70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaa:1shok::1shok:canımm çok üzüldümm ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
her evde problemler olurr çok aceleci davranma
iyi düşündünüzmü boşanmak için
seni tam tanımıyorum bebegin falan varmı?

lattecim cnm sen bana yetişmişin valla helal olsunnn:)))))
sevilcanım arkadaşım bence iyi düşünün hemen olee acele karar vermeyin hakkınızda hayırlısı olsun
bu arada 100 sopalı hareket ve 100 de kalça hareketi yaptım gün içinde devam cumaya eski kiloma ulaşmam gerek;:)))

zaten bebegımız olmuyordu allahtır işte fazla acılar cekmeyız iyiki olmamıs dıyorum sımdı olsa zaten ayrılamazdım sansa bakarmısın eskıden maddı durum yuzunden bebek yapamazken dün aksam kaynanam geldı ve 1,2 hafta sonra parayı ayarlayacaklarını söyledi hastane için ama artık cok geç bılmıyorlarkı bızım ayrılmaya karar verdımızı bıkacgundur yalandan mutluluk pozları verıyorum esımın ailesine ama sorunumuz bebekten kaynaklanmıyor kızlar artık kocamı tanıyamıyorum ve eskısı gıbı bekarlıgında oldugu gıbı davranmaya basladı cok konuştum tartısdtım kendıne cekı duzen ver dıye ama nafıle demekkı eskı hayatını özlüyor ve arkasa cevresı bızı bu hale getırdı üzülüyormusunuz dersenız kesınlıkle üzülmüyorum ve hayatta kazanacagım cok seyler var ve kendımı öyle bir sartlandırdımkı bu ayrılık benım dönüm noktam olucak cok yerınde bırkarar verdım işallah anlımın akıyla kazanacagım hayata kısmetten ötesi olmaz neyse cok konustum ben bı yesıl cay alayım geleyım muccc

ne yalan söyleyeyim üzüldüm canım ama tabi biz sadece olayı dışardan görüyorsun en doğru kararı sen verirsin,Allah yardımcın olsun canım.:1hug:

canım ya üzüldüm.. aceleci mi davrandınız???? bizimöm haberimiz yoktu uzun zamandır sorunlarınız varmış sanırım... çok iyi düşünün canım... hayatının kararı sayılır... hakkında hayırlısı olsun... :teselli::teselli::teselli:

Günaydın zambakcım... yediklerin kahvaltı için çok değil ama ara öğünüde atlama.. 2 tane salatalık yiyebilirsin yemessen metabolizman yavaşlar.. salatalığın % 90'ı su zaten... kiloda yapmaz ama metabolizmanı çalıştırır öğütmek için uğraşır... yemeyince vücut hemen kıtlık var diye yağ depolamaya başlıyor sonra... sporunuda yaparsın yemenede dikkt edersin canım.... :1hug::1hug::1hug:

evet tatlım cok dusunduk ve karsılıklı anlasdık yanı napıyım kızlar ucunda ölüm yokya belkıde kurban oldugum alla böle yazdı kaderımızı neyse kızlar bosverın üzülmeyelım baska seyler konusalım sanada aferın alkisalkisalkis valla işyerınde bu sporu yapabılıyosun ne güzel valla ev cıkayım bende calısmaya baslıcam

herkese günaydınlar
sevilcim üzüldüm böle durumlarda dışardan müdahale yapmak kolay sen elbette çok düşündükten sonra bu kararı almışsındır allah yardımcın olsun
zeynepp geçmiş olsun valla güleyim mi ağlayım mı şaşırdım umarım kalıcı bişey olmaz
ben bugün herzamanki gibi gene enerjikim ama ankarada hava cok kötü ya güneş olsa daha iyi olacagımm
yeni aramıza katılan arkadasım hoşgeldin

lw6090 okudum dün bende işe yarıyormu destek ürün kullanmaya karar verdimde sende yazınca sanada sorayıom dedim :)

saol canım bi doktora göstermem lazım işte bek netten araştırdım ama tam anlayamadım :)

sevilcan hakında hayırlısı olsun canım her şeyde bir hayır vardır biz dışardan bilmiyoruz neler yaşadığını ayrılmak zor ama yaşananlar bu kararda etkili olmuş umarım ikiniz içinde böylesi hayırlı olur sen yapıcağını yapmışın için rahat o dersine yansın bence

günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar
zeynepcim geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış gerçekten artık daha dikkatli olursun sanırım çok geçmiş olsun

sagolun kızlar hepınız cok iyisiniz hepınıze ayrı tesekkurler ben bıraz spor yapayım gercı bacak kaslarım agrıyor ama napalım şöle fıstık gıbı kız olalım degılmı ama ben kaçtım

sevilcan canım çok üzüldüm böyle bir karar verdiğinize.bir yuvayı yapmakta çok zor yıkmakta.son kararınız mı?tabiki evde onunla yaşayan dayanıp dayanamayacağına karar veren sensin.sen daha iii bilirsin.hakkınızda hayırlısı olsun.güçlü ol tamam mı canım

canım ya inşallah bu durumu da atlatacaksın keşke bende yardımcı olabilsem ama bursadayım umarım istedigin gibi bi yer bulursun üzülme sen herşey geçer herşeyde vardır bi hayır senin için dua edicem tatlım herşey çabucacık yoluna girer inşallah

canım benim derdim kilo vermek değil toksin atmak vücudum depolandı son zamanlarda onlardan kurtulmak istiyorum yüzüm sivilce doldu stres sigara alkol vs şimdi onlardan kurtuldum ama temizlikte yapmam lazım

canım ya inşallah bu durumu da atlatacaksın keşke bende yardımcı olabilsem ama bursadayım umarım istedigin gibi bi yer bulursun üzülme sen herşey geçer herşeyde vardır bi hayır senin için dua edicem tatlım herşey çabucacık yoluna girer inşallah

sevilcan canım hakkında hayırlısı olsun,en doğru kararı verecek olan sensin,biz hep senin yanındayız canım her koşulda bunu unutma:teselli::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…