70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle hepinize teşekkür ederim benimle alakanız için
gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum çaresizim
biz kaçarak evlendik bide tam 8 senemiz bitti beraber hem de ne 8 sene
neler yaşadım neler çektim bilemezsiniz ağır depresif belki de bi çocuğum olmazsa
ya ölürdüm cidden söylüyorum ya da kafayı yerdim
şimdi öyleki maddi manevi hiç sıkıntımız yok ALLAHA bin şükür
hani tam rahat zamanız tam mutluluk
lakin gel görelim eşim şaka desem değil
gerçek desem değil anlamıyorum nasıl davranacağımı bilmiyoırum

artık 40-50 ile yarım saate giderim eve sanırsam :)
dietisyeni akşam anlatacam kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. ben teraziyimde heç birşeye karar veremem :)

Canım veremicek olsam ben veremezdim, hep kendi kendime benim metabolizmam yavaş çalışıyo, guatr var, veremem diyorudm. İyi ki birgün buraya rastladım. 9 aralıkta başladım ben, nerdeyse 2,5 ay oldu. Yaklaşık 6 kg. verdim, bu işlerde azim çok önemli bence. Geçen hafta +200 deydim, yeri geldi 200 gr. yeri geldi 300 gr.verdim ama pes etmedim. Ben ayda 2 kg. razıyım yani, kalıcı olsun benim için önemli olan o. Sabırlı olmayı öğreneceğiz arkadaşlar, yoksa olmaz bu işler. Spor da önemli tabii ki, bi 10 gün kadar jillian yaptım ben, onun çok faydası olduğuna inanıyorum. Hem spor, hem de düzenli beslenirsek oluyor. Ha hiç mi kaçamak yapmadım, genelde cuma cumartesi günleri kaçırdığım çok oldu, hafta içi toparladım. Buranın motive edici etkisi çok büyük tabii ki, özellikle de başta Dilek olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Ben aşağı yukarı 10 sene öncesi belki bu kilolardayım. Artık kilo vermek gibi bi düşüncem yok, kendimi kabul etmesem de kabullenmiş hayatıma devam ediyordum ki, burası bir yıldız gibi doğdu hayatıma. Şimdi açıkçası yaşama sevincim geldi, zayıf olmak gibisi var mı? Herkese bol kilo kayıplı günler diliyorum arkadaşlar.

kacırmasın işte keyfini, neyın noldugunu sen bılıyosun ne de olsa ben de bak ne kdr zmndır topıkteyım, bildirim yaparken anca 1-2 dir yanı tuvalete çıkıp fılan tartılmışlığım, inatla olmaz bagırsaklarım cuma stresıne gırıyodu sanırımmm

Nafımınnn boyu posu yerınde maşallah, bıraz verıp koruması bıle yeter

aay bana eridin diyene bakkk, sen kendini görmüyosun galibaaaaa erimek asıl senınkı gıbı olur, taa ilk günden beri kaç kılo verdınnn bakayım sen, haksızlık etme lütfen kendıneee dön bi bak eski ve şimdiki haline de gör bakalımmm nerden nereyeee

:13:

çakmak sallayan smilll

artık 40-50 ile yarım saate giderim eve sanırsam :)
dietisyeni akşam anlatacam kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. ben teraziyimde heç birşeye karar veremem :)

abbov terazi kaçın

Ben çıkıyorum kızlar.Herkese kalorisiz ve bol dinlenmeli bir hafta sonu diliyorum.
Pazartesi görüşürüz.

güle güle canımm :)

Burdaki kızlarla beraber herkes birbirine destek olmaya çalışıyor.
İçinde zayıflamak isteği olmasa kimse sana bişey yapamazdı.
Önce kendini tebrik etmelisin bence.
Olduğun kilo ve geleceğin kilo süper
Ve istikrarlı gidiyorsun tebriklerr

