cokk sagolun kızlar o kendı derdıne yansın onun arkadasları varsa benımde bursuru candostlarım var hıhh hemıde onun arkadasları ona zarar verıyor benımkılerde nasıhat verıyor kım kayberdemıs görsün aman o kendı derdıne yansı ben onun bosanınca görürüm ne hale geldıgını valla üstümden yuk kalktı ayyy iyi varsınız kızlar
günaydin kizlar nasilsiniz???
kahvemi aldim geldim kimsecikler yok galiba
buarada yedıklerımıde yazayım unonun 48 kalorılık 1 kepek ekmegı 1 domates 2 zeytın bırazcıkta layt beyaz peynır 150 kalorıde harcadım simdide cayımı içip keyıf yapıcam nasıl dıyetım güzel gıdıyor demı kızlar daha 700 kalorılık spor yapıcam canlarım aksama kadar hepsını bır seferde yapamıyorum aslında tek seferde yapmak daha iyi ama takatım kalmıyor valla:bbo:
aa l-carnitine mi kullanıyon bana 2 sene önce bi arkadaşım önermişti yag yakımı için ama emin olamadım işe yarıyor muvalla iyi gidiyor,tebrik ederim!!!!! l-carnitine dan sonra spor beni korkutmuyor..her akşam 2 saat yapiyorum,vız geliyor
günaydın sana da hoşgeldin..kahve dedin ayy bende içeyim canım çekti şimdigünaydin kizlar nasilsiniz???
kahvemi aldim geldim kimsecikler yok galiba
bende sabah metabolizma hızlandırıcı çayımı içtim sonra bi dilim ekmek peynir ve azıcık reçel yedim..ay döndü hala adet olmadım ya hayırlara gitsin..hamile de olamam sadece arka bahcede gece gündüz öten bi horoz var etkilemez sanırsam:):)
aa l-carnitine mi kullanıyon bana 2 sene önce bi arkadaşım önermişti yag yakımı için ama emin olamadım işe yarıyor mu
günaydın tatlım hepımız burdayız canım benım mausu asagıya dogru cek bak hepımız fulll burdayız
valla iyi gidiyor,tebrik ederim!!!!! l-carnitine dan sonra spor beni korkutmuyor..her akşam 2 saat yapiyorum,vız geliyor
aaaaa evet canim kusura bakma yeni kalktim bi gözüm hala kapali :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?