70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Vee sen hala diyet yapıyorsun,Süpersin valla. Ayy bana da nasip olsun şöyle 38 olsam başka bişey istememm.

36 tam oldu dar olmadııı ama 38 daha iyi olurr yani ben üstüme tam oturan şeleri sevmiyorumm

ama yanii 36 bedeni giyebilmek çok güzelll diyetede devammm geçen cuma tartılmadımmm

ve 3 cuma daha tartılmıcammm bakalım sonrasında ne çıkıcakkk tartıdaaa

sanada nasibb olur istikrarlı devam ettikten sonraa olmaz diye bişi yokkk

Burayı düzenli takip et, menülerini yaz özellikle, çok etkili. Yazacağım diye yiyemiyorsun cıssları çünkü. Bir şekilde motive olursun burada, hem de düzenli beslenmeyi öğreniyorsun.

evet aslında yazmayı düşünüyorum ama pzt ve salı günleri kursa gidiyorum vakit az yazamadım. dün kahvaltıda
2 dilim kepekli ekmek
peynir
domates
salatalık
öğlen kursta olduğum için
1 paket eti form bisküvi
akşam
2 çatal pasta(dayanamadım)
yarım kurabiye
4 adet z yağlı sarma
1 tane dolma biber
1 bardak ayran
birde sabahları kalkınca ılık limonlu 1ç k ballı su içip 2 adet kayısı yiyorum aç karnına(dr. sölemişti)
şimdi çıkmam lazım akşam tekrar görüşürüz

Geç kaldım sabah normalde sabah melemen öglen icinde 2 tavık budu kızartcaktım bide slata bide yoğurt.
Ama geç kalktım biraz saç baş yapayım derken zaman kalmadı.
Pofff akşam sebze yerim olmadı

Günaydın şekerim.
36 beden he süpermiş
Darısı başımızaaaaaaaaa
Çok sevindim bakalım 3 hafta sonra tartı ne gösterecek.

Günaydın caımm.
Süper menü fazla değil kesinlikle

Selam kızlarrrrr
detoksun sonucunu vereyim merak edenlere
_300 gr
hiç beklediğim gibi olmadı
ben zaten normal şartlarda da verirdim 300 grmı
heralde vücudumda fazla su yokmuş
çünkü bu detoks fazla suyu atıyormuş ..
tabi herkeste aynı sonucu verecek diye bişey yok
ama ben beklediğimi bulamadım

gece yine geç yattın sanırım naptın yedinmi bişeyler???

tesekkür ederim canim bilgiler icin bu ara kiyamam zaten cok korkar bekleyelim zerrada freud de öyle diyorsa
7 yaşından sonra yaptırırsın olmazsa, ama yinede yaşı kaç olursa olsun pipini kesecekler falan demeyin normal bişeymiş gibi anlatın korkarsa her yaş riskli

ben cizelgeyi degistircem degistircem unutuyorum bi degistirip geleyim

bu arada kardesim beni face inden silmis ama benden birsey ister
kesin bişeyler karıştırıyor

40dk ben 3,5 kmden fazla yürüyorum sen düşük hızdamı yürüdün

gizlediği bişeyler vardır
beni de abim eklemiyo faceine.. kaç kere istek gönderdim yok.. ne gerek varmış
sevgilisini de biliyorz daha neyini saklıyorsa

vanilyalı hoşbeşi çok severim afiyet bal şeker olsun canım olur arada böyle şeyler sen hemen bugün toparlarsın

nesfitten sonra umarım açlık krizine girmezsin beni hiç kesmez o

sabah dışında neresi kötü canım yaaa akşam yemeği fazla kaçırmadıysan tabi, yaş pastayıda görmedim bile

dün burda bahar havası vardı, bugünde iyi ama parçalı bulutlu
darısı başımıza en büyük isteğim eski 36 beden eteklerime pantolonlarıma girmek hiçbirini elden çıkarmadım
ne mutlu sana...

