Amin saol canım.
Mali müşavir ve o kadar mı alıyosun.
Ya tartıda görünce gene de keyfim kaçtı pazar günü evdeyken tekrar tartılcam.
Canım gittiğim dr yavaş yavaş sağğlıklı beslenmeyi hayatıma adapte etmeye çalışıyo.
Yediklerini bile 3-4 günde bir yaz demişti.
Hani kontrollü olmasan bile normal ye gibi.
Tabi ben naptım nerde çiko var yedim yuttum.
Mali müşavirim ama defterleri imzayı dışardan muhasebecimiz var , o atıyor. Bir-kaç kere teklif ettim, ben kendim atayım, herşeyi kendim yapayım diye, gerçi zaten herşeyi ben yapıyorum, beyannameleri onlar veriyor da, öyle işte. İş arıyorum artıkın ben de kendime, belgemle, defterlerini imzalayacağım iyi bir yer, ama dediğim gibi başörtülüyüm, kolay değil iş bulmak. Geçenler de 1750 tl veren bir yer vardı, başörtülü istemiyolarmış. Öyle işte, kader, sabır, oyyyyyyyy oy kız dertlendirdin beni de. DEvlete girseydim 17 sene evvel, kimbilir kaç para maaşım olurduAllah hepimizin yardımcısı olsun, ama özel sektör insanın kanını emiyor.
olsun sen artık 60 lardasın sıkma canını.. hedefe cok yakınsın...
66.5 gormustum bır anda 67 kusur olmus bu arada çikoların sonucu demek...
benımde annemler memleketten geldı ılk gun dıyetı bozmadım ıkıncı gun bozdum 3-4 gundur yıne anca kendıme geldım bugun... 76.5 olmustum yıne 77.7 ye cıkmısım delı olacam...
neyse bosveerr sıkmaya degmez dıcem ama yıne sıkıcam canımı oda baska mesele...
Ben 6 ayı bir görsem havalara uçarım.
Kolay değil elde ettiğin başarı o yüzden hiç bozma moralini.
Ya valla dilek çok haklısın bazen banada esiyor
sen gene işe gidiyorsun kafanı dağıtıyorsun
hayatım boyunca hiç evde oturmadım şu 1.5 senedir çocuk olduğundan buyana evdeyim
sıkılıyor insan çalışan biri için
allahdan çocuk var
çalışmayı çok istiyorum ama bakıcak kimsem yok güvenebileceğim
annem yok abala yok kız kardeş yok
kaynana desen hayırsız
bakıcıya güvenemedim
bekliyorum iştw
biraz büyüsün kreşe vericem
en azından 3-4 sene annesiyle büyümesi çocuk gelişimi için en ideali
bu kış da maşşallahı var çok çetin geçiyor tüm illerde
çok sert hava dışarı çıkılmıyo
patlamak üzereyim
Mali müşavirim ama defterleri imzayı dışardan muhasebecimiz var , o atıyor. Bir-kaç kere teklif ettim, ben kendim atayım, herşeyi kendim yapayım diye, gerçi zaten herşeyi ben yapıyorum, beyannameleri onlar veriyor da, öyle işte. İş arıyorum artıkın ben de kendime, belgemle, defterlerini imzalayacağım iyi bir yer, ama dediğim gibi başörtülüyüm, kolay değil iş bulmak. Geçenler de 1750 tl veren bir yer vardı, başörtülü istemiyolarmış. Öyle işte, kader, sabır, oyyyyyyyy oy kız dertlendirdin beni de. DEvlete girseydim 17 sene evvel, kimbilir kaç para maaşım olurduAllah hepimizin yardımcısı olsun, ama özel sektör insanın kanını emiyor.
başlangıç : 82.5 (12/02/2012)
bugün : 80.7 (17/02/2012)
giden : 1.8
hedef : 55 (12/05/2012) olur mu? belli olmaz
kalan : ~25.7
Özür dilerim buselicim eli olan yazıyor işde kusura bakma emi.Smile koyamıyorum ama sende benim saçımı çekebilirsin :)
puccaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
geçenhataki kilo:75
bu haftaki kilo:72
gidden kilo:3
hedef kilo:62
heyoooooooo:))))
Estagfirullah ne özürü sadece bu denli yalnış anlaşılmama üzüldüm hepsi ooo....
