70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ihmm sıkıldım..
Hemde herşeyden.
Nankörlük gibi olacak ama.

chosen da sormuştu ortak cevap yapayım okuyorum ama sıkıldığımdan cevap yazamıyorum.

Değişmemeleri konusunda son derece haklısın canım, benim de 16 senelik evliliğim var, yıllarca hep kendimden ödün verdim. Hep o nasıl isterse öyle yapmaya çalıştım, ama baktım ki veren benim, karşım da hiç ödün yok, o zaman dur dedim kendime. Bir yerden sonra kendime önem vermeye başladım, değerliyim dedim, önemliyim dedim, bir şekilde hayatta istediğim şeyleri yapmaya başladım. Mesela ilk defa bu sene evime temizlikçi aldım, çalışıyorum, halılarımı temizlemeye verdim. Evleri çoğu zaman ona süpürtüyorum. Sonuçta e ben de insanım demi, diyeceğim o ki onların değişmesini beklemek hayalden öte bişey değildir. O yüzden makul şartlarda olmak koşuluyla, hayatınızda istediğiniz ne varsa yapın derim ben. Geçen zaman bizim kaybımıza.

Dobiç çok desene
Hayırlı olsun canım senin adına sevindim.
Bende doktora 2 haftada bir randevu istediğimi söylicem.
Böyle bi halt olmuyo.

evet onlardan bırıde benım araya sıkısamadım..
Saol canım..
sen ne kadar da bır gıdıyorsun kı ayda bır mı yoksa..

bence çok güzel olmuş canım gayet dengeli
afiyet olsunn :)

evet onlardan bırıde benım araya sıkısamadım..
Saol canım..
sen ne kadar da bır gıdıyorsun kı ayda bır mı yoksa..

İlk gittiğimde 3 hafta sonra gel demişti.
3 hafta sonunda 4 kilo verdiğimi gören doktor.
4 hafta sonra gel dedi.
Hiç kilo veremediğimi görecek olan doktor sanırım 2 haftada bir gel dicek artık

Noliyyy bana anlamıyorumm yaa.

haklısın. bizler çektik çektik işte bu yüzden çocuklarımızı ona göre yetiştirmeliyiz. bu konuda insanlar iki tip gibi görünse de tipten tipe ayrılıyoruz;
1- ben bunu yaşadım ne zor olduğunu biliyorum - başkasına çektirmeyim
2- ben bunu yaşadım ne zor olduğunu biliyorum - ama ben çekmek zorunda mıydım benimki can değil miydi? başkalarına da çektireyim anlasınlar ne yaşadığımı
3- ben bunu yaşadım ne zor olduğunu biliyorum - ama çektiklerim bana çok şey öğretti şimdi ben de çektirsem etrafıma bir şeyler öğretebilir miyim acaba?
4- ben bunu yaşadım ne zor olduğunu biliyorum - amaaan çekmişim çekeceğim kadar bunu da çekerim ne var hem benden başka kim çeker falan

.
.
.
.

afiyet olsun güzel canım

Burda hava fena kapalı.
Bide dün sevdicek gitti askere.
Bide maddi bi kaç sıkıntım var.
Bide kilo almışım bi gece de +800
Öküz yesem bu kadar artıda olmazdım.
allah kavuştursun canım maddi sorunlarda hallorur inşalh
kiloyu boşver tatlım sen verirsin vücudunun oyunudur belki sana yarın sabahta bi tartıl

bence çok güzel olmuş canım gayet dengeli
afiyet olsunn :)

Teşekkür ederim cnm.Umarım hep böyle devam ederim.
Hafta sonu sadece bir gün saatlerim şaşar eşim izinli olduğu için çok erken kalkmıyoruz.
Ama kaçamak yapmamaya ve suyumu içmeye özen göstereceğim.

Güle güle kavuş canım, az kaldı ne de olsa, sabır.
Bu devirde maddi sıkıntısı olmayan adam yok ki, parayla halledilecek işler bi şekilde olur.
Ben kendimi örnek vereyim sana 10 seneyi geçti aynı işyerimde, 1400 tl maaş alıyorum, muhasebeciyim, genel muhasebe yapıyorum,üstelik de mali müşavirim, gerisini sen düşün. 2 senedir de zam yok, ocak 2013 e kadar da olmayacak. Ahhhhhhh ah, hangimizin yok ki parayla sıkıntısı. Başörtülü olduğum için her şirkete giremiyorum, buranın tek artısı namazlarımı kılabilmem. O nedenle sabrediyorum canım.
Bir de bi gecede sende biliyosun ki kilo almazsın, haftaya 2 kiloya yakın vereceğinin habercisidir bu, şişkinliktir, ödemdir

Son düzenleme:

ıyı barı zayıflayınca gel dememıs...
bende genelde hep haftada bır cagırırlar dıye bılıyorum demek hepsı bır olmuyor...

allah kavuştursun canım maddi sorunlarda hallorur inşalh
kiloyu boşver tatlım sen verirsin vücudunun oyunudur belki sana yarın sabahta bi tartıl

Sabah 6 da tartılmak en kötüsü.:2:
Vücut şiş oluyo wc olmuyo farketcek kaa cok yememiştim yani.
Moralim bozuldu.
Bundan sonra eve tatlı alan kim varsa onun agzına tıkcamm

Amin saol canım.
Mali müşavir ve o kadar mı alıyosun.
Ya tartıda görünce gene de keyfim kaçtı pazar günü evdeyken tekrar tartılcam.

