o kdr uykum vaarki hepsini okumayı gözüm yemedi..
Allah rahatlık versin kızlar....
bugün 5 gün doldu,
ben su içemyi unutuyorum ya daha hiç oynama olmadı tartıdane kadar dikkat edersem edeyim su içmeden olmuyor, ama bişeye seviniyorum, gerçekten hiç bir yiyecekte gözüm yok , midemi küçültmüşüm, azıcık 2 kaşıkla doyuyorum, ekmek hiç yemiyorum, hamur işide asla, biraz kafada bitirdim olayı aslında.. uflamayacagım arkadaşlar ama 3 martta nişanım da var giydiğim elbise yakışsın istiyorum, bel bölgemde pörtlemeler olmasın..
nişan sadece bir bahane, eski 26 yaşımdayım ve yaşımın tadını çıkarmak istiyorum, kıyafetlerimi severek ve zevkle taşımak istiyorum,,,
20 yaşımda 56 kilo idim 6 yıl araya girsede inş. 6 ayda geri dönerim :) yarın 0.5 pet şişeden 4 tane bitireceegim, yanıma alırsam dediğin gibi dikerim kafaya ...
isallah o haftasonu yüzünden cumaya fazla cikmayizvalla sorma ya bi dusunsem zaten bu kadar olmazdimama haftasonu bitti yok o kadar yemek artik:)
gecmis olsun canimslm bu yazın cıtır hatunları :)) cok hastaydım bugun gıremedım netesuan bıraz ıyıyım hemen bı bakıp kacım dedım tabı gırmısken menumude yazım
yolumuz uzun ama tökeslesemde yine ayaga kalkip devam etmeye calisiyorum_________________GÜNAYDINN___ŞEKERLER_________________________
Bu sabah nasılız bakalım???
umarım keyifler yerindedir...Rabbim hasta olan kullarına şifa,dertli olan kullarına deva,sıkıntıda olan kullarınada yardım etsin...inşallah tez zamanda bizlerinde sıkıntılarını gidersin.....,ince çıbıg krakerler gibi salına salına gezmeyi nasib etsin.......
evet yaza az kaldı kızlar.....şubatın yarısı bitti bile. mart kaldı..birde nisan var onuda saysakmıki..ben en çok ilkbahar mevsimini seviyorum..belkide ozamanmı atağa geçerim bilmiyomki..çünkü her zaman kışın kilo alıp baharda atağa geçmişimdir......hayatım hep böle kilo sürüncemesi içinde geçecek heralde kızlar...bazen kendimi çok suçluyorum neden bu kadar çok iştahlıyım diye....ama evde oluncada en iyi yaptığımız şey yemek yemek.....bide çabuk ulaştığımız için galiba..
bugün buranı havası berbat..kapalı,dumanlı ve yağmurlu...sizin havalarınız nasıl??????
havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsun demiiii şekerler.....
bu arada az daha unutuyordum sevgilier gününüzüde kutlarım......
pazar günü 4 günlük kalori ihtiyacini bir güne sigdirdim telefonda 200% günlük ihtiyacini yedin dediAz yemişsin şaşırdım.
gecmis olsun fistikŞu an felaket bir mide ağrım var.
Yediklerim resmen isyan ediyor.
benımde oyle bı anım var ama daha tehlıkelı bende bıkca kap yemegı bı arada yaparken tavadakı yag ısınmıstı sonra domates sosunu bı atmıstım alev almıstı sankı alev sov yaptımtaaaspiratörün içindeki filtresi yanmıstı ocakta boyle sureklı basında olmamız gereken bı yemegı bırakıp baska bı ıse gıtmemek lazım cok tehlıkelı
evet tasirdimyine taşırmışsın suyu suzimbende bi kere buraya dalıp yemeği yaktım
kaçla hamiş kalmıştın suzii
rezzancim nerelerdesin canim sIk gelemiyorsun sanirsamHerkese günaydııınn kızlar.
