70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bakin benim icim disim artik böyle oldu -tatlicadiarzu-

kizlar eger uyguladiniz kalorisi az diyet yemek tarifleriniz varsa paylasin lütfen

Son düzenleme:
a.s:mymeka:günaydın kızlar aranıza yeni katıldığım için gurup hakkında pek birşey bilmiyorum bizim gurupta cuma yarışmasına katılıyorm+url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzyGEa0/]

[/url]
u yoksa isteyenmi katılıyor

Son düzenleme:
canım hoşgeldin biz kendi aramızda cumadan cumaya yarışıyoruz aslında motivasyon için istersen katılabilirsin ama illede katılman gerekmiyo

sevilcim resimlerinde sende çok güzelsin hele bakışların muhteşem gülen yüzün hiç solmaz işallah bu arada kaç yaşındasın

slm,evet lw6090 faydası oluyor yarın 1haftam dolacak ürünü kullanalı yarın ne kadar verdigim belli olur.eskiden 3günden fazla diyet yapamıyordum ,halsiz kalıp pesediyordum.destek ürünüyle daha kalorisi az yiyorum ama o kadar yorgun degilim sadece dün çok acıktım oda regli öncesine baglıyorum.kilom fazla oldugu için bir müddet kullanmayı düşünüyorum.daha önceleri çok ürün denedim en iyisonucu bundan aldım

sevilcim resimlerinde sende çok güzelsin hele bakışların muhteşem gülen yüzün hiç solmaz işallah bu arada kaç yaşındasın

yasım 25 eylülde 25 tam basıcam cok tesekkur ederım canım benım benım vaklla eyıce keyfım yerıne geldı kendıme guvenım arttı yerimsenibenŞeniz

286 KILOYDU VE NE HALE GELDI

DUYDUGUMA GÖRE O ARTIK BIR FITNESS HOCASI

gecenlerde linkde vermistim,
alin size motivasyon azimli olmanin icin bir örnek

bende başlamak istiyorum ama zaten fazla yemek yemiyorum acaba faydası olurmu diye düşünüyordum sen bir ölç kendini 1 hafta olunca birde tartıl bize anlat burda bende karar vereyim ona göre :)hihoyyyt

viteralım senınde masallahın var hele 57 kıloluk halın cok begendım cok bakımlısın orda buara senınde yasın göstermıyor 57 kıloluk halınde bıran önce o halıne dön gercı böle güzelin ama orda daha genc ve alımlı duruyorsun onun için tatlım

ara öğün olarak 200 ml lıght süt içtim,1 tanede elma yedim
birazdan yeşil çay yapıcam yemekten önce içicem

ama öğlen ne yiyecem bilmiyorum,ofise gelen menüde kıymalı yumurta,pilav ve üzüm komposto var
bunların hiçbirini yemek istemiyorum,acaba dışarı çıkıp semizotu ve yoğurt mu alsam

evet evet en iyisi öyle yapıyım bu hafta sıkıcam biraz kendimi

bizim ofiste de kıymalı patlıcan olucak öğlen...ama yemesem mi diye dusunuyorum... patlıcan çok yağ ister çunku...
ama işin kötu tarafı burada herkes ofiste yemek sorunda..yani çıkıp başka birşey alamam offfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…