yav niye konuşmuyonuuuuuuuuuuz bak kaçacam sıkıldım bekle bekle
a.s ballıkaymak hürremi izliyom ..sen ne ediyon???s.a. kizlaaareee nööörüyonuz bakem
öncelikle meraba hanımlarrr umarım az kalorili birgün geçirmişsinizdir bugünkü menümü yazayım hemencecik
sabah 6.30 spor ve elma sirkeli su
kahvaltıda 1dilim uno denge kızartılmış 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 fincan yeşil çay
ara öğünümü çantama koymayı unuttuğum için bişi yemicektim aslındaa ama arkadaş simit almış çeyrekten daha az miktarda simit
öğle 7-8 parça hindi eti 1 bardak ayran ve salata
1 yeşilçay daha
ara: bi avuçtan biraz daha fazla çekirdekk+ 1kuru incir
akşam:bi kase çorba 3 kaşık yoğurt ve salataa
aradada bitane naneli şeker attım ağzıma diyeti unutup bişi olmaz herhalde okadandanda
şimdilik bukadr ilerleyen saatlerdede bi avuç kuru üzüm yazıyo listede yiyebilirim yemeyedebilirim belli olmaz ama bir yeşil çay daha içmeye çalışıcammm
ımmmmmmm su içtim mi bi şişe kadar içtim sanırım ewt bugün biraz suyu unuttum yatana kadar telafi etmeye çlışırım artıkk(
çekirdek acık fazla olmuş ama onun dışında iyi canım ben dukan yapıyom diye pek yorum yapmıyom menülere canımaynen ya bi münü paylaştım yorum yapanda yokk kiii
dukanı bozmamak için sadece ayran ve süt içicem canımortim detoks için nasıl bir karışım hazırlıcan???
ortim yapma böyle kendine zarar verirsin..zaten az yiyon düşüp bayılırsın..akşama kadar nasıl dayanıcan.bide bunun geceside var.normal dukanına devam et.azda spor yap..bak 1 kilo vercen bu hafta.. detoksu boşver.dukanı bozmamak için sadece ayran ve süt içicem canım
kolay gelsin canim
a.s ballıkaymak hürremi izliyom ..sen ne ediyon???
çekirdek acık fazla olmuş ama onun dışında iyi canım ben dukan yapıyom diye pek yorum yapmıyom menülere canım
ballllll ortiii tubaaaaaaa gelin oynayak
canım sen kefiri nerden temin ediyosun,kefir içmen çok güzel ama kendi yaptığın olursa daha iyimiş..mamalarimm
light sütlü 1 kasik sekerli kahvemm
sabah
2 dil.ekmek
ince dilim peynir
2 yaprak marul
salca
4 yesil zeytin
1 bardak light kefir
ara
aktivia meyveli
öglen
3 kasik yogurt
4 kasik kapuska
ara
2 fincan rezene cayi
3 dilim bitterli pirinc patlagi ( 1 tanesi 82 kalori )
ara
1 bar.light kefir
aksam
1 tabak tarhana
1 kase yogurtlu kirmizi pancar
3 lokma kadar beyaz ekemk (cok tazeydi dayanamadim :26: ama cok kücük bir parca)
1 fincan elmali cay
meyva
simdide bir kahve iceyim diyorum
ortim detoks için nasıl bir karışım hazırlıcan???
canım sabah normal kahvaltımı yapcam yumurta peynir ekmekle öğle ve akşam süt ayranla geçirecem çok kötü olusam bırakırım zatan
ortim yapma böyle kendine zarar verirsin..zaten az yiyon düşüp bayılırsın..akşama kadar nasıl dayanıcan.bide bunun geceside var.normal dukanına devam et.azda spor yap..bak 1 kilo vercen bu hafta.. detoksu boşver.
görmedim canım hadi oynayak:118::118::122::122::122::122::122:kolay gelsin canim
sana yazdim görmedin galiba pisiim e hadi tepinek
:122::118: :
canim ben yurtdisindayimcanım sen kefiri nerden temin ediyosun,kefir içmen çok güzel ama kendi yaptığın olursa daha iyimiş..
bide rahatsızlığın ne durumda çok merak ettim..
canım sabah normal kahvaltımı yapcam yumurta peynir ekmekle öğle ve akşam süt ayranla geçirecem çok kötü olusam bırakırım zatan
görmedim canım hadi oynayak:118::118::122::122::122::122::122:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:Cimilli İbo - Sibelim Ucretsiz Mp3 Dinle
oy oy oy oy sibelummmm
gel gel gel sibelum sensiz içim yanayi
canım doktora gitmedin micanim ben yurtdisindayim
oyy sagol caniimmcanim sislik hala gecmedi ama leke bitti gibi bisey :44:
ama acaba diyorum baska biseymi sislik yapiyor bilemedim canim
lülülüüüüüüüüüülüü lüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
:118::118:
iyi akşamlar canımmm
güzel kısçem afiyet olsun
öncelikle meraba hanımlarrr umarım az kalorili birgün geçirmişsinizdir bugünkü menümü yazayım hemencecik
sabah 6.30 spor ve elma sirkeli su
kahvaltıda 1dilim uno denge kızartılmış 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 fincan yeşil çay
ara öğünümü çantama koymayı unuttuğum için bişi yemicektim aslındaa ama arkadaş simit almış çeyrekten daha az miktarda simit
öğle 7-8 parça hindi eti 1 bardak ayran ve salata
1 yeşilçay daha
ara: bi avuçtan biraz daha fazla çekirdekk+ 1kuru incir
akşam:bi kase çorba 3 kaşık yoğurt ve salataa
aradada bitane naneli şeker attım ağzıma diyeti unutup bişi olmaz herhalde okadandanda
şimdilik bukadr ilerleyen saatlerdede bi avuç kuru üzüm yazıyo listede yiyebilirim yemeyedebilirim belli olmaz ama bir yeşil çay daha içmeye çalışıcammm
ımmmmmmm su içtim mi bi şişe kadar içtim sanırım ewt bugün biraz suyu unuttum yatana kadar telafi etmeye çlışırım artıkk(
gayet güzel afiyet olsunn cnımmmm
mamalarimm
light sütlü 1 kasik sekerli kahvemm
sabah
2 dil.ekmek
ince dilim peynir
2 yaprak marul
salca
4 yesil zeytin
1 bardak light kefir
ara
aktivia meyveli
öglen
3 kasik yogurt
4 kasik kapuska
ara
2 fincan rezene cayi
3 dilim bitterli pirinc patlagi ( 1 tanesi 82 kalori )
ara
1 bar.light kefir
aksam
1 tabak tarhana
1 kase yogurtlu kirmizi pancar
3 lokma kadar beyaz ekemk (cok tazeydi dayanamadim :26: ama cok kücük bir parca)
1 fincan elmali cay
meyva
simdide bir kahve iceyim diyorum
canim ben yurtdisindayim
oyy sagol caniimmcanim sislik hala gecmedi ama leke bitti gibi bisey :44:
ama acaba diyorum baska biseymi sislik yapiyor bilemedim canim
lülülüüüüüüüüüülüü lüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
:118::118::118:
canım doktora gitmedin mi:118: :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
sohbete devam oynamaya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?