günaydin canim aminnnn_________________GÜNAYDINN___ŞEKERLER_________________________
Bu sabah nasılız bakalım???
umarım keyifler yerindedir...Rabbim hasta olan kullarına şifa,dertli olan kullarına deva,sıkıntıda olan kullarınada yardım etsin...inşallah tez zamanda bizlerinde sıkıntılarını gidersin.....,ince çıbıg krakerler gibi salına salına gezmeyi nasib etsin.......
evet yaza az kaldı kızlar.....şubatın yarısı bitti bile. mart kaldı..birde nisan var onuda saysakmıki..ben en çok ilkbahar mevsimini seviyorum..belkide ozamanmı atağa geçerim bilmiyomki..çünkü her zaman kışın kilo alıp baharda atağa geçmişimdir......hayatım hep böle kilo sürüncemesi içinde geçecek heralde kızlar...bazen kendimi çok suçluyorum neden bu kadar çok iştahlıyım diye....ama evde oluncada en iyi yaptığımız şey yemek yemek.....bide çabuk ulaştığımız için galiba..
bugün buranı havası berbat..kapalı,dumanlı ve yağmurlu...sizin havalarınız nasıl??????
havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsun demiiii şekerler.....
bu arada az daha unutuyordum sevgilier gününüzüde kutlarım......
Günaydın kızlar.
Sizin menülere yorum yaptım.
Gözümden kaçan olmamıştır inş.
Ben fenalardayım.
Size yazdım yemeyin akşam falan diye ama kendimde cozuttum.
Sabahları erken kalkamıyorum gene.
Dün soğuktu kahvaltı edemedim.
Bugünde saçımla uğraşcam diye hazırlayamadım.
Son dakka dün akşamki şehriyeli tavık çorbasından koydum bi kaba.
Yoğurdum ofiste vardı.
Bide tost yaptım en acelesinden.
İncir ve hurmaları kaptım.
Öğlen yemeğim yok sadece çorbam ve yoğurdum var.
Dün ki menümü de yazayım accıkta siz bana kızın.
Şu an felaket bir mide ağrım var.
Yediklerim resmen isyan ediyor.
09:30
1 paket çikolatalı etiform ( içinde 4 tane var ),
1 fincan Türk kahvesi
12:30
5 yk kapuska,
Ayran,
1 dilim uno denge ekmeği
15:00
1 tane limonlu etiform
16:40
2 tane kivi
19:10
1.5 kepçe şehriyeli tavuk çorbası,
2 yk kapuska,
Salata,
1 bardak ayran
20:30
4-5 tane vanilyalı hoşbeş,
1 tane çikolu etiform,
8 tane falan peynirli çubuk kraker,
1 fincan Türk kahvesi.
benımde oyle bı anım var ama daha tehlıkelı bende bıkca kap yemegı bı arada yaparken tavadakı yag ısınmıstı sonra domates sosunu bı atmıstım alev almıstı sankı alev sov yaptımkorktugum basima geldidusdan su cikiyorya ne onun adi kafana tutuyorsun ya o bas yukari cikmis göl olmus artik camasir sepetindeki camasirlari attim suyun üstüne
oglis dedi wc ye gitcem annasi yapili onu götürdüm o sirada yag kizmis iyice
suan maraton kosusu yapiyorum pc dus ocak
yarin kesin 6 yi görürüm bunca ektiondan
canım gecmıs olsun hayırlısı boyleymıs ama tabı kızınla hasatnaede kalmak fılan zor bu kıstı erıtmenın baska bı yolu yok mu acaba her ay aynı sıkıntıyı yasoyorsun sen yazık:26:iyi sayilir simdi canim son 1haftada benim basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistir cumartesi hafif kahve lekelenmem vardi pazarda kanla birlikte geldi biraz esim acil hastaneye goturdu ve orada sansima prof nobetciymis son adet tarihini sordu ve ona gore 7haftalik hamile olman lazim dedi ultrasonda bakti ve bisorun var gorunen sey 3 haftalik gibi dedi ve kan aldilar eger bebekse bile problem var kurtaj yapilmasi lazim gelebilir deyip yatis verdiler kizimi