70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar...
bende karakedi gibi morelim bozuk haldeyim 2 gün bosladim 2 dilim pastada yedim
cumaya arti cikarsam cok morelim bozulacak bikdim artik
alinti yapamadim kizlar kusura bakmayin yatacam yarin is var öpüldünüz...
bu aralar giremiyorum yine esimle problemler var biraz isden ayrildi..
iyi geceler....

kolay gelsin canımmm
sagol canim ay gözlerim mahvoldu yaa
ne oldu canim ya ??
oooyy kiyamam sana ya ben ne yapayim ha pisim oooooofff oooooooff

suziim Allah yardimcin olsun canim

slm kızlar dun geceden sonra yazılanları okuyum ole yazıyım dedım ama gozlerım agrıdı son 8 sayfa kaldı okuyamadım

bugunku menumude yazıyım yatmadan

oglen 12 de kahvaltı
1 haslanmıs yumurta
yarım dılım ekmek
2 sekerlı cay

saat 5 te
cok ınce 1 dılım ekmek
7 tane ızgara kofte
2 tane kanat (esımle yemege cıkmıstık esımın ısrarları uzerıne abarttım bugun)
coban salata
1 catal ekmek kadayıfı kaymaklı

tabı bu kdr yıyınce bıdahada mıdede yer kalmadı bısey yemeye bugun ara falan olmadı yanı 2 ogunle atlattık :)) yarın maydonoz suyuma baslıorum tekrar

Abartılı olmuş akşam yemeğin sende yazmışsın zaten.

Selam şeker:3.

ii geceler kızlar topici yeni gördüm 70 kilo ile bende katılmak isterdim ama 4.5 ay önce doğum yaptım emziriyorum sütümde acaba sütümü azaltmadan nasıl kilo verebilirim ?

Hamur işi abur cubur yemedikten sonra sağlıklı beslendiğinde sütün de kesilmez kilo da verirsin.
Emzirenler daha çabuk kilo veriyormuş.

Süpermiş

sükür canim ..nasil gitti bugün detoks

Yapmadım canım gene evde değildim.

aynen bende çok zayıf sevmiyorum, çok zayıf olanlara hiç özenmemişimdir, giydiğin yakışacak bikere kendime 6o bile yeter diyorum bence sanada yeter

58-60 arasına düşeriz inss :))

he hatun dediğin azcık etli butlu olcak
ama ben geri alırım diye 55e düşmek istiyorum
2_3 kilo alma payım olsun

55 mi
Allahtan etli butlu seviyodun he

Günaydın kızlarr.
Ben gene donuyorum..
Sabahta uyuyakalmışım kahvaltılık dogru düzgün hazırlayamadım.
Ay bide kasvetli işe gelmek iyicene can sıkıcı.

günaydin canim

ay ne kötü böyle aa her pzt. donucakmisiniz

birde bisey sorucam sen yazdigin mesajlari glörebiliyormusun ? Deli olucam ya dünden beri yok göremiyorum sacma sapan bir aramasayfasi cikiyo karsima su yanlardaki reklamlarda cok gicik skistiriyo sanki insani daral geldi

merhaba arkadaşlar ben hem yeni üyeyim hem de gruba bu sabah itibariyle girdim. 6 ayda tam 7 kg aldım. şuan 75 kg mım. hedefim 60. umarım kısa zamanda verebilirim kiloları. hepimize kolay gelsin

Olacak bir gün elbet, sabredelim biz. Bak azıcık dikkat etmeyle ne güzel veriyosun sen, o günler de gelecek elbet.

olay budur.

içki içerim tek tük ama artık ondan da korkuyorum
kilo yapar diye:86::86:

İçmeeeeee

Süpper.

Çok düşündüğün ve kafana taktığın için oluyor bence. Yoksa eskiden o kadar aklına gelir miydi, kendine yememeliyim dedikçe beyin aklına geliyor. Yiyeceğim, yiyeceğim ve zayıflicam deTabiii ölçülü.

Denemek lazım. Teşekkürler.
Günaydın kızlarr.
Ben gene donuyorum..

Günaydın canım, burası güneşli bir gün.

