70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım şuanki halin degilmi o fotolarr
bence 8kilo falan fazlan yokk
illaki var dersende 4kilo kadar verebilirsinn o güzell yüzünnden giderse diye dedim ben

bakalım canım sansımı zorlucam nekadar versem kardır böle giydiklerim yakıssın istıyorum malum bekar olacam artk daha bı dıkkat edıyorum ama inanin hiç iştahımdan gitmiyor bişey nekadarda knedımızı avutsakta bıseyler dugumlenıyor bogazımıza ben uzulunce cok cabuk kılo verıyorum ama mutlu olayım kımse benı tutamaz mutluyum ama yada kendımı kandırıyorum bıkeresınde bı hafta kadar ayrı dusmustum kocamdan 5 kıloyu bır haftada vermiştim ama 77 den 71 inmiştim ve 77de aferdersınız ama bende boyda yok 1,60 cıvarlarında adeta camıs gıbı duruyordum suana kemıklerımden fazla göstermıyorum yanı nekadar zayıflasamda yapı olarak dolduruyorum gıysılerı

yemek yedim...5 kaşık pilav ve yarım tabak kıymalı patlıcan ama sanki çok şiştim....ah hiç birsey yaramıyor bana:çok üzgünüm:

yemek yedim...5 kaşık pilav ve yarım tabak kıymalı patlıcan ama sanki çok şiştim....ah hiç birsey yaramıyor bana:çok üzgünüm:

canım sen nezamandır dıyet yapıyosun barı patlıcanın suyunu yemseydın yemedım de neden işe yaramıyor dıyorsun zamanla olacak bu kılocuklar üstümüze bırden gelmedı sındıre sındıre verecez rahat olcanım benım kendını kasma pozıtıf dusun burda ne cıglıklar atacagız hep bırlıkte :Saruboceq:

sevilcan canım şuan eşinle aynı evde yşıyorsunuz dimi
merakımı hoşgör canım ama inn bir yuvanın yıkılması içimi cız ettirdii:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
seni tanımasamda çok üzüldümm bu ayrılık kararına:çok üzgünüm:
evet iki tarafta istiyor ama nebiliyim canımm:1no2:
şuan çok heveslisin bian önce ayrılıyım yeniden başlıyım şöyle olsun böyle olsun diye
umarım herşey istedigin gibi olurr
herşey yolunda gider ve pişman olmazsınız:Saruboceq::Saruboceq:

canım ayrılmaya heveslendıgımden degıl benımkı sadece lafta kım isterkı ama bızı bu hale getıren kocam ve benı buna yıtende o yoksa neden ayrılık olsun evet suana aynı evde yasıyoruz benım maddı durumum yokm kocam ilk ödemesını alınca bana verecek parayı ve essyalarımın yarısınıda alıcam neden dersenız ben kendı evımı herseyımı buraya getırdım ve suan ben sıfırım ve hakkım degılmı getırdıklerımı götürmek zaten anlastıkta yanı kavga gurultu yok medenı bır sekılde ayrılıcaz eve geldıgınde yemegını ihtıyaclarını yıne karsılıyorum ama yınede bır huzun kaplıyor içimi dün geç geldı eve ben kımseye bellı etmedım ama içim bi ayrı sızladı offf neyse kızlar sızıde sıktım

ay canım benim tşk,
ama ben suyunu da yedim :bbo: ah hiç bir işi beceremiyorum ben
ayrıca bende sindirim diye birşey yok,çok tembelim :1shok:

üye olduğum bir sitede okuyordum hemen koyayım dedim burayada canım :)
ya ben bile düşündüm ananas almayı o kadar meşhur ki :)) bu lw6090ı incelicem biraz daha bende :)
bencede hayatını bir an önce yoluna sok okulunu bitir biz herzaman yanındayız canım iyi kararlar veriyorsun bence tebrik edeirm
ben kullandım,ama hiç faydasını göremedim.ayrıca şu lahana kapsülüde işe yaramadı.elma kromla 24 günde 1kiloverdim.şuan lw6090kullanıyorum yarın 1hafta olacak daha etkili yarın tartılılacagım.
mehtapçım yarın gelişmeleri yaz ben seni bekliyorum valla :)

