bende oturduğumuz semtin belediyesinin böle sosyal tesisi var içinde yüzme aerobik vs herşey var oraya yazılmayı düşünüyorum haftasonları çalışmıyorum zaten haftaiçi spora haftasonuda yüzmeye giderim artık ellerine sağlık canım
ip atlamak da baya kalori yakıyormuş...keşke giriş katta falan olsaydı evim:)
kızlar bugün resmen 4 mevsimi yaşıyoruz burda,yağmur ve dolunun ardından mis gibi bi hava var,bende bankaya çıkmıştım,hemde yürüyüş yapmış oldum,gelirkende ara öğün için elma,çağla,kuru kayısı aldım
bi kase çağla ve elma yedim,metabolizma çayımı yaptım şimdi onu içicem,akşamda hava güzel olursa biraz yolu uzatıp öyle gidicem eve
bu arada sevilcanım,resimlerine baktım,çok şekersin,seni çok heyecanlı gördüm....ama verdiğin karar doğrultusunda seni yepyeni bi hayat bekliyo,eksisiyle artısıyla,çok iyi düşünüp öyle karar ver canım,hakkında hayırlısı olsun
evet demek ayparcam bundan hep ben ip atlamaya gidiyorum diyordu vayyy hain dolma vayy bizede taysiyede etmedi bi gelsin bak biliyom ne yapmcamklava: klava: klava:
canim sen metobilizma icin hangi cayi iciyorsun?
tavsiye decegin cay varmi?
canım ben ofiste kendim yapıyorum
3 elma,2 limon ,1 er tatlı kaşığı tane karabiber ve karanfil
1 tanede çubuk tarçın,2,5 litre suda kaynatıyorum,süzüp içiyorum gün boyu
canım ben ofiste kendim yapıyorum
3 elma,2 limon ,1 er tatlı kaşığı tane karabiber ve karanfil
1 tanede çubuk tarçın,2,5 litre suda kaynatıyorum,süzüp içiyorum gün boyu
peki faydalarını gorebiliyormusun?
canım o dedıgın rakam saatte oluyor dakıkada 60 adım atarsan ordakı saatte ne yazıyorsa onu yakmıs oluyorsunsimdi listeyi süzerken dikkakimi cekti step bayagi kalori yakiyormus ya
ben aldim yeni kenarda duruyor bundada kalori yakilirmi diye pisman olmustum aldigima ayyy hemde 60 adima bayagi bi yakiyormus, :dance::dance::dance::dance:
canım bence sen meyveyı bıraz fazla kacırıyorsun bıraz azalt tatlım bende sımdı sıcak metabolızma cayı içiyorum ama sankı mıdemı bulandırdı 700 kalorı yakımına gelınce ben tek seferde yapmıyorum 3,4 kerede yapıyorum benım spor aletım 20 dakıkada 150 kalorı falan yakıyorum gecenlerde servısını cagırmıstım kaynagında catlak vardıya onun için o ara onuda sordum acaba bozukmu dıye hatta degıstırdı içim rahat olsun dıye kalorısı dogrumu dedım yüzde 80 dogru dedı simdi bı mercımek corbamıda koydum ocaga bıde yanına makarna yaparım yogurtlu ahada cıktı aksam yemegı ben bugun cok oturdum kızlar bırazdaha spor yapmam lazım 200 kalorıda yakayımkızlar bugün resmen 4 mevsimi yaşıyoruz burda,yağmur ve dolunun ardından mis gibi bi hava var,bende bankaya çıkmıştım,hemde yürüyüş yapmış oldum,gelirkende ara öğün için elma,çağla,kuru kayısı aldım
bi kase çağla ve elma yedim,metabolizma çayımı yaptım şimdi onu içicem,akşamda hava güzel olursa biraz yolu uzatıp öyle gidicem eve
bu arada sevilcanım,resimlerine baktım,çok şekersin,seni çok heyecanlı gördüm....ama verdiğin karar doğrultusunda seni yepyeni bi hayat bekliyo,eksisiyle artısıyla,çok iyi düşünüp öyle karar ver canım,hakkında hayırlısı olsun
ya kızlar napayım yıne yok kafamda bıtırdım herseyıde bu son benım için haa kızlar fotoları kaldırıcam bakmayan varsa baksın cunkı aksam görürler falan kıyamet kopar sımdıden basladın dıye huzursuz olmayayım durduk yerde resımlerı sılınce ben yemek yapmaya gecıcem malum aksam gelıcekler öptüm cıtırlarım
peki faydalarını gorebiliyormusun?
ben göremedim kaldırdınmı arkadaşlık teklif ettim anca okuyorum daha 2 sayfam var....
Hayat senin hayatın insan bir kere bu yaşama geliyor eğer bir şeyler yürümüyorsa zorlamanın bir manası yok...
Sonuçta kimse ayrılmak için evlenmiyor tatlım evet bende diğer arkadaşlar gibi üzüldüm ama eger sen tek taraflı bazı şeylere katlanır göz yumarsan çooook yıpranırsın daha gençsin.....
Bence de bir liste yap ona göre son kararını ver ve pişman olmamak adına o listeyi hiççç atma derim hakkında hayırlısı tatlımmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?