ıyı barı zayıflayınca gel dememıs...
bende genelde hep haftada bır cagırırlar dıye bılıyorum demek hepsı bır olmuyor...

Canım gittiğim dr yavaş yavaş sağğlıklı beslenmeyi hayatıma adapte etmeye çalışıyo.
Yediklerini bile 3-4 günde bir yaz demişti.
Hani kontrollü olmasan bile normal ye gibi.

Tabi ben naptım nerde çiko var yedim yuttum.

Allah tez zamanda kavuştursun sevdiceğine PuCCaaa
Hiç üzme kendini arada olur öyle.Cetveline bakıyorum da başaramıyacağın şey değil.
Bir hafta geç olsun ama kalıcı olsun.

Sabah 6 da tartılmak en kötüsü.:2:
Vücut şiş oluyo wc olmuyo farketcek kaa cok yememiştim yani.
Moralim bozuldu.
Bundan sonra eve tatlı alan kim varsa onun agzına tıkcamm

canm anlıyorum seni bende sabah 7 de tartılıyorum uyanır uyanmaz şiş oluyorum dur bende pazar sabahı tartılayımda moralim yerine gelsin

Allah tez zamanda kavuştursun sevdiceğine PuCCaaa
Hiç üzme kendini arada olur öyle.Cetveline bakıyorum da başaramıyacağın şey değil.
Bir hafta geç olsun ama kalıcı olsun.

Saol canımm aminnnn
6yı gördüğüme şükretmem gerek aslında.
En son 2009da görmüştüm kendisini.

canm anlıyorum seni bende sabah 7 de tartılıyorum uyanır uyanmaz şiş oluyorum dur bende pazar sabahı tartılayımda moralim yerine gelsin

Evet en güzeli pazar tartılmak bizim için.

başlangıç : 82.5 (12/02/2012)

bugün : 80.7
(17/02/2012)

giden : 1.8

hedef : 55
(12/05/2012) olur mu? belli olmaz
kalan : ~25.7

Mali müşavirim ama defterleri imzayı dışardan muhasebecimiz var , o atıyor. Bir-kaç kere teklif ettim, ben kendim atayım, herşeyi kendim yapayım diye, gerçi zaten herşeyi ben yapıyorum, beyannameleri onlar veriyor da, öyle işte. İş arıyorum artıkın ben de kendime, belgemle, defterlerini imzalayacağım iyi bir yer, ama dediğim gibi başörtülüyüm, kolay değil iş bulmak. Geçenler de 1750 tl veren bir yer vardı, başörtülü istemiyolarmış. Öyle işte, kader, sabır, oyyyyyyyy oy kız dertlendirdin beni de. DEvlete girseydim 17 sene evvel, kimbilir kaç para maaşım olurduAllah hepimizin yardımcısı olsun, ama özel sektör insanın kanını emiyor.

Ya valla dilek çok haklısın bazen banada esiyor
sen gene işe gidiyorsun kafanı dağıtıyorsun
hayatım boyunca hiç evde oturmadım şu 1.5 senedir çocuk olduğundan buyana evdeyim
sıkılıyor insan çalışan biri için
allahdan çocuk var
çalışmayı çok istiyorum ama bakıcak kimsem yok güvenebileceğim
annem yok abala yok kız kardeş yok
kaynana desen hayırsız
bakıcıya güvenemedim
bekliyorum iştw
biraz büyüsün kreşe vericem
en azından 3-4 sene annesiyle büyümesi çocuk gelişimi için en ideali
bu kış da maşşallahı var çok çetin geçiyor tüm illerde
çok sert hava dışarı çıkılmıyo
patlamak üzereyim

Arkadaşlar ben genelleme yapmadım. Bu kara kedinin konularını okudum ve o konulara yorumumdur. yani hepinizin kocası böyle, babası şöyle demiyorum. Bu yorum sadece karakedi için yapılmıştır. Ben hiçbirinizin ne ailesini ne de eşini tanırım dolayısıyla kendinize uyarlayıp ama biz böyleyiz demeyin çünkü başlıktanda göründüğü üzere karakediye yazdım. oda konusunu bildiğimden yazdım. ve ordaki koca krakteri tam olarak olgunlaşmamıştı ve umursamazdı bende karakteri olgunlaşmamış bir insanın ancak kopya çekerek evlilik yaşayacağını düşüdüğümü yazdım. Kaldı ki kendi yorumlarım bunlar bilimsel veri değil. ama toplamda çoğu erkeğin (hepsi demiyorum üstüne basarım) karakteri tam oturmuyor. ve lütfen bu konuyu da kapatalım burası rejim topiği sadece "konularıma cevap yazma orayı hatırlamak istemiyorum" dedi diye buraya yazdım. ve inanın yazdığımada pişman oldum. Bir anda herkes benim kocam şöyle benim eşim böyle der oldu. ben hiçbirinizin eşine de babasına da bişey demiyorum ki. başımın ağrısı iyice arttı. Bu konu yüzünden gereksiz yere de canım sıkıldı. Lütfen bu konuyu kapatalım...

var cnm var her türden insan var bu dünyada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…