ayy mersin yensin ben FENERLİYİMvayy gittiğine değer de yenerler inş. hoş bu senee galatasaray çok iyi
beni baya şaşırttı :) mersini de yener ınss :)
bende öyle bişeyler olmadı ama ertesi gün doymak bilmedim deli gibi yedim niye öyle oldu anlamadım bende ona bağladımcanim sende nasil bi etki yapti benim gece hep basim agridi simdide sol gozum biraz bulanik goruyo gibi acaba bundan olmus olabilirmiki
1,5 kiloyamı şükür diyorsun ee buda güzelkızlar sabah bildirecektim ama servise geç kalıyodum bildiremedim
sevgili puCCaa nın dikkatine
başlangıç: 82
geçen hafta:76.5
bu hafta: 75
giden: 1.5
toplam giden:7
hedef: 57
ben daha fazla vermeyi bekliyodum ama napalım buna da çok şükür
merhabalar
başlangıç : 71
gecen hafta : 70
bu hafta :69
toplam giden : 2 kg
hedef : 57
topikle ilgili bir sıkıntı yoktur umarımIhmm sıkıldım..
Hemde herşeyden.
Nankörlük gibi olacak ama.
chosen da sormuştu ortak cevap yapayım okuyorum ama sıkıldığımdan cevap yazamıyorum.
kabızlıktandır canım o sende biliyorsun 1 gecede gelirse çabuk giderBurda hava fena kapalı.
Bide dün sevdicek gitti askere.
Bide maddi bi kaç sıkıntım var.
Bide kilo almışım bi gece de +800
Öküz yesem bu kadar artıda olmazdım.
ben uyanınca biraz mutfakta dolanıyorum hemen WCye gidince olmuyor ondan sonra tartılıyorumcanm anlıyorum seni bende sabah 7 de tartılıyorum uyanır uyanmaz şiş oluyorum dur bende pazar sabahı tartılayımda moralim yerine gelsin
başlangıç : 82.5 (12/02/2012)
bugün : 80.7 (17/02/2012)
giden : 1.8
hedef : 55 (12/05/2012) olur mu? belli olmaz
kalan : ~25.7
hey maşallah darısı bize inşallahpuccaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
geçenhataki kilo:75
bu haftaki kilo:72
gidden kilo:3
hedef kilo:62
heyoooooooo:))))
Maşallah bir haftada 3 kiloyu nasıl verdin süpersin tebrik ederim:)
cok dogru bı karar vermıssın canım dıyetsıyen ne dıyecek bakalımbitmesin canım tabii kid einşallah hep böle sürsün ama zamanla erkeklerin dalları çıkmaya başlıyodikkat et çıktıkça buda
ay canım bizde evliliğin ilk yılları ailesi yüzünden çok sorun yaşadık. o olaylarda çok acı verdi oturdu içime. düğünümü evliliğimi mutluluğumu yaşattırmadılar...sen iyi susup gülebiliyorsun bende o yok işe sinirlenince sakinleşemiyorum. amaaaaaaaaaan nerden girdik bu konulara yeter yoksa dökecem içimdeki herşeyi boşverin bazen susmak en büyük cezadırrrrrr
ben bugün diyetisyene gitcem kızlar dukan iyi ama birde dktor ne diyecek ona bakayım belkide birşeyleri yanlış yapıyorum akşam yazarım ne dediğini
allah mutlulugunuzu daım etsın canımBizim durum biraz farklı kızlar.
Benim eşim farklı bir şehirde yaşıyordu.
Askerden geldikden sonra tanıştık biz.O sırada annesi istanbuldaydı.
Babası vefat etmişdi.Ablasıda doğu görevindeydi.Annesi eşimi ikna edip memleketlerine götürmeye karar verdi.
Ama eşim ben burdayım diye hiç bir yere gitmedi.8 ay boyunca teyzesinde kaldı.Annesi beni ilk başda bilmiyordu.
4. ayımızda öğrendi.Yine desteklemedi eşimi.Eşim askerden gelmiş,bilmediği şehir,iş yok,annesinden destek yok.
