kızlar dukanı mı yapam diyetisyenin listeyi mi akıl verin banaaaaaaaa
başlangıç:72
geçen hafta:60.300
bu hafta:60
giden:300 gr.
toplamda giden:12 kg.
hedef:55
Kızlar ani gelişmeyle yaza düğünüm var. 55 Hedefim
Öğle yemeğimi yiyorum maydanozlu domatesli 1 salatalık turşulu 3 büyük yaprak marullu salatamYağ tuz yok.
Afiyet olsun bana
kızlar ben de bildirimimi yapayım
başlangıç: 75.7
geçen hafta: 72.3
bu hafta: 72
giden: 300 gr
hedef: 65
toplam giden: 3.7
selam kızçeler ibret alınmıcak menümü yazıyorum cumanın hatrına böyle oldu ama kendimi saldım bugğn
sabah 9.30 kahvaltı
2 dilim t.b.ekmeği
patotolu yımırta
1tk çilek reçeli
1çk çikom
2 zeytin
3 çt peynir
13.30
bir kase çorba
yarım kase yoğurt
1 dilim t.b.ekmeği
16.00 ülker çikolu gofret, oğlumun eti pufundan ısırık aldım oğlana kalanda minnak bir parça benim koca ağzım yuttu hemencik
19.00 akşam göya nesfit yiyecektim yedimde
arkasından 1 dilim kadayıf, 4 hoşbeş, valla daha aklıma gelmeyen birçok şeyde vardır
sen olduğunu düşünmedim canım aklıma ben geldimde 86yken bile ben bu şekilde değildim senki 80 heralde kilonkorkma korkma ben değilimanam yaz gelse iyi benim düğün geliyor düğün bu vücut 5 senedir ne yazlar gördü ama bu sefer kaçarım yok
bana göre kalıcı kilo diyetisyen derim başkanımkızlar dukanı mı yapam diyetisyenin listeyi mi akıl verin banaaaaaaaa
amma derlenmiş topiğimizzzz yahuuuu kızlar o zmn sizlere gelsin bu şarkııı
dert bendeee
derman sendeeee
aşk bende ferman sendee
öldüreennnn güldürreeennn
hergün ağlataann kalp sendeeeee
mevsimelr geliiipp geçsedee
aşk beni ebdnen etsedeee
Dünyada hayat bitse de
Yine ölümsüz aşk bende
İstemem ayrılık boynumu büksün
İstemem aşkıma leke sürülsün
Ben rüyamda bile yalnız seni sevdim
İstemem baharda yaprak dökülsün
sen kasma kendini canım herşey olacağına varır, biz akşamlarıda görüşsek olur işinde sorun olmasınslm kizlar okuyorum ama firar yapamiyorum sanirsam beni isden atmaya calisiyorlar iyice cirindan cikti ben kendimi savundukca onlarda ataka gectiler bakalim hayirlisi
ay okudum ama yazamadim bildirimde yapamadim eve gidince yapsam :26:
birazdan cikiyorum özledim sizi bi 5 dakika gireyim dedim
akşama gelin şarap içek içek dertleşek . güzelleşeeeeeek töbe töbe cuma cuma çarpılacam :)
kızlar dışarda kar fırtınası var ben eve nasıl gideceeeeeeem dua edin bana çıkıyom vallah yola. akşam gelmezsem topiğe arayın polisi kara pisi erzurum yollarında kayboldu diye :)
hoşgelmiş sefa getirmişmerhabalar bil. yapıp cıkıcam..dışardaydım bütün gün az öncede eşim aradı akşam çaya misafir var diye yatılı kalcaklarmış.
hazırlık yapmam lazım..
kim ne verdi çok meraak ediyorum ama sonra okumaya çalışcam..
baş.79.8
geçen hf 60
bu hafta 60.6
gelen 600 gr
toplam giden 19.2 kg
hedef 56
valla bilmem ki ne:44:kızlar çizelgem çıkmıyor neden olabilir?