Bu gün İstanbulda çok kasvetli bir hava var. Canıım fena sıkıldı ya. Güneşi özledik. Bahar gelsin, bizde şöyle hafilemiş olalım. Ne güzel olur. Geçen hafta menülerimi yazamadım. İnşallah bu hafta yazarım. Dünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, biraz peynir, 2 zeytin, 1 çay kaşığı bal.
Ara: yok kurstaydım.
Öğlen: 1 kase şehriye çorbası, 4 yemek kaşığı bezelye yemeği, 2-3 çatal makarna ( fazla oldu ama dayanamadım :)
Ara: 1 yeşil çay, 3 tane form limonlu bisküvi
Akşam: Önce bir tabak mantı koydum, kızlar seviyor die yapmıştım, 1 kaşık aldım sonra annaaa ben ne yapıyorum ya dedim. Bıraktım ve önce ki akşamdan balığım vardı. Onları yedim kızlar. Kendimle gurur duydum.
Sonrasında yarım elma, 1 mandalina yedim. Biraz fazla oldu sanırım menüm.
ay ne güzel bi duygugünaydın kızlaarrr nasılsınızzz
ya ben bu ara pek takılamıyorummm dün yine net yoktuu pöööff
ama bugün buralardayımmmm :))
diyet spor süper gidiyooo allahım bozmazsınnn
bu arada dün ablam ve bi arkadaşla akşam dışarıdaydıkkk kahve fln içtikkk
sonraaa mağzaya girdikk kotona bi palto denedimm 36 bedennn ve olduuu
acayipp sevindimm yaaa çok mutlu oldumm ihihihi
böylee iştee ve ben o gazla devam ediyorummm
hosgeldinKızlar merhaba aranıza katılmak istiyorummmmm bana destek olurmusunuz zayıflama konusunda:))
tatlim 300 den fazla bekliyordum bende bu detoks danSelam kızlarrrrr
detoksun sonucunu vereyim merak edenlere
_300 gr
hiç beklediğim gibi olmadı
ben zaten normal şartlarda da verirdim 300 grmı
heralde vücudumda fazla su yokmuş
çünkü bu detoks fazla suyu atıyormuş ..
tabi herkeste aynı sonucu verecek diye bişey yok
ama ben beklediğimi bulamadım
kesin
gece yine geç yattın sanırım naptın yedinmi bişeyler???
7 yaşından sonra yaptırırsın olmazsa, ama yinede yaşı kaç olursa olsun pipini kesecekler falan demeyin normal bişeymiş gibi anlatın korkarsa her yaş riskli
kesin bişeyler karıştırıyor
sagol canim ben ek olarak kalorilerimi de sayiyorum günlük tesekkürlerkızlar günlük kalori alımına baktım bu çıktı Günlük Kalori Alımı
Bazal metabolizma Hızı (BMH) değeriniz: 854,90 ( bu ne oliii bilmiyorum)
Hedefinize göre günlük almanız gereken kalori: 1200 (az değilmi bu yawww)
Belirlediğiniz Hedef: Haftada 1 kilo vermek
Dikkat! Kilonuz normal ve sağlıklı değerler aralığında. Buna rağmen kilo vermeyi düşünüyorsanız sağlıklı değerler aralığında kalmak suretiyle denemenizi tavsiye ederiz.
Günlük 1200 kalorinin altında kalori alımı malnutrisyona sebep olur ve kesinlikle sağlıklı değildir. Kalori alımının büyük oranda kesilmesi metabolizmanızı aşırı ölçüde yavaşlatabilir.
slmarkadaşlar merhaba ;
benimde her 100 kadından 80 ı gibi kilolarımla başım dertte ömrümün yarısı diyet yapmakla geçti alıp verdim sürekli.daha önce 80 kg.grubundaydım.86 kg den 75 kg ye kadar düştüm.ama yeterli değil tabi boy 165 olunca:)) kk dan çıktım yazmamaya basladım tüm motivasyon gitti.5 günden beri lahana diyeti yapıyorum ama iğrenç bir şey .bu böyle olmayacak dedim ve sizlere yazmaya karar verdim. desteğinizi bekliyorum arkadaşlar birde çizelgeyi yapamadım yardımcı olur musunuz.herkese kilosuz günler diliyorum.
