Olcakk olcakkkk her yeni hafta için yeni umutlarımız varrrr..
Sen saglıklı beslen dikkat et cıssları boşver olur.
Valla geçen hafta çok güzel almıştım.
İnsanız arada sapıtıyoruz çok teşekkür ederimm.
Herşey sende bitiyor işte onları yememek yerine kendini başka şeylerle oyalarsan güzel sonuçlar alıyorsun.
Günaydınlar herkese,
Maalesef bu hafta bildirimim kötü, haftaya artık inşallah. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Başlangıç kilo:70.6
Bu hafta:66.2
Geçen hafta:65.9
Giden veya Gelen:+300
Toplam verilen:4.4
Hedef:60
doğru söylüyorsunda işte bazen uyulmuyor gündüz ne güzeldi kaç gündür hep akşamları sapıttım hele akşam yediklerimi bir yazsım ben bile bunları nasıl yedim diyorum ama yinede 200 gitmiş çizelgeye göre ben gram gram verecem heralde böyle giderse
başlangıç:75kg.
geçen hafta:72kg.
bu hafta:71.6
giden:400gr.
toplamda giden:3.4kg.
hedef:65kg.
ne oldu anlamadım o kadar dikkat ettim giden 400gr.
yarın regl günüm ondan olabilir mi kızlar.
ya da ben kendimi mi avutuyorum.
tebrikler canım.hepinize günaydınnn hanımlar..
nerdesiniz beaa topikte kimse yok..bugün erken kalkmış olmamın vermiş olduğu bi muttluluk var içimde..
bide tartıldım..onada mutlu oldum..pazartesi sabahından bu yana 1.300 kilo gitmiş.ama çizelgeye göre 300 gitmiş oluyo tabikide..
neyse lafı fazla uzatmadan bildirime geçeyim...
başlangıç : 76
geçen hafta: 73:3
bu hafta : 73:0
giden : -300
toplam giden: 3.0
hedef : 55
maşallah canım. listende değişiklik var mı. ne yiyip içiyorsun iyi gitmiş kilolar. şubat 25'e (hedefe varmaya) az kaldı.Başlangıç: 86.0
Geçen hafta: 68.2
Bu hafta: 66.5
Giden: 1.700
Toplam giden: 19.500
Hedef: 62.4
Allah kolaylık versin.Kızlar bikaç gündür sohbetlerinize katılamıyorum.
Çok fena keyifsizim. Bir sorunla uğraşıyorum. Umarım düzelir.
Beni maruz görün o yüzden.
tebik ederim.O halde sonuç aşağıda ama buna bile sevinemiyorum o kadar canım sıkkın.
Başlangıç kilo: 76,6
Bu hafta: 68,9
Geçen hafta: 70,3
Giden: 1400 gr
Toplam verilen: 7700 gr
Hedef: 65
Nafcım özlettin kendini. hoşgeldin.Günaydın günaydın günaydın güzel forumun güzel topiğinin güzel çıtır hatunları
Bir haftadır neredeyse gelemiyorum internet problemimden dolayıgeçen gün geldim okudum (100 sayfanın 50 sini) alıntı yaptım
müşavire basılınca pattt diye çıktım hepsi gitticuma' dan cuma' ya bildirime gelen biri olmak istemiyorum o yüzden en kısa
zamanda internet problemimi çözüp aranızdayım canlarım
Geçmişe bakmayıp bugün' den devam edeyim en iyisi yoksa 150 sayfa bak bak bitmez
Ne var ne yok nasılsınız
Günaydınlar herkese,
Maalesef bu hafta bildirimim kötü, haftaya artık inşallah. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
ay inşallah canım.70 in altına inmeyi o kadar çok istiyorumki.Akşamları en önemlisi işte onu hafif atlattıgında gün içinde normal beslendiğinde gidiyo.
Valla ne yedin bilmiyorum ama yediğin halde gitmiş süper.
Ben başlayınca insan gibi yemiyorum.
Regl de 1-2 kilo farkediyor canım vücudun su toplamıştır.