çok sevindim adına canımCanım veremicek olsam ben veremezdim, hep kendi kendime benim metabolizmam yavaş çalışıyo, guatr var, veremem diyorudm. İyi ki birgün buraya rastladım. 9 aralıkta başladım ben, nerdeyse 2,5 ay oldu. Yaklaşık 6 kg. verdim, bu işlerde azim çok önemli bence. Geçen hafta +200 deydim, yeri geldi 200 gr. yeri geldi 300 gr.verdim ama pes etmedim. Ben ayda 2 kg. razıyım yani, kalıcı olsun benim için önemli olan o. Sabırlı olmayı öğreneceğiz arkadaşlar, yoksa olmaz bu işler. Spor da önemli tabii ki, bi 10 gün kadar jillian yaptım ben, onun çok faydası olduğuna inanıyorum. Hem spor, hem de düzenli beslenirsek oluyor. Ha hiç mi kaçamak yapmadım, genelde cuma cumartesi günleri kaçırdığım çok oldu, hafta içi toparladım. Buranın motive edici etkisi çok büyük tabii ki, özellikle de başta Dilek olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Ben aşağı yukarı 10 sene öncesi belki bu kilolardayım. Artık kilo vermek gibi bi düşüncem yok, kendimi kabul etmesem de kabullenmiş hayatıma devam ediyordum ki, burası bir yıldız gibi doğdu hayatıma. Şimdi açıkçası yaşama sevincim geldi, zayıf olmak gibisi var mı? Herkese bol kilo kayıplı günler diliyorum arkadaşlar.
kısçem güzel menünbugünkü menümü yazıp ben eve gidiyorum kızlar
7.30 2 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, domates
10.30 Az şekerli türk kahvesi
13.00 1 tabk nohut yemeği,yarım kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği(ekmek olmasa iyiydi ama çok actım)
16.30 1 elma 1 portakal
19.00 haşlama brokoli üstüne yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği
afiyet olsun şeker güzel menü hiç cıss yokselam kızlarrrr
menümmm
sabah
1 haşlanmış yumurta
3 dilim sucuk
2 parça peynir
yarım domates, yeşil biber
2 dilim tb ekmeği
ara
2 tane gün kurusu
öğlen
yok( canım istemedi, yemek yapmaya da üşendim)
ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi
yarım dilim kakaolu kek
akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık tavuklu nohut yemeği
1 bardak ayran
2.5 litre su, 2 kupa yeşil çay, 1 kupa kiraz saplı çay..
hepimizde olan şeyler canım haftaya sıra bende çarşamba, perş, cuma c.tesi bugünler tehlike çanları
afiyet olsun canım
ben haftasonu kaçamağın dibine vuracağım düşüncesiyle
bugün dikkat etmeye çalıştım hoş yine dengesiz oldu
bu regl altüst ediyor beni
ecrincim ordamısın canım
ya sana hep sorcam sorcam
sen bi ara hamişim falan diyordun
hayırdır bişeymi var diyete başladın
yoksa sorunmu var hayatım
benmi yanlış anlamıştım
canim benim bazen cevap alamasamda öyle düsünüyorum zatenah canım benimyaa,tamam ozaman cevap verbende seviniyorum aslında heryazıma cevap veriyosun diye,ama bazen ben geçmişe bakamıyorum ya bişey yazdıysan diyede üzülüyorum neyse bugünlerde sık girebiliyorum inş.hep okurum :13:
bu sefer ellerimide sakladım içine,30dk ter attım,ölüyom sandıımmmm heeee
bende malesef canim :105:ne güzel söylemissin. ben en çok kendimi yiyenlerdenim.
aynen suzucım malesefkı oyle yapıyoruz
üzülme canimGünaydın kızlar.
Pucca
başlangıç: 18.12.2011
geçen hafta:68,9
bu hafta:69,3
gelen: 0,4
toplamda giden: 7,3
hedef:65
günaydın arkidişler
bu ara pek uğrayamadım üzgünüm bildirim yapim
başlangıç:85
geçen hafta :72.4
bu hafta :71.7
giden:700 gr
hedef:60
bende 300 fazlayim canimdurumum berbatttttt
başlangıç:81
geçen hafta :75.4
bu hafta :75.5
gelen:100 gr
hedef: 53tü ama 60 olsam razıyım valla şu duruma göre
Günaydınnnkızlarr bildirimi kime yapıyoruzz??
başlangıç:80
geçen hafta :69.0
bu hafta :67.2
giden:1,800 gr
hedef:59
Baslangic 71.8
Gecen hafta 68.2
Bu hafta 67.6
Giden 600
Gelen yok
Toplam giden 4200
Hedef 65
2 haftadır ne diyet kaldı ne bişeyler buraya da giremiyorum kızım benicok yoruyooo..ama gene de vermiştim totomun üzerine oturmadigim için galiba...
kiyamam yaasagol canim
tebrikler balkaymakimgünaydin kizlaaaaaarrrrrrrrr
hayirli bir gün olsun insallahh
Başlangıç: 77
Geçen hafta:73,3
Bu hafta:72,8
Giden:500gr.
