kalori cetveli canimcanııııııım ya gece 4 te yattım bilseydim bakrdım nete yanız olmazdın..senin programı bende merak ett,m acep varmıdır nette ismin yazsana belki bulurum
gece gece bu ne yaa öldüm
hosgeldin tekrar canimuzun süredir nete giremedim.ZERRA ile orti olmuştum.özürdiliyorum kendisinden.kusurabkma lütfen.
ay ne güzel bol gelmesitebrikler canim
tesekkürler canim
zerrammm detoks bende istiyom haftaya bende mi yapsam acep 5li rakamlar geliyor yakinda sende :111:
detoks tavsiye edrim canım..ama sonrasında ben bildiriminde rehevetine kapılmış olıup bu sabah itibarıylaa verdiğimi geri aldım..
bugün yediğim cısslar hariç..
pantolonda denediğim zaman iyi gibiydi..sonra giyince 1 beden küçük alsaydım dedim..şimdi bol gibi..
inşallah kalan kilolarıda verirsem yine giyemicem..
karar aldım istediğim kiloya inene kdr cici almak yok..
hosgeldin herzaman beklerizmerhaba kızlaaarrrben 1. takımdan hepbera...iyi akşamlar hepinize...kedicim burdaymış..bi selam veriyim dedim..
hosgeldin canimbende bugün size katilmaya karar verdim 74 kilo ile giris yapiyorum nasil baslamaliyim sizce bir türlü bu kilodan düsemiyorum ....
bende cok yedim canim yaaben az önce baya bişey yedimmm:18::18:
off hafta sonu oluyo bana olan
bende o aliskanlikdan kurtulsam canim yaa oglis yemedimi benim migdeye hüp diyehafta sonu olunca böle oluyor bide kocişler evde olduğundan heralde
pöffff
aslında unuttuklarımda olmuştur belki aralarımda hatırlayamadım
herşeyden bir ısırık almışımdır
oğluşun elindekilerden bile yiyom
içimdeki obez canavar hortluyo hafta sonu
kızlar çizelgelerimiz neden yok ki....
esinin yavas yavas düzelmesine sevindim canim ama cok cabuk gidiyor geri is e :26: yazik napsin oda ekmek parasi iste allah sifasini versin tugbacimmmellerine sağlık canım,herkez nede güzel kilo vermiş
ama hayatımda ilk defa 29'uncu oldum yaaaaama gidicek inşallah en sonunda şeytanıun bacağını kırcam
geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim.....eşim bugün biraz daha iyiydi şükür..dünde fenaydı atlattı zorla,ama bugün iyi gibi,,iğne vurulmayı bıraktı iyice kötüyapıyo beni dedi,bugün vurulmadı iyi oldu ateşi hiç çıkmadı..yarın işe gitcek mecbur iyileşmesi gerekti
ben kaçtım,yarın girerim inşallah görüşürüz sizlerle sohbeti çok özledim,düzenimede uyamıyorum,,su bile içemiyorum 1litre belki,,o yüzdenmi ne şiştim fena kabızım 1haftadır..
bakalım,haftaya cuma tartıda güzel birakam görmek istiyorum artıııııııııııııııkkkkkkkkk:84::84:
iyi geceleeerr...
Eki Görüntüle 345136
Eki Görüntüle 345137
hosgeldin canimmerhaba ben 26 yaşında 72 kilo 1.70 boya sahip cocuksuz, 6 yılda 58 kilodan 72 ye -düzensiz bir hayat sayesinde - çıkmış biriyim, şimdi eski günlere dönemk istiyorum... anlıyacagınız grubun en yeni üyesiyimmm,
bu durum için şu andan itibaren bir dizi diyet çalışmaları içine girdim, lahana kürü yanında sadece sebze ve meyze yemeği düşünüyorum ...