emziriyorum diye kizimida yanima verdiler ve kan sonucu cikti doktor geldi hamile olma imkanin yok dedi hcg0.1cikmis ama her ihtimale karsin bu gece hastanede geciriceksin yarin tekrar kan alicaz ve ultrason yapilcak dedi sabaha kadar kuzum her 15 20 dakikada bi uyandi cok huzursuz oldu halada devam ediyo huzursuzlugu uykuya gecemiyo biturlu ve bu sabah tekrar kan alindi ve ondada 0.1 cikti ve ultrasonda bakildi ondada gordukleri seyin benim kist oldugunu anladilar ve aksam 5gibi hastaneden ciktik esime diyorum kendi kadin dogumcumdan sikayetci olcam diye oda onunda sucu yok bisey gordu bebek zannetti diyo kan aldi laboratuara gonderdi diyo ilk kez kendim test yapmadan kadina gittim ondada bir suru eziyet cektim benim cektigim onemli degilde kizim cok fena oldu hep okadin yuzunden diyorum ve sinirleniyorum doktor 7 haftadir regli olmadigim icin daha cok ve sancili olmasinin normal oldugunu soyledi ve gercekten dedigi gibi oluyoda sonuc itibariyle hamile degilim
o kadar da abartı bısey deıl dılek kız mıdenı rahatsız edeck kadar tamnam kacamnak yapmıssın ama09:30
1 fincan Türk kahvesi
5 yk kapuska,
Ayran,
1 dilim uno denge ekmeği
1 tane limonlu etiform
2 tane kivi
2 yk kapuska,
Salata,
1 bardak ayran
1 tane çikolu etiform,
1 fincan Türk kahvesi.
Bugün yemeyi düşündüklerim ( cozutmıyım diye yazıyorum)
08:30
2 dilim uno denge ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost,
Bitki çayı
10:30
1 kuru incir,
1 fincan Türk kahvesi
1 kase yoğurt
16:00
4 tane hurma
18:00
2 tane etiform
1 kase nesfit
günaydin canim aminnnn
günaydin canim
aksamdan hazirlasan ise götüreceklerini olmazmi :26:
benim menümede yorum yapmissin evet neden böyle oluyor anlamiyorum deliricem
yani okadar dikkat ediyorum bir anda olan oluyo
ne yapsam bilemedim
canim ben menülere yorum yapmiyorum ama acik acik baslayayim artik diyorum
20.30 olmamis sanki gibi yani burdan bakinca öyle görünüyo
ooof offf kelin ilaci misali oldu bu ..sen kendine bak desene
günaydi kizlar
saglikli huzurlu az kalorili bir gün olsun insallaah
o kadar da abartı bısey deıl dılek kız mıdenı rahatsız edeck kadar tamnam kacamnak yapmıssın ama
menun az bence
günaydın kızlar sabah gene 67.4 tüm cts gördüğüm rakam yani hadı bende menumu yazayım bugun kötü ama napım yazcam
sabah
1 pastane poaçası
sekersız cay
ara
yok
öğlen
corba
patlıcan musakka
brokoli
1 dilim kepek ekmek
ara
1 portakal
aksam
tavuklu patates yemegı
salata
2 kasık yogurt
arkasına yarım dılım yas pasta yeıdm malesef kednı yapımım bu kadar yatmadan oncede cıelklı yesılcay ıctım daha ne olsun
Hadi bakalım, inşallah faydasını görürsün.Selam kızlarrrr
detoksumu 1 tane mercimek köftesi kaçamağıyla tamamladım
tabi bol su ve bitki çayları da içtim...
Ben de evde jillian yapıyordum canım, yarım saat sonra aşağı komşu geldi, çocuklar çok ses yapıyo, aşağıda duramıyorum dedi yaaaoyyy ortim oyy sorma başıma geleni. 1 porsiyon su böreğği yedimmmmmtmm ben iyice zouttum artık sopayı hakkettim. Lütfen ortiliğini yap ve beni hizaya getir yoksam bu gidişin sonu iyi değil. Gelçi saat 16:30 da yedim akiam yemeğini yemeyeceğim amma çok vicdan azabı çekyorum. Bu arada o minnacık çikolatan gözümden kaçtı sanma amma ben kendi utnacımdan sana bişey demiyom.
