- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
legen yokmu canim koy tv karsisina al kovayla tasida ohhh misss
Dizi bitti.
Ben yatar..
İyi geceler...
kizlar kizimin ayagina sandalye düstü 2 3 saat kadar önce gidelim hastaneye dedim yok dedi simdi bi baktim baya sismis biz hastaneye gidiyoruz ...
kizlar kizimin ayagina sandalye düstü 2 3 saat kadar önce gidelim hastaneye dedim yok dedi simdi bi baktim baya sismis biz hastaneye gidiyoruz ...
legen yokmu canim koy tv karsisina al kovayla tasida ohhh misss
İyi geceler...Dizi bitti.
Ben yatar..
İyi geceler...
evet yaptım ama eğer bu detoks bağırsakları çalıştırıyorsa banamısın demedi hiçbir etkisi olmadı yani tamama kaçamak yaptım ama 200-300demi gitmez ben 2 kilo vereyim demedimki senin kilonda olmak için hayal kuran bisürü kısçe var burda bunu unutma canımsağol canımda ne biliyim canımı sıktı artık devamlı her hafta 60 rakamını görmek tartıdaacaba diyorum ilerde bugünlerimi anıp gülermiyimki diye düşünüyorum,mesela her hafta yine aynı şekilde nasıl beslenirsem besleneyim hep tartıda 55.1 veya 2görürmüyümkii ay ne hoş bi hayal buu inş.gerçekleşir
bu arada sen tam olarak uydunmu detoxa canım
yanlış hatırlamıyosam gündüz kaçamak yaptım demiştim
bendede bişey olmuyor neyle ilgili bilmiyorum atmadı beni daha sitedenyalnız sizde anlamadığım bişey var ,,ben siteyi devamlı açık bırakıp gidiyorum geldiğimde devam ediuyorum hiç atılmadım,sizde nasıl ve neden oluyo acabaa:26:
benim kontrol panelim sık kullanılanlarda internet sayfasını açıp sekmeye basıp direk kontrol panelim açılıyo,abone olduğum tüm konular karşımda yeni mj yazılmış olanlar tam önüme çıkıyo ve ben giriyorum direk bu topiğebazıları taa anasayfadan buralara kadar giriyomuş herseferinde anlamadım benmi şanslıyım
sensiz neden gezmeye gidiyor ayy ben evi dar ederdim herhalde, adam dışarı çıkamıyor benden sebep hep evdeay eşin deme şimdi sayacam......çok sinirliyim ona zati
yarın gezmeye gidiyo mersine 10 gün yok. bu akşamda çıktı gitti arkadaşları ile buluşmaya . biz ev bekçisiyiz.
ben nirden buldum bu umursamaz adamı yaaaaaa. acık da karına ilgi göster dimi
hamile olmayasın bendede çok şişkinlik olmuştucanim ben yurtdisindayim
oyy sagol caniimmcanim sislik hala gecmedi ama leke bitti gibi bisey :44:
ama acaba diyorum baska biseymi sislik yapiyor bilemedim canim
benim kızımda sabah kustu zeytinyağın varsa yağla karnını çok iyi geliyor annem sabah yağlamış bende uyutmadan yağladım sıcak havlu koydum karnına üşüttüyse alsın diye, umarım bidaha kusmaz senin kızınada geçmiş olsunal kız bi hışım ağlayarak uyandı deminden beri susturamıyodum halsiz ve kusuyo,nedir bu başıma gelen,ateşide yok 36.1 çıktı aksine soğuk,ya bu sabah banyo yaptırdıydım çocukları,ama oğlanda bişey yok,kıza noldu ondanmı oldu midesinimi üşüttüki,soğukta dolanmayın arkamda diyorum okadar dinlemesse öyle olur..devamlı mutfakta benimleler neyse bakalım fitil koydum tekrar uyutmayı denicem bende uyurum artık belki hadi iyi geceler
sabah çantamda cüzdanımı arıyordum biarkadaşımın kızım için verdiği çiko ilişti gözüme kızımın hakkını yemeyeyim diye 1 dilimcik aldım doymamıştım bideee simit tost yiyeceğime onu yedim akşamda doymadım valla yoksa kendi ekmeğim buzlukta sadece sabah çıkarıyorum yeme niyetinde olmadığım için çıkarmamıştım ama doymayınca normal ekmek yedim, sendede oldumu detoks sonrası, yoksa kahvaltımmı az geldi?
abarttığın kadar kötü değil
akşamki 2 dilim ekmek ve çekirdek olmamış
bir de bir dilim çikolata ne ola ki
geçmiş olsun canım umarım önemli bişey değildirkizlar kizimin ayagina sandalye düstü 2 3 saat kadar önce gidelim hastaneye dedim yok dedi simdi bi baktim baya sismis biz hastaneye gidiyoruz ...
geçmiş olsun..önemli bişe deildir inş.kizlar kizimin ayagina sandalye düstü 2 3 saat kadar önce gidelim hastaneye dedim yok dedi simdi bi baktim baya sismis biz hastaneye gidiyoruz ...
biz iyiyiz, seni sormalı nasıl gidiyo dersler..kızlar alıntı yapmadım da tüm hastaları olana çok geçmiş olsun yaa.. balkaymak inşallah kızının ayağında önemli bir şey yoktur(
ee siz nasılsınız kızlar..
ay az önce canlı canlı kıl dönmesi ameliyatı yaptım arkadaşıma :))
şok oldum resmen kolunda bi kıl dönmesi kuyusu varmış resmen içinden bir sürü ince kıl çıktı
iyi geceler ortişkoooooo......geç kalkarsan kocişinde uçağını kaçırır ve böylecede gidemez..nasıl komplo amakızlar ben yatıyom sabah 6 da kalkacam eşimi havaalanına bırakcam size ii sohbetlerr
iyi geceler canım görüşmek üzere..bende yatıyorum iyi geceler canlar,bugün erken yatayım dedim yine 12yi ettim
biz iyiyiz, seni sormalı nasıl gidiyo dersler..
ameliyatlara kendini yavaştan alıştırsan iyi olur.. yakında intörn olacaksın cnm...
staj için nasıl sınav yapıyolar uygulamalımı yoksa yazılı şeklindemi?????ameliyatlara alıştım da içinden bu kadar şey çıkmasına çok şaşırdım yaa
pff dersler kötü adam akıllı çalışmadım stajdan geçer miyim hiç bilmiyorum... sanırım stresliyim:18::18::18:
staj için nasıl sınav yapıyolar uygulamalımı yoksa yazılı şeklindemi?????
işin zor desene..iyi çalış sürekli tekrar yap bence unutmamak için..allah zihin açıklığı versin...gerçi o bölümü kazandığına göre sınavlarınıda geçersin..ikisi de.. hatta bazen 3 tane.. bazı stajlarda hem sözlü, hem teorik hem de hasta başı pratik oluyor. muayene nasıl yaptığımıza da bakıyorlar. ama şimdi gireceğimde sadece sözlü ve teorik var..
işin zor desene..iyi çalış sürekli tekrar yap bence unutmamak için..allah zihin açıklığı versin...gerçi o bölümü kazandığına göre sınavlarınıda geçersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?