim icin kizlar yardim etsin diye bekliyorum genelde
hareketli avatar koyamıyorum ben avatarın URL'sini kopyalayıp profildeki yerine yapıştırıyorum ama hareketli olmuyor sadece resim oluyor( nasıl yapıcm bunu???
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun-90.html
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...oyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-592.html
canim burdanda bakabilirsin bebis resmi var allah bagislasin canim onuda harektli veya isitili istiyorsan kulitta yapiyor

ay zerracim benimkininde saci yok sürümek icin bugün bana diyo mutlu degilmis sen mutlu degilsen ben hic degilim dedim hic birsey yokmus gibi sonrada konusuyor bu erkekleri anlamak gercekden zor
ıssız adam - bana yalan söylediler
ne ediyonuz aşağıdaki bacılaaaaaaaar niye gelminiz.
balkaymakım bakalım sabah nasıl bir süpriz bekli beni :)
ben geldim sen gittin karakedimm
evet kizlar gelin cekirdek citleyek
amanen tarti günü öncesi :18: yemedin dimi
pc açık arada bakıodumm
şimdi kaçma zamanı
öptüm hepinizi

canga ne canim cangayi google yazdim brazilyan kadinlar cikdi da
reglden sonra kilo verme daha iyi oluyor deniyor yaa kaç gün sonra vücut o şişliği atıyor acaba bilginiz varmı?
tugba 48 saat demisdin sanirsam canim ben kendimi tutamadigimdan regliyken bende fark görünmüyo
bir çay bardağı light sütümü de içtiim.. uyumama da çok var acıkmam inşallah..
yeme canim yarin büyük tarti günü

tugbacimm cok gecmis olsun canim yaa zor birde erkekler cok nazli olur ama adamda yazik cayir cayir yaniyo isallah allah sifasini veriri canim

kizlar ben yeni birsey kesvettim
telefonumda market var kardesim yüklemisdin bedava proglamlar indiriyorsun
oyunlara bakarken birde ne göreyim kalori programi fitnes programi da var da yükledim anlamadim geri sildim
program cok güzel cok hosuma gitti sabah öglen aksam günlük gibi yaziyorsun ne yedigini ictigini o kayt ediyor sana nekadar kalori yemissin otomatik hesapliyo
birde cizelgeside var tartildiginda basarini yaziyorsun yukari asagi cizgi olusturuyor :81:
telefonum 24 saat yanimdan ayirmiyorum zaten hep yazarim bundan sonra icine de bugünü hesapladim

sabah: toast
öglen disardaydim kosturmakdan yiyemedim
aksam eve geldim 1 kase nesfit 6 chicken yedim

toplam 800 kalori tüketmissim az ama kurabiye yemedim sagliksiz yiyceme hic yemeyeyim dedim herzaman öyle az yemem ama öylede kontrol etmis olurum dimi kizlar

sağol canım da bebek benim değil ablamın:) o minik tatlı meleğin benim olmasını çok isterdim de artık evlendikten sonra bol bol doğururuz artık :))) bi bakayım gösterdiğin yerlere teşekkür ederim ilgilendiğin için..

evli olmadigini söylemissindir belki kusura bakma canim bazen unutuyorum yada gecmise bakdigimda hizli geciyorum yazilanlari gözden kaciriyorum
rica ederim canim

Son düzenleme:
profilinde de yaziyor zaten bekar oldugun türkün akli sonradan gelirmis

sorun değil canım nolcak :)) bebeği benim sayabiliriz gerçi psikopat teyze olarak çocuğa şimdiden "annen sana yalan söylüyor senin annen benim" diyorum inşallah büyüyünce bu dediklerimi hatırlar o şirin melek benim olmalı :)))

allah bagislasin canim onlar zaten birer melek
ben teyze olamiycam kizkardesim ablam yok ama hala olma vakti geldimi ne kardesime diyeyim yarin daha evlenmeden 18 imde beni cocuk sahipi yaptin diycek

sabahlari gecmi kalkiyorsun canim :26: saat benim burda 2 türkiyede 3 az uyursak yarin tarti fazla gösterir
sen eczaneden tartilcanmi simdi yarin ne yap biliyormusun orda don atletle tartilamadigina göre en iyisi bi tayit giy üstünede hafif uzun kazak az cikarsin tartida ayakkabilarla montunu cikarmayi unutma canim

valla onları yapabileceimi sanmıyorum tatlım artık bi kaç hafta bi kaç kilo farkına bakarız :) yarın da aç karnına gidemem o yüzden bilmiyorum sonuç ne çıkacak.. en müsait vaktimde evden çıkarım artık.. evet geç oldu da işte akşam 2buçuk saat uyudum şimdi de uykum gelmiyor yine öğlen 12'lere kadar uyku beni bekler (

kilomuzu buraya mı yazıyoruz?? bi de kilo farkını mı kiloyu mu yazıyoruz? belli bi saati yoktur herhalde dimi öğleden sonra yazsam sorun olur mu?

olsun canim zaten yeni oldugun icin ilk basda listenin aldinda yaziyorsun canim haftayada listedesin
kilomuzu buraya mı yazıyoruz?? bi de kilo farkını mı kiloyu mu yazıyoruz? belli bi saati yoktur herhalde dimi öğleden sonra yazsam sorun olur mu?

biz hem buraya yaziyoruz canim birde puccaaa ya özel msj atiyoruz ayni sekilde özel msj atamiyorsan baslik kismina puccaaanin dikkatine yazarsan yeterlidir sanirsam yarin aksama kadar bildirim yapmaya vaktin var canim
su sekilde canim:

baslangic kilom:
gecen hafta:
bu hafta:
giden veya gelen :
toplamda giden:
hedef:

gecen haftayi sen yazmiycaksin sanirsam :44: ama dilek sabah yine aciklar belki

hmm tamam canım sağol. ben geçen hafta çarşambaydı sanırım en son tartıldığım. evdeydim üzerimde normal kıyafetler vardı ve akşam tok olarak tartıldım.. yarın da bi tartılırım aradaki farka göre yorum yaparız artık.. en yakın zamanda da evimdeki tartıyı çalıp buraya getirmeliyim :))

sen getir onu canim ben tartiyla geziye bile cikiyorum evin icinde iyi geceler canim :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…