sanada rüyanda bizi citir gör emibende öyle yapayim :92:
kizlar daha once yazmistim 15gun reglim gecikti diye bugun icin randevum vardi kadin dogumcuda kadin test yapmadi tabi ve ultrasonda muayene etti ve 3haftalik hamile gozukuyosun daha cok kucuk dedi sonrada esime birsuru laf soyledi ben san korun demedimmi diye kizida korunuyorum diye kandirdin dimi dedi ben size demedimmi bebeginiz biyasina gelene kadar bekleyin diye daha birsuru sey sonuc itibariyle esim duydugundan beri agzi kulaklarinda dolasiyo ben ne hissediyorum tam bilmiyorum rabbim saglik nasip etsin diyorum okadar cok esya tasidimki ve hepside agirdi demekki olucagi varsa onune asla gecilmezmis yaptigim sporlari zaten biliyosunuz nasip rabbim hakkimda hakkimizda hayirlisini nasip etsin
:111:cok güzel süpriz oldu fotolarin gercekden dilek bu kadar büyük bir degisimle karsilasacagimi ummuyordum cok sasirdim ve cok begendim isallah bende yaz a 6 larin ortalarinda biyerinde olurum hemen olsun istiyoruz yol uzun olunca bazen sIkILiyoruz ama böylede görünce insan yine ve yine umutlaniyor
bu kez oldu sanırım cok tskrler..
kızlar iyi akşamlar dikkat ettim aranızda 15 kilonun üstü verenler var, ne kadar sürede ve de nasıl verdikleri ile ilgili bilgileri arada bizimle paylaşabilirler mi acaba ciddi bir motivasyon sorunum var sizi görünce kendime geliyorum fakat :)) sonra yine sapıtıyorum iyi akşamlar herkese
aslında normal ama bilmem... :44::44:
diyetisyene baslarsak ınsallah bakalım ne farklar olucak merak edıyorum... :44:
Selamlar hepinizee
Son 2 3 gündür giremedim sınavlar vardı. Ama hiç cıss ım yok diyete devam ediyorum.
Puccaa fotoğraflara baktım gerçekten çok iyi başarmışsın güzelleşmişsin:) tebrik ediyorum seni de
Menümü de yazayım öyle gideyim :)
Sabah
1 poğaca
1 bardak şekersiz çay
Öğle
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
yarım tabak taze fasulye
1 kase çorba
2 dilim kepek ekmeği
Ara
1 portakal
ve birazdan form çayımı içip yatarım.
Yarın tartı günü ama hala çok başarılı olduğumu düşünmüyorum.
Hep çok dikkat ediyorum ama çok yavaş veriyorum.
Hızlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum. Tabi öyle bir gün olucaksa...
2 buçuk saatlik uykumdan az önce uyandımbu saatte uyumamam gerekiyordu biliyorum ama dayanamadım çok uykum geldi.
ben de bugün yediklerimi yazayım
12.00 gibi uyandım
kalkınca sirkeli su
kahvaltı:
2 dilim kepekli ekmek, salça, labne
küçük bi parça peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta(çok az zeytinyağı döktüm, kekikli, limonlu)
ara:
1 küçük elma
ara:
1 havuç
akşam(17.00):
2 kepçe çorba
7 kaşık kadar sebze yemeği
geç kalktığım için öğlen yemedim.
yemekten 2 saat sonra uyudum(2buçuk saat boyunca)
şimdi maden suyumu içtim
limonlu yeşil çayımı içiyorum.
2 litre su
gece 4 gibi anca yatarım belki o zamana kadar bir ara daha yapıp yoğurt ya da light süt içebilirim
bi de canım istedikçe biraz yediğim cevizler var
çok olmuş dimi??
kizlar daha once yazmistim 15gun reglim gecikti diye bugun icin randevum vardi kadin dogumcuda kadin test yapmadi tabi ve ultrasonda muayene etti ve 3haftalik hamile gozukuyosun daha cok kucuk dedi sonrada esime birsuru laf soyledi ben san korun demedimmi diye kizida korunuyorum diye kandirdin dimi dedi ben size demedimmi bebeginiz biyasina gelene kadar bekleyin diye daha birsuru sey sonuc itibariyle esim duydugundan beri agzi kulaklarinda dolasiyo ben ne hissediyorum tam bilmiyorum rabbim saglik nasip etsin diyorum okadar cok esya tasidimki ve hepside agirdi demekki olucagi varsa onune asla gecilmezmis yaptigim sporlari zaten biliyosunuz nasip rabbim hakkimda hakkimizda hayirlisini nasip etsin
sabah
2dil.ekmek,ince dilim peynir,2 marul,salca,büyük fincan kahve
ara
2 fincan yesil cay,1 kuru kayisi
öglen
2 kepce corba,kücük kase yogurt
ara
3 misir patlagi,2 fincan kahve
aksam
döner(ekmeksiz)ve salata simdi form cayi iciyorum belki aktivia yerim ve gün icinde 1 1,5 lt.su ictim
reglden sonra kilo verme daha iyi oluyor deniyor yaa kaç gün sonra vücut o şişliği atıyor acaba bilginiz varmı?