Hedef:60
Toplam verilen :4,2
ya kizlaar
ben tartildim amaaa sakal biyiklarla tartildim ve bugün 12 de randevum var epilasyon icin acaba ondan sonrami tartilsaydim kesin 500 gram daha eksik cikardi
tebrikler canimGünaydın hanımlar ben geldim.
Biliyorsunuz ki ben aranızda yeniyim.
Buğün diyetimin 5. günü.
Başlangıç:74 kilo
Buğün ise 73.300 kilo
Verilen Kilo 700 gr
süpermiş valla
tebrikler canimherkese merhaba arkadaşlar
kilo verenleri tebrik ederim veremeyenlerde üzülmesin daha dikkat etsin bu hafta
Başlangıç kilo:77,6
Geçen hafta:71,6
Bu hafta:71,1
Giden :500 gr
Toplam verilen:6,5
Hedef: 60
regli olucam ama yinede ekside çıktım mutluyum umutluyum türküm
hahaha süpermiş habire yiyoz
pes etmek yok canimmerhaba kızlar... nasılsınız bugün... bir bildirim gününe daha geldik dün cısslardan yemiş olsamda umudum vardı öğleden sonra toplantımız vardı ordan çıkınca apartmanda günümüz vardı ayaküstü biuğradım zayıflamışsın gençkız moduna girmeye başlamışsın nasıl verdin falan dediler oysaki onlar en son gördüğünden beri giden sadece 700 gr galiba kıyafetten kaynaklı ama yinede mutlu etti duyduklarım bugün tartıda eksi 200ü görünce canım sıkıldı böylelikle hamilelik kilolarımı vermiş bulunmaktayım herhelde bundan dolayı gitmiyor kilolar bakalım bundan sonra işim daha zor gibi pesetmek üzereyim ne yalan söyleyeyim umudum tükenmek üzere ama siz varsınız kendimi toparlayacağım sizin azminiz beni kendime getiriyor
bildirimimi yapayım
başlangıç: 70,2
geçen hafta : 65
bu hafta: 64,8
giden :200 gr
toplamda giden:5,4
hedef: 58
seni özledik bebegimSelam kızlar
Bildirimimi yaptım hemde bi selam vermeden gitmeyeyim dedim
Geçmişe bakmadım tabikiçıkıcam çünkü tekrar.
Hasta olan varsa geçmiş olsun
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Kilo alan arkadaşlarım motivasyonunuzu kaybetmeyin haftaya herşey çok daha güzel olacak
Umarım herkes iyidir. Ben iyiyim işleri toparlıyorum. Evdeki internet problemimi kavgalı gürültülü bir şekilde dün çözdüm.
Diyetisyen kontrolüme de dün gittim şimdilik herşey yolunda ve güzel ilerliyor. Koruma proğramına geçmeye başlıycaz artık yavaş
yavaşbu hafta deneme listesi verdi yani yediklerimle kilo alabilirim,sabit kalabilirim yada verebilirim hangisi olacak bilmiyorum
ama listeye harfiyen uymalıymışım.
Pilates kursuna yazılıcam en kısa zamanda onun araştırması içerisindeyim.
Benden haberler bu kadar hepinizi çok öpüyorum ve özledim. Kendinize dikkat edin
tebrikler canimgünaydın kızlar nasılsınız?
başlangıç : 76
geçen hafta: 71.7
bu hafta : 71.6
giden : 0.1(regl olacağım)
toplamda giden:4.4 kg
hedef :60
tebrikler canimMerhaba kızlar, ben de 30.01.2012' de başladım diyete
başlangıç : 74.5
geçen hafta: 72.8
bu hafta : 71.6
giden : 1.2 kg
gelen: yok
toplamda giden:2.9 kg
hedef :57
o da artik cocuklarimizdan hatira canim napalimevet canım karar aldım artık kesinlikle mekik yok yavaş yavaş vereyim göbeğim erisin diye ugrasıyodum
sezaryan hatırası kalacak napalım şükür bunada
[/FONT][/B]
işler çok yoğun bu ara ,dün bakamadım.
