70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar okuyorum ama firar yapamiyorum sanirsam beni isden atmaya calisiyorlar iyice cirindan cikti ben kendimi savundukca onlarda ataka gectiler bakalim hayirlisi
ay okudum ama yazamadim bildirimde yapamadim eve gidince yapsam :26:
birazdan cikiyorum özledim sizi bi 5 dakika gireyim dedim

Nafımmmm da gelsin artık yaaaa, o da yavastan koruma programına baslıycaz fılan dıye yazmısss ohh masallahhh dıyorummm

sen lıstelerin, düzenli yemenin hakkını verıyosunn, sen de o potansıyel zaten var ama malum robot deılız arada boyle patlak vermeler cok normal sen de bılıyosun ki onemlı olan dengelemek, ipin ucu nasıl olsa kactı dıye cozutmamak :26: battı balık deyıp bırakmamak lazımmm

bu arada sen şimdiki halınle de zaten miss gibisinnn ama sen daha fazlasını istiyosun diye dıyorum bunları ha bi yanlıs anlasılma olmasın

Nafımmmm da gelsin artık yaaaa, o da yavastan koruma programına baslıycaz fılan dıye yazmısss ohh masallahhh dıyorummm

sen lıstelerin, düzenli yemenin hakkını verıyosunn, sen de o potansıyel zaten var ama malum robot deılız arada boyle patlak vermeler cok normal sen de bılıyosun ki onemlı olan dengelemek, ipin ucu nasıl olsa kactı dıye cozutmamak :26: battı balık deyıp bırakmamak lazımmm

bu arada sen şimdiki halınle de zaten miss gibisinnn ama sen daha fazlasını istiyosun diye dıyorum bunları ha bi yanlıs anlasılma olmasın

:118::118::118:

hayırdırrr suzişimm yaaa komplomu düzenliolar arkandan işler o kdr karışık mı yaaa

başka iş bulma imkanın yok mu aceppp sen bıraksann :26:

diyetisyenin listesi 1600 kalorilik bana çok geldi. ayda 2 kilo veririsin diyo senin için normal diyo. ama bana yetmiiii ben onları yersem ayda 2 kilo alırım gibi me geli :) akşam yazarım listeyi

Bugün dedikya topiğin dertli günü, gel sen de hep beraber gidelim meyhaneye
Tövbe estağfirullah, ne diyorum ben. İnşallah canım herşey yoluna girer.

diyetisyenin listesi 1600 kalorilik bana çok geldi. ayda 2 kilo veririsin diyo senin için normal diyo. ama bana yetmiiii ben onları yersem ayda 2 kilo alırım gibi me geli :) akşam yazarım listeyi

heeee gittin yani diyetisyene iyi yapmışsınn

ama pisicim şöle bak olaya bideee

sen kendi çabalarınla kaç aydır burdasın 4.5 anca verdinn demekki bi uzman eli değmesi lazım

ayda 2 versen bile kendi uyguladığından iyi sonuçlar alıcaksınnn demekki bu ay dene bi bakalım

bidahaki ay olmadı dersn diyetisyenee ben biraz daha hızlansın istiyırum fln oda ona göre ayaralar zatenn

ama sana neyin uygun olduğunu bilşr herhal ayda 2 kilo hiçç gitmemesinden iyi değil mii :26:

slm kizlar okuyorum ama firar yapamiyorum sanirsam beni isden atmaya calisiyorlar iyice cirindan cikti ben kendimi savundukca onlarda ataka gectiler bakalim hayirlisi
ay okudum ama yazamadim bildirimde yapamadim eve gidince yapsam :26:
birazdan cikiyorum özledim sizi bi 5 dakika gireyim dedim

Selam şeker

Evet Naf'a yeni liste vermiş.
Onu uygulayacak sonraki gttiğinde doktor ona göre koruma programı verecekmiş.
Ya bugün çıkan rakam tamamen tırttan bişey ama gene de keyfimi kaçırdı.
64 olsam zayıfladım ben beeee dicemm deeee
6 ü göremedim bi işte

Ayrıcana saolasın canım senin gibi erimek istiyorum bendeee kemiğim çıksın mümkünse.
Bi sürü kolye alırım çıkarsa.
Çok hoş duruyo öyle gerdanda

Dr ona göre yazıyor canım verdiği liste sana çok bile gelir.
Eğer verilmese biz veremezdik diyetisyenle benim 4 kilo gitti.
Ablam 7 kilo falan verdi sanırım.
Onlar bünyene göre veriyorlar ve yediklerinde miden çalışıyor.

kızlar dışarda kar fırtınası var ben eve nasıl gideceeeeeeem dua edin bana çıkıyom vallah yola. akşam gelmezsem topiğe arayın polisi kara pisi erzurum yollarında kayboldu diye :)

artık 40-50 ile yarım saate giderim eve sanırsam :)
dietisyeni akşam anlatacam kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. ben teraziyimde heç birşeye karar veremem :)

merhabalar bil. yapıp cıkıcam..dışardaydım bütün gün az öncede eşim aradı akşam çaya misafir var diye yatılı kalcaklarmış.
hazırlık yapmam lazım..
kim ne verdi çok meraak ediyorum ama sonra okumaya çalışcam..

baş.79.8
geçen hf 60
bu hafta 60.6
gelen 600 gr
toplam giden 19.2 kg
hedef 56

kızlar dukanı mı yapam diyetisyenin listeyi mi akıl verin banaaaaaaaa

bencede dıyetısyen lıstesı, kısıtlamalarla bı ömür gecmezz saglıklı beslenmek en guzelıı :

pek severımmmmm

acıların kadını Bergen vardı, ben de seni acıların kadını 300-500 Suzi olarak ilan edicem

kendini savunma canımm, kayıtsız dur, büyük ihtımal onların ıstedıgı senın sınırlerını oynatmak ve görünüşe gore bunu da becerıyolar, neden ıstedıklerını onlara verıyosun ki, elinden geldıgınce kayıtsız dur, kafanda büyüme daha fazla irdeleme, sen işini yap gerisini boşver :26:

daha yavas ama kalıcı kılo vermenı ıstıyo olabılır, bı dene kaybedıcek bişi yok

bi de agzına ekmek sürmeden bı sürü kılo vermeye calısan ama beceremeyen ınsan varken cogu dıyetısyen her ogun nerdeyse ıkı dılım ekmek yedırıyo danısanlarına, sonucta bunun tahsılını yapmıslar bı bıldıkleri vardır

kızlar çizelgem çıkmıyor neden olabilir?

çizelge yaparken bi yanlışlık yapmışsındır.
Tekrar bi dene istersen.
small seçilmicek.

Gene artıdayız:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…