Amaa beenn gene deee senii kıskanıyoorummmmmmmmmmmmmmmmm

Resimlere bakıyorum iyi geliyo ama aynaya bakınca hele ki cıbılken bakınca oluyorum.
Heryerim lımbır lımbır

herkese merhaba,
ben yine yoktum salıdan beri((kociş salı günü sevgileler gününde işten izin aldı 4 günlüğüne dışarı çıkamıyoruz bebekle bari beraber olalım evde dedi saolsun...ve tabi sevgililer gününün kaçınılmazı çiçek ile ama benim sevgili kocam çikolata yerine kocaman bir pasta ile gelince ne oldu +300 gr!!yemesen daha önümüzzde onlarca kutlama günü olcak bir daha hiç jest yapmaz!yesen vicdan azabı bir yandan gelecek gramlar b ir yandan...tabi naptım istemem yan cebime koy diyerek götürdüm pastayı..bir pastayla gelmedi tabi +300 o evdeyken yeme saatleri ve şekli de değişti..sabah tartılınca çok üzülmüştüm ama yatıştırdım kendimi haftasonu da böyle geçer de artık pazartesi eski tempoya dönerim inşallh...geçmişi okumadım henüz inşllh herkes istediği rakamı görmüştür bugün..ben yine de yazayım:

başlangıç:74
geçene hafta:70.3
bu hafta:70.8
gelen:0.3
toplam giden:3.2
hedef:62
haftasonu da giremem ama pazartesi görüşürüz inşallah....

Son düzenleme:
Amaa beenn gene deee senii kıskanıyoorummmmmmmmmmmmmmmmm

Resimlere bakıyorum iyi geliyo ama aynaya bakınca hele ki cıbılken bakınca oluyorum.
Heryerim lımbır lımbır

anam kıskandığı insana bak; beeeeeeeeennn tövbe tövbeeee sız ne guzel dısıplınlı azımlı devam edıyosunuz, ben kendı capımda kendı yagımda kavrulup bısıler yapıyorummm :26:

cıbılken bakma yaa, o aşamaya ben de gelmedım daha merak etmeee o cıbıldak kendıne bakıp, fotograflamak kelebek tugbaya özgü zatennn

ben cıkıyorum içerden cagırıyolar kızlar yrn ugrayabılırsem gorusuruzzzz

Teşekkür ederim canım.
Senin de eminim zaman içinde vücudun kendini toplayacaktır, kendine zaman tanı, ne de olsa yaşın genç.

başlangıç : 82.5 (12/02/2012)

bugün : 80.7
(17/02/2012)

giden : 1.8

hedef : 55
(12/05/2012) olur mu? belli olmaz
kalan : ~25.7

puccaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

geçenhataki kilo:75

bu haftaki kilo:72

gidden kilo:3

hedef kilo:62

heyoooooooo:))))
wuwww süpersin sen
ortim yanlış anlaşılmışsın kusurumuza bakma

bi yaırm gün bıle nası farkedıyor ıste eskıden ıyıymıs ben kızılaya gıtmeyelı aylar oldu
ben 2 gun evdeyım ama cocuk olunca ıste elın kolun baglı oluyor haftasonu bedenen haftaıcı beynen yoruluyorum bend esonuc bu
kızlar bugün dünya kediler günüymüş hepimizin kediler günü kutlu olsun :81:şunu gördüm de bu günün hatırına bence şu kediyi bizim topiğe alalım diyorum yoksa kızcağıza yazık olacak
anaam belı kopcak kızın
oo o zaman akşama benim kıza hediye alam :))))
al tabı sevınsın kızın
Bi kedim olsa aynı böyle olurdu.
Ufakken besliyordum.
Beni bırakıp gitmeden önce karpuz, pattes kızartması, N**** (Siyahi), cips falan yiyodu.
Kaçmakla çok şey kaçırdı pisi
benımd evardı pisim kactı o da arzısın tekıydı etcıl bı canavar
ah ne aklıam egldı bılıyo musun ben bekarken kardeısm bu sarkıyı evde hep soylerdı guzeld esoyelrdı annemle soyletırdık kardesıme bırd eberaber oynardık ey gıdı günleerr
canım üzülme hakkında hayrılısı olsun
diyetisyenin listesi 1600 kalorilik bana çok geldi. ayda 2 kilo veririsin diyo senin için normal diyo. ama bana yetmiiii ben onları yersem ayda 2 kilo alırım gibi me geli :) akşam yazarım listeyi
bence yap canım lısteyı de merake dıyorum bende uygulsam ne guzel olur:26:
akşama gelin şarap içek içek dertleşek . güzelleşeeeeeek töbe töbe cuma cuma çarpılacam :)
bende bı sıgarayla eslık edebılrııdm ama esım evde sıgara desem evden kovar benı o kadar karsı sıgara dert oldu ıcıme taktım ıcemedım ya gören de tıryakıyım sanır
ben de merak edıyorudm nerde dıye senı kolay gelsın canım msıafrıın gelıcekmıs kıloyu bosver bu hafta gene artılar havada ucusuyo zati