Artıda çıkmaman bile büyük başarı demek ki daha çok gitti normalde.
Tebrik ederim haftaya regl geçince daha güzel rakamlar göreceksin emin ol.
herkese günaydın,
bu hafta ben de gelemedim hiç(bebeğim ek gıdayı reddediyor onunla savaştım bütün hafta yesin diye neler yapıyorum ama nafile yemiyor (tek yediği elma armut muz.ben de diyet yapıyorum artık eskisi kadar sütüm yoktur bir de bunu vicdan azabı var tabi.zaten çocuk yemiyor bir de ben diyetteyim iyice aç kalıyordur diye üzülüp duruyorum bir ara bozmayı bile düşündüm diyeti valla...geleleim kiloma:
başlangıç:74
geçen hafta:71.8
bu hafta:70.5
giden:1.3
toplam giden:3.5
hedef:62
neyse ki tartı yüzüme güldü de moralim yerine geldi.bir de bebeğim yese daha ne isterim...bir de arkadaşlar ben bugün ödül olarak bir kurabiye yiyebilir miyim?geçen hafta cuma misafir geldi yaptım ama 1 tane bile yemedim bugün ara öğünde yesem olur mu ki??hatta hemen yesem???
Günaydın günaydın günaydın güzel forumun güzel topiğinin güzel çıtır hatunları
Bir haftadır neredeyse gelemiyorum internet problemimden dolayıgeçen gün geldim okudum (100 sayfanın 50 sini) alıntı yaptım
müşavire basılınca pattt diye çıktım hepsi gitticuma' dan cuma' ya bildirime gelen biri olmak istemiyorum o yüzden en kısa
zamanda internet problemimi çözüp aranızdayım canlarım
Geçmişe bakmayıp bugün' den devam edeyim en iyisi yoksa 150 sayfa bak bak bitmez
Ne var ne yok nasılsınız
başlangıç:75kg.
geçen hafta:72kg.
bu hafta:71.6
giden:400gr.
toplamda giden:3.4kg.
hedef:65kg.
ne oldu anlamadım o kadar dikkat ettim giden 400gr.
yarın regl günüm ondan olabilir mi kızlar.
ya da ben kendimi mi avutuyorum.
Günaydınlar herkese,
herkese günaydın,
bu hafta ben de gelemedim hiç(bebeğim ek gıdayı reddediyor onunla savaştım bütün hafta yesin diye neler yapıyorum ama nafile yemiyor (tek yediği elma armut muz.ben de diyet yapıyorum artık eskisi kadar sütüm yoktur bir de bunu vicdan azabı var tabi.zaten çocuk yemiyor bir de ben diyetteyim iyice aç kalıyordur diye üzülüp duruyorum bir ara bozmayı bile düşündüm diyeti valla...geleleim kiloma:
neyse ki tartı yüzüme güldü de moralim yerine geldi.bir de bebeğim yese daha ne isterim...bir de arkadaşlar ben bugün ödül olarak bir kurabiye yiyebilir miyim?geçen hafta cuma misafir geldi yaptım ama 1 tane bile yemedim bugün ara öğünde yesem olur mu ki??hatta hemen yesem???
O halde sonuç aşağıda ama buna bile sevinemiyorum o kadar canım sıkkın.
Başlangıç kilo: 76,6
Bu hafta: 68,9
Geçen hafta: 70,3
Giden: 1400 gr
Toplam verilen: 7700 gr
Hedef: 65
Başlangıç: 86.0
Geçen hafta: 68.2
Bu hafta: 66.5
Giden: 1.700
Toplam giden: 19.500
Hedef: 62.4
herkese günaydın,
maşallah canım. listende değişiklik var mı. ne yiyip içiyorsun iyi gitmiş kilolar. şubat 25'e (hedefe varmaya) az kaldı.
