70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar herkese,

Maalesef bu hafta bildirimim kötü, haftaya artık inşallah. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Başlangıç kilo:70.6
Bu hafta:66.2
Geçen hafta:65.9
Giden veya Gelen:+300
Toplam verilen:4.4
Hedef:60

doğru söylüyorsunda işte bazen uyulmuyor gündüz ne güzeldi kaç gündür hep akşamları sapıttım hele akşam yediklerimi bir yazsım ben bile bunları nasıl yedim diyorum ama yinede 200 gitmiş çizelgeye göre ben gram gram verecem heralde böyle giderse

başlangıç:75kg.
geçen hafta:72kg.
bu hafta:71.6
giden:400gr.
toplamda giden:3.4kg.
hedef:65kg.

ne oldu anlamadım o kadar dikkat ettim giden 400gr.
yarın regl günüm ondan olabilir mi kızlar.
ya da ben kendimi mi avutuyorum.

Gelen 300 e gelen demem ben arkadaş gelince 1.000 - 1.500 gelecek
Bak bana hiç o kadar az aldıgımı gördünüz mü
Şaka bi yana az almışın haftaya bu 300 ü verip yanında bi 500-600 daha verirsin bence.

Akşamları en önemlisi işte onu hafif atlattıgında gün içinde normal beslendiğinde gidiyo.
Valla ne yedin bilmiyorum ama yediğin halde gitmiş süper.
Ben başlayınca insan gibi yemiyorum.

Regl de 1-2 kilo farkediyor canım vücudun su toplamıştır.
Artıda çıkmaman bile büyük başarı demek ki daha çok gitti normalde.
Tebrik ederim haftaya regl geçince daha güzel rakamlar göreceksin emin ol.

herkese günaydın,
bu hafta ben de gelemedim hiç(bebeğim ek gıdayı reddediyor onunla savaştım bütün hafta yesin diye neler yapıyorum ama nafile yemiyor(tek yediği elma armut muz.ben de diyet yapıyorum artık eskisi kadar sütüm yoktur bir de bunu vicdan azabı var tabi.zaten çocuk yemiyor bir de ben diyetteyim iyice aç kalıyordur diye üzülüp duruyorumbir ara bozmayı bile düşündüm diyeti valla...geleleim kiloma:
başlangıç:74
geçen hafta:71.8
bu hafta:70.5
giden:1.3
toplam giden:3.5
hedef:62

neyse ki tartı yüzüme güldü de moralim yerine geldi.bir de bebeğim yese daha ne isterim...bir de arkadaşlar ben bugün ödül olarak bir kurabiye yiyebilir miyim?geçen hafta cuma misafir geldi yaptım ama 1 tane bile yemedim bugün ara öğünde yesem olur mu ki??hatta hemen yesem???

tebrikler canım.
Başlangıç: 86.0
Geçen hafta: 68.2
Bu hafta: 66.5
Giden: 1.700
Toplam giden: 19.500
Hedef: 62.4
maşallah canım. listende değişiklik var mı. ne yiyip içiyorsun iyi gitmiş kilolar. şubat 25'e (hedefe varmaya) az kaldı.

Kızlar bikaç gündür sohbetlerinize katılamıyorum.
Çok fena keyifsizim. Bir sorunla uğraşıyorum. Umarım düzelir.
Beni maruz görün o yüzden.
Allah kolaylık versin.
O halde sonuç aşağıda ama buna bile sevinemiyorum o kadar canım sıkkın.

Başlangıç kilo: 76,6
Bu hafta: 68,9
Geçen hafta: 70,3
Giden: 1400 gr
Toplam verilen: 7700 gr
Hedef: 65
tebik ederim.
Nafcım özlettin kendini. hoşgeldin.

iyi en azından gelen pek fazla değil.

Günaydın kızlar :)
bu hafta hiç etmediğim kadar yediğime içtiğime dikkat ettim dün akşam eşim saatlerce
lahmacun pizza yemek veya dışarda fast food yıyıp sinemaya gitmek için yalvardı fakat hayır
sen yersın ben yemem dedim pes ederdım nromalde yıyelım yaa derdim eşimde ayrıca
tebrık etti aferın hatuun vallaha bu ne kararlılık diye hiç kaçamağım olmadı ben bi 2 kg vermısımdır
diyordum :) ama her diyet yapan ınsan gibi kabılzık sorunumla gene yuzyuze geldım en son gecen hafta cıkmstm
wc onun etkısı var muhakka biliyorum ama napalım muhtemelen pazar gunu tekrar cıkar o zmn gene tartılırım
kalıcı bi çözüm bulamadım maalesef bu wc olayına
gene de ara verdiğim 1 haftada yidiğim herseyı gene 1 haftada vermekten mıtlıyım

Başlangıç kilo:78,8
Bu hafta:69,00
Geçen hafta:70,50
Giden : 1,500
Toplam verilen:9,80
Hedef:60

ay inşallah canım.70 in altına inmeyi o kadar çok istiyorumki.

tebrikler. valla bende bugün kahvaltıda tahinli çörek yedim. kaç gündür dolapta duruyordu bildirim var diye ellemiyordum.

günaydın canım canın sağolsunnn :) :) :)

oluyo canım arada bi öle yaa bı dahakı hafta daha cok verırısın ınsallah :) reglden de oalbilir
çok ödem topluyorsan...