Herkese günaydınlarrrr,
Güzel ve kaçamaksız bir hafta bizlerin olur inşallah. Çozutma dönemi de bitti kızlar, toparlanın bakayım. Sporla birlikte bu hafta hep beraber güzel kilolar verelim inşallahhhhhhhh

merhaba arkadaşlar ben hem yeni üyeyim hem de gruba bu sabah itibariyle girdim. 6 ayda tam 7 kg aldım. şuan 75 kg mım. hedefim 60. umarım kısa zamanda verebilirim kiloları. hepimize kolay gelsin

Hoşgeldin canım, aramızda kal. İstediğin kiloya inersin merak etme.

hos geldiin

günaydiiiiin

Hoşgeldin canım, aramızda kal. İstediğin kiloya inersin merak etme.

teşekkür ederim. birçok kez diet yaptım başarılı oldum ama 2. doğumdan sonra veremedim bir türlü verdiklerimi de geri aldım maalesef ama bu kez kararlıyım yaza çocukların sünneti de var acilen vermeliyim.

Yok canım göremiyorum.
Maalesef sondan başlayarak yazdıgım yere kadar gidiyorum değiştirmişler gene herşeyi.

Günaydın
Hoşgeldin aramıza.
Kaçmazsan bizimle beraber zayıflarsın

Herkese günaydınlarrrr,
Güzel ve kaçamaksız bir hafta bizlerin olur inşallah. Çozutma dönemi de bitti kızlar, toparlanın bakayım. Sporla birlikte bu hafta hep beraber güzel kilolar verelim inşallahhhhhhhh

Günaydın şekerim. İns vericezz:119:

günaydın güzeller
iyisiniz maşallah bende iyiyim diyetten nefret ediyorum

Günaydın canım bende soğuktan nefret ediyorum.
Geldim oturdugum gibi kaldım koltukta.
Montumu bile çıkarmadım.
Wce bile gidemiyorum.
Açım hazırlayamıyorum.
Offffffffffffffffffffffffffffff

üzüldüm canım bazen evde sorunlar bitmiyor işte, herşey üstüste geliyor
Süpermiş

58-60 arasına düşeriz inss :))

55 mi
Allahtan etli butlu seviyodun he
inşallah canım :))
55 kiloda etmi kalıııır butmu kalıııır

dün akşam bendede öyle oldu forum takipten girince saçma sapan bişeyler çıkıyordu anasayfadan girdim tekrar topiğe düzeldi

hoşgeldin, umarım kalıcı olursun, kendini tanıtırmısın tanıyalım yeni arkadaşımızı

ben yemeyi unuttuğum günler 48 kiloydum canım ünide yemek yemenin nasıl güzel bir şey olduğunu anladım şaka biyana yurtta gece sofraları, çipsler çerezler baya şenlikli bir odaydık yedim içtim yattım öğrencilik kilolar hep geldi hiç gitmedi rahatsızda olmadım gözlerim iri olduğu için zayıflık yakışmıyor ama hamilelikle tavan yapınca kilolar dedim ve burdayım

canım suzıcım görüşemiyoruz gündüz sen gelemıyorsun aksam bensıkma canını ıns düzelri hersey öpüyorum kendıne ıyı bak
Günaydın kızlarr.
Ben gene donuyorum..

günaydın canım bende aynı doymuyorum bısey oldu bana zaten ablamın tartıda bana yamuk yaptı bu kadar mı farkeder ya aynı marka bı de:26:neyse ıns bu hafta tekrar görürüm 66 yı 63 üm hayal oldu yıne

herkese günaydın bu hafta güzel kılolar vermek dılegıyle

günaydın güzeller
iyisiniz maşallah bende iyiyim diyetten nefret ediyorum
günaydin ooof oooooofffff

ay cok sinir bozucu birsey

wc mi gitmeeeee toton donar

ay kiyamam ya

günaydın kızlar
kaç gündür menümü yazamadım
hastaydım
ağrı kesicilerle duruyordum
kusura bakmayın
bu ara rejimi bırakmam lazım
bi müddet yokum
yaklaşık 1ay kadar sonra kabul ederseniz yine devam etmek istyrm
kendinize iyi bakın ara ara takip ederim sizi ipin ucunu kaçırmamak için :))
sadece menü bildirimim olmayacak bi süre
öptüm hepinizi aeolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…