Ama ben hep yanındaydım.İnanın cebimizdeki son 5 tl ile karnımızı doyurduğumuzu bilirim.Akbil demirini verip aldığımız para 6 liraydı yarı yarıya paylaştığımızı bilirim.Daha neler neler.Sonra biz eşime şimdiki işini bulduk.Kimse inanmıyordu devam ececeğine teyzesi dışında allah ondan razı olsun.Eşim ve ben herkesi yanılttık.Söz,nişan,düğün hepsini tek başımıza yaptık.Üstelik bunlar çok kısa zamanda oldu.Annesi istemeye gelmek istemedi filan.Sonra geldi istedi.Ailemi gördü beni gördü.Hele çeyiz gününde evimizi gördü aldığım eşyaları gördü,istanbulda kalmaya karar verdi kendine ev tuttu biz nişanlıyken.Eşim mecbur yanına taşındı annesi varken teyzesinde kalamazdı.Ama hiç anlaşamadılar.Annesi sürekli laf çarpıttı durdu.Sonun evlendiğimizde çevremiz hep annesi yanlız olduğu için bizimle oturması gerekdiğini söyledi.Ben yine annesidir dedim otururz dedim ama eşim kabul etmedi.Huzurumuz kalmıcak dedi.Yanımda kimse yoktu yanlızca sen vardın bana inadın güvendin sevdin dedi.O yüzdendir ki bu yaşanılanlar eşimi bana ailemize daha çok bağlıyor.Zor günler atlattık şimdi tadını çıkarıyoruz.Ben 3 aylık evliyim:)Darısı nice 3 aylara inşallah.
heh cok dogru malesef erkeklerın aklı benımkı de dahıl orda bıde benımkının futbol merakı da yok o yuzden hepsı dıgerınde toplanmıs durumda ama ıste gel gor kı ben vu huuu dedırtemıyom yaa yapım musaıt deılevet ben de savasıom kendımlen piffff :S
kelimesi kelimesine katılıyorum kadın önce ama önce ayakları üstünde durup kendısıne guvenıcek
önce kendisi kendısıne saygı duyacak kli diğer insanlarda saygı duysun...
devamlı okuycak öğrencek bişeyden geri kalmıycak hatunlarda da sorun var aslında kadınalrın en büyük sorunu
bu evlenınce yaptıkalrı tek aktivite örgü patik bilmem ne örmek ben bunalr kötü
şeyler demıyorum ama bu erkeguın dıkkatını ceken ve ilgileneceği bi konu değil erkek
örgüye yanaxsmıo kadın futbola yanasmıo neymıs bişey paylaşamıyoruz iletişim yok fln oluyo sonra
kadın her gecen gun gerıde kalıo sonra adamm yalnızlaşıo yalnızlasınca umursamamaya
baslıo umursamayınca kadını kırdıgında hııc ama hıc canı acımıo hatta coğu kez sen anlamassın diyerek tersliyo
kadının kendını evıne adaması temızlıgıyle eşiyle çocuklarıyka ılgılenmesı kadar guzel ve sevap olan bişey yok
ama kendımızı çok kaptırmamalıyız öğrenmeye ve kendımızı geliştirmeye vakıt ayırmalıyız kızlarr
bi de adını ferıha koydum da gördüydm ızlemıorm genelde ama denk gelmsıtı kadın dıokı
adamı yatakta bağlıycaksın şekerim değil parmağına yüzük boynuna kelepçe taksan tutamazsın diodu
cidden bi de özele girmek gibi olmasın ama yatakta da yanı sınrı tanımamak lazım
sonucta o senın hellain kocan ve herseye acık oalbilmek lazım :) erkekler her zaman utangac kadından hoşlanmıyor
aklını alıcaksın ki kedi yavrusu gibi dolansın peşindeyalnız burada
gösterip elletmemekten bahsetmıyorumsana hayran olacak yani vu huuu
allahım suna bakın nası bılıyolar uefa fılan bende esımde takım tutmuyozüzülmeyecek gibi değil uefa bu :) bu sene uefa kupasını alalım çok isterimm
bakalım kısmeeett Q7 çok isteksiz ve sönüktü bu maçda toparlansa iyi olur biz de sağlam adımlarla
ilerleriz ama böyle olmuyo yani yendik ama çok hatamız vardı bizimde düzelir inşallah
cok dogru bı tespıt canım bencede oyle
haklısın. bizler çektik çektik işte bu yüzden çocuklarımızı ona göre yetiştirmeliyiz. bu konuda insanlar iki tip gibi görünse de tipten tipe ayrılıyoruz;
1- ben bunu yaşadım ne zor olduğunu biliyorum - başkasına çektirmeyim
2- ben bunu yaşadım ne zor olduğunu biliyorum - ama ben çekmek zorunda mıydım benimki can değil miydi? başkalarına da çektireyim anlasınlar ne yaşadığımı
3- ben bunu yaşadım ne zor olduğunu biliyorum - ama çektiklerim bana çok şey öğretti şimdi ben de çektirsem etrafıma bir şeyler öğretebilir miyim acaba?
