70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekurler magrentacım önemlı bılgıler daha dıkkat etmelıyız ne yesem sasırdım valla bı gıdeyım mutfagı kurcalayım canım hiç istemıyor ama yıne metabolızmamızı canlandırmalıyız

verdiğin bilgiler için teşekkür bende bütün ilaçların yorumunu okuyorum nerdeyse pek kafama yatmadı CADIARZU 23 nisan tatilinde biraz tv baktım ibrahim saraçoğlunu seyrettim ananas kesinilkle bir faydası yok tropikal meyveye bu kadar para vermeyin bizim ülkemizde yetişen fiyat olarakta ucuz olan lahanayı tercih edin diyor kanmayın böyle şeylere dedi

ayparcam suan kapalıyım ama ayrılınca acılıcam o acık olan fotograflarımda evde cekılmıs ondan acık tesekkurler tatlım sagol

merakimi maruz gör lütfen neden ayrilinca acilicaksin??
Esin icinmi kapanmistin yoksa????
Ayrica kapali halin cok güzel a.s.

bencede canım o güzel saçlarını saklama salına salına gez ohhh hihoyyyt

alkisalkisalkis evet bızımkıle bıle dıyor acık daha guzelsın dıye sabırsızlandım valla bı rarah rahat gezmeyı özledım evı ayırayım ilk işim okumakta yarım bırakmıstım ilk işim okuluma devam etmek sınavlara falan gırecem dısardan kım bılır belkı ünüversıteyede gıderım cok istıyorum okumayı hep genclıgımde lıse kız olmayı cok istedım ama okuyamadım ilk okudan bıraktım aptalmısım sımdıde kafama vuruyorum kızlar okumadıgıma bakmayın cok bılgılıyımdır belkı bır ünüversıte okumus kadar işte bunu dıplomayada dökmek lazım işallah oda olucak şöle küllerimden dogacagım

merakimi maruz gör lütfen neden ayrilinca acilicaksin??
Esin icinmi kapanmistin yoksa????
Ayrica kapali halin cok güzel a.s.

evet canım evlenınce kapanmıstım daha önceden acıktım tesekkur ederım canım benım ya kapalıda sevıyorum ama cok zor oluyor bana bı turlu rahat kullanamıyorum esarbı yanı zor oluyor kullanmak helekı yazları ve dıkkatlı kullanmak zorundasın sekıl vermekte cok zorlanıyorum bıyere falan gıttıgımızde 1 saat esap yapardım kucuklukten olsa belkı hallederdım ama beceremıyorum

slm kızlar elma kromunu deneyeipte faydasını gören arkadaşlar tecrübelerini yazarsa çok seviniirm tşkelr.

ben kullandım,ama hiç faydasını göremedim.ayrıca şu lahana kapsülüde işe yaramadı.elma kromla 24 günde 1kiloverdim.şuan lw6090kullanıyorum yarın 1hafta olacak daha etkili yarın tartılılacagım.

hehehe öyledir canim ya tabiki nasil rahat ediyorsan öyle davranmak en dogal hakkin,
hakkinda hayirlisi olur insallah ben nerdeyse 10 senedir kapaliyim ve kendimi esarbim olmadan düsünemiyorum benden bir parca sanki..
Bi kac resim bendede olmasi lazim istersen bak :)

Selam kizlar nasilsiniz???
Ben katilamiyorum sadece okumakla yetiniyorum benim oglusum bi iylesmedi gitti ya beni cok yoruyor...
Bugün kulak burun bogaz doktoruna gidicez bakalim ne diycek, cocuk doktoru galiba burnunda et var diyo offfff...

geçmiş olsun ayparçam... Allah acil şifalar evrsin oğluna en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah...

afiyet olsun kirazcım denk gelmiş bak... çok güzel gidiyorsun maşallah...

Sevilcancım bende baktım resimlerine çok güzel canım... nasıl rahat ediyorsan öyle yap çünkü herşey beyinde bitiyor...

kızlar okuyorum ama fazla yorum yapamıyorum... malum işteyim ama akşama gireceğim yine kimseler olmuyor ama ben burada olacağım... :1hug::1hug::1hug::1hug:

Sagol bitanem umarim öyle olur gercekten cok yoruldum isyan bayragini cekmeme az kaldi..
Daha kücük derdinide anlatamiyorki sadece agliyor mizmizlaniyor :çok üzgünüm:
Hasta olduklari zaman huylarida cok degisiyor bu cocuklarin ya :uhm:

ayparcam bende baktım fotolarına allah ıyılını versın senmı yaptın yanındakılerı yuzlerını ılk gördüm sok oldum valla tatlım masallah sendede boy var onun için abartacak hiç bişey yok bıde cocuklarında var masallah ona ragmen evet senın yıllardır esarp kullandın bellı nasıl sekıl verdıgınden ben ben hiç bir zaman beceremedım hemen sal atıp cıkıyorum

zambak3 zaten fazla vermek ıstemıyorum bı 8 kılo daha versem yeter 60 kılo idaal gelıyor vay be zaman neler calıp götürmüs bende zamanında 50 lı kılolardayken dıyet yapardım sımdı mumla arar oldum valla 60 olsun kafı tesekkur ederım canım benım a.s.

Güzelim o adamlarla bi eglencede tanismistik benim kiz cok korkmustu babamin elini birakamiyordu okadar yani ama ben bayilmistim tipki korku filmi gibi ondan cekilmistik..
okadarda boy yok ya 172 cm normal sayilir...
Ah bide azicik kilo versem tam olcak :)

kıslar yorumlar için teşekür ederim saçımın rengini koyulastırmamı söylemişsiniz cok geç cumartesi gittim kuaföre ve platin yaptırdım bi süre kullanayım olmazsa koyulaştırırım ama çok güzel oldu yaa
bu arada sevilcim okuma kararını destekliyorum eğer gerçekten istersen yaparsın arkandayım canım bence yasın önemi yok ve kadınlar kendi ayaklarının üstünde durabilmeli bende nişanlım için eğitimime devam etmemiştim ama artık devam edeceğim gerçi affı kaçırdım ama olsun içimizde istek oldukça kim yıkabilir ki bizi

tabıkı vıteralım öle lafta bırakmıcam ve sizlere gelısmelerımı aktarıcam her konuda okumakla ilgili zaten benım sızlerden baska arkadasa ihtiyacımda yok sizler yetıyorsunuz bana inanın kızlar bız cok güzel bır imkan bulmusuz sıtemız cok guzellıklerı içinde barındırmıs ve iyi ki sizleri tanımısım bunlarda bende sıze gelsın :asigim: :asigim: :asigim: a.s. a.s. a.s. :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: Şeniz Şeniz :asigim:

canım şuanki halin degilmi o fotolarr
bence 8kilo falan fazlan yokk
illaki var dersende 4kilo kadar verebilirsinn o güzell yüzünnden giderse diye dedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…