sagol canimkolay gelsin canımmm
ne oldu canim ya ??biliyorum canım araştırdım o konuları iyice. dukanda kitabında bahsetmiş. protein ağırlıklı beslenme böbrekleri yorabilir ama çözüm basit bol su tüketmek , karatay bana zaten mantıklı gelmedi. bol tereyağlı yumurta ile kahvltı diyo, günde sadece 3 öğün diyo falan filan.
saol canım bugün tepem atık kendime kızıyorum ben hep böyleyim sinirlenip, moral bozukluğu ile yiyen bir tip
neyce yatıyorum ben kızlar iyi geceler size .
oooyy kiyamam sanatüm markalara baktım canım ama koca totom hiç birine girmiyo. önümzdeki hafta tekrar gidecem bakmaya ama yalnız. puff keşke burada olsanız da beraber gitsek bu yalnızlıkta ayrı bir dert öldürüyo beni bu erzuruuuuuuuuum. bitse çilem de gitsem. neyse sahiden yatıyom artık sabah iş var.
slm kizlar...
bende karakedi gibi morelim bozuk haldeyim 2 gün bosladim 2 dilim pastada yedim
cumaya arti cikarsam cok morelim bozulacak bikdim artik
alinti yapamadim kizlar kusura bakmayin yatacam yarin is var öpüldünüz...
bu aralar giremiyorum yine esimle problemler var biraz isden ayrildi..
iyi geceler....
slm kızlar dun geceden sonra yazılanları okuyum ole yazıyım dedım ama gozlerım agrıdı son 8 sayfa kaldı okuyamadım
bugunku menumude yazıyım yatmadan
oglen 12 de kahvaltı
1 haslanmıs yumurta
yarım dılım ekmek
2 sekerlı cay
saat 5 te
cok ınce 1 dılım ekmek
7 tane ızgara kofte
2 tane kanat (esımle yemege cıkmıstık esımın ısrarları uzerıne abarttım bugun)
coban salata
1 catal ekmek kadayıfı kaymaklı
tabı bu kdr yıyınce bıdahada mıdede yer kalmadı bısey yemeye bugun ara falan olmadı yanı 2 ogunle atlattık :)) yarın maydonoz suyuma baslıorum tekrar
slm kizlar...
iyi geceler....
ii geceler kızlar topici yeni gördüm 70 kilo ile bende katılmak isterdim ama 4.5 ay önce doğum yaptım emziriyorum sütümde acaba sütümü azaltmadan nasıl kilo verebilirim ?
sükür canim ..nasil gitti bugün detoks
aynen bende çok zayıf sevmiyorum, çok zayıf olanlara hiç özenmemişimdir, giydiğin yakışacak bikere kendime 6o bile yeter diyorum bence sanada yeter
he hatun dediğin azcık etli butlu olcak
ama ben geri alırım diye 55e düşmek istiyorum
2_3 kilo alma payım olsun
Günaydın kızlarr.
Ben gene donuyorum..
Sabahta uyuyakalmışım kahvaltılık dogru düzgün hazırlayamadım.
Ay bide kasvetli işe gelmek iyicene can sıkıcı.
kızlar annemin yarın günü var kızımada bakıyor zor olur diye bende bikaç çeşit bişeyler yapayım dedim 5 çeşit yapmış annem bende pudingli kek yaptım sabahtan beri tarif bakıyorum kafayı yiycem yaaa neler neler hayal ettim bir bilseniz, kendimi zor tutttum yapmamak için, halada bakıyorum sanki bu saatten sonra kalkıp yapabilecekmişim gibi, biz nezaman rahatça yiyeceğiz yaaa hemde saatin kaç olduğunu umursamadan
aman kızlarrr ya efkarlanmayınnn
valla o yiyip yiyip kilo almayanların
yanında aç gezenler de çok..
benim çevremdeki kadınların hemen hemen hepsi
dikkat ederek yaşıyor valla
onlar öyle dikkat ederken yemezken ben homili gırtlak yedim
şimdi de şikayet etmeye hakkım yok malesef:111:
içki içerim tek tük ama artık ondan da korkuyorum
kilo yapar diye:86::86:
benim etrafımdakilerde tam tersi homili gırtlak yiyorlar valla bigörsen okulda ne haldeyim, ilköğretime atanırsan işin zor teneffüslerde sıkmalar, börekler, tatlılar kekler oooooof of...
şaka biyana efkar değilde ben yemeyi çok seviyorum önceden hayret ederdim insanlar yemek yerken nasıl mutlu oluyorlar diye, ben yemek yemeyi unuturdum akşam yemeğini yedimmi yemedimmi diye düşünürdüm üniye bigittim bişeyler oldu bana her sene 2 kilo aldım ve hamilelikle tavan yaptı, yemek yemeyi unutan benken şimdi aklımdan çıkmaz oldu en güzel şeylerden biri valla yemek yemek özellikle tatlııııııııııııııı
ben 1300 verdim 2günde,ama düzenli uyamadım biliyosun,,dene çok faydası var he bide yağdan gidiyomuş o güzel bencee
bakın bide bunu deneyin çok basit bencee
Ayran Diyeti
Yapılan son araştırmalar, yoğurt yemenin, vücudun yağ yakmasını ve kilo kaybetmesini hızlandırdığını ortaya çıkardı.Buna bağlı olarakda her öğünden önce içilen 1 bardak ayranın öğün içinde yenilen yemeğin sindirimini hızlandırır.
Fox News´un haberinde, düşük kalorili diyetlerin bir parçası olarak günde 3 öğün yoğurt yiyen kilolu insanların kilo verme sürecinin, yüzde 22 oranında hızlandığı belirtiliyor.
