Resimleri sansürleyip buraya da ekliyim.
İlk resimde 84 - 85 falan
İkinci resimde 81-80 falan
En son da 66.5 :119:
Eki Görüntüle 346901
Eki Görüntüle 346897 Eki Görüntüle 346898 Eki Görüntüle 346899 Eki Görüntüle 346900
Eki Görüntüle 346901
Eki Görüntüle 346897 Eki Görüntüle 346898 Eki Görüntüle 346899 Eki Görüntüle 346900
Eki Görüntüle 346901
kendinle gurur duymalısın bencede..Herkese günaydııınn kızlar.
Bu gün İstanbulda çok kasvetli bir hava var. Canıım fena sıkıldı ya. Güneşi özledik. Bahar gelsin, bizde şöyle hafilemiş olalım. Ne güzel olur. Geçen hafta menülerimi yazamadım. İnşallah bu hafta yazarım. Dünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, biraz peynir, 2 zeytin, 1 çay kaşığı bal.
Ara: yok kurstaydım.
Öğlen: 1 kase şehriye çorbası, 4 yemek kaşığı bezelye yemeği, 2-3 çatal makarna ( fazla oldu ama dayanamadım :)
Ara: 1 yeşil çay, 3 tane form limonlu bisküvi
Akşam: Önce bir tabak mantı koydum, kızlar seviyor die yapmıştım, 1 kaşık aldım sonra annaaa ben ne yapıyorum ya dedim. Bıraktım ve önce ki akşamdan balığım vardı. Onları yedim kızlar. Kendimle gurur duydum.
Sonrasında yarım elma, 1 mandalina yedim. Biraz fazla oldu sanırım menüm.
günaydın kızlaarrr nasılsınızzz
ya ben bu ara pek takılamıyorummm dün yine net yoktuu pöööff
ama bugün buralardayımmmm :))
diyet spor süper gidiyooo allahım bozmazsınnn
bu arada dün ablam ve bi arkadaşla akşam dışarıdaydıkkk kahve fln içtikkk
sonraaa mağzaya girdikk kotona bi palto denedimm 36 bedennn ve olduuu
acayipp sevindimm yaaa çok mutlu oldumm ihihihi
böylee iştee ve ben o gazla devam ediyorummm
üzülme ..Selam kızlarrrrr
detoksun sonucunu vereyim merak edenlere
_300 gr
hiç beklediğim gibi olmadı
ben zaten normal şartlarda da verirdim 300 grmı
heralde vücudumda fazla su yokmuş
çünkü bu detoks fazla suyu atıyormuş ..
tabi herkeste aynı sonucu verecek diye bişey yok
ama ben beklediğimi bulamadım
??????????????dilek çizelgemizi başka bir topikte kullanmak için alabilirmiyim :=}
olsun güzelim olsun kış ayıdır yaz olsun...o zaman evliler gününüz kutlu olsun:):):):):):):):):):):)
seninde günün kutlu mutlu olsun.Selam kısçeler Evliler gününüz ve sevgulüler günümüz kutlu mutlu olsun
ayyy bugğn ne kasfetli hava var dışarda
baktıkça bayıyo
aramıza hoşgeldin...melojj ,
merhaba,bende aranıza girmek istiyorum..ben şuan senin başlangıç kilondayım maalesef..(
ve eşimin yüzünden çok büyük bir hırsla 50'lili kilolara düşmek istiyorum..Şuan tam 78 kg.
eşim sürekli aşağılayıcı, iğrenç laflar söyleyip dana gibi olduğumu söyleyince yeter artık dedim.ve susarak cevap verdim
incecik olup vay beee dedirtmek için bu sefer çok kararlıyım..çok incindim çünkü.
siz nasıl bir diyet yaptınız, spor yaptınızmı?? ben çalışıyorum....33 yaşındayım ve 1,68 boyum..
bugün 6.günüm tam 78 kg.çıktım sabah..
cevabınızı bekliyorum..şuan olduğunuz kiloya düşmek en büyük hedefim
gelüncük hoşgeldin gııııı......
hoşbulduk canım.. bviz evlendik ama henüz ortada ne ev ne eşya var.. o sebepten hala düzen kuramadık. eşimin bekar evindeyiz şimdilik..düzeni kurayım..inşallah toparlarım..