bugün kü menüm:
sabah: 1 dilim kepek ekmeği +1 dilim kaşar peyniri
ara: 7-8 adet çiğ badem
öğlen: 5-6 y.kaşğığ zeytinyağlı taze fasülye+yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 1 kase şehriye çorbası+1 dilim kepek ekmeği
2,5 lt su+1 bardal 5'i bir yerde bitki çayı
başlangıç (08.02.2012): 80,7 kg
şimdi: (16.02.2012): 77,8 kg
hedef:60
giden: 2,9 kg
hiç kaçamak yapmadığım için sanırım çok iyi verdim..Ama bu işte İSTİKRAR çok önemli
1. hafta ,2.hafta,3.hafta derken sıkılmadan istikrarlı bir şekilde böyle devam edersem sanırım amacıma
ulaşıcam.....ve dar paça kot+kısa deri mont+topuklu bilekte bot kombini giyebilicem.kendimi hep bu kombinle hayal edip gülümsüyorum bu aralar:))
ay negüzel dua etmissin insallahselam kızlar hayırlı cumalar herkeze
Allah gönlümüzden geçen sıcacık duaları kabul eylesin
İnşallah gamze annede bebeğine kavuşur gerekli doner bulunur oda atakanına kavuşur tüm hastalarımızla birlikte
kilo bildirimim;
başlangıç 74
geçen haftaki 67.5
bu haftaki 67
giden 500 gr
hedef 58
toplam giden 7kg
herkese günaydınlarrrr,
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim, veremeyenler de haftaya inşallah. Moralinizi bozmayın, 1 hafta olmasa öbür hafta gidiyor. Bir şekilde gidiyor.
kilo bildirimim,
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 66,2 kg
bu hafta kilo : 64,7 kg
giden :1,500 gr.
toplamda giden :5900 gr
hedef kilo : 60 kg
sIkma canini canim abla kardes bize süpriz yapcaksiniz dimigünaydın kızlarr
kilo verenleri tebrık ediyorum vermeyenelrde veriri inşallah napalım
en azından ugrasıyoruzz
ben dünü cuma sanıp tartıılmıştım ve 70 çıkmıştım şaşırmıstım nası oldu yeaa die
o kadar ugrasmama ragmen bugun sabah tartıldım 70,7 nası oluyo ben anlamıyorum hatta
akşam eşim de dedi hiçbişey yemedın güçsüz düşceksın die hiç iştahım yoktu bi çorba yedım
1 dılımde ekmek onu da zar zor ama sabha ansıl olduysa 700 gr fazla çıktım
sankı geceleri kilo mu eklenıyor vücüduma noluyor anlamadım gitti
bu son bildirimim olsun bi süre tartılmıycam ve bildirim yapmıycam ama diyet stresınden cıkıp
normal beslenerek spora agırlık verıcem sanırırm çok stres yaptım vücüdum benımle savasa girdi
direnıyor tartılmadan çabalıyım bakayım ne olacak kızlarr yaa böyleyken böyle iştee
kizlar kilo bildirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 61.3
bu hafta 60.2
giden 1.1
toplamda giden 10.2
hedef kilo 55
kizlar dun 61.3dum detoks yapiyorum ve 1gunde 1,1kilo gitmis sahane bugunde detoksa devam bakalim toplamda kac gitcek
sagol qivicimmm güzel dileklerin icinselam kızlaaarkilo veren herkesi tebrik ederim ben de bayaa bi başarı gösterdim pazar gününden beri, birazdan ayrıntılara gireceğim başka bir mesajla ama önce bir şeyi belirteyim kaç gündür içimde kaldı fırsat bulamadım inanın;hep alıntı yapıyorum cevap yazarken patron geliyor elemanlar ustalar geliyor ani bir yoğunluk oluyor bir türlü sayfaya dönüp devam edemiyorum. sonra devam edeyim diyorum bi bakıyorum sayfalar birikmiş, içinde kayboluyorum yine aksıyor :26: lütfen gönül koymayın :109: suziciiim en son sana yazıyordum kaynadı yine. nasılsın şekerim? aman yüreğin ferah olsun da varsın kilon yerinde saysın. hoş benim kilom gitmedikçe gönlüm ferahlamıyor inşallah topluca kalkıcaz altıntan. bu arada ben söylemedim kızlar ben geçirmiş oldum bir kaç ay bunalım süresinde