Az yağlı ayranlarda bulunan kalsiyum ve proteinin vücudun yağ yakmasına yardımcı olduğunu söyleyen bilim adamları, şimdi yoğurdun obezite tedavisinde kullanılıp kullanılmayacağını araştırıyor. Öte yandan yoğurdun diş taşı oluşumunu engellediği de belirtiliyor.
Ayran Diyeti Programı :
15 gün boyunca
Her öğün öncesi aç karna az yağlı 1 bardak ayran içilmesidir.
Günaydın kızlarr.
Ben gene donuyorum..
günaydin canim
ay ne kötü böyle aa her pzt. donucakmisiniz
birde bisey sorucam sen yazdigin mesajlari glörebiliyormusun ? Deli olucam ya dünden beri yok göremiyorum sacma sapan bir aramasayfasi cikiyo karsimasu yanlardaki reklamlarda cok gicik skistiriyo sanki insani daral geldi
merhaba arkadaşlar ben hem yeni üyeyim hem de gruba bu sabah itibariyle girdim. 6 ayda tam 7 kg aldım. şuan 75 kg mım. hedefim 60. umarım kısa zamanda verebilirim kiloları. hepimize kolay gelsin
hos geldiinmerhaba arkadaşlar ben hem yeni üyeyim hem de gruba bu sabah itibariyle girdim. 6 ayda tam 7 kg aldım. şuan 75 kg mım. hedefim 60. umarım kısa zamanda verebilirim kiloları. hepimize kolay gelsin
Olacak bir gün elbet, sabredelim biz. Bak azıcık dikkat etmeyle ne güzel veriyosun sen, o günler de gelecek elbet.
olay budur.
İçmeeeeee
Süpper.
Çok düşündüğün ve kafana taktığın için oluyor bence. Yoksa eskiden o kadar aklına gelir miydi, kendine yememeliyim dedikçe beyin aklına geliyor. Yiyeceğim, yiyeceğim ve zayıflicam deTabiii ölçülü.
Denemek lazım. Teşekkürler.
Günaydın canım, burası güneşli bir gün.
Herkese günaydınlarrrr,
Güzel ve kaçamaksız bir hafta bizlerin olur inşallah. Çozutma dönemi de bitti kızlar, toparlanın bakayım. Sporla birlikte bu hafta hep beraber güzel kilolar verelim inşallahhhhhhhh
Hoşgeldin canım, aramızda kal. İstediğin kiloya inersin merak etme.
hos geldiin
günaydiiiiin
günaydin canim
birde bisey sorucam sen yazdigin mesajlari glörebiliyormusun ? Deli olucam ya dünden beri yok göremiyorum sacma sapan bir aramasayfasi cikiyo karsimasu yanlardaki reklamlarda cok gicik skistiriyo sanki insani daral geldi
merhaba arkadaşlar ben hem yeni üyeyim hem de gruba bu sabah itibariyle girdim. 6 ayda tam 7 kg aldım. şuan 75 kg mım. hedefim 60. umarım kısa zamanda verebilirim kiloları. hepimize kolay gelsin
Herkese günaydınlarrrr,
Güzel ve kaçamaksız bir hafta bizlerin olur inşallah. Çozutma dönemi de bitti kızlar, toparlanın bakayım. Sporla birlikte bu hafta hep beraber güzel kilolar verelim inşallahhhhhhhh
günaydın güzeller
iyisiniz maşallah bende iyiyim diyetten nefret ediyorum
üzüldüm canım bazen evde sorunlar bitmiyor işte, herşey üstüste geliyorslm kizlar...
iyi geceler....
inşallah canım :))Süpermiş
58-60 arasına düşeriz inss :))
55 mi
Allahtan etli butlu seviyodun he
dün akşam bendede öyle oldu forum takipten girince saçma sapan bişeyler çıkıyordu anasayfadan girdim tekrar topiğe düzeldigünaydin canim
hoşgeldin, umarım kalıcı olursun, kendini tanıtırmısın tanıyalım yeni arkadaşımızımerhaba arkadaşlar ben hem yeni üyeyim hem de gruba bu sabah itibariyle girdim. 6 ayda tam 7 kg aldım. şuan 75 kg mım. hedefim 60. umarım kısa zamanda verebilirim kiloları. hepimize kolay gelsin
ben yemeyi unuttuğum günler 48 kiloydum canım ünide yemek yemenin nasıl güzel bir şey olduğunu anladımOlacak bir gün elbet, sabredelim biz. Bak azıcık dikkat etmeyle ne güzel veriyosun sen, o günler de gelecek elbet.
Çok düşündüğün ve kafana taktığın için oluyor bence. Yoksa eskiden o kadar aklına gelir miydi, kendine yememeliyim dedikçe beyin aklına geliyor. Yiyeceğim, yiyeceğim ve zayıflicam deTabiii ölçülü.
canım suzıcım görüşemiyoruz gündüz sen gelemıyorsun aksam benslm kizlar...
iyi geceler....
Günaydın kızlarr.
Ben gene donuyorum..
günaydin ooof oooooofffffgünaydın güzeller
iyisiniz maşallah bende iyiyim diyetten nefret ediyorum
Yok canım göremiyorum.
Maalesef sondan başlayarak yazdıgım yere kadar gidiyorum değiştirmişler gene herşeyi.
Günaydın
Hoşgeldin aramıza.
Kaçmazsan bizimle beraber zayıflarsın
Günaydın şekerim. İns vericezz:119:
Günaydın canım bende soğuktan nefret ediyorum.
Geldim oturdugum gibi kaldım koltukta.
Montumu bile çıkarmadım.
Wce bile gidemiyorum.
Açım hazırlayamıyorum.
Offffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?