durumum berbatttttt
başlangıç:81
geçen hafta :75.4
bu hafta :75.5
gelen:100 gr
hedef: 53tü ama 60 olsam razıyım valla şu duruma göre
kızlar ben biraz kendimi sakatladım heralde
bu mekikler bana yaramadı
sezeryan dikişlerim çok acıyor
moralim bozuldu bugün bi hayli ağrı çektim
hatta namaz kılarken bile
eğilip doğrulamıyordum
öğlen namazını allah günah yazmasın oturarak kıldım
çok üzüldüm
inşallah bişey olmaz
daha yapmıcam aman kalsın bi kenarda
doktorlar bişey olmaz diyo ama
oluyo işte iç dikişlerde ağrı oluyo
sezeryan olupda mekik çekenler varmı kızlar ağrı sizde oldumu
benim 1.5 senelik dikişlerim
hos geldiinmerhaba güzelleeeeeer.. foruma yeni katıldım.. ne acı ki ben de 78 kiloyum.. ve bedenim beni rahatsız etmeye başladı.. kilo vermek için nasıl bir yol izleyeceğimi hiç bilmiyorum.. üstelik boyum da oldukça kısa 1 58 im.. yani obezim bu durumda.. 77 den aşağılara düşenler var, ne kadar zamanda verdiniz bu kiloları ve nasıl?
kiyamam yaaslm kizlarartik firar yapamiyorum bugün 18 e kadar calisdim birde yine morelim bozuldu isyerinde
devlet calisanlari icin ispsykologu varmis bi cesaret onu aradim elim ayagim titredi ama dedim artik yeter randevu aldim 1 martda gidecem ve herseyi anlatacam belki bana yardimci olurlar cok eziyorlar beni
telefon aklima gelmedi fistiktürkün akli sonradan calisir tam bana uyarlanmis bir söz
su bogazimi tutamiyorum dilek bana yardim et
cok sükür canim
hosgeldin canim
evet zerrracimbende sizleri seviyorum
eskiden daha sIk geliyordun canim :26: gel de birbirimizi gaza getirelim
belki ödem vardir canim :26:
güle güle kulan karakedimm
ay bende bilmiyorum bende ne cikacak bütün hafta korkumdan tartilmadim :26:
83 gün bi bakmissin gelmis bileinsallah fistik
hosgeldin canim
birden gidecekdir arzucum sIkma canini
ben bogazimi durduramadimmi hemen aliyorum kacamak yapipda verdinmi daha bi seviniyorsun
slm ger-düscüm
coookkkk :18:
yok yaramiyor gercekden tatlim yayarin bende yandim sanirsam :85:
kelebegim sagol tugbacimtatli cadim he artik cadiliginda kalmadi hött diye kiziyordun
hic sorma dogum günü sevgililer günü istemiyorum artik
icim rahat etmez canim cevap yazamasam
insallah canim veririz bizde
merak ettim simdi
bende de öyle oluyor tatlim yacok kötü agriyor malesef ilac kulanmayi bende sevmiyorum önce cekiyorum sonra dayanamayinca yutuyorum sicak su isitiyorum seyin icine neydin onun adi :44:
onu karnina koyma ama benim annem kiziyosirtima koydummu veya ayaklarimin altina rahatliyorum biraz üsütüyoruz herhalde :26:gecmis olsun tatlim
gecmis olsu canim
ay benimkide keske ayni kalsa bu hafta
ne yapayim hicde kiskanmadimkizlar guzel haberimide verip oyle uyuyayim esim bugun biletimi aldi 12martta turkiyeye gidiyorum allahin izniyle ve tam 6hafta kalcam cok sevincliyim ve cok mutluyum simdi 24gunum kaldi ve en az 58e inmem lazim
suzi gorusemiyoruz iyisindir insaallah optum canim ben kacar gozlerim kapaniyo
MİLLET olarak en çok sevdiğimiz şey YEMEK;aç oluruz sofradakileri YERİZ,üzülürüz kendimizi YERİZ,sinirleniriz birbirimizi YERİZ...
bence senin şuanki tek hedefin 6 ları qörmek olsun canım
önce 69.9'u qör sonra gaza basarsın zaten
hedeflerini ufak tut ki qözün yılmasın
Günaydın kızlar.
Bugün keyfim yok.
Kilo verenleri tebrik ediyorum.
Veremeyenlerle yola devam zaten..
Bildirimleri bana mesaj atın.
Başlangıç kilo:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Giden ve Gelen:
Toplam verilen:
Hedef:
günaydin kizlaaaaaarrrrrrrrr
hayirli bir gün olsun insallahh
Başlangıç: 77
Geçen hafta:73,3
Bu hafta:72,8
Giden:500gr.
Hedef:60
Toplam verilen :4,2
ya dilekcim birsey sorucam bu arada hani sú benim baslangic kilom var ya o buraya baslangic kilom acaba oraya asil kilomumu yazsam :44:
Günaydın hanımlar ben geldim.
Biliyorsunuz ki ben aranızda yeniyim.
Buğün diyetimin 5. günü.