Çok iyi tebrik ederim.. Açıkçası daha fazla kaçırırsın diye tahmin ediyordum günde. Hele ben orda olaydım şu mutfakta baş köşeye oturan arkadaşın tam yanında sen o zaman görseydin gün börekleri çörekleri nasıl yeniyor..bu akşam epey bir yürüyüş yapayım ben. Bu arada kısmet olrusa bugün spora başlıyorum. Ben apartmanda oturuyorum eşim sabah erkenden veya geç saatte yürüyüş bandını açarsam komşuların rahatsız olduğunu söylüyor. acaba sizde de böyle bir sorun var mı? Yoksam kocamın sabotajına mı maruz kalıyorum. Çünkü bana yürüyüş bandı fazla ses çıkarmıyor gibi geliyor.
ben geldim menümü yazıp kaçıcam canlarımm
06.30da spor
doğal elma sirkeli su
sabah(07.15) :1 haşlanmış yumurta 1 dilim kızarmış uno denge domates salatalık yeşil çay
ara(10.55):1 kırmızı elma
öğle (12.30): iki kızarmış uno denga arası ton balığı marul falanda vardı içindee
ara16.00) 4 adet hurma
akşam(19.30): 1 kase çorba 2 kaşıktan az miktarda makarna iki çorba kaşığı yoğurt bolca salata
birazdan bir yeşil çay daha içicem 21.30 gibide bir avuç kuru üzüm + içebildiğim kadar su yatana kadar 1,5-2 lt kadar içmiş olurum tahminen kızlarr bugn diyetime uymaya çlıştım okula kekler top top çikolatalar fln getirmişler ama inat ettim yemedimm hee bide annem zayıflama şortu diye bişey almış onun giyiyorum terletiyo sanırım işe yararsa hber veririm sizedee
Günaydın Arzu abla.
Bilmiyorum midem çok fena hala ya
Bu arada sabah haricinde menün güzel bence.
tşk ederim beğendiğine sevindimGüzel canım çiko haricinde
güzelmiş zaten neskuikcim senn menülerin güzel oluyor bğeniyorummenüm kızlar
sabah 1 bardak ılık limonlu su
9.30 kahvaltı
2 dilim t.b.ekmeği
1 has yum
1 çk nutella
1 tk pekmez
5 zeytin
4-5çt peynir
ara 11.30 2 kuru kayısı
13.00 öğlen
1 ayran
yarım kase çorba
3-4 kş sebze
3 kş yoğurt
16.00 nescafe 1 galeta
18.00 2 kuru incir
19.00 nesfit
2 lt su 1 ıhlamur
kızz 6 kg verdi diye cozutmuşsun hemen nrmal börek olsa hadi neyse hemde su böreğioyyy ortim oyy sorma başıma geleni. 1 porsiyon su böreğği yedimmmmmtmm ben iyice zouttum artık sopayı hakkettim. Lütfen ortiliğini yap ve beni hizaya getir yoksam bu gidişin sonu iyi değil. Gelçi saat 16:30 da yedim akiam yemeğini yemeyeceğim amma çok vicdan azabı çekyorum. Bu arada o minnacık çikolatan gözümden kaçtı sanma amma ben kendi utnacımdan sana bişey demiyom.
Çok iyi tebrik ederim.. Açıkçası daha fazla kaçırırsın diye tahmin ediyordum günde. Hele ben orda olaydım şu mutfakta baş köşeye oturan arkadaşın tam yanında sen o zaman görseydin gün börekleri çörekleri nasıl yeniyor..bu akşam epey bir yürüyüş yapayım ben. Bu arada kısmet olrusa bugün spora başlıyorum. Ben apartmanda oturuyorum eşim sabah erkenden veya geç saatte yürüyüş bandını açarsam komşuların rahatsız olduğunu söylüyor. acaba sizde de böyle bir sorun var mı? Yoksam kocamın sabotajına mı maruz kalıyorum. Çünkü bana yürüyüş bandı fazla ses çıkarmıyor gibi geliyor.