:26:selam kızlar nasılsınız bugün
benim moral sıfır bugün asabi tarafım hakim
kaşlarımı indirmişim geziniyom
aslında tabi sebebi var ama
ben biraz da abartıyom
heralde bunalım takılcam
alıntılarınızada kısa ve öz cvp yazdım
modumda hiç değilim
kendimi sevmiyom bugün
gıcık oluyom bana
bizim sucumuz yokkizlar nasilsiniz bende dun feci bozdum diyeti kendimce tekrar karar verdim cuma sabahi itibariyle dilegin listesini yapmaya basliycam insaallah dun esim sevgililer gunu diye yemege goturdu evden italyan restorantina diye ciktik saat yedide kapatmislar nedense bizde turk restorantina gittik ve iskender yedim malesef esim cok anlatti turkiyede bile yememissin boyle felan dedi kanima girdi benim hic sucum yok yoksa
suzi nerede kızlar yaaa
kizlaaar suziyi merak ediyorum ben :26::26:
Suziiiiiiiiiiiiiiiiii nnolduu??????????????
ay inanmiyorum suziii ay görmedim vallahi seni bunu yazdim asagiya bi baktim
nerlerdesin canim sen ya
a gelmiş sui kııııız neredesin bir sorun yok inşallah
bu akşam dertlenmek yok....
SUZAN SUZİİ HOŞGELDİNNNNN....özlettin kendini nerelerdesin bakem ......
aaaaaaaaa suzi nereye gitti ya bende yazicak diye bekliyom :26::26:
cok gecmis olsun canim yaakizlar kizimin ayagina sandalye düstü 2 3 saat kadar önce gidelim hastaneye dedim yok dedi simdi bi baktim baya sismis biz hastaneye gidiyoruz ...
cizelgeye takildik geceay gece bi de sakız çiğniyodm. nasıl karnım acıktı anlatamam guruldamaya başladı resmen ama su filan içerek kapatmaya çalıştım yemek yemedim şükür... geç yatmanın cezasını da okula geç kalmakla ödedim gidemedim okula evdeyim yine
hosbes i 1 kere yedim cileklisinden cok hosuma gitti sonra bidaha bulupda alamadimAyy çok severim öyle yerleriiiii
Bugün belli olacak ya akşama gidecek ya da yarın sabaha.
Kendisine şu an da ulaşılamıyo sabaha karşı yatmış
Bilet alıcaktı bugün.
3 aylık maratonum kalıyor benimde
Haklısın ama hoşbeşle kahve de güzel gidiyor
Biraz midesiz gibi görünsemde kahvenin yanında çikoyu bende seviyorum.
Etinin sticks çikoları güzeldi bitterli falan.
Ne zmandır onlardan da almadım kahvenin yanında güzel gidiyo.
canim bütün bilgilerin icin cok sagolKalıcı Kilo Vermenin Bilimsel Yolları
Kilo problemi olan bir çoğumuz, zaman zaman fazla kilolarımızdan kurtulmak için mucize formüllerin peşine düşmüşüzdür. Maydonozu, lahanayı veya çeşitli ot kombinasyonlarını kaynatarak sularını içtiğimizde, birden bütün yağlarımızın eriyeceğini düşünmüşüzdür. Belki de çoğu zaman, zayıf arkadaşlarımız baklava börek yerken ve hiç kilo almazken, kendimizin haşlanmış ıspanak yememize rağmen nasıl olur da bu kadar kilo sorunu yaşadığımıza bir anlam verememişizdir. Bu konuda belki de metabolizmamızın hiç çalışmadığını düşünerek kaderimize küsmüşüzdür.