işsizdim bi de sakatlandım ayak bağlarım yırtıldı cabası oldu. mayısta düğün var ama daha nerede yaşayacağımız bile belli değil ki dolayısıyle ne mobilyamız ne eşyamız hiç bişeyimiz hazır değil neyse ben nişanlımın çalıştığı şehirde iş aradım bir ay boyunca ve bulamadım yok yani iş yok. neyse mecbur yine bursada çalışmaya başladım. yeni işe geçtim yani. bugün tam 1 ay oluyor. kilo vericem diye gelinlik siparişi de veremiyorum. bakalım nasıl kalkıcam bu kadar şeyin altından. ama kilo vermeye başladım. düğüne kadar ne kadar verirsem o kadar kar cetvelim de kaybolmuş bari kolları sıvayım da söyle uzuuun bir cetvel yapayım kendime
merhaba arkadaşlar akşam yazamadım çok yorgundum ufaklığı uyutup gelecektim ama o beni uyutttu:))
dün yediklerim
sabak ballı limonulu su
2 kuru kayısı
kahvaltı
2 dlm ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
1 tk pekmez
domates
öğle
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası
1 ince dlm ekmek
1 kase yoğurt
ara
1 galeta
akşam
1 tabak mantı 1 çk yağ ile
sabah tartıldım sonuç güzel 73 olmuşum. diyete pztesi başlamıştım.kilo bildirimim
başlangıç 75kg
bu hfta verilen 2 kg
şu anki kilom 73
Günaydın, hayırlı cumalar daha geçmişteyim bildirim yapıp geri dönücem.
süper ortim en azından almadın. Bende bildirim yapayım.
Başlangıç:72,6
Geçen hafta:66,6
Bu hafta:66,0
Giden:0,600 grm
topmada giden:6,6
hedef:56
sagol canim güzel bilgilerKAHVALTI VE DİYETTE Kİ ÖNEMİ
Kahvaltının beslenmede ki önemi herkes tarafından bilinmektedir. Ancak konu bunu uygulama aşamasına getirmeye gelince ne yazık ki herkesin bu konuda çok başarılı oldupu söylenemez. Özellikle erken saatlerde uyanan kişiler aç hissetmemek gibi bir bahane göstererek kahvaltı öğününü atlamayı tercih eder. Halbu ki eğer zayıflamak istiyorsanız kahvaltı diyet listenizin olabilecek en önemli öğünüdür . Çünkü vücudumuz gece uykusunda yaklaşık 8 ve 12 saatlik bir açlık süreci yaşar ve uyandığımızda vücudumuzun ihtiyacı olan enerjiyi sağlamak bizim kahvaltı yapmamızdan geçmektedir. Bu yüzden gün içinde en önemli öğün olarak kahvaltıyı göstermemiz kaçınılmazdır.
Eğer öğün olarak kahvaltıyı atlamayı seçerseniz vücudunuz ihtiyacınız olan enerjiyi depolayamaz. Bu nedenle metabolizmanız çalışmaz ve dolayısıyla zayıflamanız için gerekli olan dögü kırılmış olur. Her zaman hatırlamanız gereken en önemli nokta diyetlerde kahvaltının zayıflayabilmeniz için gereken altın öğün olmasıdır. Sadece zayıflama konusunda değil sağlıklı ve düzenli beslenmek istiyorsanız da öğünlerinizi atlamamanız büyük önem taşır. Sağlıklı bireyler için belirlenen en uygun öğün sayısı 3 ana öğün olmak üzere 2 ara öğünden oluşur. Özellikle ana öğünleri atlamak zaman içinde sağlığınızı tehdit eden bir unsur haline gelir. Kahvaltı eksikliği sağlıklı beslenme ve zayıflama programlarına olan zararları dışında kişinin gün içinde algılama,öğrenme, konsantrasyon bozukluğu, verimlilik,fiziksel dayanıklılık gibi konularda zayıflamaya yol açmaktadır. Düzenli kahvaltı yapılması günün 2. ana öğünü olan öğle yemeklerinde çok daha az açlık hisseder ve bunun sonucunda çok daha az kalori ve yağ tüketiminde bulunur. Sağlık açısından kahvaltının önemine değinmek gerekirse kahvaltı yapan kişilerin kolestrol ve kalp hastalıkları açısından çok daha az risk taşıdıkları ve çok daha sağlıklı oldukları söylenebilir.