beğendim canım menün güzelben geldim menümü yazıp kaçıcam canlarımm
06.30da spor
doğal elma sirkeli su
sabah(07.15) :1 haşlanmış yumurta 1 dilim kızarmış uno denge domates salatalık yeşil çay
ara(10.55):1 kırmızı elma
öğle (12.30): iki kızarmış uno denga arası ton balığı marul falanda vardı içindee
ara16.00) 4 adet hurma
akşam(19.30): 1 kase çorba 2 kaşıktan az miktarda makarna iki çorba kaşığı yoğurt bolca salata
birazdan bir yeşil çay daha içicem 21.30 gibide bir avuç kuru üzüm + içebildiğim kadar su yatana kadar 1,5-2 lt kadar içmiş olurum tahminen kızlarr bugn diyetime uymaya çlıştım okula kekler top top çikolatalar fln getirmişler ama inat ettim yemedimm hee bide annem zayıflama şortu diye bişey almış onun giyiyorum terletiyo sanırım işe yararsa hber veririm sizedee
yine taşırmışsın suyu suzimiyi ozamanbari seninki bozulmasin :86:
karakedimnapiyon nörüyon dukan nasil gidiyo
kizlar cocugu yikiyacam suyu saldim dolsun banyosu diye ara ara bakarim aklima geldibi keresinde tugbayla biz lafa daldik suyu tasirmisdim evi su basmisdin
bi yandanda tavuk yapiyorum oglis e
oglisi olan kizlar benim oglan daha sünnet olmadi kac yasinda iyidir simdi kücük diye biraz bekleyeyim diyorum 4.5 yasinda :26:
pipim aciyor dedide aklima geldi sorayim dedim
bende bu kiloyla hamiş kalırsam kesin 90 olurumdur kız bu kilo ile bebe olursa ben 90:111: olurum aman ağzından yel alsın. önce 60 ı görek
öğleden sonra içine canavarmı girdi kızzzs.a. kizlar
menümü yazayim :18:
sabah
2 dilim tam tahilli ekmek
ince dilim peynir
2 yaprak marul
4 dilim salatalik
kahve
öglen
1 kase yogurt
1 kase lahana salatasi
1 kase corba
2 kuru ekmek dilimi gibi bisey incecik ama
buraya kadar iyide ne olduysa oldu iste bundan sonra
2 dilim bitterli pirinc patlagi
1 dilim misir patlagi
4 kurabiye :2:
3 kücük ciko lata hemde beyaz yaa
sonra ise gittim 16 30 da geldim vee
3 dilim ekmek
baya bi peynir
2 3 kasik mantar kavurma
1 kasik bulgur pilavi
3 kasik yogurt
ay rezillige bak
kaçla hamiş kalmıştın suziibende 96 yi dayamisdim dislerim tutmadi küt küt iki kere düsdüm agir geldi kilom
8aylikken seseryan oldum erken olmasaydin 100 ü de gecerdin kesin 1 ay daha vardin
çok az nasıl doydun sen?iyi akşamlar kızlarr
işte menüm
sabah: 1 yeşilçay
1 küçük poğaça
3 zeytin
5 çatal beyaz peynir
ara: 1 elma
öğle: 1 kase yoğurt
ara: 1 galeta
ara: 1 mandalina
akşam: 5 kaşık karnabahar yemeği
2 kaşık yoğurt
1 form çay içilecek
2 lt su
geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın.. dra bak ya emin olmdn hamilesin diyeriyi sayilir simdi canim son 1haftada benim basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistir cumartesi hafif kahve lekelenmem vardi pazarda kanla birlikte geldi biraz esim acil hastaneye goturdu ve orada sansima prof nobetciymis son adet tarihini sordu ve ona gore 7haftalik hamile olman lazim dedi ultrasonda bakti ve bisorun