70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:86::86oo herkes almış uyurmuş size yetişemiyorum yazılarınıza hepsine okumak çok zaman alıyor

Son düzenleme:
kızlar sirke kullanıyor musunuz kullanıyorsanız da aktardanmı yoksa marketten mi alıyosunuz? çünkü markettekileri içemiyorum aktardakileri daha kolay içiyorum sizce hangisi doğru olur

akşam yemeğinide erken yiyorsun sanırım onun içinde acıkabilirsin

çok güldüm yaaa alemsin, Allahta seni güldürsün

hoşgeldin, burada kalırsan verirsin süper ötesi bu topik
aminn canim aminn hepimizi insallah

bugün ne giysemede takıldımda kadının göğüsleri fırlayacak, seksi olduklarını sanıyorlar galiba
ay bende sinir oluyorum kadinligimizdan utanir hale getirdiler artik bizleri
he pisim geleydin catidan

dilek napıyon detoksu yapıyomusun canım..
ben 1 kiloyu geri aldım bile ama pazardan itibaren dikkat etmeye çalışcam..
bu hf veremesem bile en azından korumaya çalışcam..
canim ne detoksu yaptin ayran detoksumu ?
bende bugün size katilmaya karar verdim 74 kilo ile giris yapiyorum nasil baslamaliyim sizce bir türlü bu kilodan düsemiyorum ....

hos geldin canim

kızlar sirke kullanıyor musunuz kullanıyorsanız da aktardanmı yoksa marketten mi alıyosunuz? çünkü markettekileri içemiyorum aktardakileri daha kolay içiyorum sizce hangisi doğru olur

canım ben marketten alıyorum. balla içiyorum fakat başta zor geliyor zamanla alışılıyor. aktardakini hiç içmedim canım oyüzden bişey diyemicem.

s.a. kizlaar
menümü yazmiyorum malum hafta sonu :26:

eee ne var ne yok gec kaldim bugün mesaiye kimler nöbetci bakem bugün

merhaba kızlar ben bugün hiç iyi beslenemedim cıss dışında bişey yemedim gibi, yarın toparlarım umarım evde beceremiyorum ben bu işi, yinede yazayımda kızın bana

11.02.2012
Kahvaltı 11:00
2 yemek kaşığı yumurtalı patates
5 zeytin
3-4 çatal krem peynir
2 dilim çavdar ekmeğiyle tost
Ara 14:30
1 elma
Ara saatini unuttum
1 bardak tarçınlı süt
Yarım paket çubuk
3. ara :26::26:
1 fincan türk kahvesi annemler gelmişti kendimede yaptım

akşam yemeği yok hazırlamıştım oturmuştumda masaya ama bişeylere kızdım sinirlenip kaktım ve yemedim
ama sonra dayanamadım biraz çekirdek yedim çayın yanında böyle işte gün böyle bitti şuanda açım felaket :26::26::26::26:

ben yarın misafirli ye:131::131::131::131: gidiyorum onu me gelirse onu yemem lazım giderken çavdar ekmeğimi götür ecem :78::109::122:

ay bumu kötü ben iyikide yazmadim menümü :26:

neden mesaiyi aksatıosun balkaymakkk
biraz disiplin lütfennnnn:111::86:
kusura kalma bacim :26:

ben yarın misafirli ye:131::131::131::131: gidiyorum onu me gelirse onu yemem lazım giderken çavdar ekmeğimi götür ecem :78::109::122:
canim bence önüme ne gelirse yemem lazim diye düsünme

canım ben marketten alıyorum. balla içiyorum fakat başta zor geliyor zamanla alışılıyor. aktardakini hiç içmedim canım oyüzden bişey diyemicem.

ben de bu akşam içtim ama çok zor içiliyor sonra sanki midemde savaş oluyor sürekli tadını alıyorum sirkeyi aktardan hiç kullanmadım

ben marketten alıyorum

aaaaaaa biri çizelgemi çalmış ya o bana lazım daha kilo vermedim ki şimdi nası zayıflacam ben

bende hiç sevmem normal tatlısını
ama böylesi bir deneyin derim
araları çukulata taneleride koyabilirsiniz
ayyy ben ne diyommm biri beni durdursunnnn
diet topiğinde kısçelerin aklını çeliyom
ayyy açım zaten, gece geceeee
tantunide güzel oli demi :86:he he afiet olsun boşver bacım
oooofff olmazmıııı bayılırım
siz adamı yoldan çıkarıyonuz yaaaa ben kaçıyom gdip tantuni köfte dondurma tatlı cipssssss hayalleri kuracam
bende aynen o durumdayım topik sayesinde

bende iki gündür doymak nedir bilmiyorum. bir de bugün misafirim vardı. tatlı ve kete yedim ama yinede açlık hissediyorum. ne oldu anlamadım.

bende öyleyim ama regl yeni bitti, hadi seninki reglden benim derdim ne ola ki???
ay bende sinir oluyorum kadinligimizdan utanir hale getirdiler artik bizleri
aynen öyle

ellerine sağlık canım,herkez nede güzel kilo vermiş
ama hayatımda ilk defa 29'uncu oldum yaaaaama gidicek inşallah en sonunda şeytanıun bacağını kırcam
geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim.....eşim bugün biraz daha iyiydi şükür..dünde fenaydı atlattı zorla,ama bugün iyi gibi,,iğne vurulmayı bıraktı iyice kötüyapıyo beni dedi,bugün vurulmadı iyi oldu ateşi hiç çıkmadı..yarın işe gitcek mecbur iyileşmesi gerekti
ben kaçtım,yarın girerim inşallah görüşürüz sizlerle sohbeti çok özledim,düzenimede uyamıyorum,,su bile içemiyorum 1litre belki,,o yüzdenmi ne şiştim fena kabızım 1haftadır..
bakalım,haftaya cuma tartıda güzel birakam görmek istiyorum artıııııııııııııııkkkkkkkkk:84::84:
iyi geceleeerr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…