çok diil kız 300 gr gelmiş gider hemencık :)

tebrık ederimmm canımm ye tabı ye afiyet bal şeker olsun bende bugun ödül olrk bir adet poğaça yıyecegım
canım çektıydı tüm hafta aldım bende ehehehe

O halde sonuç aşağıda ama buna bile sevinemiyorum o kadar canım sıkkın.

Başlangıç kilo: 76,6
Bu hafta: 68,9
Geçen hafta: 70,3
Giden: 1400 gr
Toplam verilen: 7700 gr
Hedef: 65

tebrık ederim canım sorun neyse çözülür ınsallah üzülme.....

Başlangıç: 86.0
Geçen hafta: 68.2
Bu hafta: 66.5
Giden: 1.700
Toplam giden: 19.500
Hedef: 62.4

tebrikler bebeemm h gene gitmiş kilolar

Diyet derken aşırı mı kısıyorsun yediklerinden?
Süt bisküvi ve hamur işiyle değil su, yeşillik ve özellikle ayvayla oluyor canım.
Ablamdan biliyorum.. Ablamda emziriyo diyetisyen ona göre vermişti.
Sütünde eksilme olmadı istersen atarım sana.
Bide süpersin Tebrikler
Bugün ye canım bişi olmaz

maşallah canım. listende değişiklik var mı. ne yiyip içiyorsun iyi gitmiş kilolar. şubat 25'e (hedefe varmaya) az kaldı.

Valla canım ek olarak öğlenleri şinitzel, 1 lahmacun ve 1-1.5 kepçe bakliyat verdi sadece.
Başka değişen birşey yok maalesef.
Geçen hafta bayagı cozuttum bozmasaydım 65i görmüştüm garanti.
Neyse yediğim içtiğim yanıma kâr kaldı.

Süpersin canımmmm
Bu hafta üstlerdeyiz.:13:

ne güzel işte 1.5 gitmiş tebrikler bence takmamalısın
kabızlığa nacizane bir tavsiye:sabah erken kalk kahvaltıdan önce veya sonra uzun süre otur ve bekle tuvaletin gelecektir her gün aynı şeyi yap aynı saatte kalk ve bekle bu alışkanlık olacak ve wc ye rahat çıkacaksın.doktorum bana wc de beklememi söylemişti ama o çook sıkıcı oluyorben yıllarca çektim kabızlıktan çareyi bunda buldum

annem geldi daha çok dikkat edicem diyordum ben iice bozdum bende her getirdiğimden yedim bir sürü yedim yani
senin menülerini takip edicem bundan sonra uymaya çalışıcam bakalım ne olacak gerçi hep vaatte bulunuyorum ama sonra evdekiler birşey isteyince bozuyorum

Süpersin canımmmm
Bu hafta üstlerdeyiz.:13:

evet bu hafta şöle manzraayı rahatca gören bi yerlerde oliciğiz inşallahh :) :) :)

canım sağol :)

bu yöntemi duydum daha önce ama inan hiç denemedım kahvaltıdan sonra olmaz ıs yerındeyım
ve bekleyemem ama evde işe gelmeden beklesem olur sanki denemeye deger canım ya valla kuru kayısı sınamekı
activia hersey denedım tık yok gecmıo sağol :)

tebrikler canım. ordan bana biraz üflede haftaya bende senin gibi vereyim.

eskisi kadar yemiyorum ya psikolojik heralde korktum işte azalır mı diye şimdilik hissetmedim aslında azalma ama...su içiyorum 3-4 litre yeşillikle de aram gayet iyi rezene falan da içiyorum ...eskiden yani hamileliğimden bu yana o kadar özgür takıldım ki şimdi tuhaf geliyor kendime inanamıyorum.düşünsene 17 gündür bisküvi,çikolata,hamur işi yemedim!!mucize ama mecburum mayısa kadar halletmeliyim bu işi...sen eğer mümkünse ve zor olmucaksa kardeşinin diyeti atarsan süper olur minnettar olurum içim rahat devam ederim en azından diyete teşekkür ederim

Günaydın kankaaa
Adım çıkmış dokuz' a inmez sekiz' e
Evdeki için izin almam lazım biliyosun bu ceyar beni kahrediyo nasıl izin isteyeyim :2:
Bende özlüyorum dönücemm inşallah temelli

Nafcım özlettin kendini. hoşgeldin.

Hoşgördüm canım nasılsın

günaydın canım canın sağolsunnn :) :) :)

ehuhuhehuehe özledim len

Kilo Bildirimim
10.02.2012

Başlangıç: 73 :2:
Geçen hafta: 66.7 :26:
Bu hafta: 66
Giden : 700 gr
Toplamda giden: 7.000 gr
Hedef: 60

Öncelikle tebrik ederim canımmm..
Hayatta kilodan çok daha önemli şeyler var..
İnş. hayatındaki diğer sorunları düzeltirsin biz hep burdayız bekleriz.
Önce mutlu ol sonrası kendiliğinden gelir.

Allah kolaylık versin.

tebrık ederim canım sorun neyse çözülür ınsallah üzülme.....

Teşekkür ederim kızlar.
İşallah çözülür. Rabbim yardımcımız olsun işallah.

Kilo veren herkesi de tebrik ediyorum.

Başlangıç: 77.6
Geçen hafta: 71.8
Bu hafta: 71.6
Giden : 200 gr
Toplamda giden: 6.000 gr
Hedef: 60

ben bu gidişle 70 i dahi göremicem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…