Bayaaa şenlikliymiş desene ünv.yılların, e tabii sonucu da şenlikli olmuş
üzüldüm canım bazen evde sorunlar bitmiyor işte, herşey üstüste geliyor
inşallah canım :))
55 kiloda etmi kalıııır butmu kalıııır
dün akşam bendede öyle oldu forum takipten girince saçma sapan bişeyler çıkıyordu anasayfadan girdim tekrar topiğe düzeldi
hoşgeldin, umarım kalıcı olursun, kendini tanıtırmısın tanıyalım yeni arkadaşımızı
ben yemeyi unuttuğum günler 48 kiloydum canım ünide yemek yemenin nasıl güzel bir şey olduğunu anladımşaka biyana yurtta gece sofraları, çipsler çerezler baya şenlikli bir odaydık yedim içtim yattım öğrencilik kilolar hep geldi hiç gitmedi rahatsızda olmadım gözlerim iri olduğu için zayıflık yakışmıyor ama hamilelikle tavan yapınca kilolar dedim ve burdayım
diyet listelerim var onlara uyuyorum. ama tabii benim ki kof kiloda olabilir hamileliğimde birden şişmiştim. İlk 4 ayda 10 kilo felan almıştım fazla yemediğim halde. Ona bağlıyorum ben şimdi hamile kalmadan önceki kloma düştüm. Bakalım bundan sonra nasıl gidecek.
gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne ama gıtme yanı sadece dıyet ıcın gelmıyoruz kı burayagünaydın kızlar
kaç gündür menümü yazamadım
hastaydım
ağrı kesicilerle duruyordum
kusura bakmayın
bu ara rejimi bırakmam lazım
bi müddet yokum
yaklaşık 1ay kadar sonra kabul ederseniz yine devam etmek istyrm
kendinize iyi bakın ara ara takip ederim sizi ipin ucunu kaçırmamak için :))
sadece menü bildirimim olmayacak bi süre
öptüm hepinizi aeolun
günaydıııııııııııııııııııııııın
günaydın güzeller...Eki Görüntüle 345655
günaydın kızlarGünaydın kızlarr
ben bu hafta pazartesı salı şok yapaem diom siz ne diosnz :)
bi de yüksek diyet şurasıan sorayım dedim meloş da ayran detoksu yap didi ama onu mecbur haftasonu yapcm
iş yerınde şapamam mafeles :)
maalesef koyamıycam canım :) arkadaş aldı gitti ümrabnıyede oturuyo zatenresimsiz şoolmaz
ii olmas :)
hepsi iyi de ben buna takıldım yaaa
kiloluyken ayakta aşna fişna çok zor inanmıyosanız deneyın
bi kere yazık adamın kolları iflas ediyo eheueheu
hele bi de ters hareketten bi kaza oldumu geri dönüşü olmayan sakatlanmalar oluşabilir annadınıs mı bilmem
hmm ben bazı yemeklerde kulanıyodum bıe esım sevmedıgı ıcın hep ben yıyordum:26:günaydın şekerler
hemencik sizlerle son araştırmalarımdan edindiğim güzel bir bilgiyi paylaşmak istiyorum;
Hani havuç var ya, bildiğimiz havuç, belki bilirsiniz şeker oranı oldukça yüksek bir sebzedir. Havuç piştiğinde (ki pişmişini pek sevmem :120:) şeker oranı iki katına çıkıyormuş. Bilginize canlar
bende bişey ekleyeyim belki biliyorsunuzdur ama havuç yenecekse büyükleri kocamanları tercih edilmeli onlarda şeker oranı daha az teşekkürler bilgi için
ya bir günaydın diyen bari günaydııııın
Geçmiş olsun canım, neden aramızda olmayacaksın ki?günaydın kızlar
kaç gündür menümü yazamadım
hastaydım
ağrı kesicilerle duruyordum
kusura bakmayın
bu ara rejimi bırakmam lazım
bi müddet yokum
yaklaşık 1ay kadar sonra kabul ederseniz yine devam etmek istyrm
kendinize iyi bakın ara ara takip ederim sizi ipin ucunu kaçırmamak için :))
sadece menü bildirimim olmayacak bi süre
öptüm hepinizi aeolun
günaydın güzeller...Eki Görüntüle 345655
Ben de 36 yaşındayım, 2 kızım var, Antalya da oturuyorum, çalışıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorummmslm 34 yaşındayım,evliyim, 2 oğlum var, ist oturuyorum, çalışmıyorum.
günaydın canım
burada çok soğuk yaaa
üşüyoruz pucca reyizzzz
Günaydın, teşekkürler canım.günaydın şekerler
hemencik sizlerle son araştırmalarımdan edindiğim güzel bir bilgiyi paylaşmak istiyorum;
Hani havuç var ya, bildiğimiz havuç, belki bilirsiniz şeker oranı oldukça yüksek bir sebzedir. Havuç piştiğinde (ki pişmişini pek sevmem :120:) şeker oranı iki katına çıkıyormuş. Bilginize canlar
günaydın herkese iyi bir hafta dilerim.. Geçmişten 30 syf okuduktan sonra sona bir bakayım dedim.neee son sayfaya daha 41 sayfa var. Maaşallah ben hafta sonu kendimi yemeğe verirken sizde topiğe adamışsınız.
Evet ortim cozuttum. 66 yı görünce cozuttum Ama mahsum bahanelerim var.
Şöyle ki; Şimdi ben 3,5 hafta da 6 kilo verince dedim dur bu çok sağlıklı değil. Öyle değil mi? Ayda kaç kilo sağlıklı acep?