Günaydın kızlar :)
bu hafta hiç etmediğim kadar yediğime içtiğime dikkat ettim dün akşam eşim saatlerce
lahmacun pizza yemek veya dışarda fast food yıyıp sinemaya gitmek için yalvardı fakat hayır
sen yersın ben yemem dedim pes ederdım nromalde yıyelım yaa derdim eşimde ayrıca
tebrık etti aferın hatuun vallaha bu ne kararlılık diyehiç kaçamağım olmadı ben bi 2 kg vermısımdır
diyordum :) ama her diyet yapan ınsan gibi kabılzık sorunumla gene yuzyuze geldım en son gecen hafta cıkmstm
wc onun etkısı var muhakka biliyorum ama napalım muhtemelen pazar gunu tekrar cıkar o zmn gene tartılırım
kalıcı bi çözüm bulamadım maalesef bu wc olayına
gene de ara verdiğim 1 haftada yidiğim herseyı gene 1 haftada vermekten mıtlıyım
Başlangıç kilo:78,8
Bu hafta:69,00
Geçen hafta:70,50
Giden : 1,500
Toplam verilen:9,80
bu hafta hiç etmediğim kadar yediğime içtiğime dikkat ettim dün akşam eşim saatlerce
lahmacun pizza yemek veya dışarda fast food yıyıp sinemaya gitmek için yalvardı fakat hayır
sen yersın ben yemem dedim pes ederdım nromalde yıyelım yaa derdim eşimde ayrıca
tebrık etti aferın hatuun vallaha bu ne kararlılık diyehiç kaçamağım olmadı ben bi 2 kg vermısımdır
diyordum :) ama her diyet yapan ınsan gibi kabılzık sorunumla gene yuzyuze geldım en son gecen hafta cıkmstm
wc onun etkısı var muhakka biliyorum ama napalım muhtemelen pazar gunu tekrar cıkar o zmn gene tartılırım
gene de ara verdiğim 1 haftada yidiğim herseyı gene 1 haftada vermekten mıtlıyım
Akşamları en önemlisi işte onu hafif atlattıgında gün içinde normal beslendiğinde gidiyo.
Valla ne yedin bilmiyorum ama yediğin halde gitmiş süper.
Ben başlayınca insan gibi yemiyorum.
Regl de 1-2 kilo farkediyor canım vücudun su toplamıştır.
Artıda çıkmaman bile büyük başarı demek ki daha çok gitti normalde.
Tebrik ederim haftaya regl geçince daha güzel rakamlar göreceksin emin ol.
Süpersin canımmmm
Bu hafta üstlerdeyiz.:13:
ne güzel işte 1.5 gitmiş tebrikler bence takmamalısın
kabızlığa nacizane bir tavsiye:sabah erken kalk kahvaltıdan önce veya sonra uzun süre otur ve bekle tuvaletin gelecektir her gün aynı şeyi yap aynı saatte kalk ve bekle bu alışkanlık olacak ve wc ye rahat çıkacaksın.doktorum bana wc de beklememi söylemişti ama o çook sıkıcı oluyorben yıllarca çektim kabızlıktan çareyi bunda buldum
Diyet derken aşırı mı kısıyorsun yediklerinden?
Süt bisküvi ve hamur işiyle değil su, yeşillik ve özellikle ayvayla oluyor canım.
Ablamdan biliyorum.. Ablamda emziriyo diyetisyen ona göre vermişti.
Sütünde eksilme olmadı istersen atarım sana.
Bide süpersinTebrikler
Bugün ye canım bişi olmaz
Günaydınnn kankaaaaaaaaaaaa
Adın topiğe uğramayan NaF'a çıktı haberin olsun.
Ne evde ne işte netin var zaten.
Fakir misin nesin arkadaşım anlamadım ki
Özletiyon kendiniiiiii hallette geliver artık aramızaa...
Nafcım özlettin kendini. hoşgeldin.
günaydın canım canın sağolsunnn :) :) :)
Öncelikle tebrik ederim canımmm..
Hayatta kilodan çok daha önemli şeyler var..
İnş. hayatındaki diğer sorunları düzeltirsin biz hep burdayız bekleriz.
Önce mutlu ol sonrası kendiliğinden gelir.
Allah kolaylık versin.
tebrık ederim canım sorun neyse çözülür ınsallah üzülme.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?