sevilcim ark kabul et bari bakımm
kizlar bakin benim icim disim artik böyle oldu -tatlicadiarzu-
kizlar bakin benim icim disim artik böyle oldu -tatlicadiarzu-
kizlar eger uyguladiniz kalorisi az diyet yemek tarifleriniz varsa paylasin lütfen
lw6090 okudum dün bende işe yarıyormu destek ürün kullanmaya karar verdimde sende yazınca sanada sorayıom dedim :)
saol canım bi doktora göstermem lazım işte bek netten araştırdım ama tam anlayamadım :)
sevilcan hakında hayırlısı olsun canım her şeyde bir hayır vardır biz dışardan bilmiyoruz neler yaşadığını ayrılmak zor ama yaşananlar bu kararda etkili olmuş umarım ikiniz içinde böylesi hayırlı olur sen yapıcağını yapmışın için rahat o dersine yansın bence
günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar
zeynepcim geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış gerçekten artık daha dikkatli olursun sanırım çok geçmiş olsun
sevilcim resimlerinde sende çok güzelsin hele bakışların muhteşem gülen yüzün hiç solmaz işallah bu arada kaç yaşındasın
bende başlamak istiyorum ama zaten fazla yemek yemiyorum acaba faydası olurmu diye düşünüyordum sen bir ölç kendini 1 hafta olunca birde tartıl bize anlat burda bende karar vereyim ona göre :)hihoyyytslm,evet lw6090 faydası oluyor yarın 1haftam dolacak ürünü kullanalı yarın ne kadar verdigim belli olur.eskiden 3günden fazla diyet yapamıyordum ,halsiz kalıp pesediyordum.destek ürünüyle daha kalorisi az yiyorum ama o kadar yorgun degilim sadece dün çok acıktım oda regli öncesine baglıyorum.kilom fazla oldugu için bir müddet kullanmayı düşünüyorum.daha önceleri çok ürün denedim en iyisonucu bundan aldım
ben fotonu göremedim sevilcancım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?