70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah dilekcim...
kıslaaarr albüm eklediiimmmm buyrunussss
ne güzel olmuşsun öyle kızz...

ince ypılısın heralde boyumuz yakın benimkide 1.60 ama ben o kdr ince değilim..spor yaptın mı melojj..
2 hf önce 40 beden kaban denedim bana dar oldu....
etek pantalon 40 beden iyide ...

erimiştr ortim inş hiç gelmez o şikayet ama ya burdaki tecrübeli arkiler beğendiler sen niye beğnmedinki çok değilki hep az az.. uzmanlar günde 1 küçük yerli muz yiyebilecğimizi söylüyorlar.. bezlye konusunda haklısın onuda öğlen yeyip dengeledim yarında bezelye yicem öğlen.. sabahki ekmeğide 1 e düşürsem çalışıyorum çok accıkırım.. ama hiç cıss yok bide ortim benm acelem yok yavaş gitsin ayda 3 kg razıyım ben

bi koşu ocağa nohut koydum geldim..
akşama çocuklar için..dünden de pilav kalmıştı..
nohut- pilav ben de severim çok aama bugünkü hakkım çoktan bitti.

bencede sıkmadan gitmesi ..bu şekilde insan bunalmıyordaç
yemek istediğin şeyin hayaliyle yaşamıyosun..azda olsa yiyerek nefsini tatmin ediyo insan..

zeynebcım bencede yapısal bısey bende ırı kemıklıyım oldugumdan ırı duruyorum ama snaırım meltem sporda yapmıstı mısal onunla su an benım bmı aynı ama benım bı sürü fazlalıgım var

meltem bende sey sorayım bu kıloların sadec hamılelıkte aldıgın kılolar mıydı canım:26:

ben çok kemiklide değilim ya..
olan kilo sanırsam yağdan oluşuyo..

bende keşke kiloluyken resim çekinseymişim bileydim kilo vericemi çekinirdim..
bi eşimin telinde 77 kg deyken bursada çekindiğim fotolar vardı..
onlarda yok ..pc ye attım dediya buamadım..sildi galiba alçakk..

ben çok kemiklide değilim ya..
olan kilo sanırsam yağdan oluşuyo..

o zaman spor egzersız eyüklencen baska caresı yok bı de yas ta onemlı bence yaslı demek ıstemıyom yanlıs anlamadayanı ben kendımle kızları karsılastırınca vucut gencken daha dırı sıkı oluyo bence

bende keşke kiloluyken resim çekinseymişim bileydim kilo vericemi çekinirdim..
bi eşimin telinde 77 kg deyken bursada çekindiğim fotolar vardı..
onlarda yok ..pc ye attım dediya buamadım..sildi galiba alçakk..

olsun yenı cekın koy onuda yorumlarız bız merak etme

sen kaç beden giyorsun arzucum..
ben baen diyet topiklerine bakıyorum şaşırıyorum boyu benle aynı kilosu benden 6-7 kilo fazla ama benden küçük beden giyo..
bide bazı topiklerde yazıyolar sporu..sporda yokm yani....spor olsa ondan dicemde ben de mi bi gariplik var anlamadım..::44:::44::44:

kabul etmesekde artık yaşlanıyorum tabi...
ama bi 15 sene evvel 55 kilardaydım ama incecik narin görünümlü kızlar olurya öyle olmadım hiç..

çok güzel bilgiler canım parmaklarına sağlık
özellikle emzirenler için
rica ederim canımmmm

hoşbuldum cnm:) bnm 65mi olmam gerekiyor acaba ben öyle düşünüyorum ama doğrumu :) boyum 175
boyun çok iyi yaaaa

sabahtan beri dikkat ediyordum ama börek yedim, aslında suç senin dikkat etmeyip 1300 verdiğini söylemiştin o aklıma geldi 1 dilimden bişey olmaz diye düşünürken baktım ellerim boş midem dolu olmuuuuş

baktım süper bir değişim kıskandımmmm
benden kısaymışsın ama kesinlikle daha zayıf duruyorsun 64 kilo olan fotonla aramda çok fark var normal doğummu oldu gerçi sen çok azimlisin spor falan bende yok işte o

çok güzel bilgiler canım parmaklarına sağlık
özellikle emzirenler için
rica ederim canımmmm

hoşbuldum cnm:) bnm 65mi olmam gerekiyor acaba ben öyle düşünüyorum ama doğrumu :) boyum 175
boyun çok iyi yaaaa

sabahtan beri dikkat ediyordum ama börek yedim, aslında suç senin dikkat etmeyip 1300 verdiğini söylemiştin o aklıma geldi 1 dilimden bişey olmaz diye düşünürken baktım ellerim boş midem dolu olmuuuuş

baktım süper bir değişim kıskandımmmm
benden kısaymışsın ama kesinlikle daha zayıf duruyorsun 64 kilo olan fotonla aramda çok fark var normal doğummu oldu gerçi sen çok azimlisin spor falan bende yok işte o

40-42 genelde 42 canım hatta bazı etekelrım var eskı dar klaıplı mı ndeır 44 bıle gıyıyom
kabul etmesekde artık yaşlanıyorum tabi...
ama bi 15 sene evvel 55 kilardaydım ama incecik narin görünümlü kızlar olurya öyle olmadım hiç..

bende oyle canım cıtı pıtı olamadım ama ben iri kemıklıyım baya sadece ılkokuldayken bı donem cok zayıftım yemedıgımden düşüp bayıldıgımı hatrıulıyorum ock secerdım yemeklerı sonra bı yemege basladım

merhabaaaaaaaaa

ay ne zmn kk ya kacamak yapmaya kalkıssam bı iş cıkıo pat dıye cıkıp gıdıyorummm

bu defa patronlar cıktı da oyle geldımmmmmm

keyıfler yerındedır umarımmm

merhabaaaaaaaaa

ay ne zmn kk ya kacamak yapmaya kalkıssam bı iş cıkıo pat dıye cıkıp gıdıyorummm

bu defa patronlar cıktı da oyle geldımmmmmm

keyıfler yerındedır umarımmm

bizde keyifler iyi pelin sen napıyosun..
böyle nereye kdr kız kaçak kaçak nete giriyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…