var gorunen sey 3 haftalik gibi dedi ve kan aldilar eger bebekse bile problem var kurtaj yapilmasi lazim gelebilir deyip yatis verdiler kizimi emziriyorum diye kizimida yanima verdiler ve kan sonucu cikti doktor geldi hamile olma imkanin yok dedi hcg0.1cikmis ama her ihtimale karsin bu gece hastanede geciriceksin yarin tekrar kan alicaz ve ultrason yapilcak dedi sabaha kadar kuzum her 15 20 dakikada bi uyandi cok huzursuz oldu halada devam ediyo huzursuzlugu uykuya gecemiyo biturlu ve bu sabah tekrar kan alindi ve ondada 0.1 cikti ve ultrasonda bakildi ondada gordukleri seyin benim kist oldugunu anladilar ve aksam 5gibi hastaneden ciktik esime diyorum kendi kadin dogumcumdan sikayetci olcam diye oda onunda sucu yok bisey gordu bebek zannetti diyo kan aldi laboratuara gonderdi diyo ilk kez kendim test yapmadan kadina gittim ondada bir suru eziyet cektim benim cektigim onemli degilde kizim cok fena oldu hep okadin yuzunden diyorum ve sinirleniyorum doktor 7 haftadir regli olmadigim icin daha cok ve sancili olmasinin normal oldugunu soyledi ve gercekten dedigi gibi oluyoda sonuc itibariyle hamile degilim
afiyet ıolsunkızlar biraz geç oldu ama yine de menümü yazim:
Sabah
yarım yumurta
1 dilim kepek ekmeği
biraz peynir
2 zeytin
1 bardak limonlu çay
Ara
2 kuru kayısı
Öğlen
haşlama ıspanak
1 küçük kase yoğurt
1 kase çorba
2 dili kepek ekmeği
Akşam
menemen(çoook az)
1 kaşık yoğurt
1 tavuk kanadı
1 dilim kepek ekmeği
Ara
2 mandalina
Ek olarak
1,5 litre su içtim
30 dk koşu yaptım
bitki çayı içcektim ama unuttum :26:
Yarın okula gitcem sabah 5:30 da kalkmam lazımherkese iyi geceler...
günaydılar ne güzel dileklerde bulunmuşsun aminn diyorum.. burda hava güneşli çok güzel benm havamda iyi şükür_________________GÜNAYDINN___ŞEKERLER_________________________
umarım keyifler yerindedir...Rabbim hasta olan kullarına şifa,dertli olan kullarına deva,sıkıntıda olan kullarınada yardım etsin...inşallah tez zamanda bizlerinde sıkıntılarını gidersin.....,ince çıbıg krakerler gibi salına salına gezmeyi nasib etsin.......
evet yaza az kaldı kızlar.....şubatın yarısı bitti bile. mart kaldı..birde nisan var onuda saysakmıki..ben en çok ilkbahar mevsimini seviyorum..belkide ozamanmı atağa geçerim bilmiyomki..çünkü her zaman kışın kilo alıp baharda atağa geçmişimdir......hayatım hep böle kilo sürüncemesi içinde geçecek heralde kızlar...bazen kendimi çok suçluyorum neden bu kadar çok iştahlıyım diye....ama evde oluncada en iyi yaptığımız şey yemek yemek.....bide çabuk ulaştığımız için galiba..
bugün buranı havası berbat..kapalı,dumanlı ve yağmurlu...sizin havalarınız nasıl??????
akşam nee ettin sen dilek ama bunlar mideyi rahatsız etmezki09:30
1 fincan Türk kahvesi
5 yk kapuska,
Ayran,
1 dilim uno denge ekmeği
1 tane limonlu etiform
2 tane kivi
2 yk kapuska,
Salata,
1 bardak ayran
1 tane çikolu etiform,
1 fincan Türk kahvesi.