Burada önemli olan nokta uyandıktan sonra güne aç devam etmemektir. Vücudunuzun ihtiyacı olan enerjiyi sabah saatlerinde almanız gün boyunca daha az acıkmanıza yol açacaktır
ALINTIDIR
kaçamak yok canım ama şöyle. ben dukan yaptığım için bozmamak için sabah 2 yumurta petnir dukan ekmeği ile kahvaltı yaptım akşama kadar da light süt ile ayran içtim sadece ama işe yaramadı. hatta -200 ü müde götürdü gıcık
eşine koydum bu boncukları aman fazla anlatma nazar değmesin.
benim ki şimdi aradı akşam hamama gitmiş arkadaşları ile çıkışta da yengeç yemişler ııııııııııh o yenir mi yaaaaaa
bugün yazini okudum firar yapacakdim isyerinden firsat vermediler cok üzüldüm zeynepcimaslında paylaşmayı düşünmüyordum ama işin içinden de bir türlü çıkamıyorum
kendimi temizlıik yemek yapan çocuk bakan sıradan işe yaramaz görüyorum ve öyle hissettiriliyorum
karışık oldu biraz açayım eşimle o farketmesede büyük sorunlarımız var sevgisi saygısı bakış açısı çok değişti
bunun nedenini sırf kilo gibi intikal etsede böyle olmadığını o da bende çok iyi biliyoruz
bana beni aldatmayı teklif ediyo her ortamda başka kadınlar başka kadınlar 2, 3, evlilik
seni aldatırsam da beni bırakma boşanırsak hangi çocuğu alırsın vsss
gerçekten bunalımdayım ve o bunu farketmiyo
ondan gönlüm razı olduğunca uzak duruyorum anlatıyorum fakat umursamıyor adam
isallah haftaya eksi cikariz canimbaşlangıç=73
Geçen hafta=72
Bu hafta=73
Hedef=64
Şuan yeni adet oldum şişlik var haftaya inşallah daha iyi olucak büyük azim ile devam edicem bu sefer kararlıyım
Selam canlar....
allah mutlulugunuzu bozmasin canimGeçmesin kız:) Tamam bu kadarı fazla biraz durulsun ama hiç bitmesin.
Martın 12 sinde kocişle ilişkimizin 2. yılını bitirmiş olcağız.
Evlenelide 4. ayımız birmiş olacak.Bizde herşey çok hızlı geliştiği için daha yaşamak istediğimiz çok şey var.
Şimdilik herşey yolunda şükür.Umarım böyle devam eder.
Ahh bu dr. lar insanı çıldırtır hakikaten. Bende de kist sorunu hiç bitmez. Yapısal işte. Benimde çok ağrım oluyordu. Özele gittim bu kist ağrı yapar dedi. Sonrasında bazı tahliller için devlet hast. gittim. Bana diyor ki ağrı olmaz bu kistte. Başka birşeydendir. Al işte hangisine inanıcan. Ben diyorum çok ağrım oluyo o diyor yok olmaz.
Türkiyeye gelmene çok sevindim cnm. Ailene kavuşacaksın, memleketine kavuşacaksın. Çok sevindiiim cnm. Hadi az kalmış gelmene.
Bende özledim seni cnmm. Yaa ben bu sıralar pek giremiyorum. Aklım burada ama içimde bir sıkıntı var. Depresyona mı girdim acaba? Giriyorum ara ara okuyorum ama yazasım gelmiyor. Hiç birşey istemiyo cnm. İnan yemek yapmak, temizlik falan zor geliyo. çocuklarla bile zordan ilgileniyorum.
hosgeldin canimbnede bugun itibariyle aranizdayim inssssss vcok umudluyummm ins vercem kilolari
karakedim haftaya veririz canim artikPUCCAAAAAAAAA
Başlangıç: 76
Geçen hafta: 71.5
Bu hafta: 71.5
Gelen : 0gr
Toplamda giden: 4.6
Hedef: 60
bugün diyetisyene gitccem canım bakalım ne diyecek...
