bende aynısını yapıyordumyalnız sizde anlamadığım bişey var ,,ben siteyi devamlı açık bırakıp gidiyorum geldiğimde devam ediuyorum hiç atılmadım,sizde nasıl ve neden oluyo acabaa:26:
benim kontrol panelim sık kullanılanlarda internet sayfasını açıp sekmeye basıp direk kontrol panelim açılıyo,abone olduğum tüm konular karşımda yeni mj yazılmış olanlar tam önüme çıkıyo ve ben giriyorum direk bu topiğebazıları taa anasayfadan buralara kadar giriyomuş herseferinde anlamadım benmi şanslıyım
canım menülerin hiç sağlıklı değil
hem çabuk acıkırsın hemde bu şekil kilo verişinde az olur
sebze ağırlıklı beslenmeye dikkat et
kahvaltında güzel beslen diğerlerini çek
akşamlarıda pilav yememeye çalış
çiko canavarın dan kızlara; kızlar kızlarr
sabah
1bardak ballı limonlu süt
9.30
yarım simit
4 zeytin
4-5parça peynir
1 yum haşl
1 tk çilek reçeli
13.30
1 bardak ayran
yarım çorba
yarım sebze 4 kş
salata
yoğurt 3 kş
16.30 5 badem, 5 kuru üzüm, 2 çıbık oğluşumdan tırtıkladım bide çikosundan bir ısırık aldım
19.00
nesfit
afiyet olsun kızlar.
ben de menüm yazayım
11.30 civarı kalktım
kalkınca sirkeli su içtim
kahvaltı:
1 karışık tahıllı ekmek salçalı
4 yeşil zeytin
1 bardak bitki çayı
ara:
1 ceviz
1 bardak ıhlamur
ara::26:
ince bir dilim hazır kek
bi tanecik çilekli hoşbeş (ama çok güzel kokuyordu:26::26:)
akşam:
1 kepçe çorba
4-5 kaşık barbunya
2 kaşık pilav:26:
gece geç yatıyorum biliyorsunuz o yüzden acıkırsam belki minik bi kase yoğurt yiyebilirim. içine müsli katarım belki cumaya kadar paketimi bitireyim de 2 hafta burda olmucam bayatlamasın..
bi de akşamları kahve içiyorum benüçü bir aradalardan... uykum gelir yoksa çalışırken:26::26:
şimdiye kadar 1 litreden fazla su içtim sanırım yatana kadar 1 litre daha içmeye çalışırım.. bi de bitki çayı..
hepinize ii akşamlar arkadaşlaarr
ayy ne sütü yahu sabahki 1 bardak ballı limonlu su olaaktı süt yazmışım düzelteyim
canım benim hemen hemen herkesin dolabında peyniri vardırya pilava hiç dayanamıyorum ben bi de tereyağlı yapmıştım çok canım çekti gerçi bu sıralar diyetteym ya her şeyi canım çekiyor zaten
bu yediklerime bakınca eskiden resmen dağları yiyormuşum gibi geliyor:26:
kahvaltı da alışkın değilim yapmaya canım ya burdan baka baka yapmaya çalışıyorum öğrenci evimizde ne varsa :) zorluyorum kendimi kahvaltıda birşeyler yemek için.. inşallah yakında oturturum bi düzene..
afiyet olsun kızlar.
ana bende bu ne diyom ya. hadi bal tamamda limonlu süt de ne ki diye.