öglen yemek yemedınmı valla ben zorlada olsa corba içtim hafıf bıseyler atıstır

selam kızlar dün başladım siteye herkesi tanımaya çalışıyorum
rejimim bugünde iyi gidiyor
ben çok sık kilo alıp verenlerdenim
inşallah bu sefer 58 olcam yani nişanlandığım kilom
60 kiloyla evlendim
sonra çıktımda çıktım
ben sizler kadar malesef çok spor yapamam
hem hamileliğimin 8 ayında oluşan bel fıtığından hemde 27 aralıkta spora yazıldım malesef 1 hafta sonra
menüsküs dizde oldu ağrılar içinde doktara gittim oda sakın yapma spor ameliyat yapmak zorunda kalırız dedi birde 3 aylık yazılmıştım spora
siz bendeki hayal kırıklığını düşünün artık
menüsküsün sebebide geçen nisan sonu yürüyüşe başladım evde fıtık falan dinlemedim
ki benim koşu bandı elektirikle değil
kendi gücünle oda zorladı yani kolay veremem kilo ama ben yinede zorlayarak yarım saat yürüyorum dün başladım oda 2 kilometre
oluyo bana bilgi verirseniz sevinirim 2 kilometre ne kadar yakıyo siler 700 kaloriden bahsediyosunuz o nedir
yani ne yapmam gerekiyo
kızlar uzun oldu ama bana
neler yapmam lazım fazla yürüyemicem için aslında ağrı yok dizimde artık ama işte doktor korkuttu ameliyat falan
ayrıca bugün yediklerim 3 kuru kayısı sıcak su büyük bardak 20 dakkika sonra 2 dilim kepek ekmek hani şu 48 kalori olan beyaz peynirle tost salatalık domates maydanoz dere otu taze nane kuşburnu çayı bir fincan 2 saat sora elma öğlen kapak yemeği ve 1 kase yoğurt ikindidede 3 diet maviyeşil varya bisküvi şekersiz nescafe iççem
ama akşam malesef yiğenimin doğum günü ve pastaya dayanamam ne yapcam bilmiyorum ama herhal akşam yemeği yerine pasta küçük parça alırım nescafeyle çünkü onu şekersiz içiyorum ve tok tutuyo neyse destan yazdım sadece kendimi tanıtmak ve önerilerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim hepinizi okuyorum çok şekersiniz

açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aaaa yok açlık falan hehehe
sölemesi ayıp bende acıktım 12de yemek yersem doğal tabi bir kaç diyet çubuk yiyim bari bende :))))))
öğlen yemekte tavuk döner yoğurt salata pilav çorba vardı
bende sebze çorbasından yoğurt döner ve salata yedim sonta küçük bir snicker 91 kalori birde kahve içtim 2 gibi şimdide çubuk kraker yiyim ara öğün olsun

hoşgeldin kıymet sabahları kayısı yediktenm sonra bir bardağa bir yemek kaşığı elma sirkesi bir çay kaşığı kadar bak koy tabiki ılık su olucak aç karnına iç yemekten yarım saat kadar önce olsun :) öğle ve akşam yemeği öncesi de yapabilirsin zamanla faydasını gösteriyormuş
koşu bandında ben 30 dk yürüyorum anca 100 cal yakabiliyorum 5,5 km hız ile yani 700 için çok çalışman lazım canım :)

kızlar kocamın da resmını koydum bakabılırsınız bende cok sey kaybedıyorum

geçmiş olsun canım... bel fıtığı başlangıç herhalde... doktorunu dinlemende fayda var... annemdede bel fıtığı vardı ve ileri derecedeydi... yerinden bile kalkamıyordu ağrılarıda çok şiddetliydi.. en sonunda nisan 2008'de ameliyat oldu... şimdi çok şükür iyi ve doktor yürüyüş verdi bol bol yürüyeceksin dedi... menüsküs için birşey diyemem... çok hızlı olmaz ama yürüyüşün sakıncası varmı doktora sorarsan en azından yürüyüş sana iyi gelir... falza zorlamak kaydıyla... yemeklerine dikkt etmen gerek.. yazdıkların normal fazla yememişsin... bol bol sulu gıdalar tercih edebilirsin... yağsız çorba, meyva, yoğurt, domates, salatalık, semizotu, marul gibi sebze ve salata bol miktarda yiyebilirsin.... sabahları kahvaltıda fazla kısmana gerek yok abartmamak kaydıyla... akşamlarıda sebze ağırlıklı ve salata yiyebilirsin... ben böyle yapıyorum... kahveden ziyade şekersiz yeşil çay ve metabolizma çayı içebilirsin... aklıma gelirse yine yazarım canım...

canım benim o daha fazla şey kaybediyo sen resme iyi bakmadın herhalde
aşık insanın gözü kördür derler doğruymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…