Peki yok mudur gerçekten bu şişmanlık denilen hastalığın kalıcı bir çözümü? Tabii ki var. Ama doğru zamanda doğru yolu izlemek çok önemlidir. Her şeyden önce vücutta şişmanlığa neden olabilecek bazı gizli metabolik hastalıkların açığa çıkarılması çok önemlidir. Böyle bir durum varsa ve tedavisiz kalırsa istediğiniz kadar az beslenin bir müddet sonra tekrar kilo alımı kaçınılmaz olur. Daha sonra da kalıcı kilo kaybı için hayat boyu gidecek beslenme sistemi kişiye benimsetilmelidir. Bu beslenme sistemi içinde bazı akıllı besinleri bilerek seçmek şişmanlık dediğimiz hastalıkla başetmede altın standartlardan biridir. İşte akıllı besinlerin genel özellikleri.
Düşük Şeker İçeren Besinler: İnsan vücudu ana yakıt kaynağı olarak glikozu kullanır. Glikozun kaynağı ise yiyeceklerle aldığımız karbonhidratlardır. Karbonhidratları kabaca basit karbonhidratlar ve kompleks karbonhidratlar olarak ikiye ayırırız. Basit karbonhidratlar, şeker yükü fazla olan yiyeceklerdir. Kan şekerimizi hızlı yükseltir ve bizi daha çok acıktırır, daha çok yememize neden olur. Kompleks karbonhidratların içindeki şeker ise kana daha yavaş geçer ve bizi daha uzun süre tok tutar.
Başlıca basit karbonhidrat ihtiva eden ve glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler: Şeker, bal, reçel, tatlılar, muz, incir, üzüm, tatlı kavun, tatlı karpuz, patates, havuç, beyaz pirinç, beyaz un ve beyaz makarnadır. Peki bu yiyecekleri hiç tüketmeyecek miyiz? Tabii ki yiyeceğiz ama şeker oranını düşürerek yiyeceğiz yani nasıl yiyeceğimizi beleceğiz. Örneğin muzu yoğurtla, patatesi etle ve yoğutla karıştırarak yemek vücut için biyoyararlanımı daha iyi kılar ve bizi daha geç acıktırır. Ayrıca yemeğe limon katmak da glisemik indeksi düşürür.
Kompleks karbonhidratlar ve düşük glisemik indeksli yiyecekler: Bu yiyecekler kalıcı kilo vermede en sık başvuracağımız akıllı besinlerdir. Elma, armut, kivi, greyfurt, kiraz, çilek, kurubaklagiller, bulgur, esmer pirinç ve kepekli makarnadır.
Yüksek lif içerikli besinleri bilmek ve bu tür besinleri öğünlerimizde sık kullanmak da kalıcı kilo kaybında en büyük yardımcımız olur. Bu yiyecekler sindirim sistemimizde daha uzun süre kalır. Çiğneme hızımız bile bu tür besinlerde daha yavaştır. Bizi daha tok tutar. Lif oranı yüksek besinlerin aynı zamanda şeker oranı da düşüktür. Örneğin kabak, lahana, brokoli, ıspanak, kurubaklagiller, kepekli unlar da çok iyi seçimlerdir. Kabızlık sorunu olanlara da birebir çok iyi çözümdür.
Yağ oranı yüksek besinler ise kilo ile savaşta en uzak kalınması gerekli gruptur. Yağ oranı yüksek kızartmalar, milföy gibi hamurlar, baklavalar, soslar belki de uzun vadede en uzak kalınması gruptur.
Şişmanlığın tedavisi için ne yazık ki mucize bir formül bulunmamaktadır. Doğru besinlerle, hayat boyu gidecek seçimler yapmak kalıcı tedavinin en önemli bileşenidir. Ünlü Fransız atasözünün söylediği gibi bir kruvasan ağızda 30 saniye kalır, midede 30 dakika kalır, kalçada ise 30 yıl.
