diyet değil, diyet değil sağlıklı besleniyoruz biz aaaaaaaaaaaagünaydın güzeller
iyisiniz maşallah bende iyiyim diyetten nefret ediyorum
Günaydın canım bende soğuktan nefret ediyorum.
Geldim oturdugum gibi kaldım koltukta.
Montumu bile çıkarmadım.
Wce bile gidemiyorum.
Açım hazırlayamıyorum.
Offffffffffffffffffffffffffffff
üzüldüm canım bazen evde sorunlar bitmiyor işte, herşey üstüste geliyor
inşallah canım :))
55 kiloda etmi kalıııır butmu kalıııır
dün akşam bendede öyle oldu forum takipten girince saçma sapan bişeyler çıkıyordu anasayfadan girdim tekrar topiğe düzeldi
hoşgeldin, umarım kalıcı olursun, kendini tanıtırmısın tanıyalım yeni arkadaşımızı
ben yemeyi unuttuğum günler 48 kiloydum canım ünide yemek yemenin nasıl güzel bir şey olduğunu anladımşaka biyana yurtta gece sofraları, çipsler çerezler baya şenlikli bir odaydık yedim içtim yattım öğrencilik kilolar hep geldi hiç gitmedi rahatsızda olmadım gözlerim iri olduğu için zayıflık yakışmıyor ama hamilelikle tavan yapınca kilolar dedim ve burdayım
Ahahahahhah
Maşallahhhbloğa koyarsın artık resimleri görürüz dimi
Çaktırmadan egzersiz yapın!
Egzersiz yapmaktan hoşlanmıyorsanız, farkına bile varmadan ufak molaları değerlendirecek hareketler yapabilirsiniz.
5. Ayakta seks yapın!
Ayakta seks, bacak ve karın kasları için son derece yararlı ve yatarak seks yapmaktan çok daha fazla enerji sarf etmenizi sağlar. Seks egzersizinizi daha etkili kılmak için karnınızı sürekli gergin tutun ve ne kadar çok hareket ederseniz, o kadar çok kalori yakacağınızı unutmayın.
gecmis olsun canimgünaydın kızlar
kaç gündür menümü yazamadım
hastaydım
ağrı kesicilerle duruyordum
kusura bakmayın
bu ara rejimi bırakmam lazım
bi müddet yokum
yaklaşık 1ay kadar sonra kabul ederseniz yine devam etmek istyrm
kendinize iyi bakın ara ara takip ederim sizi ipin ucunu kaçırmamak için :))
sadece menü bildirimim olmayacak bi süre
öptüm hepinizi aeolun
günaydıııııııııııııııııııııııın
slm 34 yaşındayım,evliyim, 2 oğlum var, ist oturuyorum, çalışmıyorum.
ya bir günaydın diyen bari günaydııııın
Günaydın canım bende soğuktan nefret ediyorum.
Geldim oturdugum gibi kaldım koltukta.
Montumu bile çıkarmadım.
Wce bile gidemiyorum.
Açım hazırlayamıyorum.
Offffffffffffffffffffffffffffff
ya nasil yaptiysam olmasdi canim sinir oldum sinirr
üzüldüm canım bazen evde sorunlar bitmiyor işte, herşey üstüste geliyor
inşallah canım :))
55 kiloda etmi kalıııır butmu kalıııır
dün akşam bendede öyle oldu forum takipten girince saçma sapan bişeyler çıkıyordu anasayfadan girdim tekrar topiğe düzeldi
hoşgeldin, umarım kalıcı olursun, kendini tanıtırmısın tanıyalım yeni arkadaşımızı
ben yemeyi unuttuğum günler 48 kiloydum canım ünide yemek yemenin nasıl güzel bir şey olduğunu anladımşaka biyana yurtta gece sofraları, çipsler çerezler baya şenlikli bir odaydık yedim içtim yattım öğrencilik kilolar hep geldi hiç gitmedi rahatsızda olmadım gözlerim iri olduğu için zayıflık yakışmıyor ama hamilelikle tavan yapınca kilolar dedim ve burdayım
hosgeldin canimgünaydın güzeller...Eki Görüntüle 345655
Günaydın kızlarr
ben bu hafta pazartesı salı şok yapaem diom siz ne diosnz :)
bi de yüksek diyet şurasıan sorayım dedim meloş da ayran detoksu yap didi ama onu mecbur haftasonu yapcm
iş yerınde şapamam mafeles :)
maalesef koyamıycam canım :) arkadaş aldı gitti ümrabnıyede oturuyo zatenresimsiz şoolmaz
ii olmas :)
hepsi iyi de ben buna takıldım yaaa
kiloluyken ayakta aşna fişna çok zor inanmıyosanız deneyın
bi kere yazık adamın kolları iflas ediyo eheueheu
hele bi de ters hareketten bi kaza oldumu geri dönüşü olmayan sakatlanmalar oluşabilir annadınıs mı bilmem
hele bi de ters hareketten bi kaza oldumu geri dönüşü olmayan sakatlanmalar oluşabilir annadınıs mı bilmem
günaydın şekerler
hemencik sizlerle son araştırmalarımdan edindiğim güzel bir bilgiyi paylaşmak istiyorum;
Hani havuç var ya, bildiğimiz havuç, belki bilirsiniz şeker oranı oldukça yüksek bir sebzedir. Havuç piştiğinde (ki pişmişini pek sevmem :120:) şeker oranı iki katına çıkıyormuş. Bilginize canlar
günaydın herkese iyi bir hafta dilerim.. Geçmişten 30 syf okuduktan sonra sona bir bakayım dedim.neee son sayfaya daha 41 sayfa var. Maaşallah ben hafta sonu kendimi yemeğe verirken sizde topiğe adamışsınız.
