70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oy oy kıyamaaaaaaam ben uzun alıntılar yapınca kopyalıyom ben mutlaka

kizlaaar immm seyy bisey dicem :18::18::18:bennn
1 kücük kase yogurt
4 tanede misir patlagi yedim 1 tanesi 27 kalori :26::26:

https://plus.google.com/u/0/112781331714607551989/posts
ay şunu bir zlayin kk face te yayınlamış ya bende bu sevgiliden istiyoooooooom:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::118:
süpermiş ......
aynen şöle kaldım..
kızda çıtırık bişeymiş yaww.
ben o adamdan istemiyom..
o kız gibin olsam kociş banada araba alcaktı ama nirdeee...

:119: :119: :119: :119: :119:

bu akşam dertlenmek yok....
SUZAN SUZİİ HOŞGELDİNNNNN....özlettin kendini nerelerdesin bakem ......

:118::118::118::119::122::124::124::124::118::118::118::119::119::119::98::88::89::89:

cnm biraz önce albümüne baktım maşaallah çok güzel zayıflamışsın darısı bizim de başımıza
boyun kaç onu merak ettim
bi de çocukların çook tatlılar Allah analı babalı büyütsün inşaallah cnm

olurmu canim hastaneye gidicek durum var gitmiyecek durum var

ben gecen kendi ev doktoruma gitmedim esiminki baska biri ona gittim ölüyodum gripten esiminki hemen gelin diyo saat 5e kadar burdayim kendiminkini aradik 3hafta kadar onceydi kabul etmedi kadin cok yogunlarmis benimki okadar onemli degilmis zaten bikac gun sonra benimki gecti

canim önemli bisey yokken tamam ama eger iyi degilsen aramadan gidebilmek lazim

ne demek dilekcim.... çorban benden olsun..
mis gibi kırmızı mercimek çorba yaptım düdüklüde
havuç ve pattis rendeledim.limon sık yiiiiiii.

Son düzenleme:
Slm kızlarElektrikler gitmişti bu akşam biraz önce geldi de ben de gelebildim....En acilinden geçmişe bakayım kim naapmış bakalım

kizlaaar immm seyy bisey dicem :18::18::18:bennn
1 kücük kase yogurt
4 tanede misir patlagi yedim 1 tanesi 27 kalori :26::26:
yav bir rahat duramıyon kızçeeeeee mısır patlağı nası bişi merak ettim
ben o arabayı istiyooooooooooom

Pefff yarının yemeğini hazırlamam gerek mecalim yok.
O kaa kısçesiniz yardım ediverin yaa.
ben yumurtamı haşladım ayranı mı yaptııııım hazırım hazırım sana da yapak gel birşeyler

al kız bi hışım ağlayarak uyandı deminden beri susturamıyodum halsiz ve kusuyo,nedir bu başıma gelen,ateşide yok 36.1 çıktı aksine soğuk,ya bu sabah banyo yaptırdıydım çocukları,ama oğlanda bişey yok,kıza noldu ondanmı oldu midesinimi üşüttüki,soğukta dolanmayın arkamda diyorum okadar dinlemesse öyle olur..devamlı mutfakta benimlelerneyse bakalım fitil koydum tekrar uyutmayı denicem bende uyurum artık belki hadi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…