uzman dr. ayça kaya
hosgeldin canimmerhaba arkadaslarımmm ben geldimmmm:) kendimi tanıtayımm ben 23 yaşındayım boyum 175 kilom ise 78 utanıyorum bu durumdanaslında yakın zamanda kilo aldım iş değişikliği düzensiz beslenme stres falan derken kilo aldım işte ama ben 1 kaç yıl önce bu gruptu sanırım kilo vermiştim tek başına olmuyor motivem bozuluyor tek başınayken bana çok yardımcı olacagınızı düşünüyorum benide aranıza alırsanız sevinirimmm:)hedefim 65kilo olmak bu arada:)
ya su ayilara özenmiyo degilim ha
istedikleri kadar yiyorlar
kisin bi yatiyolar oooh yaza kadarbizim totomuz donuyo soguklarda
neyse insan olarak ise gidiyorum ben:80:
keske ben yaz a gelirsem bulusmak isterim isteyen kizlarla cok sevinirimolsun bebişim veririz sen darlanma taze gelin aslında kilo vermen gerekiyordu emmeeee
O benimmmçiko canavarı
ama artık kontrollü çiko canavarı
ya kızlar iyiki varsınız siz ya
keşke reelde de dost olabilseydik
çok iyi ve güzel insanlarsınız
sizleri seviyoruuummm
hosgeldin canimmelojj ,
merhaba,bende aranıza girmek istiyorum..ben şuan senin başlangıç kilondayım maalesef..(
ve eşimin yüzünden çok büyük bir hırsla 50'lili kilolara düşmek istiyorum..Şuan tam 78 kg.
eşim sürekli aşağılayıcı, iğrenç laflar söyleyip dana gibi olduğumu söyleyince yeter artık dedim.ve susarak cevap verdim
incecik olup vay beee dedirtmek için bu sefer çok kararlıyım..çok incindim çünkü.
siz nasıl bir diyet yaptınız, spor yaptınızmı?? ben çalışıyorum....33 yaşındayım ve 1,68 boyum..
bugün 6.günüm tam 78 kg.çıktım sabah..
cevabınızı bekliyorum..şuan olduğunuz kiloya düşmek en büyük hedefim
hosgeldin gurbetcim balayi nasildin dubai :98:selamlar kızlar ben geldim +3,5 kiloyla aranızdayım..
tekrar gecmis olsun tugbacimiyileşti turp gibi oldu nazar değmesin,iki gündür işe bile gidiyosenede bikez muhakkak oluyo hastalık dönemi çekiyoruz bizde napaaak
[/B][/COLOR]
Resimleri sansürleyip buraya da ekliyim.
İlk resimde 84 - 85 falan
İkinci resimde 81-80 falan
En son da 66.5 :119:
Eki Görüntüle 346901
Eki Görüntüle 346897 Eki Görüntüle 346898 Eki Görüntüle 346899 Eki Görüntüle 346900
tüh bakamadan kacmam lazim aksam bakayim cok severim resim bakmasina merak ettimkıslaaarr albüm eklediiimmmm buyrunussss
dün esimde yedi ben yemedim yemeyim de artik zatenbi koşu ocağa nohut koydum geldim..
akşama çocuklar için..dünden de pilav kalmıştı..
nohut- pilav ben de severim çok aama bugünkü hakkım çoktan bitti.
ay senin foton olsa canim merak ediyorum seni zerracimbende keşke kiloluyken resim çekinseymişim bileydim kilo vericemi çekinirdim..
bi eşimin telinde 77 kg deyken bursada çekindiğim fotolar vardı..
onlarda yok ..pc ye attım dediya buamadım..sildi galiba alçakk..