ne guzel canım senın adına cok sevındım dılegın dedıgı gıbı sende de ıstek ve azım varmıs kı basarıyosun kılo vermeyı ben 1 seneyı gectı burda olalı ılk aylar 7-8 verdım sonra takıdlım kaldım oyle

bugünkü menümü yazıp ben eve gidiyorum kızlar

7.30 2 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, domates

10.30 Az şekerli türk kahvesi

13.00 1 tabk nohut yemeği,yarım kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği(ekmek olmasa iyiydi ama çok actım)

16.30 1 elma 1 portakal

19.00 haşlama brokoli üstüne yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği

kujum sen önce şurda yazdığın herhangi mesajı ekrana getir, bi arkana yaslan, sonra söyle uzun uzun bi cetveline bak. bunu yap
kızlar dukanı mı yapam diyetisyenin listeyi mi akıl verin banaaaaaaaa
diyetisyeni dinle şeker suziii kuzum değerlisin bunu unutma. kimsenin sana değersizmişsin gibi davranmasına izin verme. çok ayıp yaptıkları ama sen sakin ol

Sen hangi şehirdesin canım?

düşünmeyeceksin, hayat çooook zor İçmesem de bi tane yakayım burdan...

İST. CNM.

oo onlar iyiymiş. benim geçen sene iznim yoktu bu senede yok. Sabah 6-9 arası akşam ise 7-24:00 arası mesai benim ki belli olmuyor bir düzeni yok. eşimle çalışıyorum dolayısıyla ne hastalık, ne bişey tutuyor kolumdan doğru işe. Çalışma saatleri beni kasıyor yoksa çok fazla işim olmuyor..ama işte akşam 22:00 de felan gidince evde hiçbişey yapamıyorum yorgun oluyorum..Belkide yapmıyorum tembellikten.

kızlar dukanı mı yapam diyetisyenin listeyi mi akıl verin banaaaaaaaa

cnm bence diyetisyenin kini dene. Biliyorsun bende diyetisyen listesini yapıyorum iyi gidiyor. hatırlarsan sütlü tatlı bile vardı. ben bile o hafta kilo vereceğime inanmamıştım ama o hafta 1,6 vermiştim. yani çok zannetme o listedekileri ince ayarlı onlar..Bak dene sende memnun kalırsın.

wuwww süpersin sen

ortim yanlış anlaşılmışsın kusurumuza bakma

iyi akşamlar

estağfirullah cnm. İyi akşamlar...

Nenün süper senden bu hafta iyi bir kilo kaybı bekliyorum böyle devam edersen.

kimse bana cevap yazmıcak sanırım ben çıkayım bari herkese iyi akşamlar

Noldu ki cnm. Farketmedim bişey mi sordun. Kusura bakma...

mesaj yazip cikdim isden eve geldim
bildirimimi yapayim da bi gecmise dalayim

baslangic kilom:76.3
gecen hafta: 73.5
bu hafta: 73.8
gelen: 300 gramm
toplam giden: 2.5
hedef: 65

iyi akşamlar hanımlar. geç oldu ama internette sorun vardı ancak halledebildik.
bildirimimi yapayı.
başlangıç:75
geçen hafta:71.6
bu hafta:70
giden:400gr.
toplamda giden:5kg.
hedef:65

iyi akşamlar hanımlar. geç oldu ama internette sorun vardı ancak halledebildik.
bildirimimi yapayı.
başlangıç:75
geçen hafta:71.6
bu hafta:70
giden:400gr.
toplamda giden:5kg.
hedef:65

bildirimde problem var canım

1.600 vermişisn ama 400 gr yazmışsınnn

tbrkler bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…