Kızlar merhaba aranıza katılmak istiyorummmmm bana destek olurmusunuz zayıflama konusunda:))

tabiki oluruz ama hep burda kalırsan hoşgeldin
[/B]

Selam şeker
Anaa şaşırdım açıkcası
Neyse buna şükür.

aaaaaaaaaa 300 gr azmış yaaa bende yapıyorum bugün

merhaba kızlar... bugün okulda işler var biraz ara ara okuyorum ama ancak gelebildim bende bugün ayran detoksunu yapıyorum ama iyimi ediyorum bilmiyorum sabah gaz sancısıyla uyandım yani gaz yok ama karnımda kasığıma vuran bir sancı var oturup kalkarken fena oluyor bu detoks daha kötü yapacak diye korkuyorum akşamdan ayranı hazırlamıştım yoksa vazgeçerdim rezene içecem birazdan monacım -300ü duyunca boşunamı eziyet ediyorum kendime dedim koca bir kaseyi taşıdım okula umarım faydası olur

Selam şeker
Anaa şaşırdım açıkcası
Neyse buna şükür.
ben de şaşırdım valla ne umutlarla çıkmıştım tartıya:86:
hala çizelgemdeki kilomda değilim
500 gr artıdaydım şimdi 200 gr artıdayım
ve bugün de kaçamak yapcam büyük ihtimal
dışarıya çıkarsak..
cuma günü artıda olcam galiba

aaaaaaaaaa 300 gr azmış yaaa bende yapıyorum bugün

evet az oldu vücudumda su yokmuş demek ki...

inşallah boşa taşımamışsındır canım
ama herkeste aynı sonucu verecek diye bişey yok
vücudunda su fazlaysa çok verirsin..

Ay o canavar parca pincik olsun insallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hepimizin içindeki canavar öyle olsun canım
Ekmeğim bilee yokk benimmmmm.
Onu da unuttum.
Tostumu kaptm sadece.
işte çalışınca bendede öyle oluyor herşeyi yetiştiremiyorum elimden geldiğince ymk yapmay çalışıyorum

güzel canım beğendim.. burda dışarda bahar havası var çok güzel
anam bende daha fazla bekliyordum demekki senn vücudunda abur cubur fazla atık yokmuş moncım

saol canım ne bıleyıms ızın menuler gıbı deıl fazla kısamıyorum benkısarsam saldırıyorum sonra yemeklere cunku ama aksam yemek cok deıldı salata yedım baya o ıyı tuttu benı

inşallah boşa taşımamışsındır canım
ama herkeste aynı sonucu verecek diye bişey yok
vücudunda su fazlaysa çok verirsin..

en azından vücudumdaki su gider, yağdan veriliyor diyorlardı ama zaten biyöndende saçma haftada 2 kilo veremiyorken 1 günde hiç veremem ama denemedim demem işte bakalım neolacak

günaydın kızlar hepinize :)
ben normalde sabahları kahvaltı yapamazdım okula gidince simit filan alıp birşeyler atıştırırdım.. aralarda yediğim çikolatalar bisküviler de cabası hep onlar yüzünden bu haldeyim zaten o yüzden ekmeği filan şimdi yemem gerektiği için yiyorum yoksa hiç kahvaltı yapamıyrm...
tiramisu da önceki akşam çok canım çekmişti tutmuştum kendimi bu saatte yenir mi bari yarın yersin diye ondan kahvaltıdan biraz sonra yiyiverdim:26:
bebe bisküvisi tamamen komplo masama koymuşlar e ben de ders çalışıyorm dayanamadım attım ağzıma bi tane:)

gece yine geç yattın sanırım naptın yedinmi bişeyler???

ay gece bi de sakız çiğniyodm. nasıl karnım acıktı anlatamam guruldamaya başladı resmen ama su filan içerek kapatmaya çalıştım yemek yemedim şükür... geç yatmanın cezasını da okula geç kalmakla ödedim gidemedim okula evdeyim yine

bugünkü planlanladığım menü yazayımda dışına çıkmayayım
7.30: 2 kuru kayısı 1 ceviz 1 çay bardağı süt

8.30:2 dilim çavdar ekmeği, 1.5 kk peynir, domates

11.00:1 küçük muz(yerli)

13.00:1 tabak bezleye yemeği (içinde biraz patateste var ekmek yemeyeceğim),yarım kase yoğurt)

15.00:yarım dilim çavdar ekmeği

17.00:1 elma

19.00: 1 tbak kabak yemeği, yarım kase yoğurt

21.00 1 bardak tarçınlı süt(adetim yaklaşıyor tatlı krizine önlem hahah)

saol canım ne bıleyıms ızın menuler gıbı deıl fazla kısamıyorum benkısarsam saldırıyorum sonra yemeklere cunku ama aksam yemek cok deıldı salata yedım baya o ıyı tuttu benı

bende kısamıyorum canım onun için zaten 2 ayda 5 kilo verdim salata çok iyi oluyor yemek az yeniyor ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…