70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyet listelerim var onlara uyuyorum. ama tabii benim ki kof kiloda olabilir hamileliğimde birden şişmiştim. İlk 4 ayda 10 kilo felan almıştım fazla yemediğim halde. Ona bağlıyorum ben şimdi hamile kalmadan önceki kloma düştüm. Bakalım bundan sonra nasıl gidecek.

Bayaaa şenlikliymiş desene ünv.yılların, e tabii sonucu da şenlikli olmuş
Neyse yılmak yok, yola devammm.

ay hangi liste nerdeeeeee ay helecanlandim bak sindik

gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne ama gıtme yanı sadece dıyet ıcın gelmıyoruz kı buraya
günaydıııııııııııııııııııııııın

günaydın kızlar
ayşe ben anladım test ettım onayladım dıyosun alemsın yanıı
hmm ben bazı yemeklerde kulanıyodum bıe esım sevmedıgı ıcın hep ben yıyordum:26:

bende bişey ekleyeyim belki biliyorsunuzdur ama havuç yenecekse büyükleri kocamanları tercih edilmeli onlarda şeker oranı daha az teşekkürler bilgi için

hmm bu da ıyıymıs karakedının dedıgı gıbı ondan tatsız oluyo demekkı bende hep ufak kıbaralrı secerıum ozellıklen

ya bir günaydın diyen bari günaydııııın

Günaydınnnn,

Geçmiş olsun canım, neden aramızda olmayacaksın ki?

Günaydınnnn
slm 34 yaşındayım,evliyim, 2 oğlum var, ist oturuyorum, çalışmıyorum.
Ben de 36 yaşındayım, 2 kızım var, Antalya da oturuyorum, çalışıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorummm

günaydın canım

burada çok soğuk yaaa

üşüyoruz pucca reyizzzz

Günaydın canım, burda güneşli bir hava mevcut.
Günaydın, teşekkürler canım.

Ayda 4 kilo normal olanı şeker.

Günaydınnnn

herkese merhabaaaaaa

keyıfler yerındedır umarım haftanın ılk gününden herkese guzel, huzurlu, saglıklı, umutlu bir hafta diliyorummm

UTANMA BEBEMMM PAYLAŞ BİZİMNEN ANNAT AÇILIRISN

ŞOK YAPİM DİORM PAZARTESI SLAI YANI ASLINDA BASLADIM BUGUN AMA DEVAM EDEMMI ACEP DİOM
AYRAN DETOKSUNU HAFTASONU YAPCAMM :)

AYNEN BURADAD B,İ GÜNEŞ Bİ GÜNEŞ AMA HAVA SOĞUKKK :)

günaydın kızlar
ayşe ben anladım test ettım onayladım dıyosun alemsın yanıı

ÖHÖHÖM ÖHÖHM EE ŞEY EVET TEST ETTİK

GENE ADAM İYİ TAŞIDI KIZ 75 KG DİM O ZAMAN ŞİMDİ KİLO VERDİKÇE DENEMEK LAZIM ASLINDAA

AY ZATEN DÜN YAZIN BANA OLMAYAN SATEN GECELİĞİMİ GİYDİM NASI GÜZEL OLDUUU ÇOK SEVİNDİMM

HATTA HERÜFÜMM DİOKİ YA SEN ÇOK ŞIK OLMUŞSUN

SÖYLESEN BENDE ŞIK BİŞEYLER GİYİNİRDİM PEK Bİ PASPAL KALDIM DİO

Günaydın canım, burda güneşli bir hava mevcut.

Günaydın, teşekkürler canım.

gÜNAYDIN CANIM BURADADA GÜNEŞ VAR SICAKLIK YOK

Son düzenleme:

ay spor olcak diye damlari sakat edermisiz sonra biz manken gibi adamlar yanimizda deynekle iki büklüm

Son düzenleme:
Yeni bir haftadan günaydın hepinize.
Geçen hafta ki problemler çözüldü çok şükür. Rabbim bir daha yaşatmasın aman diyim.

Kızlar ben 18 Şubatta en fazla 67 demek istiyorum işallah.
Çünkü diyetimde tam 2 ay dolmuş oluyor.
O yüzden bu hafta çok dikkatli gitmem lazım.

günaydin canim problemin ne bilmiyorum ama gözün aydin canim

olursun canim masallah baksana vermissin ne güzel benim daha coook yolum var

inanmıyorum sen beni anlatıyorsun ben de üniye girdiğimde 48 kilo idim. mezun olurken 71 falandım. anlattıkların yaşadıklarımın sadece bir kısmıydı ama

herkese merhabaaaaaa

keyıfler yerındedır umarım haftanın ılk gününden herkese guzel, huzurlu, saglıklı, umutlu bir hafta diliyorummm
hosgeldın canım gunaydın guzel bı hafta gecırelım ıns

ay spor olcak diye damlari sakat edermisiz sonra biz manken gibi adamlar yanimizda deynekle iki büklüm
haha o da güzel
ya aksama ne pisiriyonuz kizlar :104:

ben dün yaptım eve gec gıttıgımız ıcın tavuklu patates yemeği domateslı sehrıye corbası var ben patates yemegı ve yanında güzle bı salata yemek ıstıyom (su güzel salataya hasretim bu arada bı yapamdım gıttı bızım evde salata pek yapılmıyo da)

herkese merhabaaaaaa

şekeeeer hoş geldin ahahah döndüm bi de ev sahibi oldum sana hoş geldin diyorum nasılsın neler yapıyorsun nasıl gidiyor vs?

hmm ben bazı yemeklerde kulanıyodum bıe esım sevmedıgı ıcın hep ben yıyordum:26:

ye gülüm ye afiyet bal şeker olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…