kızlar,eşim 4gündür yatak döşek yatıyo,ateşi 39lardan düşüremedik:2:,daha bugün okadar şey yaptım soğuk kompres uyguladım bitki çayları içirdim,limonlu bilmem neler ,,bi baktım ateşi 39.6 3.kez acile gittik ve bende onla gittim bu sefer baya anlattım iyice derdini,şok bi iğne vurdurdu nihayet bakalım yarına geçer inşallah,,4gündür okadar iğne vuruldu ilaç içti banamısın demedi bende devamlı eşimle ilgilendim,arada burayada baktım ama pek yazamadım,kafam çok meşgul,inanın hasta olunca kendinden geçiyo insan,hayat boş geliyo böyle oluncada eşimde eşim dedim yani,herşey bekleyebilir,valla kendime bile kızdım,başlarım senin kilona azcık düzenin bozuluversin nolcak dedim,eşinden önemlimi dedim,,neyse fazla uzatmadan yatıcam..iyi geceler,sadece haber vermek istedim.. kendinize iyi bakın,,
bide dilekcim ben listeye girmesemmi artık diyorum,,hani eskisi gibi paylaşımda bulunmuyorumya,,çocuklar eşim ev iş güç derken iyice bunaldım,,bide belki sende diyosundur,paylaşımın yok listeyede girme diye,oyüzden söyliyim dedim,eğer düşüncen varsa hiç sorun değil,,bildirim yaparım ama listeye almassanda sorun olmaz..sen bilirsin canım gene,söyliyim dedim,,kendimcede kurallara uymuyosun durma gibi şeyler geçiyoda içimden ondan...
kizlar ben yeni birsey kesvettim
telefonumda market var kardesim yüklemisdin bedava proglamlar indiriyorsun
oyunlara bakarken birde ne göreyim kalori programi fitnes programi da var da yükledim anlamadim geri sildim
program cok güzel cok hosuma gittisabah öglen aksam günlük gibi yaziyorsun ne yedigini ictigini o kayt ediyor sana nekadar kalori yemissin otomatik hesapliyo
birde cizelgeside var tartildiginda basarini yaziyorsun yukari asagi cizgi olusturuyor :81:
telefonum 24 saat yanimdan ayirmiyorum zatenhep yazarim bundan sonra icine de bugünü hesapladim
sabah: toast
öglen disardaydim kosturmakdan yiyemedim
aksam eve geldim 1 kase nesfit 6 chicken yedim
toplam 800 kalori tüketmissim az ama kurabiye yemedim sagliksiz yiyceme hic yemeyeyim dedim herzaman öyle az yemem ama öylede kontrol etmis olurum dimi kizlar
günaydın kızlar. oğlumu okula götüp gelecem.
hepinize günaydınnn hanımlar..
nerdesiniz beaa topikte kimse yok..bugün erken kalkmış olmamın vermiş olduğu bi muttluluk var içimde..
bide tartıldım..onada mutlu oldum..pazartesi sabahından bu yana 1.300 kilo gitmiş.ama çizelgeye göre 300 gitmiş oluyo tabikide..
neyse lafı fazla uzatmadan bildirime geçeyim...
başlangıç :76
geçen hafta3
bu hafta0
giden :-300
toplam giden:3.0
hedef :55
günaydın... hadi götürde gel bakalım.....günaydın kızlar. oğlumu okula götüp gelecem.
sanada günaydın dileğimGünaydın şekerimmm.
Tebrik ederimm seniiiiiiiiii
Başlangıç: 86.0
Geçen hafta: 68.2
Bu hafta: 66.5
Giden: 1.700
Toplam giden: 19.500
Hedef: 62.4
sanada günaydın dileğim
haftayada böle bi atak yaparsam süper olcek,ozaman 71 i yeniden görmüş olucam..
harikasın dilek çok güzel veriyorsun allah banada nasip etsin tekrar böyle büyük rakamları görmek ama nerde hep bir bozulacak birşey oluyor
Bende seni tebrik ediyorum şeker,Başlangıç: 86.0
Geçen hafta: 68.2
Bu hafta: 66.5
Giden: 1.700
Toplam giden: 19.500
Hedef: 62.4
Günaydın.
Dilekcim özelden mi mesaj atıyoruz canım sana. Burada paylaşmıyoruz o zaman öyle mi.
Özelden mesaj şart canım ama buraya da yazabilirsin arkadaşlarla paylaşmak istersen.
Günaydınn bidde
Bende seni tebrik ediyorum şeker,
tek kelimeyle süpersin!!!!:13: :13::13:
O halde sonuç aşağıda ama buna bile sevinemiyorum o kadar canım sıkkın.
Başlangıç kilo: 76,6
Bu hafta: 68,9
Geçen hafta: 70,3
Giden: 1400 gr
Toplam verilen: 7700 gr
Hedef: 65
Kızlar bikaç gündür sohbetlerinize katılamıyorum.
Çok fena keyifsizim. Bir sorunla uğraşıyorum. Umarım düzelir.
Beni maruz görün o yüzden.
Günaydın günaydın günaydın güzel forumun güzel topiğinin güzel çıtır hatunları
Bir haftadır neredeyse gelemiyorum internet problemimden dolayıgeçen gün geldim okudum (100 sayfanın 50 sini) alıntı yaptım
müşavire basılınca pattt diye çıktım hepsi gitticuma' dan cuma' ya bildirime gelen biri olmak istemiyorum o yüzden en kısa
zamanda internet problemimi çözüp aranızdayım canlarım
Geçmişe bakmayıp bugün' den devam edeyim en iyisi yoksa 150 sayfa bak bak bitmez
Ne var ne yok nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?