günaydın kızlaarrr nasılsınızzz
ya ben bu ara pek takılamıyorummm dün yine net yoktuu pöööff
ama bugün buralardayımmmm :))
diyet spor süper gidiyooo allahım bozmazsınnn
bu arada dün ablam ve bi arkadaşla akşam dışarıdaydıkkk kahve fln içtikkk
sonraaa mağzaya girdikk kotona bi palto denedimm 36 bedennn ve olduuu
acayipp sevindimm yaaa çok mutlu oldumm ihihihi
böylee iştee ve ben o gazla devam ediyorummm
cumadan cumaya yemeye çalışıyom artık ne edelimbende çiko yerdim vallaseni tebrik ediyorum sabahları 1 çk yiyorsun ben ağzımı vursam kavanozun dipini görürüm kesin 1çk kurtulamam
melojj ,
merhaba,bende aranıza girmek istiyorum..ben şuan senin başlangıç kilondayım maalesef..(
ve eşimin yüzünden çok büyük bir hırsla 50'lili kilolara düşmek istiyorum..Şuan tam 78 kg.
eşim sürekli aşağılayıcı, iğrenç laflar söyleyip dana gibi olduğumu söyleyince yeter artık dedim.ve susarak cevap verdim
incecik olup vay beee dedirtmek için bu sefer çok kararlıyım..çok incindim çünkü.
siz nasıl bir diyet yaptınız, spor yaptınızmı?? ben çalışıyorum....33 yaşındayım ve 1,68 boyum..
bugün 6.günüm tam 78 kg.çıktım sabah..
cevabınızı bekliyorum..şuan olduğunuz kiloya düşmek en büyük hedefim
hoşgeldin bebişim ya +3500 wuuuuu ne ettin senselamlar kızlar ben geldim +3,5 kiloyla aranızdayım..
melojj ,
merhaba,bende aranıza girmek istiyorum..ben şuan senin başlangıç kilondayım maalesef..(
ve eşimin yüzünden çok büyük bir hırsla 50'lili kilolara düşmek istiyorum..Şuan tam 78 kg.
eşim sürekli aşağılayıcı, iğrenç laflar söyleyip dana gibi olduğumu söyleyince yeter artık dedim.ve susarak cevap verdim
incecik olup vay beee dedirtmek için bu sefer çok kararlıyım..çok incindim çünkü.
siz nasıl bir diyet yaptınız, spor yaptınızmı?? ben çalışıyorum....33 yaşındayım ve 1,68 boyum..
evet puccacım biliyorum eskiden katılmıştım çünkü ben yarın başlıyorum diyete yarından itibaren yazıcammm cnm:)
selamlar kızlar ben geldim +3,5 kiloyla aranızdayım..
melojj ,
hoşgeldin bebişim ya +3500 wuuuuu ne ettin sen
nasıl başardın bu koşturmacada kilo veremedin he
seni seni
küt küt küt yetermi
hoşgeldin gurbetciğim biran önce başla canım yoksa benm gibi evlendikten 6 ay sonra 12 kg almış olursun hem çabuk gelen çbuk gider
puccaa 20 kilomu verdin senn nasıl evrdin söle çabuk
hoşbulduk canım.. bviz evlendik ama henüz ortada ne ev ne eşya var.. o sebepten hala düzen kuramadık. eşimin bekar evindeyiz şimdilik..düzeni kurayım..inşallah toparlarım..
melojj ,
selamlar kızlar ben geldim +3,5 kiloyla aranızdayım..
hoşbulduk bende gelen+3,5 ta hoşbuldukhoşgeldiiin gurbet ve gidecek olan +3,5 :)
Hoşgeldin taze gelin
hoşgeldin taze gelinnnn
3.5 kg kafana takma çabuk gelen çabuk gide haftada toparlarsınnn
bu arada düğün fotosu isterikkk
hoşbulduk canım.. bviz evlendik ama henüz ortada ne ev ne eşya var.. o sebepten hala düzen kuramadık. eşimin bekar evindeyiz şimdilik..düzeni kurayım..inşallah toparlarım..
iyileşti turp gibi oldu nazar değmesin,iki gündür işe bile gidiyogünaydıınn tuubaaa nerlerdesn kızzz eşin nasıl olduuu iyileştimiii ??
merhaba kızlar... bugün okulda işler var biraz ara ara okuyorum ama ancak gelebildim bende bugün ayran detoksunu yapıyorum ama iyimi ediyorum bilmiyorum sabah gaz sancısıyla uyandım yani gaz yok ama karnımda kasığıma vuran bir sancı var oturup kalkarken fena oluyor bu detoks daha kötü yapacak diye korkuyorum akşamdan ayranı hazırlamıştım yoksa vazgeçerdim rezene içecem birazdan monacım -300ü duyunca boşunamı eziyet ediyorum kendime dedim koca bir kaseyi taşıdım okulaumarım faydası olur
heeumm evlenmeden önce ayaralamadınız mı bunlarıı
yine eşinin bekar evinde mi oturucaksınız yeni eşya fln alıpp ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?