canım sen bu işleri benden iyi biliyorsun ama benm nacizane fikrim öğlen menüne 1 dilim ekmek eklemen yönünde çünkü akşam nesfit yiyeceksin biliyorsun o çok tok tutmuyor öğlen doyarsan akşam gözün dönmezBugün yemeyi düşündüklerim ( cozutmıyım diye yazıyorum)
Bitki çayı
1 kuru incir,
1 fincan Türk kahvesi
1 kase yoğurt
4 tane hurma
2 tane etiform
1 kase nesfit
öğleden sonra içine canavarmı girdi kızzzneyse yarın toparlarsın
akşam nee ettin sen dilek ama bunlar mideyi rahatsız etmezki
canım sen bu işleri benden iyi biliyorsun ama benm nacizane fikrim öğlen menüne 1 dilim ekmek eklemen yönünde çünkü akşam nesfit yiyeceksin biliyorsun o çok tok tutmuyor öğlen doyarsan akşam gözün dönmez
demek sneı rahastız ettı olabılrı canım gecmıs olsun bende sabah börek felen yedıgımde rahatsız oluyor mıdem
saol ayrıca menumu begenmene sevındım sabah sımıt alıcaktım am acanım ıstemedı nedense epeydır almıyodum pastane poacası bıde aksamkı pasta olmasaydı neysekı az yedım ıns bugun daha ıyı olcak sabah süt ve nesfıtı yanımda getırıdm ölçüponu yedım 1 kase sımdıde sekersız cay ıcıyorum
günaydın kızlaarrr nasılsınızzz
ya ben bu ara pek takılamıyorummm dün yine net yoktuu pöööff
ama bugün buralardayımmmm :))
diyet spor süper gidiyooo allahım bozmazsınnn
bu arada dün ablam ve bi arkadaşla akşam dışarıdaydıkkk kahve fln içtikkk
sonraaa mağzaya girdikk kotona bi palto denedimm 36 bedennn ve olduuu
acayipp sevindimm yaaa çok mutlu oldumm ihihihi
böylee iştee ve ben o gazla devam ediyorummm
_________________GÜNAYDINN___ŞEKERLER_________________________
09:30
1 fincan Türk kahvesi
5 yk kapuska,
Ayran,
1 dilim uno denge ekmeği
1 tane limonlu etiform
2 tane kivi
2 yk kapuska,
Salata,
1 bardak ayran
1 tane çikolu etiform,
1 fincan Türk kahvesi.
Bugün yemeyi düşündüklerim ( cozutmıyım diye yazıyorum)
Bitki çayı
1 kuru incir,
1 fincan Türk kahvesi
1 kase yoğurt
4 tane hurma
2 tane etiform
1 kase nesfit
günaydi kizlar
saglikli huzurlu az kalorili bir gün olsun insallaah
Herkese günaydııınn kızlar.
Bu gün İstanbulda çok kasvetli bir hava var. Canıım fena sıkıldı ya. Güneşi özledik. Bahar gelsin, bizde şöyle hafilemiş olalım. Ne güzel olur. Geçen hafta menülerimi yazamadım. İnşallah bu hafta yazarım. Dünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, biraz peynir, 2 zeytin, 1 çay kaşığı bal.
Ara: yok kurstaydım.
Öğlen: 1 kase şehriye çorbası, 4 yemek kaşığı bezelye yemeği, 2-3 çatal makarna ( fazla oldu ama dayanamadım :)
Ara: 1 yeşil çay, 3 tane form limonlu bisküvi
Akşam: Önce bir tabak mantı koydum, kızlar seviyor die yapmıştım, 1 kaşık aldım sonra annaaa ben ne yapıyorum ya dedim. Bıraktım ve önce ki akşamdan balığım vardı. Onları yedim kızlar. Kendimle gurur duydum.
Sonrasında yarım elma, 1 mandalina yedim. Biraz fazla oldu sanırım menüm.
ayyy vallahi cok sevindim adina canimdarisi basimiza
günaydın kızlaarrr nasılsınızzz
ya ben bu ara pek takılamıyorummm dün yine net yoktuu pöööff
ama bugün buralardayımmmm :))
diyet spor süper gidiyooo allahım bozmazsınnn
bu arada dün ablam ve bi arkadaşla akşam dışarıdaydıkkk kahve fln içtikkk
sonraaa mağzaya girdikk kotona bi palto denedimm 36 bedennn ve olduuu
acayipp sevindimm yaaa çok mutlu oldumm ihihihi
böylee iştee ve ben o gazla devam ediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?