gecmis olsun balikaymakims.a. kizlar karnimda sebebini bilmdeigim bir sislik var baya bi sistim 3 4 gündür öyle ki esofmani resmen karnimi ikiye bölüyo ve cok aciyooreglim bitti ama hala leke var dr.umdan randevu aldim mart sonuna verdi oda offf kis den felan korkuyorum ya nedir bu anlamadim gitti aksama kadar yavas yavas sisioy ve su an egilirken bile canim aciyo ne olabilirki :26:
güle güle kulan canim cok sevindimkıslaarrr bugün bahsettiğim paltoyu dün eşimede sölemiştimmmm
modeli fln ablam biliyoduu onunla gitmişler almışlarrr
ayy sevgililer günü hediyesi şaapmışşş çok sevindirik oldummm ihihih
slm canimkızlarr özledim sizi ama napim okullar kapanana kadar böyle bugünkü menümü yazıp kaçıcam yineee
(06.30) spor +elma sirkeli su
sabah:1 dilim kızarmış uno denge 1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı pekmez domates salatalık yeşil çay
ara 1 kuru incir
öğle 5 kaşık ıspanak +2 kaşık yoğurt ve salata ve yemekten yaklaşık yarım saat sonra yeşil çay
ara 4 adet petibör bisküvi yeşil çay
akşam: 2 kaşık pilav 2 kaşık yoğurt 4-5 kaşık bezelye ve salata
bugünde kaçamak yapmadımmm kızlarr suyumuda içtim ztn sanırım içtiğim yeşil çaylar bile yeter günlük su tüketimim için neysee
ilerleyen saatlerdede tahmine 21.30 gibi bi avuç çekirdeğim var ama yermiyim bilmiyorum çünkü başlarsam duramaya bilirim onun yerine kuru üzüm yiyedebilirimm haberiniz olsunn tartıda bozulmuştu bugün geldi açıkçası hafta sonu kaç kilo aldım bilmiyorum bugn 2 hafta önce tartıldığım kilodaydım sanırım bu iyi bişi en azından aldıklarımı vermişim ee tabi bide gün ortasında tartıldım oda ayrı bi konu asıl sonuç yarın sabah belli olcak canlarım......HEPİNİZİ ÇOK ÇOOOK ÖPTÜM
evet ya bahane oldu :18:selam kızlarrr
menümmmm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
2 gün kurusu
öğlen
1 kase tavuk çorbası
1 tabak brokoli salatası
ara
2 ceviz
akşam
2 tane kızarmış tavuk fileto
2 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık rus salatası
2 kaşık kırmızı biber salatası
2 kaşık havuç salatası
1 ince dilim tiramisu
1 bardak light cola
akşam olan oldu sevgililer günü münasebetiyle
zaten bahane ararız bu tarz özel(!) günlere:111::86:
slm kızlar nasılsınız
benimkide bozukdu pc bizi sabote ediyorherkse iyi akşamlar. pc bozuktu dünden beri uğrayamadım. mona roza detoksu bıraktın mı. menün varda.
Aksam surprizi ben ciktimm
Yemegimi yedim mayistim valla:26:
slmher sene yaza 1 ay kala keşke kışın başlasaydım diyete deyip umutsuzca zayıflamaya çalışan biri olan ben,bu yıl özellikle de 9 aylık bebeği olan tombik bir anne olarak yazı geçirmek istemediğimden 3 hafta önce 80 kiloyken başladım diyete.şu an 74.600e indim.ama 2 gündür çok fazla tatlı yedim.diyeti bozmaktan korkuyorum.yardım ediiiiinnnn.......
annene gecmis olsun fistikBu akşam sevdicekle görüştüm geldim.
Akşam tartıldım (yemekten önce ) 67 kilo çıktım. :26:
Bu arada annem de dün ayran detoksunu yapmıştı.
O da monarosa gibi 300 gram vermiş.
Bilginiz olsun.
Bide annem bugün ameliyat oldu babam götürdü falan neyse.
Babam hastaneden broşür almış.
Ben odaya geçiyorum dedim.
Diyo ki dur bak sana ne aldım ne o dedim.
Hastaneden diyetisyenin broşürünü kapmış
Baya güldüm
Benim diyetisyene gittiğimi bilmiyorda
Hıı sağolasın dedim
haydeeeeeeeeeee
hop tek hop tek oynayalımm
coştur coştur coştur..
çastırı çastırı çastırı tey tey tey
yaşasın yemek yimek:26:
cok gecmis olsun canim simdi iyidir isallah :26:günaydın kızlaaaaar... nasılsınız bugün? benim biraz canım sıkkın kızım sabah kustu midesi bulanıyor gibi, anlatamıyorki çocuk derdini halinden anladım eşime midesi bulanıyor dememle çıkardı korktu sonra çok ağladı okula geldim ama aklım ondadün bir arkadaşıma demiştim bayadır hasta olmuyor diye, başka şey söyleseymişim olacakmış demekki... öyle işte
aklima ne geldi zerracim biz oyun oynardiksütçüde gelmedi ..onu bekliyorum gelsede markete gitsem artık..
gelemedim canimsuzi nereler de ya kötü bisey yoktur insallah dün gecede girmedi :26:
dilekcim naf ile görüsüyorsun diye biliyorum nasil iyimi önmeli bisey yoktur insalla :26:
pc nin azizliyine ugradimSuziyi bende merak ettim.
