bende 79 kiloyum kızlar bende varım hadi incecik olallım hep birlikte...
hadi olalım şekerimbende 79 kiloyum kızlar bende varım hadi incecik olallım hep birlikte...
Sen hangi şehirdesin canım?ay sende beni hüzünlendirdin şimdi. bende mali müşavirim ve kapalıyım. yani durumlar aynı. Büyük yerler almıyor kapalı. Küçük yerler düzgün para vermiyor. Kapalı alan büyük yerlerde az maaş veriyor (niyeyse)......Ne yapalım bunada şükür...
Çok değil ki dün 66.5 dim
1 gece de abartcak kadar şey yemedim valla.
Şişlik + kabızlık var. ama kendime anlatamıyorum bunu.
Teşekkür ederim canım azimle ... dağı taşı delermiş.:
Ufuuu dert topiğiii
Ah be çikom senin işinde zor ama yaptığın şey kesinlikle doğru.
Çocugun gelişimi açısından biraz daha sıkıntı çekeceksin.
Kreş zamanına bi gelsin rahat edersin sende.
Katılıyorum en güzeli devlete kapağı atmak valla.
Özel sektör insanı harcıyor bitiriyor.
Süpersin kısçem.
Canım özel sektörde nelerden taviz verdik bir bilsen, çocuğumuzun 23 nisan 19 mayısı olur ona bile gidemeyiz, senede 9 -10 gün izin, 15 sene çalışsan dahi 10 gün yani, gerisini sen düşün.allahım sonunda bıtırdım gecmısıbende dertlıyım bend eyazacam am abı turlu ulasmadım son sayfaya yafff
cok dogru bı karar vermıssın canım dıyetsıyen ne dıyecek bakalım
allah mutlulugunuzu daım etsın canım
heh cok dogru malesef erkeklerın aklı benımkı de dahıl orda bıde benımkının futbol merakı da yok o yuzden hepsı dıgerınde toplanmıs durumda ama ıste gel gor kı ben vu huuu dedırtemıyom yaa yapım musaıt deıl
allahım suna bakın nası bılıyolar uefa fılan bende esımde takım tutmuyoz
cok dogru bı tespıt canım bencede oyle
bende devletteyım ama başörtümden tavız verdım ben de malesefonun sıkıntısnı yaısyorum ben de
canım haklısın allah yardımcın olsun hem kardesın olsada pek bsıey ıfade etmıyor allah yokluklarını göstermeısn ama calsıınca ınan ayda yıdla bır görüşüyoruz msıal benım bekar karedsım var bakmadı cocuguma kısmeyede kırılıp gucenemıyosun herkesın bı hayatı var ama bende yalnızlıktan cok bunalıyorum bı eısm var yardımcı o da bı yere kadar yanı sen cocugun buyut bosver ben 3 aylıkken bırakıp geldım ıse hala ıcım sızlıyorhelekı 4 ay once krese verdım ıcım ıcımı yıyor dogru mu yaptım dıye allah hereksın yardımcıısı olsun hepımızı rahata cıkarsın ınsallahhh
Geçmiş olsun bu arada, benim ufak kızım da üşütmüş sanırım, sabahtan beri çıkarıyormuş, annem bakıyor benimkine de.dılekcım sen de sıkma canını dedıgın gıb ıhavalar cok etken bende de
kılo desen ben daha beter durumdayım takıldım kaldım derken kılo aldım onu bıle veremıyorum ustelık sıkıntıdan yeme durumlarına karsı kendımle savasıyorum
oglanın da kreste sorunu var bugun sabah bıde burnu akmaya baslamıs ıns ılerlemez canını sıkacak sey mı yok bende sıkıntıdan sıgara ıcmek ıstedıgım normalde ıcmedıgım ıcın ortamda ıcemıyorum da ınsanlar aaaa yapacak dıye kaldım oyle
Sabahdan beri önümde faturalar.
Şuan dışarda olup sahil kenarında yürüyesim var,bir yandan uykum var.
Mesai bitimine son 1 saat 50 dk.
yazını okudum da canım aynı dertten muzdaripmişiz
bende muhasebecilik yaptım üniden buyana bir fiil bir şirkette
artık aile şirketi gibi olmuştuk
çok sevdiğim için parayı önemsemedim onlarda çok az veriyordu
en son 2009 haziranda bıraktım işi 1500 alıyordum içinde yol ve yemekde var
ama herşeyiyle ilgileniyordum
sitesini bile ben yapıyordum
sanki grafikerlik eğitimi almış gibi
biraz kullanılıyorsun işte samimi olduğun için sesde çıkaramıyorsun
sonra işte hamilelikte çıktım
benden sonra gelen kız markette kasiyerlikden gelmiş dşün
lise mezunu bile değil
sadece bir yerde 1 yıl çalışıp ön muhasebe yapmış
ben çıkmadanda 6 ay eğittim vermiştim
düşün yani kaç senemi verdim
gelen kişi benle aynı miktarda alıyordu
bana belli edilmemesi için el altından veriliyordu yani
hu huuuuuuu
nasılsınız kızlaaaar, aşağısı ne guzel herkes burda derken bugunun cuma oldugu aklıma geldıııcumartesı günleri de calısmaya baslayınca günelrim şaştı valaaa
keyıfler yerındedır umarım
qivicanımmm çizelge bile yapmışşşşş çok sevındımmmm gerı dönmeneeeeönünde zaman varken ne kdr gitse kılocuklar o kadar kar
hu huuuuuuu
nasılsınız kızlaaaar, aşağısı ne guzel herkes burda derken bugunun cuma oldugu aklıma geldıııcumartesı günleri de calısmaya baslayınca günelrim şaştı valaaa
qivicanımmm çizelge bile yapmışşşşş çok sevındımmmm gerı dönmeneeeeönünde zaman varken ne kdr gitse kılocuklar o kadar kar
Sen hangi şehirdesin canım?
