- 13 Ağustos 2011
- 418
- 19
- 48
- 40
nedenirki canim rabbim sabir versin insaallah duzelir esin zorbi durum sen alttan aliyosundur oyuzden oyle konusuyo olabilir belkidenedemek aldatmak felan koyarim seni kapinin onune cocuklarinida ruyanda gorursun de bak bakalim bidaha oyle konusabiliyomu
cANım erkek milletinin şaka anlayışı biraz farklı sıkma canını. aldatan adam bunu söylemez aklınca seni sınıyor yada canını sıkmaya çalışıyor. hı hı de umursamaz davran . kilo konusunda eşimde vakti zamanında beni çok kırdı hala içimde. unutmadım...
nasıl desem erkekler ilginç yaratıklar karşılarındakini kırdıklarını anlamıyorlar laf olsun diye saçmalıyorlar bazen.
canım çok üzüldüm senn kendini kötü hissetmen için bi durum yok inanki eşinin kendini kötü hisetmesi gerekirken sen kendini kötü hissediyorsun.. şaşırdım eşinin bu hareketlerine evli ve çocuklu bi erkeğe hiç yakışmayan hareketlerhep böylemiydi sonradan mı değişti evliliğin ilk yıllarında nasıldı ?
ayy canım sen bayağı bi badireler atlatmışsın ayağınla ilgili.. dr gördümü en son düştükten sonra aman ihmal etme sağlık ihmale gelmiyor
bende geç gidiyorum canım 7-3.30 gibi akşam yemeğimizi yiyoruz eve girip daha üstümü değişmeden mutfakta alıyorum soluğu sırf akşam yemeğim gecikmesi diye.. sonra sofrayı toplayıp ertesi gün yemeğimi yapıyorum mutfaktan çıkmam 9 oluyor çalışıp ev hanımı olmak zor.. şekilli kilo vereyim diye aldım aleti 30 dk mı ayıracağım napim artık.. ben kullanayım biraz zaman geçsin sonuçları paylaşırım sen sonra düşünürsün
detoks işe yaramış negüzel bende birproblem var demekki
çok zor durum ne denir hiç bilmiyorum ağzınımı aramaya çalışıyor şüpheleniyormusun aldatıyormudur diye aldatsa böyle şeyler sormaz diye düşünüyorum ama erkeklerede belli olmaz uzak durmaylada olmaz bence eğer problem yoksada eşin uzaklaşır senden çünkü erkekler yakınlık ister giyin süslen ilgilen ama umursamıyormuş gibide göster herşeyin oymuş gibi davranma aldatırsa herşeyin biteceğini ve yüzünü göremeyeceğini özellikle çocukları, hissettir ona ama uzak durusanda aranız iyice açılır bence
cevaplar süper olmuş kesinlikle böyle davranmak lazım onlara muhtaçlarmış gibi, onsuz yapamayacakmışız gibi davrandığımızda kendilerini bişey sanıryorlar tamam eşlerimiz çok seviyoruz ama ben kendi adıma onsuz yapamam düşüncesi eskide kaldı özellikle kızım olduktan sonra
bence tamamen arayı soğutmamak lazım erkekler ilgiyi sever biryandan umursamaz davranıp biryandanda erkeği ihmal etmemek lazım ona hizmet etmek değil anlatmak istediğim ama uzak durmak aradaki soğukluğu arttırır diye düşünüyorum
ne diyeceğimi bilemedim canımyüreğim burkuldu. ama durumdan dolayı değil. yoksa ki durum çok sinir bozucu. ben senin hissettiklerine çok üzüldüm. eşinin aklının başına gelmesi için iyi bir dayak yemesi gerekiyor. daha manevi bir çözümü önerebilir miyim izninle? anlatıyorum umursamıyor diyorsun daha ne yapacaksın? ne demek başka kadınlar falan hem açıkça demesi boşanırsak hangi çocuk falan diye.. ona sensizliğin nasıl bir şey olduğunu hissettirsen? yok diyeceğim ki biraz yanaş kaynaş alttan al olur falan yok öyle denilecek bir şey değil bu. hissettiklerini anlayınca göğsüm sıkışıyor arkadaşım. bir şey yapalım. iyi ki paylaştın. içinde bırakma. bak cesarete morale ihtiyacın var. elimizden geleni yapacağız.
öncelikle hepinize teşekkür ederim benimle alakanız için
gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum çaresizim
biz kaçarak evlendik bide tam 8 senemiz bitti beraber hem de ne 8 sene
neler yaşadım neler çektim bilemezsiniz ağır depresif belki de bi çocuğum olmazsa
ya ölürdüm cidden söylüyorum ya da kafayı yerdim
şimdi öyleki maddi manevi hiç sıkıntımız yok ALLAHA bin şükür
hani tam rahat zamanız tam mutluluk
lakin gel görelim eşim şaka desem değil
gerçek desem değil anlamıyorum nasıl davranacağımı bilmiyoırum