slm kızlar nasılsınız bakalım kac gundur yazamıyorum cunku sorunlarım var kızlar haberınız olsun istanbulda yenı bosna taraflarında eve cıkacagım kardeslerımın işleriri oralarda o civarlar da gözünüze falan carparsa lütfen haber verın en fazla 400 tl verebılırım haberınız olursa bana iletırmısınız özel mesajla buraya yazmayın kızlar cünkü takip edemeyebılırım ve gözden kacırmak istemıyorum esımdele ayrılmaya karar verdık ve kardeslerımle bıraraya gelıcem zaten hep zor zoruna götürüyorduk neyse kızlar bılgınız olsun dıye yazdım dıyete gelınce daha bı sıkı sarıldım dün 700 kalori harcamısım ve aldıgım kalorıde en fazla 800 kalorıydı aksam bıraz tıtremeler oldu ama sabah dınç kaltım sımdı bıraz spor yapayım kahvaltımı edıcem hepınızı öpüyorum kızlar
aaaa:1shok::1shok:canımm çok üzüldümm ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
her evde problemler olurr çok aceleci davranma
iyi düşündünüzmü boşanmak için
seni tam tanımıyorum bebegin falan varmı?
zaten bebegımız olmuyordu allahtır işte fazla acılar cekmeyız iyiki olmamıs dıyorum sımdı olsa zaten ayrılamazdım sansa bakarmısın eskıden maddı durum yuzunden bebek yapamazken dün aksam kaynanam geldı ve 1,2 hafta sonra parayı ayarlayacaklarını söyledi hastane için ama artık cok geç bılmıyorlarkı bızım ayrılmaya karar verdımızı bıkacgundur yalandan mutluluk pozları verıyorum esımın ailesine ama sorunumuz bebekten kaynaklanmıyor kızlar artık kocamı tanıyamıyorum ve eskısı gıbı bekarlıgında oldugu gıbı davranmaya basladı cok konuştum tartısdtım kendıne cekı duzen ver dıye ama nafıle demekkı eskı hayatını özlüyor ve arkasa cevresı bızı bu hale getırdı üzülüyormusunuz dersenız kesınlıkle üzülmüyorum ve hayatta kazanacagım cok seyler var ve kendımı öyle bir sartlandırdımkı bu ayrılık benım dönüm noktam olucak cok yerınde bırkarar verdım işallah anlımın akıyla kazanacagım hayata kısmetten ötesi olmaz neyse cok konustum ben bı yesıl cay alayım geleyım muccc
slm kızlar nasılsınız bakalım kac gundur yazamıyorum cunku sorunlarım var kızlar haberınız olsun istanbulda yenı bosna taraflarında eve cıkacagım kardeslerımın işleriri oralarda o civarlar da gözünüze falan carparsa lütfen haber verın en fazla 400 tl verebılırım haberınız olursa bana iletırmısınız özel mesajla buraya yazmayın kızlar cünkü takip edemeyebılırım ve gözden kacırmak istemıyorum esımdele ayrılmaya karar verdık ve kardeslerımle bıraraya gelıcem zaten hep zor zoruna götürüyorduk neyse kızlar bılgınız olsun dıye yazdım dıyete gelınce daha bı sıkı sarıldım dün 700 kalori harcamısım ve aldıgım kalorıde en fazla 800 kalorıydı aksam bıraz tıtremeler oldu ama sabah dınç kaltım sımdı bıraz spor yapayım kahvaltımı edıcem hepınızı öpüyorum kızlar
Günayydıııınnnnnnnnnnhihoyyythihoyyyt
kirazzcımmmmmmm süpersinnn :lepi::lepi::hooray:
sabah sporunu bile yapmışsınn tebriklerrr yaaaaŞeniz
erken kalkmak insana iyi geliyor zatenn
bende sporumu yapıcam birazdan (pekbiheveslendimm senden)
kahvaltımı yaptımm
1haşlanmış yumurta
2küçük domates
1küçük salatalık
kibrit kutusu kadar peynir
1tane etimek
çok degildir heralde ara ögün yemiycem çünkü
45dk yürüsemm güzell olurrr
arsız gönlüm
anasayfadan popüler moda başlıgına gel
orada kk vitrini ve üyelerden seçmeler diye bir başlık varr
oradan bakabilirsin
lattecim cnm sen bana yetişmişin valla helal olsunnn:)))))
sevilcanım arkadaşım bence iyi düşünün hemen olee acele karar vermeyin hakkınızda hayırlısı olsun
bu arada 100 sopalı hareket ve 100 de kalça hareketi yaptım gün içinde devam cumaya eski kiloma ulaşmam gerek;:)))
lw6090 okudum dün bende işe yarıyormu destek ürün kullanmaya karar verdimde sende yazınca sanada sorayıom dedim :)merhabalar,geçen hafta sizin gruba girmiştim ama çok sık yazamıyorum.lw6090ürünüyle diyet ve 45dk yürüyorum bu gün kötüydü çok acıktım ve gegindim.inş güzel sonuçlar alırım çabama değer.
olsun sinirlenme canım ast alt tanda belli olur eğer metabolizmanda bir sorun varsa.