Evet ortim cozuttum. 66 yı görünce cozuttum Ama mahsum bahanelerim var.
Şöyle ki; Şimdi ben 3,5 hafta da 6 kilo verince dedim dur bu çok sağlıklı değil. Öyle değil mi? Ayda kaç kilo sağlıklı acep?
Not: Bahanemi yiyebilirsiniz çünkü size 0 kalori. Kendim için aynısını söyleyemiycem.
günaydın herkese iyi bir hafta dilerim.. Geçmişten 30 syf okuduktan sonra sona bir bakayım dedim.neee son sayfaya daha 41 sayfa var. Maaşallah ben hafta sonu kendimi yemeğe verirken sizde topiğe adamışsınız.
Şöyle ki; Şimdi ben 3,5 hafta da 6 kilo verince dedim dur bu çok sağlıklı değil. Öyle değil mi? Ayda kaç kilo sağlıklı acep?
Not: Bahanemi yiyebilirsiniz çünkü size 0 kalori. Kendim için aynısını söyleyemiycem.
ya nasil yaptiysam olmasdi canim sinir oldum sinirr
hosgeldin canim
delüüüüüüüüü
günaydın şekerler
hemencik sizlerle son araştırmalarımdan edindiğim güzel bir bilgiyi paylaşmak istiyorum;
Hani havuç var ya, bildiğimiz havuç, belki bilirsiniz şeker oranı oldukça yüksek bir sebzedir. Havuç piştiğinde (ki pişmişini pek sevmem :120:) şeker oranı iki katına çıkıyormuş. Bilginize canlar
bende bişey ekleyeyim belki biliyorsunuzdur ama havuç yenecekse büyükleri kocamanları tercih edilmeli onlarda şeker oranı daha az teşekkürler bilgi için
teşekkür ederim. birçok kez diet yaptım başarılı oldum ama 2. doğumdan sonra veremedim bir türlü verdiklerimi de geri aldım maalesef ama bu kez kararlıyım yaza çocukların sünneti de var acilen vermeliyim.
zaten büyükleri tatsız tuzsuz oluyo anlamıştım bi bit yeniği olduğunu bak şekeri eksikmiş meğersem
utanma kıssssss
bende bişey ekleyeyim belki biliyorsunuzdur ama havuç yenecekse büyükleri kocamanları tercih edilmeli onlarda şeker oranı daha az teşekkürler bilgi için
günaydın şekerler
günaydın canım
burada çok soğuk yaaa
üşüyoruz pucca reyizzzz
Günaydın kızlarr
ben bu hafta pazartesı salı şok yapaem diom siz ne diosnz :)
bi de yüksek diyet şurasıan sorayım dedim meloş da ayran detoksu yap didi ama onu mecbur haftasonu yapcm
iş yerınde şapamam mafeles :)
maalesef koyamıycam canım :) arkadaş aldı gitti ümrabnıyede oturuyo zatenresimsiz şoolmaz
ii olmas :)
günaydıııııııııııııııııııııııın
günaydın kızlar
kaç gündür menümü yazamadım
hastaydım
ağrı kesicilerle duruyordum
kusura bakmayın
bu ara rejimi bırakmam lazım
bi müddet yokum
yaklaşık 1ay kadar sonra kabul ederseniz yine devam etmek istyrm
kendinize iyi bakın ara ara takip ederim sizi ipin ucunu kaçırmamak için :))
sadece menü bildirimim olmayacak bi süre
öptüm hepinizi aeolun
günaydin ooof oooooofffff
ay cok sinir bozucu birsey
wc mi gitmeeeeetoton donar
ay kiyamam ya
canım suzıcım görüşemiyoruz gündüz sen gelemıyorsun aksam bensıkma canını ıns düzelri hersey öpüyorum kendıne ıyı bak
günaydın canım bende aynı doymuyorum bısey oldu bana zaten ablamın tartıda bana yamuk yaptıbu kadar mı farkeder ya aynı marka bı de:26:neyse ıns bu hafta tekrar görürüm 66 yı 63 üm hayal oldu yıne
herkese günaydın bu hafta güzel kılolar vermek dılegıyle
neden okadar soğuk kaloriferler yanmıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?