70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

09:30
1 paket çikolatalı etiform ( içinde 4 tane var ),
1 fincan Türk kahvesi

12:30
5 yk kapuska,
Ayran,
1 dilim uno denge ekmeği

15:00
1 tane limonlu etiform

16:40
2 tane kivi

19:10
1.5 kepçe şehriyeli tavuk çorbası,
2 yk kapuska,
Salata,
1 bardak ayran

20:30
4-5 tane vanilyalı hoşbeş,
1 tane çikolu etiform,
8 tane falan peynirli çubuk kraker,
1 fincan Türk kahvesi.

günaydin canim aminnnn

günaydin canim
aksamdan hazirlasan ise götüreceklerini olmazmi :26:
benim menümede yorum yapmissin evet neden böyle oluyor anlamiyorum deliricem
yani okadar dikkat ediyorum bir anda olan oluyo
ne yapsam bilemedim

Bugün yemeyi düşündüklerim ( cozutmıyım diye yazıyorum )
08:30
2 dilim uno denge ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost,
Bitki çayı

10:30
1 kuru incir,
1 fincan Türk kahvesi

12:30
1.5 kepçe şehriyeli tavuk çorbası,
1 kase yoğurt

16:00
4 tane hurma

18:00
2 tane etiform

19:10
1 kase nesfit

canim ben menülere yorum yapmiyorum ama acik acik baslayayim artik diyorum
20.30 olmamis sanki gibi yani burdan bakinca öyle görünüyo
ooof offf kelin ilaci misali oldu bu ..sen kendine bak desene

benımde oyle bı anım var ama daha tehlıkelı bende bıkca kap yemegı bı arada yaparken tavadakı yag ısınmıstı sonra domates sosunu bı atmıstım alev almıstı sankı alev sov yaptım taaaspiratörün içindeki filtresi yanmıstı ocakta boyle sureklı basında olmamız gereken bı yemegı bırakıp baska bı ıse gıtmemek lazım cok tehlıkelı
canım gecmıs olsun hayırlısı boyleymıs ama tabı kızınla hasatnaede kalmak fılan zor bu kıstı erıtmenın baska bı yolu yok mu acaba her ay aynı sıkıntıyı yasoyorsun sen yazık:26:
o kadar da abartı bısey deıl dılek kız mıdenı rahatsız edeck kadar tamnam kacamnak yapmıssın ama

menun az bence

günaydın kızlar sabah gene 67.4 tüm cts gördüğüm rakam yani hadı bende menumu yazayım bugun kötü ama napım yazcam

sabah
1 pastane poaçası
sekersız cay

ara
yok
öğlen
corba
patlıcan musakka
brokoli
1 dilim kepek ekmek

ara
1 portakal
aksam
tavuklu patates yemegı
salata
2 kasık yogurt

arkasına yarım dılım yas pasta yeıdm malesef kednı yapımım bu kadar yatmadan oncede cıelklı yesılcay ıctım daha ne olsun

But çıkarmıştım akşam dondurucudan.
Sabaha kızartırım dedim yalan oldu maalesef

canim ben menülere yorum yapmiyorum ama acik acik baslayayim artik diyorum
20.30 olmamis sanki gibi yani burdan bakinca öyle görünüyo
ooof offf kelin ilaci misali oldu bu ..sen kendine bak desene

Hemde hiç olmadı ya

günaydi kizlar
saglikli huzurlu az kalorili bir gün olsun insallaah

Günaydın şeker

Günaydın Arzu abla.
Bilmiyorum midem çok fena hala ya
Bu arada sabah haricinde menün güzel bence.

Selam kızlarrrr
detoksumu 1 tane mercimek köftesi kaçamağıyla tamamladım
tabi bol su ve bitki çayları da içtim...
Hadi bakalım, inşallah faydasını görürsün.

Ben de evde jillian yapıyordum canım, yarım saat sonra aşağı komşu geldi, çocuklar çok ses yapıyo, aşağıda duramıyorum dedi yaaa o günden beri ben de yapamıyorum, altı üstü 30 dk. sabredecek ama işte apartman böyle bişey. Oyyyy oy.

Tebrik ederim seni canım, sabah 06.30 da kalkıp da spor yaptığın için. Bir de bu zayıflama şortu mavi plastikimsi bişey mi, bimden geçen gün ben de aldım, sonra nedense geri verdim. Kullan bakalım, memnun kalırsan biz de düşünürüz.

Günaydın Arzu abla.
Bilmiyorum midem çok fena hala ya
Bu arada sabah haricinde menün güzel bence.

demek sneı rahastız ettı olabılrı canım gecmıs olsun bende sabah börek felen yedıgımde rahatsız oluyor mıdem
saol ayrıca menumu begenmene sevındım sabah sımıt alıcaktım am acanım ıstemedı nedense epeydır almıyodum pastane poacası bıde aksamkı pasta olmasaydı neysekı az yedım ıns bugun daha ıyı olcak sabah süt ve nesfıtı yanımda getırıdm ölçüp onu yedım 1 kase sımdıde sekersız cay ıcıyorum