şaşkın şaşkın okudum canım ,şaka gibi,çok geçmiş olsun .
aramıza hoşgeldin canım,eğer diyete yeni başladıysan bir anda azaltma yediklerini yoksa pes edebilirsin,yavaş yavaş azaltmalısın bence.
zaten bebegımız olmuyordu allahtır işte fazla acılar cekmeyız iyiki olmamıs dıyorum sımdı olsa zaten ayrılamazdım sansa bakarmısın eskıden maddı durum yuzunden bebek yapamazken dün aksam kaynanam geldı ve 1,2 hafta sonra parayı ayarlayacaklarını söyledi hastane için ama artık cok geç bılmıyorlarkı bızım ayrılmaya karar verdımızı bıkacgundur yalandan mutluluk pozları verıyorum esımın ailesine ama sorunumuz bebekten kaynaklanmıyor kızlar artık kocamı tanıyamıyorum ve eskısı gıbı bekarlıgında oldugu gıbı davranmaya basladı cok konuştum tartısdtım kendıne cekı duzen ver dıye ama nafıle demekkı eskı hayatını özlüyor ve arkasa cevresı bızı bu hale getırdı üzülüyormusunuz dersenız kesınlıkle üzülmüyorum ve hayatta kazanacagım cok seyler var ve kendımı öyle bir sartlandırdımkı bu ayrılık benım dönüm noktam olucak cok yerınde bırkarar verdım işallah anlımın akıyla kazanacagım hayata kısmetten ötesi olmaz neyse cok konustum ben bı yesıl cay alayım geleyım muccc
detoks yapmak istiyorum aranızda daha önce yapıp yardımı gören varsa lütfen yardım etsin
canım ya inşallah bu durumu da atlatacaksın keşke bende yardımcı olabilsem ama bursadayım umarım istedigin gibi bi yer bulursun üzülme sen herşey geçer herşeyde vardır bi hayır senin için dua edicem tatlım herşey çabucacık yoluna girer inşallahaaaa:1shok::1shok:canımm çok üzüldümm ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
her evde problemler olurr çok aceleci davranma
iyi düşündünüzmü boşanmak için
seni tam tanımıyorum bebegin falan varmı?
canım ya inşallah bu durumu da atlatacaksın keşke bende yardımcı olabilsem ama bursadayım umarım istedigin gibi bi yer bulursun üzülme sen herşey geçer herşeyde vardır bi hayır senin için dua edicem tatlım herşey çabucacık yoluna girer inşallahzaten bebegımız olmuyordu allahtır işte fazla acılar cekmeyız iyiki olmamıs dıyorum sımdı olsa zaten ayrılamazdım sansa bakarmısın eskıden maddı durum yuzunden bebek yapamazken dün aksam kaynanam geldı ve 1,2 hafta sonra parayı ayarlayacaklarını söyledi hastane için ama artık cok geç bılmıyorlarkı bızım ayrılmaya karar verdımızı bıkacgundur yalandan mutluluk pozları verıyorum esımın ailesine ama sorunumuz bebekten kaynaklanmıyor kızlar artık kocamı tanıyamıyorum ve eskısı gıbı bekarlıgında oldugu gıbı davranmaya basladı cok konuştum tartısdtım kendıne cekı duzen ver dıye ama nafıle demekkı eskı hayatını özlüyor ve arkasa cevresı bızı bu hale getırdı üzülüyormusunuz dersenız kesınlıkle üzülmüyorum ve hayatta kazanacagım cok seyler var ve kendımı öyle bir sartlandırdımkı bu ayrılık benım dönüm noktam olucak cok yerınde bırkarar verdım işallah anlımın akıyla kazanacagım hayata kısmetten ötesi olmaz neyse cok konustum ben bı yesıl cay alayım geleyım muccc
canım benim derdim kilo vermek değil toksin atmak vücudum depolandı son zamanlarda onlardan kurtulmak istiyorum yüzüm sivilce doldu stres sigara alkol vs şimdi onlardan kurtuldum ama temizlikte yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?