fark muhteşem ya maaşallah
bir şey merak ettim.. benim göğüslerim büyük de toparlayıcı filan kullanmam gerekiyor öyle her çamaşırı kullanamıyorum. zayıflayınca onlar da küçülüyor mu? seninkiler küçüldü mü hiç? biraz özel bir soru oldu da kusura bakmazsın inşallah?
ilk fotoğrafla arasında dağlar var dilekcim,ha gayret az kalmış ,benim kilomada yaklaşıyon zaten dahada hızlanmalıyıııımm
maşallahh fıstığaaaa
bende albüm ekliicem ama fotolar az yaauu neysemm sonra yine eklerim şimdi albüm oluşturuommm
kıslaaarr albüm eklediiimmmm buyrunussss
Küçülüyo canım
Kilo verince otomatik olarak ufalıyolar.
cnm bende bakabilirmiyim fotolarına
allah evlenene yardım edermiş inş düzeninizi kurarsınız canım
hoşbulduk canım.. bviz evlendik ama henüz ortada ne ev ne eşya var.. o sebepten hala düzen kuramadık. eşimin bekar evindeyiz şimdilik..düzeni kurayım..inşallah toparlarım..
süpersin canımResimleri sansürleyip buraya da ekliyim.
Eki Görüntüle 346901
ben de bakabilir miyim:26:
tabii arkadaşlık isteği yolluyorum kabul et bak canım
tabiii ki şekerimmmm :)
cnm harikasın ya maşallah valla süper olmuşsun genel olarak neler yaptın cnm peki ve ne kadar zamanda verdin bi de boyun kaç cnm
aman Ya Rabbiiii!!!
muhteşem bi fark bu ben de istiyoruuuummmm
süpersin melojjdarısı bize olsun
tşk ederim beğendiğine sevindim
güzelmiş zaten neskuikcim senn menülerin güzel oluyor bğeniyorum
kızz 6 kg verdi diye cozutmuşsun hemen nrmal börek olsa hadi neyse hemde su böreğiçoook kalorili o.. ortim toparlanma zamanın gelmiştir yoksa yolarım seni neyse yürüyüşle yakmışsındır inşallah üstünede bişey yemeyeceğim demişsin ama yinede sorayım yemedin değilmi yürüyüş bandım yok ama kullananlar aşağıdaki komşulara ses gittiğini söytlüyorlar ama yinede bilemeyeceğim
beğendim canım menün güzel
yine taşırmışsın suyu suzimbende bi kere buraya dalıp yemeği yaktım
bende bu kiloyla hamiş kalırsam kesin 90 olurumönce 60 a düşek sonra düşünürük çocuğu
öğleden sonra içine canavarmı girdi kızzzneyse yarın toparlarsın
kaçla hamiş kalmıştın suzii
çok az nasıl doydun sen?
geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın.. dra bak ya emin olmdn hamilesin diyer
afiyet ıolsun
günaydılar ne güzel dileklerde bulunmuşsun aminn diyorum.. burda hava güneşli çok güzel benm havamda iyi şükür
akşam nee ettin sen dilek ama bunlar mideyi rahatsız etmezki
canım sen bu işleri benden iyi biliyorsun ama benm nacizane fikrim öğlen menüne 1 dilim ekmek eklemen yönünde çünkü akşam nesfit yiyeceksin biliyorsun o çok tok tutmuyor öğlen doyarsan akşam gözün dönmez
bugünkü planlanladığım menü yazayımda dışına çıkmayayım
7.30: 2 kuru kayısı 1 ceviz 1 çay bardağı süt
8.30:2 dilim çavdar ekmeği, 1.5 kk peynir, domates
11.00:1 küçük muz(yerli)
13.00:1 tabak bezleye yemeği (içinde biraz patateste var ekmek yemeyeceğim),yarım kase yoğurt)
15.00:yarım dilim çavdar ekmeği
17.00:1 elma
19.00: 1 tbak kabak yemeği, yarım kase yoğurt
21.00 1 bardak tarçınlı süt(adetim yaklaşıyor tatlı krizine önlem hahah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?