Güzel canım çiko haricinde
tşk ederim beğendiğine sevindim

güzelmiş zaten neskuikcim senn menülerin güzel oluyor bğeniyorum

kızz 6 kg verdi diye cozutmuşsun hemen nrmal börek olsa hadi neyse hemde su böreği çoook kalorili o.. ortim toparlanma zamanın gelmiştir yoksa yolarım seni neyse yürüyüşle yakmışsındır inşallah üstünede bişey yemeyeceğim demişsin ama yinede sorayım yemedin değilmi yürüyüş bandım yok ama kullananlar aşağıdaki komşulara ses gittiğini söytlüyorlar ama yinede bilemeyeceğim

beğendim canım menün güzel

yine taşırmışsın suyu suzim bende bi kere buraya dalıp yemeği yaktım
dur kız bu kilo ile bebe olursa ben 90:111: olurum aman ağzından yel alsın. önce 60 ı görek
bende bu kiloyla hamiş kalırsam kesin 90 olurum önce 60 a düşek sonra düşünürük çocuğu
öğleden sonra içine canavarmı girdi kızzz neyse yarın toparlarsın

bende 96 yi dayamisdim dislerim tutmadi küt küt iki kere düsdüm agir geldi kilom
8aylikken seseryan oldum erken olmasaydin 100 ü de gecerdin kesin 1 ay daha vardin
kaçla hamiş kalmıştın suzii
çok az nasıl doydun sen?

geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın.. dra bak ya emin olmdn hamilesin diyer

afiyet ıolsun

günaydılar ne güzel dileklerde bulunmuşsun aminn diyorum.. burda hava güneşli çok güzel benm havamda iyi şükür

akşam nee ettin sen dilek ama bunlar mideyi rahatsız etmezki

canım sen bu işleri benden iyi biliyorsun ama benm nacizane fikrim öğlen menüne 1 dilim ekmek eklemen yönünde çünkü akşam nesfit yiyeceksin biliyorsun o çok tok tutmuyor öğlen doyarsan akşam gözün dönmez

Ekmeğim bilee yokk benimmmmm.
Onu da unuttum.
Tostumu kaptm sadece.

Lahana gaz yapıyomuş Naf dedi
Sanırım ondan şişim böyleeee

Herkese günaydııınn kızlar.
Bu gün İstanbulda çok kasvetli bir hava var. Canıım fena sıkıldı ya. Güneşi özledik. Bahar gelsin, bizde şöyle hafilemiş olalım. Ne güzel olur. Geçen hafta menülerimi yazamadım. İnşallah bu hafta yazarım. Dünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, biraz peynir, 2 zeytin, 1 çay kaşığı bal.
Ara: yok kurstaydım.
Öğlen: 1 kase şehriye çorbası, 4 yemek kaşığı bezelye yemeği, 2-3 çatal makarna ( fazla oldu ama dayanamadım :)
Ara: 1 yeşil çay, 3 tane form limonlu bisküvi
Akşam: Önce bir tabak mantı koydum, kızlar seviyor die yapmıştım, 1 kaşık aldım sonra annaaa ben ne yapıyorum ya dedim. Bıraktım ve önce ki akşamdan balığım vardı. Onları yedim kızlar. Kendimle gurur duydum.
Sonrasında yarım elma, 1 mandalina yedim. Biraz fazla oldu sanırım menüm.

günaydın kızlaarrr nasılsınızzz

ya ben bu ara pek takılamıyorummm dün yine net yoktuu pöööff

ama bugün buralardayımmmm :))

diyet spor süper gidiyooo allahım bozmazsınnn

bu arada dün ablam ve bi arkadaşla akşam dışarıdaydıkkk kahve fln içtikkk

sonraaa mağzaya girdikk kotona bi palto denedimm 36 bedennn ve olduuu

acayipp sevindimm yaaa çok mutlu oldumm ihihihi

böylee iştee ve ben o gazla devam ediyorummm

Son düzenleme:

ayyy vallahi cok sevindim adina canim darisi basimiza

Amiiin cnm. Rabbim kabul etsin dualarını. Seninde kutlu olsun cnm. Bizim için normal bir günmüşş maalesef. Benim koca öyle diyoo.

20.30 da biraz abur cubur olmuş ama seni lahana şişirmiş cnm. Bende lahana dan sonra bazen koma olurum. Çok gaz yapar o. Onun için şişsindir. Mide tabletlerinden alsaydın keşke rahatlardın hemen. Yoksa kaçamak yok cnm. Güzelll menü.

Dilekcim, çook az. Aç kalıcan bugün. Bence eve gidince akşam ki menünü değiştir cnm. Sen bilirsin tabii yinede. Nesfit başta süt olduğu için mi nedir şişiriyor ama sonra acıkırsın.

günaydi kizlar
saglikli huzurlu az kalorili bir gün olsun insallaah

Günaydın, İnşallah cnm.

öğlenki makarna yerne 1 dilim ekmek olaydı iyiydiii

akşamki mantı içinde tebrik ederimmmm

ayyy vallahi cok sevindim adina canim darisi basimiza

ayy tşk ederimm canımmm darısı herkese inş....

bu arada palto çok güseldii etek kısmı bombelii fln çokta pahalı deildii inş. alabilirimmm

Vee sen hala diyet yapıyorsun,Süpersin valla. Ayy bana da nasip olsun şöyle 38 olsam başka bişey istememm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…