İşe başlıycam falan demişti sonrası kayıp.
NaF da iyi canım.
Bişeyi yok.
Bol bol yiyo
iyimis
kizlar kizimin ayagina sandalye düstü 2 3 saat kadar önce gidelim hastaneye dedim yok dedi simdi bi baktim baya sismis biz hastaneye gidiyoruz ...
kızlar merhabalar... ben nedense bugün doymak bilmedim uzun zamandan sonra ilk defa böyle oldu açlık dışında bişeyler yemek istediğim oluyor ama bugün doyamadım bir türlü dün yaptığım detoksa bağlıyorum yada kahvaltıyı herzamankinden az yaptım ondan oldu ama yinede bilemiyorum menümü paylaşayım hiç iyi değil ama olsun, yorumlara açığım, hatalarımında farkındayım
15.02.2012
Kahvaltı 8:50
2 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
Bikaç çatal beyaz peynir
1-2 dilim domates
2 zeytin
Ara 11 :00
2 tane eti burçak
Öğlen 12:00
4 yemek kaşığı mantı
1 dilim çikolata
Ara 13:30
1 bardak elmalı yeşilçay
1 elma
Ara 16:00:
1 fincan türk kahvesi
2 anecik susamlı çubuk
Akşam 18:20 akşam menüsünü önceden yazmıştım listeme ama istediğim gibi olmadı doymadım çünkü :26::26:
3 yemek kaşığı tavuk sote
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
2 dilim ekmek
Son
1,5 avuç çekirdek
dileeeeeeeek menümü görmediiiiineşsiz menüme seninde bişeyler demeni isterdim
bugün 5 gün doldu,
ben su içemyi unutuyorum ya daha hiç oynama olmadı tartıdane kadar dikkat edersem edeyim su içmeden olmuyor, ama bişeye seviniyorum, gerçekten hiç bir yiyecekte gözüm yok , midemi küçültmüşüm, azıcık 2 kaşıkla doyuyorum, ekmek hiç yemiyorum, hamur işide asla, biraz kafada bitirdim olayı aslında.. uflamayacagım arkadaşlar ama 3 martta nişanım da var giydiğim elbise yakışsın istiyorum, bel bölgemde pörtlemeler olmasın..
Merhaba arkadaşlar, çizelgeyi yapamadım son adıma kadar geldim ama beceremedim. neyse şimdi geç oldu sabah denerim fırsat bulunca. sabah çocuk okula gidecek onu hazırlıycam erken kalkıyorum o yüzden. birde menümü yazayım. gün içinde gayet iiydi taki akşam yemeğine kızarmış hamsi yiyene kadar hemde miktar çoktu. neyse bugün 3. günüm adapte olmaya çalışıyorum birde spor yapamıyorum en azından ev içinde bişeyler yapmalıyım. neyse herkese ii geceler
sabah
2 dlm kepekli ekmek
2 kk peynir
domates,salatalık
şekersiz çay
öğle
2 yk pilav
5 yk kuru fasülye
akşam
yarım kase çorba
abartılı balık
yağsız salata
gece
1 kivi
slm kizlar özledim sizi
dün negüzel gelmisdim internetin baglantisi calismadi yine burda acayip firtina var ondan gidip gidip geliyor sanirsam
bugün persembe kizlar yarin cuma ben arti cikcam sanirsam
pazar günü kardesimin dogum günüydün ya hesapladim 3.617 kalori yemissim oha
sevgililer günündede esim bana revani getirmis senin icin aldim dedi beni sabote etti
ama dün kacamak yapmadim bugünde güzel mi menü planladim ispanak yumrta ile öglen icin
ara ara isyerinde okudum sizi ama firar yapacak firsat vermedileryalniz kalamadim odada full personal dolu habire gözetim altinda
öyle iste kizlar 2 gün gelemedim icim gitti siz iyisinizdir isallah
ben bi gecmise cet hiziyla dalayimyarim saatimi ona ayirdim
ha dün beni sordunuz okudum tam dalacakdim iyiyim ben gelemedim merak etmeyin beni diye sekretär geldi giremedim esime arabada dedim bak beni merak eden kizlar var giremedim dedim o da bana telefondan niye girmedin dedi telefondan interneti kulanmadigim icin unutmussum hic aklima gelmedi :111:
aaaa çok geçmiş olsun canım
bence de gidinn zedelenme falan olmuş olabilir...