ÖZEL MESAJ YOLLAYAMADIM BURAYA YAZDIM UMARIM GÖRÜRÜSÜÜÜÜN
evet tatlim hafta ya güzel olacak isallahselam kızlarrrr
geçmişe bakamadım
kilo veren herkesi tebrik ederim..
alanlar da haftaya bombo olcak inş
bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:64
bu hafta:65.5
gelen:1.5
toplam giden:7.5
hedef:55
dün regl oldum ve acayip şişkinlik var
reglden dolayı artıda çıktığımı bildiğim için rahatım
haftaya çok güzel olacak inş....
slm canimselam kızlar.....
geçmişe çok dalamadımm..biraz şöyle bakındımda gerçekten içim cız etti...
fazla bişe söylemek istemiyorum..hayat malesef bazen çok acımasız olabiliyo bize karşı..
oysaki düşününce ne günah işledikte bunlara maruz kalıyoruz diye düşünür dururum.
hep verici olduk.görevlerimizi bildik,yaptık,sevdik,ama karşılığında ne bulduk.....
bizimde imtihanımız böleymiş diye kendimi teselli edip,sabretmekteyim..
anlatacak çok şey varda kızlar,,bu gidişata dur demek için kesinlikle zayıflamamız şart..
haftaya bizde veririz isallah hosgeldin tekrar canimpucaaaaaaaaaa,
ben sana yeni olduğumdan özelden msj gönderemedim, kabul etmedi:)) buraya yazıyorum bildirimimi, listeye ekleyebilirmisin beni de:))
başlangıç kilo: 75
geçen hafta: 75
bu hafta : 75
giden : 0
gelen: 0
hedef: 59
çok teşekkür ederim, bu arada her hafta düzenli kilo veren herkesi tebrikkk ediyorum, süpersiniz hanımlar....
canim benimIhmm sıkıldım..
Hemde herşeyden.
Nankörlük gibi olacak ama.
chosen da sormuştu ortak cevap yapayım okuyorum ama sıkıldığımdan cevap yazamıyorum.
kızlar sabah bildirecektim ama servise geç kalıyodum bildiremedim
sevgili puCCaa nın dikkatine
başlangıç: 82
geçen hafta:76.5
bu hafta: 75
giden: 1.5
toplam giden:7
hedef: 57
ben daha fazla vermeyi bekliyodum ama napalım buna da çok şükür
sigarayı nasıl tüttürüyorsun ama ahahaya bana da bazen pardon hatta çoğu zaman oluyor öyle canım sıkılıp bir şey yapasım da olmadığı. acep ne yapsam :44: bi şeyler mi yapsam acaba yapsam mı falan derken bi bakıyorsun gün bitmiş
merhabalar
başlangıç : 71
gecen hafta : 70
bu hafta :69
toplam giden : 2 kg
hedef : 57
fistik isallah hersey düzelir canimmm benimmmDobiç çok desene
Hayırlı olsun canım senin adına sevindim.
Bende doktora 2 haftada bir randevu istediğimi söylicem.
Böyle bi halt olmuyo.
Başlangıç kilo:
Şu anki kilo:
Hedef:
Boyunu yazarsan senin yerine çizelge yapabilirim.
Bunları düşününce çok şükür diyorum bende.
Ama daha öncede yazdıgım gibi insanoğlu nankör canım.
Başkasına göre benim hayatım süper.
Bana göre de başkalarının hayatı.
Burda hava fena kapalı.
Bide dün sevdicek gitti askere.
Bide maddi bi kaç sıkıntım var.
Bide kilo almışım bi gece de +800
Öküz yesem bu kadar artıda olmazdım.
başlangıç : 82.5 (12/02/2012)
bugün : 80.7 (17/02/2012)
giden : 1.8
hedef : 55 (12/05/2012) olur mu? belli olmaz
kalan : ~25.7
ah ah bende cocuguma fazla vakit ayiramiyorum diye icerliyorum öylede zor böylede kafam cok karisiyorYa valla dilek çok haklısın bazen banada esiyor
sen gene işe gidiyorsun kafanı dağıtıyorsun
hayatım boyunca hiç evde oturmadım şu 1.5 senedir çocuk olduğundan buyana evdeyim
sıkılıyor insan çalışan biri için
allahdan çocuk var
çalışmayı çok istiyorum ama bakıcak kimsem yok güvenebileceğim
annem yok abala yok kız kardeş yok
kaynana desen hayırsız
bakıcıya güvenemedim
bekliyorum iştw
biraz büyüsün kreşe vericem
en azından 3-4 sene annesiyle büyümesi çocuk gelişimi için en ideali
bu kış da maşşallahı var çok çetin geçiyor tüm illerde
çok sert hava dışarı çıkılmıyo
patlamak üzereyim
puccaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
geçenhataki kilo:75
bu haftaki kilo:72
gidden kilo:3
hedef kilo:62
heyoooooooo:))))
kusura bakma canim senin kocisini düsüncek degilim
ayy mersin yensin ben FENERLİYİM
ayyy isallah yine hasta olmaz oglisin canim yaadılekcım sen de sıkma canını dedıgın gıb ıhavalar cok etken bende de
kılo desen ben daha beter durumdayım takıldım kaldım derken kılo aldım onu bıle veremıyorum ustelık sıkıntıdan yeme durumlarına karsı kendımle savasıyorum
oglanın da kreste sorunu var bugun sabah bıde burnu akmaya baslamıs ıns ılerlemez canını sıkacak sey mı yok bende sıkıntıdan sıgara ıcmek ıstedıgım normalde ıcmedıgım ıcın ortamda ıcemıyorum da ınsanlar aaaa yapacak dıye kaldım oyle
hosgeldin canimbende 79 kiloyum kızlar bende varım hadi incecik olallım hep birlikte...