canım benim hemen hemen herkesin dolabında peyniri vardır
bu kahvaltının ve diyetin en sağlıklı ve önde giden 3 beyazından biri
mutlaka ve mutlaka peynir sabah tüket yanında birer gün aralıklarla 1 hşlama yumurtanı
bunları muhakkak ye
öğlenleride hiçbişey yoksa bile dışardaysan bilemiyorum durumuna göre
ama evdeysen mmutlaka yoğurdunu tüket
yine aynı şekilde akşamlarıda yoğurt yiyeceklerinin yanında
zayıflamaya bunlar yardımcı oluyor
ve ilk başlarda acıkma oluyo
hepimizde oldu
hepimiz dönüp arkamıza baktıgımızda dünyaları yiyomuşuz beya dedik
ama şimdi dünyada yesek ertesi gün dengelemeyi biliyoruz en azından
canıııııım üzme kendii ya senin boy kaçtı bence senin kilo tamam artık incecik oldu zaten bırakmalısın belki de diyeti :26:iyi akşamüstleri kızlaar,benim eski motivasyonum falan kalmadı yaa ,hep yiyorum azcık dikkat ediyorum sonraa hoop stresten ye anam ye,,dün akşama kadar çok güzel götürdüm akşamda çorba salata yedim gittim sokağa yürüyüş yaptım kafa dağıttım(bezi yalnış almışım kafa işte 4+yerine 4 almışım onu değiştirme bahanesiyle çıktım mecbur yani )ohbe bahaneyle yürüyüşte yaptım ne güzel derken aklıma yemekler geliyo hani ben çorbayla geçirince akşamı bişey yememişim hissi oluyo yemek yiyesim geliyo fena,ondan işte,dedimyemiycen tuğba boşver ne güzel günü atlatıyosun
ama eve geldim geçen aldığım cısslar gitti mideme,çocuklara cips açtım onlardanda tırtıkladımçikolata yedim hemde kaçtane sanki canavar var midemde ye anam ye bişey olmaz diyo
ama şaşırdığım ve sinir olduğum bi konu var geçen cumadan beri hergün tartıdayım 1grdamı oynamaz yaa:44:60.8 bugünde aynısını görünce yuh dedim bari artıya geç okadar yiyosun,ya 3gündürde çok su içiyorum ama hiçmi faydası olmazyaa,oyüzden yarın detoxu yapıcamtram anlamıyla yediğim abur cubur atıkları gitsin yapışmadan
daha bu sabahta yiyodumda eti cangaa varya daha dün almıştım tadı nasıl diye eşimede aldıydım,dün kendimkiniyemiştim bugünde eşime verdim sabah,yarısını bölüp kendimede aldım diğer gofretide açtım yerken bi bağırdı zaten hep bağırıyo son zamanlarda bana,hem kilo veremiyorum diyon hemde homili gırtlak yiyip duruyon dedi:26:haklı ama elimden bişey gelmiyo bünye istiyo neden neden
ben hiç 55 olamıycam galiba yaaa,ay çok uzun yazmışım ya kusura bakmayın doldum bikaç gündür
kııııııııııııııııız ne ettttttttttttttin 10 dilim pizza mı. ay tutun beni bayılacam nası yedin o kadar pizzayı. ben diette değilken bile 3-4 dilimi zor yiyomevet tam bende bundan dolayı bu hafta iyice cozuttum.
inanmıyorum orti. Bende sabahtan beri senin yüzünden girmiyorum siteye. Dün akşam yediklerimi ortiye nasıl söyliycem diyordum.İskenderden sonra söyleyebilirim artık. 3 ü kalın ,7 si ince dilim pizza ve 1 diyet kola, yarımda normal kola.:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: ama acelemiz yok dimi yavaş yavaş veririz kiloları dimi.. acaba bu hafta kaç kilo artıda olucam. ya ben bu hafta sürekli açım niye bilmiyorum ama sanki midemde kurt var habire bişeyler çekiyor cnm.
oooooooooooooooovvvvv pisicimmmmmm gelmişşşş
blacımmmmmmmmmm bacım dukan nasıl gidiyor
iyi gidiyorsun bu aralar menülerini takip ediyorum
aman bu hafta atak yap bebişim
canım benim senin yollarından hepimiz geçtik hemen hemenhaşlanmış yumurta yiyordum da dün sonuncusunu yemişim üst üste 2 gün yemiştim sanırım o kadar sık yememem mi gerekiyor:26:
peynir de çıkarmak zor geldi biraz atıştırdım kahvaltıda ama artık dikkat ederim inşallah canım.. yoğurt da uykumu getirir diye gündüz yememeye çalışıyorum ceviz yiyeym de zihnim çalışsın diyorum ezberlemem gereken çok şey var
bu arada çok teşekkür ederim canım bilgilerin için..
evet tam bende bundan dolayı bu hafta iyice cozuttum.
inanmıyorum orti. Bende sabahtan beri senin yüzünden girmiyorum siteye. Dün akşam yediklerimi ortiye nasıl söyliycem diyordum.İskenderden sonra söyleyebilirim artık. 3 ü kalın ,7 si ince dilim pizza ve 1 diyet kola, yarımda normal kola.:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: ama acelemiz yok dimi yavaş yavaş veririz kiloları dimi.. acaba bu hafta kaç kilo artıda olucam. ya ben bu hafta sürekli açım niye bilmiyorum ama sanki midemde kurt var habire bişeyler çekiyor cnm.
