70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hu huuuuuuu

nasılsınız kızlaaaar, aşağısı ne guzel herkes burda derken bugunun cuma oldugu aklıma geldııı cumartesı günleri de calısmaya baslayınca günelrim şaştı valaaa

keyıfler yerındedır umarım

qivicanımmm çizelge bile yapmışşşşş çok sevındımmmm gerı dönmeneeee önünde zaman varken ne kdr gitse kılocuklar o kadar kar

Sen hangi şehirdesin canım?

Yaşı genç olanlara benden tavsiye, 36 yaşındayım, ne edin edin, sınavlara girin devlette bi iş sahibi olun kardeşlerim. Ayyy politikacılar gibi oldu 17 senelik özel sektör tecrübesi. Tabiii istisnalar da vardır belki ama genel kötü.
Canım özel sektörde nelerden taviz verdik bir bilsen, çocuğumuzun 23 nisan 19 mayısı olur ona bile gidemeyiz, senede 9 -10 gün izin, 15 sene çalışsan dahi 10 gün yani, gerisini sen düşün.

Geçmiş olsun bu arada, benim ufak kızım da üşütmüş sanırım, sabahtan beri çıkarıyormuş, annem bakıyor benimkine de.

Sabahdan beri önümde faturalar.
Şuan dışarda olup sahil kenarında yürüyesim var,bir yandan uykum var.
Mesai bitimine son 1 saat 50 dk.

Ahhhhhh sorma, işler beni, ben işleri bekleşiyoruz karşılıklı.

Sen ne kadar ödün versen de, karşı tarafta bir kıymeti olmuyor canım. Daha iyi bir iş buldun mu geçeceksin, onları düşünmeyeceksin, hayat çooook zor İçmesem de bi tane yakayım burdan...

hoşgeldinnn
artıdayım ama iyiym diyelim
sen nasılsın?

Hoşgeldinn cano....

canım devlette de cok farklı deıl kı bızım kurum sıkı 9-6 calısıyoruz gırıs cıkıs yemege gırıs kartla 10 dk gecıksen sısteme gecıyro mazeret ıznı yazıcaksın amırler onaylıycak falan bı suru sıkıntı ızın alsan ayda 8 saat mazeret ıznı onu da toplu kullandırmazlar genelde yıllık ızın desem 20 gun onud aparca parca kullanıyoruz yanı anlıycagın dısı senı ıcı benı yakar tamam cok sukur dıyorum gene de bazen kafam atıyor bırakasım gelıyor ısı oglum cok düşündürüyor benı cunku ama gelecegı düşünü devam eıdyorum ben de
ayrıca saol canım ıns ılerlemez ınan hasta olacakd ıye korkuyorum en cok ızın alma mevzuundan napcam dsıye daha cok esım ılgılenıyo vardıyalı calsıtıgı ıcın bazı gunduzler evde oluyo o goturuyo cocugu hastaneye ay canım nası okuyosam sonra farkettım sneın kızında hastaymıs cok gecmıs olsun neysekı anneannesı bakıyor o da bı sans canım

Son düzenleme:
bende 79 kiloyum kızlar bende varım hadi incecik olallım hep birlikte...

Hoşgeldin angel

Herkes pek bi dertliymiş.
Yaz gelsin şenlenelim artık ya .:119:

sevgili puccaaa benim yediklerime yorum yazmamıssın gecmişi okudum ama göremedim bi değerlendirme yaparmısın rica etsem:)

Tam menü yazdıgında yorumlaması daha iyi canım.
İşte girebiliyosan nete sabah yaz hepsini.
Sabah
Ara:
Öğlen:
Ara:
Akşam:
Ara şeklinde.

kabızlıktandır canım o sende biliyorsun 1 gecede gelirse çabuk gider

Ayy inss gitsinn artıkkkkk bi an önceeeeee

Tavuklu salata yediğinde ayran içebilirsin.
Ara yok sanırım.:26:
Sabah yeşillik yiyebiliyorsan tavsiye ederim.
Maydanoz özelllikle.

ahhh ahh yaşım genç ama bu kpss olayı beni benden etti..
öğretmenim ama atanamıyorum yok olmuyor..
hoş sınavların güvenilirliği de tartışılır neler yaşandı neler oldu biliyoruz hepimiz..
adalet denen şey yok malesef artık ülkemizde..
insanda ne heves bırakıyorlar ne meslek aşkı..
bi bölümden şaka gibi 25 puanla atanırken diğer bölümden 85 alan atanamıyor..
ve alan dışı soruları önümüze getiriyorlar... ben ingilizce öğretmeniyim
matematik benim neyime..

hosgeldın gerdüş demek cts de calısıyorsun artık kolay gelsın
bızde ıyıyız sükür az dertlendık bugun işte arkadaslarla

gerdüşüüümmm canımmm ben de seni gördüğüme çok sevindim az önce gelmiştin aklıma

gerdüşüüümmm canımmm ben de seni gördüğüme çok sevindim az önce gelmiştin aklıma
givicim ya bu resimdeki bayan kim

Böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…