Yaşı genç olanlara benden tavsiye, 36 yaşındayım, ne edin edin, sınavlara girin devlette bi iş sahibi olun kardeşlerim. Ayyy politikacılar gibi oldu 17 senelik özel sektör tecrübesi. Tabiii istisnalar da vardır belki ama genel kötü.
Canım özel sektörde nelerden taviz verdik bir bilsen, çocuğumuzun 23 nisan 19 mayısı olur ona bile gidemeyiz, senede 9 -10 gün izin, 15 sene çalışsan dahi 10 gün yani, gerisini sen düşün.
Geçmiş olsun bu arada, benim ufak kızım da üşütmüş sanırım, sabahtan beri çıkarıyormuş, annem bakıyor benimkine de.
Ahhhhhh sorma, işler beni, ben işleri bekleşiyoruz karşılıklı.
Sen ne kadar ödün versen de, karşı tarafta bir kıymeti olmuyor canım. Daha iyi bir iş buldun mu geçeceksin, onları düşünmeyeceksin, hayat çooook zorİçmesem de bi tane yakayım burdan...
dılekcım sen de sıkma canını dedıgın gıb ıhavalar cok etken bende de
kılo desen ben daha beter durumdayım takıldım kaldım derken kılo aldım onu bıle veremıyorum ustelık sıkıntıdan yeme durumlarına karsı kendımle savasıyorum
oglanın da kreste sorunu var bugun sabah bıde burnu akmaya baslamıs ıns ılerlemez canını sıkacak sey mı yok bende sıkıntıdan sıgara ıcmek ıstedıgım normalde ıcmedıgım ıcın ortamda ıcemıyorum da ınsanlar aaaa yapacak dıye kaldım oyle
sevgili puccaaa benim yediklerime yorum yazmamıssın gecmişi okudum ama göremedim bi değerlendirme yaparmısın rica etsem:)
kabızlıktandır canım o sende biliyorsun 1 gecede gelirse çabuk gider
kızlar selam
hemen yediklerimi yazayım
sabah peynir ekmek 2 dilim kadar ekmek 1 fincan çay şekersiz
öğlen kepekli yaprak galete 40 gr falan vardır tahminimce yanına tavuklu salata yine
bu zamana kadarda 1 litre su ay nasıl yediklerim yanlış varsa söyleyin lütfen.
Yaşı genç olanlara benden tavsiye, 36 yaşındayım, ne edin edin, sınavlara girin devlette bi iş sahibi olun kardeşlerim. Ayyy politikacılar gibi oldu 17 senelik özel sektör tecrübesi. Tabiii istisnalar da vardır belki ama genel kötü.
.
hu huuuuuuu
hoşgeldinnn
artıdayım ama iyiym diyelim
sen nasılsın?
Hoşgeldinn cano....
hu huuuuuuu
Mali müşavirim ama defterleri imzayı dışardan muhasebecimiz var , o atıyor. Bir-kaç kere teklif ettim, ben kendim atayım, herşeyi kendim yapayım diye, gerçi zaten herşeyi ben yapıyorum, beyannameleri onlar veriyor da, öyle işte. İş arıyorum artıkın ben de kendime, belgemle, defterlerini imzalayacağım iyi bir yer, ama dediğim gibi başörtülüyüm, kolay değil iş bulmak. Geçenler de 1750 tl veren bir yer vardı, başörtülü istemiyolarmış. Öyle işte, kader, sabır, oyyyyyyyy oy kız dertlendirdin beni de. DEvlete girseydim 17 sene evvel, kimbilir kaç para maaşım olurduAllah hepimizin yardımcısı olsun, ama özel sektör insanın kanını emiyor.
allahım sonunda bıtırdım gecmısıbende dertlıyım bend eyazacam am abı turlu ulasmadım son sayfaya yafff
cok dogru bı karar vermıssın canım dıyetsıyen ne dıyecek bakalım
allah mutlulugunuzu daım etsın canım
heh cok dogru malesef erkeklerın aklı benımkı de dahıl orda bıde benımkının futbol merakı da yok o yuzden hepsı dıgerınde toplanmıs durumda ama ıste gel gor kı ben vu huuu dedırtemıyom yaa yapım musaıt deıl
allahım suna bakın nası bılıyolar uefa fılan bende esımde takım tutmuyoz
cok dogru bı tespıt canım bencede oyle
bende devletteyım ama başörtümden tavız verdım ben de malesefonun sıkıntısnı yaısyorum ben de
canım haklısın allah yardımcın olsun hem kardesın olsada pek bsıey ıfade etmıyor allah yokluklarını göstermeısn ama calsıınca ınan ayda yıdla bır görüşüyoruz msıal benım bekar karedsım var bakmadı cocuguma kısmeyede kırılıp gucenemıyosun herkesın bı hayatı var ama bende yalnızlıktan cok bunalıyorum bı eısm var yardımcı o da bı yere kadar yanı sen cocugun buyut bosver ben 3 aylıkken bırakıp geldım ıse hala ıcım sızlıyorhelekı 4 ay once krese verdım ıcım ıcımı yıyor dogru mu yaptım dıye allah hereksın yardımcıısı olsun hepımızı rahata cıkarsın ınsallahhh
givicim ya bu resimdeki bayan kim
gerdüşüüümmm canımmm ben de seni gördüğüme çok sevindimaz önce gelmiştin aklıma
hoşgeldinnnnn
hu huuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?