cok gecmis olsun canim insallah onemli bisey yoktur
İyi geceler...
geçmiş olsun canıııııım
hamile olmayasın bendede çok şişkinlik olmuştu
geçmiş olsun canım umarım önemli bişey değildir
kızlar alıntı yapmadım da tüm hastaları olana çok geçmiş olsun yaa.. balkaymak inşallah kızının ayağında önemli bir şey yoktur(
geçmiş olsun..önemli bişe deildir inş.
gecmis olsun canim
cok sagolun kizlar sizleri cok seviyorumdün negüzel pcye girebildim diye sevinirken birden gitti giremedim
ama beni düsünmeniz cok hosuma gitti cok mutlu ettiniz beni
cok gecmis olsun canim yaanaptiniz merak ettim nasil oldu isyerinden okurum canim :26:
sagolun kizlarAy kıyamam yaa geçmiş olsun.
Bol bol sıcak su da sabunla ovalayın falan diyolar.
krem vermiştir hoş doktor :\
günaydin canimGünaydın şekerler
Cuma'ya son 1 gün
Bilmem anlatabildim mi.
Sizden sonra dün yemek yaparken 1 ufak kinder in çikosunu bide süt dilimi yedim.
Bizde bıdık var babam ona almış.
Ama eşek kaa kızı yuttu onları.
Yemiycektim aslında ama çok güzel baktı dayanamadım.
Neyse bugün tartıldım wcsiz 66.5 çıktı.
Şaşırdım valla normalde bu kaaa çiko yiyip aynı kalmışlığım hiç yoktur.
Yarın tartı da hangi rakamı görcem bakalım.
Hepimize güzel bir gün olsun.
Günaydın şekerler
Cuma'ya son 1 gün
Bilmem anlatabildim mi.
Sizden sonra dün yemek yaparken 1 ufak kinder in çikosunu bide süt dilimi yedim.
Bizde bıdık var babam ona almış.
Ama eşek kaa kızı yuttu onları.
Yemiycektim aslında ama çok güzel baktı dayanamadım.
Neyse bugün tartıldım wcsiz 66.5 çıktı.
Şaşırdım valla normalde bu kaaa çiko yiyip aynı kalmışlığım hiç yoktur.
Yarın tartı da hangi rakamı görcem bakalım.
Hepimize güzel bir gün olsun.
günaydin kizlaaaarrr
ay pek bir enercikim bügüün
tartildim ondanmiki acep
güzel bir gün olsun insallah saglikli mutlu huzurluu
hazirlanmaya baslayayim anca :115:
Allaha emanet oluuuun
kızlar bende şu sabah itibariyle 73.5 kilo olup sizlerle zayıflamak istiyorum banada yardım edin nolur sabah evde kahvaltı yapadım iş yerinde 2 bardak şekersiz çay ve diyet bisküvi yedim 2 paket içinde 4 tane var 1 paket yetmedi ya (300 kalori)
Günaydın canım, akşam yine olmuş bişeyler
günaydın canım
herkese güzel bir gün olsun. Kaçamaksız son gecemiz kızlarrrrr, sabah tartılcez
Geçmişe bi dalayım, çıkabilirsem gelebilirm.
günaydin kizlaaaarrr
ay pek bir enercikim bügüün
tartildim ondanmiki acep
güzel bir gün olsun insallah saglikli mutlu huzurluu
hazirlanmaya baslayayim anca :115:
Allaha emanet oluuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?