70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar..l-carnıtıne ve cla dıe bısey duydunuz mu?spordan once alıomussun yag yakıomus vs sadece bu kdr bılıorum netten arastrmadım henuz.once sıze sormak ıstedım.fikirlerinizi alabılır mıyım?ha bırde ben bugun b-fit dıe bır spor salonuna yazıldım..superdı :)

unutmadan bende yazıyım neler yedım bugun :))

kahvaltı 12 de
cok az sıvıyagda kızarmıs yagsız peynır
1 dılım cavdar ekmegı

saat 2 de
1 elma

saat 5 te
5 ceviz

saat 7 de
4 yemek kasıgı pilav
2 kofte
yarım kase yogurt

saat 9 da
1 mandalına

kovma kız yazık ama haklısın ben korkumdan ne msafir çağırıyom ne de gidiyom

kov kız kovvvvv

ya misafirleri pek severiz hiç bir öğrenci evinde olmadığı kadar misafirmiz olur da işte tüm düzen bozuluyor mesela kızlara tiramisu yaptım ve az önce 1 dilim yedim
uyuyup uyandım ve tüm gece ders çalışmayı düşünüyorum o biraz da olsa içimi rahatlatıyor :26::26::26:

ay ben de kaydettim bi kenara pek hoş bi tarif gibi duruyor eve gidince bizimkilere bi yapayım ben de ucundan yiyeyim
kızlar sirke kullanıyor musunuz kullanıyorsanız da aktardanmı yoksa marketten mi alıyosunuz? çünkü markettekileri içemiyorum aktardakileri daha kolay içiyorum sizce hangisi doğru olur
canım ben sirke kullanıyorum amcam aktar ve kendisi yapıyor o verdi. eğer aktarına güveniyorsan, doğal olduğuna eminsen onu kullanmaya devam et bence çünkü markettekilerin içinde koruyucu var doğal olanlarda yararlı bakteriler var daha çok işimizi görür muhtemelen..

l-carnitine biliyorum ben yağ yakımına yardımcı bir şey kapsül şeklinde satılıyor bazı eczanelerde. hiç içmedim de babam bi ara kendine almayı düşünüyordu sonra ne yaptı bilmiyorum. bir de tengdakurumsal.com diye bir site var. kilo almanın farklı sebepleri olduğunu söyleyip hepsine ayrı seçenekler sunuyor. bir test var orda ona göre hangisinin kendine uygun olduğuna bakıyorsun. bana tengda-o çıktı yani beslenme bozukluğum var aslında biliyorum da işte yine de bi baktım:) onun içindekilere baktım orda da l-carnitine var. bakalım çok pahalı değil ama yine de onun için bütçe ayırınca alabilirim belki

ne güzel cozutmadan yemişsin
ben tüm yediklerimi yazsam muhtemelen atılırım burdan
tek sevindiğim şey eskiden yiyip de rahatsızlık hissetmediğim şeyleri artık yiyince midemde çok fena şişkinlik hissediyorum sanırım küçülmeye başlıyor

merhaba kızlar..
geçmiş epey birikmiş onu okuyum derken uykum geldii.alıntılar yapmıştım ama yazacak halim kalmadı
maşallah kaçamaklar yapılmış.yapın tabi,kilo verenler geri alsın veremeyenlerde üstüne alınsın
nasılsa hafta içi detoks yapıp arınıcaz..güvendiğimiz bişe var heralde yaa alaalla.
ortiii ne edim iyi diyekki iyi olak gııı,sen ne edinn,artık görüşemez olduk.. yoksa,yoksa hayatında başkasımı var
abababa üni adını yazmamışsın merak etmiştim sadece...
neyse ben kaçar..iyi geceler kızlar....

tskr ederım bılgıler ıcın..bende dusunuorum bakalım..bugun yazıldıgım salondakı antrenor soledı arastırıyım bıraz bakalım..bende cozuttum dıe uzuluodum valla tskr ederım sevındırık oldum sen ole soleyınce..cnm acayıp cıgkofte ıstıo sole bol nar eksılı 4 tane yıyesım var valla.yarın belkı bı kacamak yaparım :))

dürüm yaptırma da bi kaç taneden bir şey olmaz herhalde

canım boluda okuyorm abant izzet baysal üni:) yazmamak için değildi yani

dürüm yaptırma da bi kaç taneden bir şey olmaz herhalde

ay yok zaten dürüm yiyemem sanırım onceden olsa 2 durum yerdımde sımdı senınde dedıgın gıbı mıde kuculmus 1 dılım ekmekle 1 yumurtayla şişio..bu super bısey..ama kuculdum falan demez hemen buyuyuverır 1 durum yersem :))gerısıde gelır :)

merhaba ben 26 yaşında 72 kilo 1.70 boya sahip cocuksuz, 6 yılda 58 kilodan 72 ye -düzensiz bir hayat sayesinde - çıkmış biriyim, şimdi eski günlere dönemk istiyorum... anlıyacagınız grubun en yeni üyesiyimmm,
bu durum için şu andan itibaren bir dizi diyet çalışmaları içine girdim, lahana kürü yanında sadece sebze ve meyze yemeği düşünüyorum ...