canım benim senin yollarından hepimiz geçtik hemen hemen
ahh o öğrencilik yılları
suratımda sivilcesiz günlerim olmazdı
sabah 5de kalkar ders çalışırdım
7ye kadar
hiç alakası yok canım yoğurt uykusunu getircek falan filan
bir insan gevşediyse zaten meylide varsa uykuya o uyuyacak kaçarı yok yoğurt süt bahane
bunlar hem derslerinide etkiler 2 saatte çalışacağın konuyu b,r saate indirgersin çünkü zihni açıyo
cevizi aralarında gene ye 1 tane olmak koşuluyla
sabah
peynir, yumurta ben birgün arayla yüyorum, reçel yada bal yada pekmez yada çiko hangisini seversen 1tk yeter sabah öğününde
aralarında kuru üzüm bir avuçdan biraz az, ceviz, 2 kuru kayısı, 2 kuru incir, elma, portakal işte doğal ne varsa bunlardan birini tercih edersin
öğlenleri et tavuk balık gibi yoğurt sebze çorba
akşamlarıda daha çok sebze ağırlıklı ve yoğurt
bu kadar
inşallah canım azmin elindn bişey kurtulamazcanıııııım üzme kendii ya senin boy kaçtı bence senin kilo tamam artık incecik oldu zaten bırakmalısın belki de diyeti :26:
kııııııııııııııııız ne ettttttttttttttin 10 dilim pizza mı. ay tutun beni bayılacam nası yedin o kadar pizzayı. ben diette değilken bile 3-4 dilimi zor yiyom
slm canııııııım oku oku anca geldim geçmişten. bu hafta evet çok sıkım ama tartı hala aynı anlamadım ben bu işi. yaın sabah yumurtalı falan iyibir kahvaltı yapcam akşama kadar ayran süt içecem sadece dukan usulü detoks ben buldum ben..
umarım cuma sabahı artık bir eksi göreyim ya
haşlanmış yumurta yiyordum da dün sonuncusunu yemişim üst üste 2 gün yemiştim sanırım o kadar sık yememem mi gerekiyor:26:
peynir de çıkarmak zor geldi biraz atıştırdım kahvaltıda ama artık dikkat ederim inşallah canım.. yoğurt da uykumu getirir diye gündüz yememeye çalışıyorum ceviz yiyeym de zihnim çalışsın diyorum ezberlemem gereken çok şey var
bu arada çok teşekkür ederim canım bilgilerin için..
iyi akşamlar canımevet ben genelde o dersi bırakmaya meyilli olup bahane üreten öğrenciyim maalesef :))
bi de biz eve pek meyve almıyoruz tatilden dönüşte bunu bi düzene sokayım bari evde adam akıllı sağlıklı beslenen yok
dikkate alıcam inşallah dediklerini yarın sabah pekmez de yiyeyim kansızlık var zaten az da olsa ii gelir.. şimdilik çıkmalıyım gece takrar girerim muhtemelen ii akşamlar hepinize..
ay eşin deme şimdi sayacam......çok sinirliyim ona zatiinşallah canım azmin elindn bişey kurtulamaz
yazı düşün güzel güzel kıyafetleri düşün
eşini düşün onu çatlatacağını düşün
afiyet olsun güzel menüselam kızlarr
menümmm
sabah
1 yumurtayla melemen
2 parça peynir
2 yeşil zeytin
1 domates
2 dilim tb ekmeği
ara
1 bardak greyfurt suyu
2 gün kurusu
öğlen
4 tane mercimek köftesi
1 tabak salata
ara
5 fındık
1 ceviz
akşam
1 tabak pırasa yemeği
yarım kase yoğurt
2.5 litre su.. 1 kupa kiraz saplı çay, 2 kupa yeşil çay
canım ben önceden diyetisyene gittiğimde haftada 2 kez yumurta yememi söylemişti
kaloriliymiş ama çook faydaları varmış oyüzden tüketmesek de olmazmış bilgin olsun istedim cnm
sensiz mi gidiyor mersine aaaaaaaaaaaay eşin deme şimdi sayacam......çok sinirliyim ona zati
yarın gezmeye gidiyo mersine 10 gün yok. bu akşamda çıktı gitti arkadaşları ile buluşmaya . biz ev bekçisiyiz.
ben nirden buldum bu umursamaz adamı yaaaaaa. acık da karına ilgi göster dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?