hosgeldinSlm kızlarElektrikler gitmişti bu akşam biraz önce geldi de ben de gelebildim....En acilinden geçmişe bakayım kim naapmış bakalım
evet durmuyom yaaayav bir rahat duramıyon kızçeeeeee mısır patlağı nası bişi merak ettim
ben o arabayı istiyooooooooooom
ben yumurtamı haşladım ayranı mı yaptııııım hazırım hazırım sana da yapak gel birşeyler
selammmm kızlarrrrrr
ben geldimmmmm:119::119:
hoş geldiiiiiiiiiinselammmm kızlarrrrrr
al kız bi hışım ağlayarak uyandı deminden beri susturamıyodum halsiz ve kusuyo,nedir bu başıma gelen,ateşide yok 36.1 çıktı aksine soğuk,ya bu sabah banyo yaptırdıydım çocukları,ama oğlanda bişey yok,kıza noldu ondanmı oldu midesinimi üşüttüki,soğukta dolanmayın arkamda diyorum okadar dinlemesse öyle olur..devamlı mutfakta benimleler neyse bakalım fitil koydum tekrar uyutmayı denicem bende uyurum artık belki hadi iyi geceler
a s hosgeldin canim
hoş geldiiiiiiiiiin
al kız bi hışım ağlayarak uyandı deminden beri susturamıyodum halsiz ve kusuyo,nedir bu başıma gelen,ateşide yok 36.1 çıktı aksine soğuk,ya bu sabah banyo yaptırdıydım çocukları,ama oğlanda bişey yok,kıza noldu ondanmı oldu midesinimi üşüttüki,soğukta dolanmayın arkamda diyorum okadar dinlemesse öyle olur..devamlı mutfakta benimleler neyse bakalım fitil koydum tekrar uyutmayı denicem bende uyurum artık belki hadi iyi geceler
ne demek dilekcim.... çorban benden olsun..
mis gibi kırmızı mercimek çorba yaptım düdüklüde
havuç ve pattis rendeledim.limon sık yiiiiiii.
sen hazirla yerken yardim ederiz canim merak etme
Slm kızlarElektrikler gitmişti bu akşam biraz önce geldi de ben de gelebildim....En acilinden geçmişe bakayım kim naapmış bakalım
ben bugun nohut yaptim yarinada yeter ve ben yarin su detoksu yapicam kendimede
sen basla biz yardima geliriz canim
yav bir rahat duramıyon kızçeeeeee mısır patlağı nası bişi merak ettim
ben o arabayı istiyooooooooooom
ben yumurtamı haşladım ayranı mı yaptııııım hazırım hazırım sana da yapak gel birşeyler
selammmm kızlarrrrrr
hosgeldin
evet durmuyom yaaa
hosgeldin
geçmiş olsun iyi geceler canıııımal kız bi hışım ağlayarak uyandı deminden beri susturamıyodum halsiz ve kusuyo,nedir bu başıma gelen,ateşide yok 36.1 çıktı aksine soğuk,ya bu sabah banyo yaptırdıydım çocukları,ama oğlanda bişey yok,kıza noldu ondanmı oldu midesinimi üşüttüki,soğukta dolanmayın arkamda diyorum okadar dinlemesse öyle olur..devamlı mutfakta benimleler neyse bakalım fitil koydum tekrar uyutmayı denicem bende uyurum artık belki hadi iyi geceler
hımm etinin pirinş patlağına benziyo bende çok severim onu ama dukana başladığımdan beri yimedim
Selam şeker.
yemişsinm yine bişeylerrr görmedim sanma
:26::26::26: ama kalorisi düsük :105::105:
uvvv bebeeem balım peteeemmm
bu saatte seni burda görmek ne güzel:86:
sabah 2dilim uno ekmek, domates, biber, zeytin, ve kaşardan yaptığım pizza ve cay
Ara yok
Öğle sebze yemeği
Ara bir ayva
Akşam 2tabak mercimek çorbası 1dilim un helvası
Akşam portakal
Su spor yok
Kuzey güney i izliyorum bi yandan ya
Duş almam gerek.
Bezelyeli tavık yapmam gerek fırında pefff.
Geç kalıcam yarın kesin.
.
kızlar merhabalar... ben nedense bugün doymak bilmedim uzun zamandan sonra ilk defa böyle oldu açlık dışında bişeyler yemek istediğim oluyor ama bugün doyamadım bir türlü dün yaptığım detoksa bağlıyorum yada kahvaltıyı herzamankinden az yaptım ondan oldu ama yinede bilemiyorum menümü paylaşayım hiç iyi değil ama olsun, yorumlara açığım, hatalarımında farkındayım
15.02.2012
Kahvaltı 8:50
2 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
Bikaç çatal beyaz peynir
1-2 dilim domates
2 zeytin
Ara 11 :00
2 tane eti burçak
Öğlen 12:00
4 yemek kaşığı mantı
1 dilim çikolata
Ara 13:30
1 bardak elmalı yeşilçay
1 elma
Ara 16:00:
1 fincan türk kahvesi
2 anecik susamlı çubuk
Akşam 18:20 akşam menüsünü önceden yazmıştım listeme ama istediğim gibi olmadı doymadım çünkü :26::26:
3 yemek kaşığı tavuk sote
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
2 dilim ekmek
Son
1,5 avuç çekirdek
Kuzey güney i izliyorum bi yandan ya
Duş almam gerek.
Bezelyeli tavık yapmam gerek fırında pefff.
Geç kalıcam yarın kesin.
Aran yok öğlen sadece sebze yemeği ama hangi sebze yemeği?
Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?