70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

melojj ,
merhaba,bende aranıza girmek istiyorum..ben şuan senin başlangıç kilondayım maalesef..(
ve eşimin yüzünden çok büyük bir hırsla 50'lili kilolara düşmek istiyorum..Şuan tam 78 kg.
eşim sürekli aşağılayıcı, iğrenç laflar söyleyip dana gibi olduğumu söyleyince yeter artık dedim.ve susarak cevap verdim
incecik olup vay beee dedirtmek için bu sefer çok kararlıyım..çok incindim çünkü.
siz nasıl bir diyet yaptınız, spor yaptınızmı?? ben çalışıyorum....33 yaşındayım ve 1,68 boyum..
bugün 6.günüm tam 78 kg.çıktım sabah..
cevabınızı bekliyorum..şuan olduğunuz kiloya düşmek en büyük hedefim

merhaba canım hoşgeldin öncelikle
hepimizin senin gibi kışkırtıcı sebepleri oldu başlamamız için
aslında keşke bu sebepler olmadan kendi sağlığımız için doğru beslenerek hiç almamış olsaydık
neyse sonuçta buda bir başlangıç sebebi
öncelikle burdaki kısçelerin sana uygun olanların menülerini takip et
kararlı ol ve iradene sahip ol herşeyden önce
eğer iradeli bir kişiliğin varsa hayatının tüm noktalarında da sana yardımcı olur
öncelşkle kilo çizelgeni yap başlangıç kilonu
her gün menülerini paylaş
her hfta cuma günü tartı günümüz
kısçelerde sana bilgi vericekler
başarılı ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum

Hoşgeldin
Yazdıklarını birebir yaşadım bende sevgilim tarafından.
Temmuzdan beri bu topikteyim.
Mayısın ortasından beri de kendi halimde devam ediyorum.
Ben kasmadım kendimi yavaş yavaş veriyorum.
Böylesi daha güzel çünkü.
Diğer türlü hemen zayıflamalıyım diye başlayıp sonunu getiremediğim bi sürü diyet maceram var.
22 yaşındayım bekarım ben.
Burda motivasyon süper.
Biraz takılınca alışkanlık ediyor zaten.

evet puccacım biliyorum eskiden katılmıştım çünkü ben yarın başlıyorum diyete yarından itibaren yazıcammm cnm:)

Süper o vakit:13:

hoşgeldin canım burda sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz çok kasmadan diyet yapıyoruz zaten menüleri takip edip kendine uygun bi menü oluşturursun.. herşey beyide ve bizde bitiyor canım burada 20 kg veren arkadaşlarımız var ve bizde verebiliriz kilo verme sabır işi birden gitmiyor kilolar zaten bu kgları 1 ayda almadık öyle değilmi? burda takılarak sabıra ve azimle kilo verebileceğini düşünüyorum

hoşgeldin gurbetciğim biran önce başla canım yoksa benm gibi evlendikten 6 ay sonra 12 kg almış olursun hem çabuk gelen çbuk gider

hoşbulduk canım.. bviz evlendik ama henüz ortada ne ev ne eşya var.. o sebepten hala düzen kuramadık. eşimin bekar evindeyiz şimdilik..düzeni kurayım..inşallah toparlarım..

puccaa 20 kilomu verdin senn nasıl evrdin söle çabuk

Zaman içinde gidiyo canım.
Sağlıklı besleniyorum yeri geliyo ne bulursam tıkıyorum agzıma.
Ammaaa her cuma buraya gelip kilo bildirme olayı oldugu için kilo aldıgında hemen dengelemem gerekiyor diyorsun.
Uzun zamanda verdim ben dediğim gibi hem yedim hem verdim.
Sürekli aç kalmak bana göre değil.

Spor yapmadım. Arada mekik çekmeler dışında.
Günde 2.5- 3 litre su.
Form çayı ve doğadanın 7 otlu çayı en büyük yardımcım
Bide sabahları normal güzel bi kahvaltı.
Aralar muhakkak olacak.
Öğlen et veya tavuk + salata+ yoğurt
Gene ara
Akşam 4-5 yk sebze yemeği+ salata+yoğurt

mrb hoşgeldinn :)

sıkıntını anlıyorum kilo insanı mutsuz ediyooo maaleseff ama sabır ve iradeyle olmayacak şey yok

ben hazirandan beri diyet yapıyorum düzenli beslenmeyle gidiyo yavaş yavaş acele edip

kendini kasmana gerek yokk yoksa çabuk sıkılırsın haftada 1-1.5 kg vermek normal

buraya takıldıkça menüleri takip ettikçe sende dzenli beslenmeye başlarsın

ve yaşam tarzın haline gelir beslenme şeklinn

inş. istediğin kiloya ulaşırsınn

selamlar kızlar ben geldim +3,5 kiloyla aranızdayım..

hoşgeldin taze gelinnnn

3.5 kg kafana takma çabuk gelen çabuk gide haftada toparlarsınnn

bu arada düğün fotosu isterikkk

Son düzenleme:

hoşbulduk canım.. bviz evlendik ama henüz ortada ne ev ne eşya var.. o sebepten hala düzen kuramadık. eşimin bekar evindeyiz şimdilik..düzeni kurayım..inşallah toparlarım..

heeumm evlenmeden önce ayaralamadınız mı bunlarıı

yine eşinin bekar evinde mi oturucaksınız yeni eşya fln alıpp ?

günaydıınn tuubaaa nerlerdesn kızzz eşin nasıl olduuu iyileştimiii ??
iyileşti turp gibi oldu nazar değmesin,iki gündür işe bile gidiyo senede bikez muhakkak oluyo hastalık dönemi çekiyoruz bizde napaaak

yok canımya herkezde aynı etki olcak diye bişey yok,,bak ben 2günde 1300gr verdim ve sadece akşamları içerek gündüz dikkat edemedim bide ,,ama bidaha yaparsam tam uyucam,,he bide yağdan veriliyo diye yazıyo heryerde ben inanıyorum,sudan olsa,dikkat ettiğim günlerdede giderdi,okadarda ödem atıcı şeyler içiyorum dimi amaa,bence vucuttaki atıkları gerçekten arındırıyoo
iyi haberler bekliyoz ha sendeen

heeumm evlenmeden önce ayaralamadınız mı bunlarıı

yine eşinin bekar evinde mi oturucaksınız yeni eşya fln alıpp ?

önceden ayarlayamadık eşim batmanda ben istanbuldaydım.. bide lojmanlar dağıtılmayınca bizde eşya almadık.. bakalım bu şekilde bi 10-15 gün idare edeceğiz sanırım. bu aradada lojman dağıtılır. eşyalarımızda alınmış olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…