70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim etrafımdakilerde tam tersi homili gırtlak yiyorlar valla bigörsen okulda ne haldeyim, ilköğretime atanırsan işin zor teneffüslerde sıkmalar, börekler, tatlılar kekler oooooof of...

şaka biyana efkar değilde ben yemeyi çok seviyorum önceden hayret ederdim insanlar yemek yerken nasıl mutlu oluyorlar diye, ben yemek yemeyi unuturdum akşam yemeğini yedimmi yemedimmi diye düşünürdüm üniye bigittim bişeyler oldu bana her sene 2 kilo aldım ve hamilelikle tavan yaptı, yemek yemeyi unutan benken şimdi aklımdan çıkmaz oldu en güzel şeylerden biri valla yemek yemek özellikle tatlııııııııııııııı

Son düzenleme:

ben de çokkkk seviyorum yemeyi
hep severdim zaten
diiyetten önce yediklerimi düşünüyorum da
kaç bin kalori alıyormuşum ya
acıkmadan sırf zevk için yerdim..
tatlı zaten kadınların zayıf noktası
valla ne yapcaz bilmem ama zayıf olmak istiyosak tutcaz kendimizi
başka yolu yok..

malesef öyle, başka yolu yok bu akşam cıss yemedim en azından içim rahat, akşam yediğim sarmaları saymıyorum

iyi geceler monacımmm ben işleri halledeyim yatayım, görüşürz yarın

keşke gece bişeyler olsada tığ gibi uyansak, süper olur yaaaa

:selammm kızlarrrrr....
ama ama ben terkedicem bu topiği yaaaaa.......
o kadan emek edip yazdığım alıntılarım gitmedi..... bu gidermiki acep?????
sonra üşenmeyip bidaaa yazdım özellikle ortim senin için yazdığım destansı yazım gitmediği gibi bide silinmiş...

Dün haberlerde diyetisyen bir doktor dediki: Karatay ve dukan diyetleri ileride böbrek rahatsızlığına yol açıyormuş, bilgi vermek istedim.
biliyorum canım araştırdım o konuları iyice. dukanda kitabında bahsetmiş. protein ağırlıklı beslenme böbrekleri yorabilir ama çözüm basit bol su tüketmek , karatay bana zaten mantıklı gelmedi. bol tereyağlı yumurta ile kahvltı diyo, günde sadece 3 öğün diyo falan filan.
saol canım bugün tepem atık kendime kızıyorum ben hep böyleyim sinirlenip, moral bozukluğu ile yiyen bir tip
neyce yatıyorum ben kızlar iyi geceler size .

ii geceler kızlar topici yeni gördüm 70 kilo ile bende katılmak isterdim ama 4.5 ay önce doğum yaptım emziriyorum sütümde acaba sütümü azaltmadan nasıl kilo verebilirim ?

canım beniiiiim saol ya okuyamadım ama olsun düşünmen yeter ben bozukum bugün kendime, kendime küstüm yatmaya gidiyom , mümkünse sabah başka bir vücutta uyanmak istiyorum

canım beniiiiim saol ya okuyamadım ama olsun düşünmen yeter ben bozukum bugün kendime, kendime küstüm yatmaya gidiyom , mümkünse sabah başka bir vücutta uyanmak istiyorum
canım benim kıyamam nolur üzme kendinii bu kadar..mutsuzluk da bir yeme nedeni işte..zaman zaman çoğumuza oluyo işte.yiyince mutlumu oluyoss sanki olmuyos ama işte geçiçi bi süre rahatlıyoz...
pisim bide alışveriş yaparken LCW ye baktınmı bilmiyom ama orada kendine uygun bişiler bulabileceğini düşünüyorum.ben ordan aldığım kotları giyiyrum vede çok memnunum..fiyatlarıda uygun hem..

tüm markalara baktım canım ama koca totom hiç birine girmiyo. önümzdeki hafta tekrar gidecem bakmaya ama yalnız. puff keşke burada olsanız da beraber gitsek bu yalnızlıkta ayrı bir dert öldürüyo beni bu erzuruuuuuuuuum. bitse çilem de gitsem. neyse sahiden yatıyom artık sabah iş var.

ben 1300 verdim 2günde,ama düzenli uyamadım biliyosun,,dene çok faydası var he bide yağdan gidiyomuş o güzel bencee

bakın bide bunu deneyin çok basit bencee

Ayran Diyeti

Yapılan son araştırmalar, yoğurt yemenin, vücudun yağ yakmasını ve kilo kaybetmesini hızlandırdığını ortaya çıkardı.Buna bağlı olarakda her öğünden önce içilen 1 bardak ayranın öğün içinde yenilen yemeğin sindirimini hızlandırır.

Fox News´un haberinde, düşük kalorili diyetlerin bir parçası olarak günde 3 öğün yoğurt yiyen kilolu insanların kilo verme sürecinin, yüzde 22 oranında hızlandığı belirtiliyor.

Az yağlı ayranlarda bulunan kalsiyum ve proteinin vücudun yağ yakmasına yardımcı olduğunu söyleyen bilim adamları, şimdi yoğurdun obezite tedavisinde kullanılıp kullanılmayacağını araştırıyor. Öte yandan yoğurdun diş taşı oluşumunu engellediği de belirtiliyor.

Ayran Diyeti Programı :

15 gün boyunca

Her öğün öncesi aç karna az yağlı 1 bardak ayran içilmesidir.

iyi gecelerrrr............
yarın görüşürükkk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…