eveeeeeeeeet yapar hemde göbek yapar
aman kızlarrr ya efkarlanmayınnn
valla o yiyip yiyip kilo almayanların
yanında aç gezenler de çok..
benim çevremdeki kadınların hemen hemen hepsi
dikkat ederek yaşıyor valla
onlar öyle dikkat ederken yemezken ben homili gırtlak yedim
şimdi de şikayet etmeye hakkım yok malesef:111:
kizlar bana müsade netten kurs icin malzeme bakiyorum yine onu halledeyim belki sonra ugrarim
iyi geceler bende yatacamkizlar bana müsade netten kurs icin malzeme bakiyorum yine onu halledeyim belki sonra ugrarim
ay o sezeryan göbeğinden beterdir sanırım zor gider , sonra böle gezersinhe bi bira göbeğim eksik zaten:86::111:
benim etrafımdakilerde tam tersi homili gırtlak yiyorlar valla bigörsen okulda ne haldeyim, ilköğretime atanırsan işin zor teneffüslerde sıkmalar, börekler, tatlılar kekler oooooof of...
şaka biyana efkar değilde ben yemeyi çok seviyorum önceden hayret ederdim insanlar yemek yerken nasıl mutlu oluyorlar diye, ben yemek yemeyi unuturdum akşam yemeğini yedimmi yemedimmi diye düşünürdüm üniye bigittim bişeyler oldu bana her sene 2 kilo aldım ve hamilelikle tavan yaptı, yemek yemeyi unutan benken şimdi aklımdan çıkmaz oldu en güzel şeylerden biri valla yemek yemek özellikle tatlııııııııııııııı
ben de çokkkk seviyorum yemeyi
hep severdim zaten
diiyetten önce yediklerimi düşünüyorum da
kaç bin kalori alıyormuşum ya
acıkmadan sırf zevk için yerdim..
tatlı zaten kadınların zayıf noktası
valla ne yapcaz bilmem ama zayıf olmak istiyosak tutcaz kendimizi
başka yolu yok..
iyi geceler bende yatacam
ay o sezeryan göbeğinden beterdir sanırım zor gider , sonra böle gezersin
iyi geceler monacımmm ben işleri halledeyim yatayım, görüşürz yarın
keşke gece bişeyler olsada tığ gibi uyansak, süper olur yaaaa
biliyorum canım araştırdım o konuları iyice. dukanda kitabında bahsetmiş. protein ağırlıklı beslenme böbrekleri yorabilir ama çözüm basit bol su tüketmek , karatay bana zaten mantıklı gelmedi. bol tereyağlı yumurta ile kahvltı diyo, günde sadece 3 öğün diyo falan filan.Dün haberlerde diyetisyen bir doktor dediki: Karatay ve dukan diyetleri ileride böbrek rahatsızlığına yol açıyormuş, bilgi vermek istedim.
saol canım bugün tepem atık kendime kızıyorum ben hep böyleyim sinirlenip, moral bozukluğu ile yiyen bir tipNe demek canım
Hıı gördüm resimleri bence o kaa maşaallahı var dencek kaa kalmamış.
Ben beğenmiştim resimlerini.
Ama tabi niye daha iyi olmasın yaza kadar.it b
Olumsuz bişey dediklerinde ben acaip bozulurum
Eytttt neşemizi kaçırma diye yazmadım ben onlarıııı.
Sadece yanında oldugumuzu bil diye yazdım Black'im.
Reklamlı evet iğrenç oluyor sayfa.
Ayrıca biz sadece geyik sohbet için burda değiliz ne zaman canın sıkılırsa anlatcan rahatlıycan sonra makaraya baglıyoruz zaten olayı.
Ben nelerime kaa anlatıyom valla
canım beniiiiim saol ya okuyamadım ama olsun düşünmen yeter ben bozukum bugün kendime, kendime küstüm yatmaya gidiyom , mümkünse sabah başka bir vücutta uyanmak istiyorum:selammm kızlarrrrr....
ama ama ben terkedicem bu topiği yaaaaa.......
o kadan emek edip yazdığım alıntılarım gitmedi..... bu gidermiki acep?????
sonra üşenmeyip bidaaa yazdım özellikle ortim senin için yazdığım destansı yazım gitmediği gibi bide silinmiş...
canım benim kıyamam nolur üzme kendinii bu kadar..mutsuzluk da bir yeme nedeni işte..zaman zaman çoğumuza oluyo işte.yiyince mutlumu oluyoss sanki olmuyos ama işte geçiçi bi süre rahatlıyoz...canım beniiiiim saol ya okuyamadım ama olsun düşünmen yeter ben bozukum bugün kendime, kendime küstüm yatmaya gidiyom , mümkünse sabah başka bir vücutta uyanmak istiyorum
tüm markalara baktım canım ama koca totom hiç birine girmiyo. önümzdeki hafta tekrar gidecem bakmaya ama yalnız. puff keşke burada olsanız da beraber gitsek bu yalnızlıkta ayrı bir dert öldürüyo beni bu erzuruuuuuuuuum. bitse çilem de gitsem. neyse sahiden yatıyom artık sabah iş var.
canım benim kıyamam nolur üzme kendinii bu kadar..mutsuzluk da bir yeme nedeni işte..zaman zaman çoğumuza oluyo işte.yiyince mutlumu oluyoss sanki olmuyos ama işte geçiçi bi süre rahatlıyoz...
pisim bide alışveriş yaparken LCW ye baktınmı bilmiyom ama orada kendine uygun bişiler bulabileceğini düşünüyorum.ben ordan aldığım kotları giyiyrum vede çok memnunum..fiyatlarıda uygun hem..
kalori cetveli canima form cayi etki ediyor bana bu saatde bana birseyler oluyor karnimdan sesler geliyor :111:
gece gece bu ne yaa öldümbende ic basur mu var ne yine totomdan kan geldi kayisili form cayi icimi disimi cikardi :26:
hosgeldin tekrar canim
ay ne güzel bol gelmesitabii sinir olursun canimm yeni aldigin birsey ama dar gelmezinden iyidir öyle yap bitanem bitince alirsin hedefine az kalmis zaten
hosgeldin herzaman bekleriz
hosgeldin canim
bende cok yedim canim yaa
bende o aliskanlikdan kurtulsam canim yaa oglis yemedimi benim migdeye hüp diye
cizelgelerimiz de gitti sonunda begen tusu gitti bari onu bize biraksalardin
esinin yavas yavas düzelmesine sevindim canim ama cok cabuk gidiyor geri is e :26: yazik napsin oda ekmek parasi iste allah sifasini versin tugbacimmm
hosgeldin canim
Günaydın şekerler.
Sabah sabah sinir oldum ne yazı renklerimiz var ne de çizelgelerimiz.
İnsaallah bu da beğen butonu gibi toptan geri verilmemek üzere kalkmamıştır.
Bugün pazar malum kimse uğramaz sanırım.
Ben evde olup şu meşhur detoksu denicem 1 gün olucak ama nabim.
Yarın işe yaradıgını görürsem size de söylerim.
1 gün 1 gündür.
iyi gecelerrrr............tüm markalara baktım canım ama koca totom hiç birine girmiyo. önümzdeki hafta tekrar gidecem bakmaya ama yalnız. puff keşke burada olsanız da beraber gitsek bu yalnızlıkta ayrı bir dert öldürüyo beni bu erzuruuuuuuuuum. bitse çilem de gitsem. neyse sahiden yatıyom artık sabah iş var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?