Not: Bahanemi yiyebilirsiniz çünkü size 0 kalori. Kendim için aynısını söyleyemiycem.
eheueheuh
günaydınnnn :) bilgi için teskurler canım :)
çok verdım bıraz alayım sağlığım bozulmasın bahanesını ilk kez duyyorum ehehehe
Günaydın canımm
zaten büyükleri tatsız tuzsuz oluyo anlamıştım bi bit yeniği olduğunu bak şekeri eksikmiş meğersem
utanma kıssssss
ay hangi liste nerdeeeeee ay helecanlandim bak sindik
diyatisyen listesi cnm. Eğer istiyorsan sana da gönderirim. Özelden mail adresini at. Zaten taranmış var bende birkaç arkadaşa göndermiştim sana da atarım.
utandım yawww
Günaydın şeker
ahhahahha
Güneş var ama eşek donduran güneşten.
Ayran detoksunumu yapacaksın şok listeyi mi?
Bende o şeye gülmüştüm ya:70.
Ayran detoksu işyerinde olmaz. H.sonu da evdeysen oluyor maalesf ben yapamadım.
.
günaydın kızlar
ayşe ben anladım test ettım onayladım dıyosun alemsın yanıı
Günaydın canım, burda güneşli bir hava mevcut.
Günaydın, teşekkürler canım.
UTANMA BEBEMMM PAYLAŞ BİZİMNEN ANNAT AÇILIRISN
ŞOK YAPİM DİORM PAZARTESI SLAI YANI ASLINDA BASLADIM BUGUN AMA DEVAM EDEMMI ACEP DİOM
AYRAN DETOKSUNU HAFTASONU YAPCAMM :)
AYNEN BURADAD B,İ GÜNEŞ Bİ GÜNEŞ AMA HAVA SOĞUKKK :)
ÖHÖHÖM ÖHÖHM EE ŞEY EVET TEST ETTİK
GENE ADAM İYİ TAŞIDI KIZ 75 KG DİM O ZAMAN ŞİMDİ KİLO VERDİKÇE DENEMEK LAZIM ASLINDAA
AY ZATEN DÜN YAZIN BANA OLMAYAN SATEN GECELİĞİMİ GİYDİM NASI GÜZEL OLDUUU ÇOK SEVİNDİMM
HATTA HERÜFÜMM DİOKİ YA SEN ÇOK ŞIK OLMUŞSUN
SÖYLESEN BENDE ŞIK BİŞEYLER GİYİNİRDİM PEK Bİ PASPAL KALDIM DİO
gÜNAYDIN CANIM BURADADA GÜNEŞ VAR SICAKLIK YOK
Ay spor olcak diye damlari sakat edermisiz Sonra biz manken gibi adamlar yanimizda deynekle iki büklüm
Yeni bir haftadan günaydın hepinize.
Geçen hafta ki problemler çözüldü çok şükür. Rabbim bir daha yaşatmasın aman diyim.
Kızlar ben 18 Şubatta en fazla 67 demek istiyorum işallah.
Çünkü diyetimde tam 2 ay dolmuş oluyor.
O yüzden bu hafta çok dikkatli gitmem lazım.
ya aksama ne pisiriyonuz kizlar :104:
ben yemeyi unuttuğum günler 48 kiloydum canım ünide yemek yemenin nasıl güzel bir şey olduğunu anladımşaka biyana yurtta gece sofraları, çipsler çerezler baya şenlikli bir odaydık yedim içtim yattım öğrencilik kilolar hep geldi hiç gitmedi rahatsızda olmadım gözlerim iri olduğu için zayıflık yakışmıyor ama hamilelikle tavan yapınca kilolar dedim ve burdayım
hosgeldın canım gunaydın guzel bı hafta gecırelım ınsherkese merhabaaaaaa
keyıfler yerındedır umarımhaftanın ılk gününden herkese guzel, huzurlu, saglıklı, umutlu bir hafta diliyorummm
UTANMA BEBEMMM PAYLAŞ BİZİMNEN ANNAT AÇILIRISN
ŞOK YAPİM DİORM PAZARTESI SLAI YANI ASLINDA BASLADIM BUGUN AMA DEVAM EDEMMI ACEP DİOM
AYRAN DETOKSUNU HAFTASONU YAPCAMM :)
AYNEN BURADAD B,İ GÜNEŞ Bİ GÜNEŞ AMA HAVA SOĞUKKK :)
ÖHÖHÖM ÖHÖHM EE ŞEY EVET TEST ETTİK
GENE ADAM İYİ TAŞIDI KIZ 75 KG DİM O ZAMAN ŞİMDİ KİLO VERDİKÇE DENEMEK LAZIM ASLINDAA
AY ZATEN DÜN YAZIN BANA OLMAYAN SATEN GECELİĞİMİ GİYDİM NASI GÜZEL OLDUUU ÇOK SEVİNDİMM
HATTA HERÜFÜMM DİOKİ YA SEN ÇOK ŞIK OLMUŞSUN
SÖYLESEN BENDE ŞIK BİŞEYLER GİYİNİRDİM PEK Bİ PASPAL KALDIM DİO
gÜNAYDIN CANIM BURADADA GÜNEŞ VAR SICAKLIK YOK
haha o da güzelay spor olcak diye damlari sakat edermisiz sonra biz manken gibi adamlar yanimizda deynekle iki büklüm
herkese merhabaaaaaa
keyıfler yerındedır umarımhaftanın ılk gününden herkese guzel, huzurlu, saglıklı, umutlu bir hafta diliyorummm
hmm ben bazı yemeklerde kulanıyodum bıe esım sevmedıgı ıcın hep ben yıyordum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?