70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzel bilgiler canım
heralde beim kadar su içen çay kahve tüketmeyen günde 2 bardak limonlu yeşil çay içen biri yoktur ama bende kiloluyum ara öğün yapıp metabolizmamı hızlandırmam lazım ama olmuyor bir türlü işyerinde ben bir ara öğünümü yemeye gideyim die kalkamıyorum yerimden
benden de bir tavsiye yeşil çayı içemiyorsanız doğadan ginko aromalısını deneyin sallama ama :)))) içinede biraz limon sıkın ben ara öğün niyetine içiyorum
sabah kemekli ekmeğe tost yapyorum kahvaltıdan sonra 2 bardak açık limonlu çay içiyorum her bardağa bir tane esmer şeker kullanıyorum öğlen kahve içmezsem nescafe içiyorum normal süt koyup tek esmer şeker atıyorum ofiste her tuvalete gittiğimde bir kaç bacak hareketi yapıyorum daha yeni başladım gerçi umarım işe yarar :)

ımmmmmm nefis,mavi yeşilin limonlu kepekli bisküvisini yiyorum ve yanında şekersşz çay.sadece 3 adet yiyeceğim.birgün daha bitmek üzere çok şükür,akşam olsada evime gitsem mirmirmirmir

geçenlerde bende tuvalete gittikçe bacak hareketi yaptım ama sadece bir gün demek tek ben değilmişim :)

canım bence sen meyveyı bıraz fazla kacırıyorsun bıraz azalt tatlım

özellikle fazla yiyorum tatlım,çünkü başka bişey yemiyorum,oda bu hafta mahsus bişey
4- 5 gün sadece meyve,yeşillik,yoğurt,süt gibi besinler tüketicem,biraz vücudum kendine gelsin,detoks gibi,ondan sonra dengeli beslenmeye devam

ımmmmmm nefis,mavi yeşilin limonlu kepekli bisküvisini yiyorum ve yanında şekersşz çay.sadece 3 adet yiyeceğim.birgün daha bitmek üzere çok şükür,akşam olsada evime gitsem mirmirmirmir

bende yeşil çay yanında da eti form kepekli çubuk yiyorum :)))
afiyet olsun canım yaramasın inşallah bende eve gitmek istiyorum yarın uzun bir gün olucak müdürler geldi istanbuldan gene çok kasılıyorum ilaç mı alsam rahatlamak için ne :)

tatlım sagol bıtanesuını koyayım bakıca haber ver sıleyım

gördüm canım daha çoook gençsin çoook çıtı pıtı narinsin Rabbim güzel yazılar yazsın...
Valla ne yalan söyleyeyim ben eşini yakıştıramadım sana sankiii biraz gözlerinde çözemediğim bişler var yaniiii ne bileyim bir güven vermiyor insana haaah tamam doğru sözü buldum....
Dedim ya hakkında hayırlısı whıtehall ablama katılıyorum sen aşık gözle bakıyorsun biz ise dışarıdan bakıyoruz...
Bizim önerilerimizi de kulak ardı etme kaldırabilirsin tatlımmm....
yerli anjelina joliem benim.....a.sa.sa.sa.s

geçenlerde bende tuvalete gittikçe bacak hareketi yaptım ama sadece bir gün demek tek ben değilmişim :)

bende geçen sene her tuvalete gittikçe kol,bacak hareketi yapıyodum,her defasında 100 er kez,zaten çok su içtiğim için sık gidiyorum,hatırlattığınız iyi oldu kızlar tekrar başlasam iyi olucakhihoyyythihoyyythihoyyyt

oyyoy sagol canım benım zaten herseyın kararı verılmıs bu saaten sonra hıç bir kuvvet gerı cevıremez cunku hep döndüm ve hep yerımde saydım artık bi adım atma zamanı geldı tesekkurler canım benım a.s.

simdi listeyi süzerken dikkakimi cekti step bayagi kalori yakiyormus ya
ben aldim yeni kenarda duruyor bundada kalori yakilirmi diye pisman olmustum aldigima ayyy hemde 60 adima bayagi bi yakiyormus, :dance::dance::dance::dance:

oooooo step süper eritiyo bende geçen sene step yaptım hemde evde marangoza kestirdiğim bir step tahtasıyla aç müziği in çık hatta kendimi geliştirip değişik hareketlerde yapmaya başlamıştım .ama ben zayıflatıcı yağlardan da sürüyodum karnıma popoma streç sarup çıkıyodum step tahtasına.2 haftada 10 kilo verdim zayıflatıcı yağların ve yeşil çayında faydasını gördüm ama bazende yağları sürüp yürüyüşe çıkıyodum.hatta spor salonuna gitmiştim öyle herkez sende ne kokuyo böyle lavantamı bu diye soruyolardı aslında kekik ve biberiye yağı kokuyodum.ama step yaparak acayip popo ve basen eritmiştim.ya tahtam duruyo hala arada çıksam ya eveeet.işte doğum yaptım yine kilo aldım malum.şimdide verme çabaları.ooof ooof.

tabiki görüyorum canım,herşeyden önce tadı hoşuma gidiyo,bide benim bağırsaklarımada iyi geliyo

işte bu harika,benim bağırsaklarım çok tembel çunku...hemen not ediyorum bende yapıcam...ama burda 3 lt yapma imkanım yok...malzemeleri bölerim daha sık yaparım ozaman hem taze olur
tşk şeker -tatlicadiarzu-

vaaaooouuv herkez burda kızlar ben sizinle nasıl arkadaş olabilirim bilmiyorum.benim arkadaş listem bombooş çok üzüldüm.benimde arkadaşlarım olsuun banane banane.

ahhh canım benim ekledim ben seni istediğin gibi bi arkadaş olurmuyum bilemem ama al arkadaşlıgım senin olsuun

işte bu harika,benim bağırsaklarım çok tembel çunku...hemen not ediyorum bende yapıcam...ama burda 3 lt yapma imkanım yok...malzemeleri bölerim daha sık yaparım ozaman hem taze olur
tşk şeker -tatlicadiarzu-

canım ben ölçüpte koymuyorum açıkcası göz kararı koyuyorum tencereye,sonrada sürahiye dolduruyorum,içiyorum:içelim::içelim:

heytt!!! işim bitti ben spora koşuyorum kızlar ...yarına görüşürüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…