70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar kizimin ayagina sandalye düstü 2 3 saat kadar önce gidelim hastaneye dedim yok dedi simdi bi baktim baya sismis biz hastaneye gidiyoruz ...

evet yaptım ama eğer bu detoks bağırsakları çalıştırıyorsa banamısın demedi hiçbir etkisi olmadı yani tamama kaçamak yaptım ama 200-300demi gitmez ben 2 kilo vereyim demedimki senin kilonda olmak için hayal kuran bisürü kısçe var burda bunu unutma canım
bendede bişey olmuyor neyle ilgili bilmiyorum atmadı beni daha siteden
sensiz neden gezmeye gidiyor ayy ben evi dar ederdim herhalde, adam dışarı çıkamıyor benden sebep hep evde
canim ben yurtdisindayim
oyy sagol caniimm canim sislik hala gecmedi ama leke bitti gibi bisey :44:
ama acaba diyorum baska biseymi sislik yapiyor bilemedim canim
hamile olmayasın bendede çok şişkinlik olmuştu

benim kızımda sabah kustu zeytinyağın varsa yağla karnını çok iyi geliyor annem sabah yağlamış bende uyutmadan yağladım sıcak havlu koydum karnına üşüttüyse alsın diye, umarım bidaha kusmaz senin kızınada geçmiş olsun

abarttığın kadar kötü değil
akşamki 2 dilim ekmek ve çekirdek olmamış
bir de bir dilim çikolata ne ola ki
sabah çantamda cüzdanımı arıyordum biarkadaşımın kızım için verdiği çiko ilişti gözüme kızımın hakkını yemeyeyim diye 1 dilimcik aldım doymamıştım bideee simit tost yiyeceğime onu yedim akşamda doymadım valla yoksa kendi ekmeğim buzlukta sadece sabah çıkarıyorum yeme niyetinde olmadığım için çıkarmamıştım ama doymayınca normal ekmek yedim, sendede oldumu detoks sonrası, yoksa kahvaltımmı az geldi?
kizlar kizimin ayagina sandalye düstü 2 3 saat kadar önce gidelim hastaneye dedim yok dedi simdi bi baktim baya sismis biz hastaneye gidiyoruz ...
geçmiş olsun canım umarım önemli bişey değildir

Son düzenleme:
kızlar alıntı yapmadım da tüm hastaları olana çok geçmiş olsun yaa.. balkaymak inşallah kızının ayağında önemli bir şey yoktur(

ee siz nasılsınız kızlar..
ay az önce canlı canlı kıl dönmesi ameliyatı yaptım arkadaşıma :))
şok oldum resmen kolunda bi kıl dönmesi kuyusu varmış resmen içinden bir sürü ince kıl çıktı

dileeeeeeeek menümü görmediiiiin eşsiz menüme seninde bişeyler demeni isterdim

bende yatıyorum iyi geceler canlar,bugün erken yatayım dedim yine 12yi ettim

geçmiş olsun..önemli bişe deildir inş.

biz iyiyiz, seni sormalı nasıl gidiyo dersler..
ameliyatlara kendini yavaştan alıştırsan iyi olur.. yakında intörn olacaksın cnm...

Minecim az önce yürüyüş yaptım..tekrar iyice baktımda,,,benim bant 38 dk da,5 hızında yürüdüm,toplam 3 km.101 kalori etti...seninkiyle arada bayağı fark var sanırım...:44::44:

kızlar ben yatıyom sabah 6 da kalkacam eşimi havaalanına bırakcam size ii sohbetlerr
iyi geceler ortişkoooooo......geç kalkarsan kocişinde uçağını kaçırır ve böylecede gidemez..nasıl komplo ama

bende yatıyorum iyi geceler canlar,bugün erken yatayım dedim yine 12yi ettim
iyi geceler canım görüşmek üzere..

biz iyiyiz, seni sormalı nasıl gidiyo dersler..
ameliyatlara kendini yavaştan alıştırsan iyi olur.. yakında intörn olacaksın cnm...

ameliyatlara alıştım da içinden bu kadar şey çıkmasına çok şaşırdım yaa
pff dersler kötü adam akıllı çalışmadım stajdan geçer miyim hiç bilmiyorum... sanırım stresliyim:18::18::18:

staj için nasıl sınav yapıyolar uygulamalımı yoksa yazılı şeklindemi?????

staj için nasıl sınav yapıyolar uygulamalımı yoksa yazılı şeklindemi?????

ikisi de.. hatta bazen 3 tane.. bazı stajlarda hem sözlü, hem teorik hem de hasta başı pratik oluyor. muayene nasıl yaptığımıza da bakıyorlar. ama şimdi gireceğimde sadece sözlü ve teorik var..

ikisi de.. hatta bazen 3 tane.. bazı stajlarda hem sözlü, hem teorik hem de hasta başı pratik oluyor. muayene nasıl yaptığımıza da bakıyorlar. ama şimdi gireceğimde sadece sözlü ve teorik var..
işin zor desene..iyi çalış sürekli tekrar yap bence unutmamak için..allah zihin açıklığı versin...gerçi o bölümü kazandığına göre sınavlarınıda geçersin..

işin zor desene..iyi çalış sürekli tekrar yap bence unutmamak için..allah zihin açıklığı versin...gerçi o bölümü kazandığına göre sınavlarınıda geçersin..

ah canım keşke kazanmakla geçmek aynı olsa.. zormuş cidden okuması.. bize öss'ye hazırlanırken sınavı kazanın sonra rahat edersiniz demişlerdi daha da bi zorluğun içine düştük hepsi yalan çocuklar öss'ye girerken sakın kandırmayın onları
sınavlardan kaç aldığımı önemsemiyorum zaten önemli olan pratikte ne kadar ii olduğumuz.. inşallah şu insanlara zulmeden dr'lar gibi olmam tek isteğim bu.. en iyi şekilde öğreneyim yeter.. Allah yardım etsin cidden insan sağlığı çok büyük sorumluluk en büyük stresim de bu zaten

o kdr uykum vaarki hepsini okumayı gözüm yemedi..
Allah rahatlık versin kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…