4- ben bunu yaşadım ne zor olduğunu biliyorum - amaaan çekmişim çekeceğim kadar bunu da çekerim ne var hem benden başka kim çeker falan
.
.
.
.
bende devletteyım ama başörtümden tavız verdım ben de malesefMali müşavirim ama defterleri imzayı dışardan muhasebecimiz var , o atıyor. Bir-kaç kere teklif ettim, ben kendim atayım, herşeyi kendim yapayım diye, gerçi zaten herşeyi ben yapıyorum, beyannameleri onlar veriyor da, öyle işte. İş arıyorum artıkın ben de kendime, belgemle, defterlerini imzalayacağım iyi bir yer, ama dediğim gibi başörtülüyüm, kolay değil iş bulmak. Geçenler de 1750 tl veren bir yer vardı, başörtülü istemiyolarmış. Öyle işte, kader, sabır, oyyyyyyyy oy kız dertlendirdin beni de. DEvlete girseydim 17 sene evvel, kimbilir kaç para maaşım olurduAllah hepimizin yardımcısı olsun, ama özel sektör insanın kanını emiyor.
Ya valla dilek çok haklısın bazen banada esiyor
sen gene işe gidiyorsun kafanı dağıtıyorsun
hayatım boyunca hiç evde oturmadım şu 1.5 senedir çocuk olduğundan buyana evdeyim
sıkılıyor insan çalışan biri için
allahdan çocuk var
çalışmayı çok istiyorum ama bakıcak kimsem yok güvenebileceğim
annem yok abala yok kız kardeş yok
kaynana desen hayırsız
bakıcıya güvenemedim
bekliyorum iştw
biraz büyüsün kreşe vericem
en azından 3-4 sene annesiyle büyümesi çocuk gelişimi için en ideali
bu kış da maşşallahı var çok çetin geçiyor tüm illerde
çok sert hava dışarı çıkılmıyo
patlamak üzereyim
Maşallah bir haftada 3 kiloyu nasıl verdin süpersin tebrik ederim:)
ayyy hemen yazmak istedim...
sabahları ac karnına sandaloz sakızı ve sirke kullanıyorum.
kahvaltıda
2 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
bir yumurta
1 dilim dana etli salam
büyük fincan çay aspartamla tatlandırdım
sonra turk kahvesi
arada
elma
form çay
geç kalktığım için öğle yok ama iki ara yaptım
diğer arada
nesfit
elma
günde 3 litre su
akşam
salata bol yeşillikli ama elma sirkesi koydum limon yerine
tavuk yağsız ızgara teflonda yapılmış
közlenmiş kırmızı biber hazır olanlardan
közlenmiş patlıcan
light yogurt
yatmadan önce
süt 0 yağlı light süt
bide buraya takılmadan oluyo.çünkü motivasyon bittimi bitio.daha önce çok denedim ama bir gram verememiştim.bende çoook mutluyummmm
ayyy hemen yazmak istedim...
sabahları ac karnına sandaloz sakızı ve sirke kullanıyorum.
kahvaltıda
2 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
bir yumurta
1 dilim dana etli salam
büyük fincan çay aspartamla tatlandırdım
sonra turk kahvesi
arada
elma
form çay
geç kalktığım için öğle yok ama iki ara yaptım
diğer arada
nesfit
elma
günde 3 litre su
akşam
salata bol yeşillikli ama elma sirkesi koydum limon yerine
tavuk yağsız ızgara teflonda yapılmış
közlenmiş kırmızı biber hazır olanlardan
közlenmiş patlıcan
light yogurt
yatmadan önce
süt 0 yağlı light süt
bide buraya takılmadan oluyo.çünkü motivasyon bittimi bitio.daha önce çok denedim ama bir gram verememiştim.bende çoook mutluyummmm
sevgili puccaaa benim yediklerime yorum yazmamıssın gecmişi okudum ama göremedim bi değerlendirme yaparmısın rica etsem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?