Başlangıç:74 kilo
Buğün ise 73.300 kilo
Verilen Kilo 700 gr
Sizce nasıl?Bana göre çok az vermişim yahu.
Bu hafta çok sıkı asılmam lazım,hazırlıksız başladım.
Hafta sonu alışveriş yapıp hafta içi tam gaz devam edeceğim.
Çizelgede yapamıyorum ben malesef.Buğün yine deniyeceğim yapmayı
Günaydın kızlar.
Bugün keyfim yok.
Kilo verenleri tebrik ediyorum.
Veremeyenlerle yola devam zaten..
Bildirimleri bana mesaj atın.
Başlangıç kilo:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Giden ve Gelen:
Toplam verilen:
Hedef:
canim ilk 7 günde ben 800 gr. vermis ve üzülmüsdüm pucca da bana gülmüsdüsimdi anliyorumki hakliyimis gayet normal canim verdigin kilo bu hafta 500 gram vermisim ve seviniyorum
ayran çorbası diyetini ben yaptım ama gram oynamadı umarım sende faydası olurcanım ya benim motive olmam aylar alabiliyor hep başlarım sonrada bırakanlardandım.hamilelik sonrasında çıktım 86 ya..aynaya baktığımda kendimi hiç beğenmiyordum halada oyle ya ama biraz sabır.yazın hep bol şeyler giymek göğüs altlarının terlemesi pişik olması kadar kötü bir şey olamaz sanırım.hollywod diyeti yaptım.yemedim az yedim bi ara da hap kullandıım falan falan .....dikkat edince hızlıda versen yavaşta versen almıyorsun.tabi en sağlıklısı doktorların önerdikleri ama ben sabredemiyorum işte.mesala ben önce 75 e ineceğim diye hedef koydum.öyle yada böyle başardım.şimdi ise 6-7 aydan beri duraklamada vücudüm metabolizmam çalışmıyor sanırım yemesemde veremedim.5 gün önce başladım diyete lahana diyeti ile başladım.4.günün sonunda pes ettim içemedim.bunun yanımda her sabah ve akşam elma sirkeli su ve yemeklerden yarım saat önce 1 çay kaşığı çörek otu çiğniyorum iştah kapatmada birebir.lahana kadar da kötü değiller...yarın sabah ayran çorbası diyetine başlayacağım.2 gün sırf yağdan veriyormuşsun bu diyetler kadar kendi ihtisasım için bu kadar araştırma yapsaydım prof.doç.dr falan olurdum sanırım....kolay gelsin ama burdan sakın çıkma motivasyon için birebir derdini de anlatıyorsun kaçamaklarını da kimse sana neden kaşının üstünde göz var demiyor.herkes sana yardım elini uzatmış durumda yeter ki sen kaybolma loyagirll...unutma dünyanın merkezi sensin sen istersen döner istersen dönmez..
bende dün pizza yedim bu işe tam olarak sarılamıyoruz galiba eskisi gibi yemiyoruz ama bukadarlada gitmiyor kilolar nasıl olacak bilmiyorum
iyi akşamlar kızlar resmen çökmüş durumdayım
gündüz yediklerim iyiydi ama akşam arkadaşım pizza siparişi verdi
orta boy pizzadan 2 dilim yedim yani üçte birini yedim.. yanında da 1 bardak fanta:18::18::18:
midem şiş ağrıyor ama sanırım ağrısının sebebi sınav stresi..
ne güzel kilo veriyordum iki gündür kaçamak yapıyorum hamurişleriyle...
hızlı hızlı geçtim geçmişi hastamız var sanırım geçmiş olsun çok üzüldüm.. yeni katıldım biliyorum fazla samimi değilsiniz ama içten söylüyorum hepinizi çok seviyorum burası insanın dertlerini paylaşabileceği süper bir yer iyi ki varsınız..
dualarınızı bekliyorum yarın için.. sınavdan sonra da muhtemelen istanbula gitcem gezmeye. pazartesi akşam memlekete giderim inşallah o zamana kadar giremem nete.. kusuruma bakmayın artık.. resmen destan yazasım var çok içim sıkılıyor da fazla da abartmasam ii olur sanırım..
iyi geceler kızlar hepinize.. sabah inşallah hepiniz kilo vermş olduğunuzu görüp mutlu olursunuz.. en güzel mutlulukları hakediyorsunuz hepiniz..
ay veda konuşması yaptım sanki bu bunalım halimle kendime gülesim geldi resmen.. sınavdan sonra bu yazdığımı okuyup iyice bi eğleneyim bari
görüşmek üzere
süpermiş valla
MİLLET olarak en çok sevdiğimiz şey YEMEK;aç oluruz sofradakileri YERİZ,üzülürüz kendimizi YERİZ,sinirleniriz birbirimizi YERİZ...
ewt haklısın aslında. çizelgemi o şekilde değiştircem zaten ama moralim bozuldu ya o kadar emek ver üstüne 100gr al ufff uffff hafta sonu kesinlikle bi şok yapmam gerek başlayalı bir buçuk ayı geçti rutine bağladı vücut kendini sanırım bi şaşırtmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?