maşallah dilekcim...Resimleri sansürleyip buraya da ekliyim.
İlk resimde 84 - 85 falan
İkinci resimde 81-80 falan
En son da 66.5 :119:
Eki Görüntüle 346901
Eki Görüntüle 346897 Eki Görüntüle 346898 Eki Görüntüle 346899 Eki Görüntüle 346900
ne güzel olmuşsun öyle kızz...kıslaaarr albüm eklediiimmmm buyrunussss
tşk ederimmm canımm
herhangi bi diyet uygulamadımm sadece düzenli günde 6 öğün olarak beslendim
fazla kaçırdıım zamnalrda ertesi gün dengeledim fln derken böyle oldu 6 ayda fln verdim canım
boyumda 1.61
ayy çok tşk ederimm yaa çok mutlu oldummminş. sende istediğin kiloya ulaşırsınnn
Yok cnm yemedim. menümde akşam 4 tane kayısı vardı onu yedim. 2,5 km yürüyüş yaptım. Süperdi. Yüzümden ter damlıyordu.(30 dk) umarım dünkü kaçamağı eritmişimdir. Bu arada komşudan bir şikayet gelmedi henüz..
ortim 8 öğün yapmışsın sence çok değil mi? Üstelik muz, patates ve bezelye açlık hissini arttırıp şekeri yükseltir. Sabah ki ekmeği 1 e düşürsen sankim daha iyi olur.
erimiştr ortim inş hiç gelmez o şikayetama ya burdaki tecrübeli arkiler beğendiler sen niye beğnmedinki çok değilki hep az az.. uzmanlar günde 1 küçük yerli muz yiyebilecğimizi söylüyorlar.. bezlye konusunda haklısın onuda öğlen yeyip dengeledim yarında bezelye yicem öğlen.. sabahki ekmeğide 1 e düşürsem çalışıyorum çok accıkırım.. ama hiç cıss yok bide ortim benm acelem yok yavaş gitsin ayda 3 kg razıyım ben
maşallah dilekcim...
ne güzel olmuşsun öyle kızz...
ince ypılısın heralde boyumuz yakın benimkide 1.60 ama ben o kdr ince değilim..spor yaptın mı melojj..
2 hf önce 40 beden kaban denedim bana dar oldu....
etek pantalon 40 beden iyide ...
zeynebcım bencede yapısal bısey bende ırı kemıklıyım oldugumdan ırı duruyorum ama snaırım meltem sporda yapmıstı mısal onunla su an benım bmı aynı ama benım bı sürü fazlalıgım var
meltem bende sey sorayım bu kıloların sadec hamılelıkte aldıgın kılolar mıydı canım:26:
ben çok kemiklide değilim ya..
olan kilo sanırsam yağdan oluşuyo..
bende keşke kiloluyken resim çekinseymişim bileydim kilo vericemi çekinirdim..
bi eşimin telinde 77 kg deyken bursada çekindiğim fotolar vardı..
onlarda yok ..pc ye attım dediya buamadım..sildi galiba alçakk..
zeynebcım bencede yapısal bısey bende ırı kemıklıyım oldugumdan ırı duruyorum ama snaırım meltem sporda yapmıstı mısal onunla su an benım bmı aynı ama benım bı sürü fazlalıgım var
meltem bende sey sorayım bu kıloların sadec hamılelıkte aldıgın kılolar mıydı canım:26:
o zaman spor egzersız eyüklencen baska caresı yok bı de yas ta onemlı bence yaslı demek ıstemıyom yanlıs anlamadayanı ben kendımle kızları karsılastırınca vucut gencken daha dırı sıkı oluyo bence
rica ederim canımmmmçok güzel bilgiler canım parmaklarına sağlık
özellikle emzirenler için
boyun çok iyi yaaaahoşbuldum cnm:) bnm 65mi olmam gerekiyor acaba ben öyle düşünüyorum ama doğrumu :) boyum 175
sabahtan beri dikkat ediyordum ama börek yedim, aslında suç senin
yok canımya herkezde aynı etki olcak diye bişey yok,,bak ben 2günde 1300gr verdim ve sadece akşamları içerek gündüz dikkat edemedim bide ,,ama bidaha yaparsam tam uyucam,,he bide yağdan veriliyo diye yazıyo heryerde ben inanıyorum,sudan olsa,dikkat ettiğim günlerdede giderdi,okadarda ödem atıcı şeyler içiyorum dimi amaa,bence vucuttaki atıkları gerçekten arındırıyoo
iyi haberler bekliyoz ha sendeen
baktım süper bir değişim kıskandımmmmkıslaaarr albüm eklediiimmmm buyrunussss
benden kısaymışsın ama kesinlikle daha zayıf duruyorsun 64 kilo olan fotonla aramda çok fark var normal doğummu oldu gerçi sen çok azimlisin spor falan bende yok işte otşk ederimmm canımm
fazla kaçırdıım zamnalrda ertesi gün dengeledim fln derken böyle oldu 6 ayda fln verdim canım
boyumda 1.61
ayy çok tşk ederimm yaa çok mutlu oldummminş. sende istediğin kiloya ulaşırsınnn
rica ederim canımmmmçok güzel bilgiler canım parmaklarına sağlık
özellikle emzirenler için
boyun çok iyi yaaaahoşbuldum cnm:) bnm 65mi olmam gerekiyor acaba ben öyle düşünüyorum ama doğrumu :) boyum 175
sabahtan beri dikkat ediyordum ama börek yedim, aslında suç senin
yok canımya herkezde aynı etki olcak diye bişey yok,,bak ben 2günde 1300gr verdim ve sadece akşamları içerek gündüz dikkat edemedim bide ,,ama bidaha yaparsam tam uyucam,,he bide yağdan veriliyo diye yazıyo heryerde ben inanıyorum,sudan olsa,dikkat ettiğim günlerdede giderdi,okadarda ödem atıcı şeyler içiyorum dimi amaa,bence vucuttaki atıkları gerçekten arındırıyoo
iyi haberler bekliyoz ha sendeen
baktım süper bir değişim kıskandımmmmkıslaaarr albüm eklediiimmmm buyrunussss
benden kısaymışsın ama kesinlikle daha zayıf duruyorsun 64 kilo olan fotonla aramda çok fark var normal doğummu oldu gerçi sen çok azimlisin spor falan bende yok işte otşk ederimmm canımm
boyumda 1.61
40-42 genelde 42 canım hatta bazı etekelrım var eskı dar klaıplı mı ndeır 44 bıle gıyıyomsen kaç beden giyorsun arzucum..
ben baen diyet topiklerine bakıyorum şaşırıyorum boyu benle aynı kilosu benden 6-7 kilo fazla ama benden küçük beden giyo..
bide bazı topiklerde yazıyolar sporu..sporda yokm yani....spor olsa ondan dicemde ben de mi bi gariplik var anlamadım..::44:::44::44:
kabul etmesekde artık yaşlanıyorum tabi...
ama bi 15 sene evvel 55 kilardaydım ama incecik narin görünümlü kızlar olurya öyle olmadım hiç..
merhabaaaaaaaaa
ay ne zmn kk ya kacamak yapmaya kalkıssam bı iş cıkıo pat dıye cıkıp gıdıyorummm
bu defa patronlar cıktı da oyle geldımmmmmm
keyıfler yerındedır umarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?