yazik kuzucuklaraSen hangi şehirdesin canım?
Yaşı genç olanlara benden tavsiye, 36 yaşındayım, ne edin edin, sınavlara girin devlette bi iş sahibi olun kardeşlerim. Ayyy politikacılar gibi oldu 17 senelik özel sektör tecrübesi. Tabiii istisnalar da vardır belki ama genel kötü.
Canım özel sektörde nelerden taviz verdik bir bilsen, çocuğumuzun 23 nisan 19 mayısı olur ona bile gidemeyiz, senede 9 -10 gün izin, 15 sene çalışsan dahi 10 gün yani, gerisini sen düşün.
Geçmiş olsun bu arada, benim ufak kızım da üşütmüş sanırım, sabahtan beri çıkarıyormuş, annem bakıyor benimkine de.
kızlar merhaba ...
kızlar bugün dünya kediler günüymüş hepimizin kediler günü kutlu olsun :81:şunu gördüm de bu günün hatırına bence şu kediyi bizim topiğe alalım diyorum yoksa kızcağıza yazık olacak
Bi kedim olsa aynı böyle olurdu.
Ufakken besliyordum.
Beni bırakıp gitmeden önce karpuz, pattes kızartması, N**** (Siyahi), cips falan yiyodu.
Kaçmakla çok şey kaçırdı pisi
ahahahha
Bak bu da köpeğim kışa doğru bizim yeğen emeklemeye bşlayınca başkasına vermek zorunda kaldım.
Ama 2 yıl bizle yaşadı.
O da dondurma manyağıydı bide çiko, gofret
Eki Görüntüle 349269
hic sorma melojjumm alintilarimi bitireyim anlatayim canimhayırdırrr suzişimm yaaa komplomu düzenliolar arkandan işler o kdr karışık mı yaaa
başka iş bulma imkanın yok mu aceppp sen bıraksann :26:
geldim canimmmsuziim akşam gelde dertleşek...
Bugün dedikya topiğin dertli günü, gel sen de hep beraber gidelim meyhaneye
Tövbe estağfirullah, ne diyorum ben. İnşallah canım herşey yoluna girer.
fistik yaztigim gibi cikdim isdenSelam şeker
dikkatli ol canimkızlar dışarda kar fırtınası var ben eve nasıl gideceeeeeeem dua edin bana çıkıyom vallah yola. akşam gelmezsem topiğe arayın polisi kara pisi erzurum yollarında kayboldu diye :)
merhabalar bil. yapıp cıkıcam..dışardaydım bütün gün az öncede eşim aradı akşam çaya misafir var diye yatılı kalcaklarmış.
hazırlık yapmam lazım..
kim ne verdi çok meraak ediyorum ama sonra okumaya çalışcam..
baş.79.8
geçen hf 60
bu hafta 60.6
gelen 600 gr
toplam giden 19.2 kg
hedef 56
bi keresinde bende de öyle oldu canim baska cizelge sekli secmen lazim sanirsam bende öyleydin :26:kızlar çizelgem çıkmıyor neden olabilir?
simdi baktim bilmiyordum acilarin kadini bergeniacıların kadını Bergen vardı, ben de seni acıların kadını 300-500 Suzi olarak ilan edicem
kendini savunma canımm, kayıtsız dur, büyük ihtımal onların ıstedıgı senın sınırlerını oynatmak ve görünüşe gore bunu da becerıyolar, neden ıstedıklerını onlara verıyosun ki, elinden geldıgınce kayıtsız dur, kafanda büyüme daha fazla irdeleme, sen işini yap gerisini boşver :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?