hoşgeldin canım. çok kısa sürede almışsın kolay gider inşallah kiloların ama bence sadece sebze meyve yeme proteine de ihtiyacın var arada az da olsa et yemelisin, et yemiyorsan da haftada 2-3 gün yumurtayla protein ihtiyacını karşılayabilirsin sanırım. ben pek beceremesem de burda arkadaşlar güzel listeler yazıyorlar onlara baka baka düzenleyebilirsin listeni. hoşgeldin tekrar :13:

iyi geceler kizlar hizli gectim gecmisi fazla okuyamadim unuttuklarim varsa kusura bakmayin uykum geldi hemide cok yedim bugün
önce kalkar kalmaz annemgil kahvaltiya cagirdi sonrada disariya ciktik kardesim yarin 19 yasina girecek öyle bakindik dogru düzgün birsey bulamadim bi fincanin icinde ayicik vardin elinde kalp onu aldim etrafinada para koydum rulo yapip istedigini alsin diye hem hos durdu hemide yarin arkadaslariyla eglenirken harcar diye düsündüm
sonrada kizarkadas aradi sana dogru geliyorum diye bende sevinmisdim esim kahveye gitti size takilirim diye yalan oldu..
cocuklara chicken nuggets yaptim bize de kahve paykek kestim arkadasima kibariye yiyip duruyo bakalim güzelmi dedim benim yiyesim yokdun ama abur cubur cubuk kracker chips pasta hepside iffete bakarken gitti migdeye
yarinda kesin 1 dilim pasta yemem lazim aldik üfff ben napcam ya

pazartesi is e basliyorum geri diye seviniyorum dilekcim evde olunca iyice saldim hem erken kalkamiyorum hem ara yapamiyorum su da icmiyorum dogru düzgün bunalima girdim
evet ya sastim kaldim görünce kalori cetveli programin adi canim arastir bakim internetde istersen :26:

ellerine saglik dilekcimm benimkide sayisal gibi oldu istesen denk gelmez gecen hafta 23 sira 23ünde dogdum bu hafta 16 16 viyanada oturuyorum haftaya ne olacak acep

benıde aranıza alın bugun ıtıbarıyle tartıda 69.7 gördümm oleyy
hosgeldin canim

bende sIkILdim artik canim yaa bi illeri bi geri
bizi kandiriyon he topik kendi basina sIkILmazin diye gelip dertimi anlatiyorum
canim bende bi ara weight wachters yapmisdim aslinda oda binevi kalori tutma gibi daha kolay puanla defter bile tutmusdum hangi yiycek kac puan diye bizim isarkadasi onlan 10 kilo üzeri verdi ama sIkILIyorum hemencecik hesap kitap tutmakdan ama programida yani sira uyguluyorum nekadar kalori yedim acaba diye karislastirdinmi saglikli yiyceklerde okadar bos kalori yok bile
mesela sabah cok güzel yedim 2 dilim kara ekmek 2 sosis peynir tomates biber zeytin cok doydum ve 600 kalori hesapladi farka bak 2dilim baklava yesen bu 600 ü
geciyorsun hemide doymuyorsun arada elma yer salata corba kapatirim günü diyordum ama misafir gelince hersey yalan oldu

Ayy yirimmm çok tatlısın suzimmm

Suziiii ne yapıcaz biz bu kocalarla yaaa bende dün çok fena cozuttum bu hafta ne yapıcam toparlamak için hiç bilmiyorum
koca ve misafir hommm u yapsan nafcim benimde morelim bozuldu bebegim yapcak birsey yok isallah cumaya izi kalmaz :26: simdi de kayisili form cayi yaptim onu hüpletiyorum paklarsa belki o paklar beni diye bugün rast gele buldum cok sevindim yoksa burda cesitleri yok malesef

canimcim 1 kilo nireye kayboldu acep
merhabalar. bende bu grupta zayıflamaya çalışmıştım bir ara ama uzun zamandır bazı sorunlarım yüzünden giremedim buraya kilo aldım şimdi yine zayıflamaya çalışıyorumm
slm canimmm ben seni hatirladim yurtda kaliyordun ayrilirken sana dedim kitap tut yediklerini yaz diye beraber veririz artik canim geri gitcenmi :26:
sagol tatlim
hosgeldin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…