70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynepcimmm bebegim bende kacarak evlendim böyle evlendim diye okadar pisman oldum ki ben seni cok iyi anliyorum...
ama elimden birsey gelmiyor nediycemi de bilemedim isallah akli basina gelir

Ben çıkıyorum kızlar.Herkese kalorisiz ve bol dinlenmeli bir hafta sonu diliyorum.
Pazartesi görüşürüz.
güzel haftasonlari canim :80:
haftaya veririz canim isallah güzel haftasonlari canim sanada :80:
Bu arada ben de çıkıyorum, herkese iyi akşamlarrrr.
iyi aksamlar canim :80:
iyi akşamlar hanımlar. geç oldu ama internette sorun vardı ancak halledebildik.
bildirimimi yapayı.
başlangıç:75
geçen hafta:71.6
bu hafta:70
giden:400gr.
toplamda giden:5kg.
hedef:65
tebrikler canim
slmm kızlarr
bende bildireyim kilomu
başlangıç: 69.6
geçen hafta: 65.6
bu hafta: 64.2
giden: 1.400
hedef: 57
toplam giden:5.4
tebrikler canim
niye aykiri olsun ki canim güzel sonuc alirsin isallah karakedimiz o belki birakacak :26: ve cukulata arkadasimizda dukan yapiyor

tebrikler canim ay ne güzel hayirli ugurlu olur isallah
kızlar ben de bildirimimi yapayım

başlangıç: 75.7
geçen hafta: 72.3
bu hafta: 72
giden: 300 gr
hedef: 65
toplam giden: 3.7
tebrikler canim
ayy sende dertliymişsin bacım bugün topik olark pek bi dertliyik..
karabulutlarmi dolasiyor acaba

canım üzülme hakkında hayrılısı olsun
öyle napalim arzucum
sagol qivicimmm

sen kasma kendini canım herşey olacağına varır, biz akşamlarıda görüşsek olur işinde sorun olmasın
sagol canim bunlar beni istemiyorlar

suzi nasilsin okudum canim iste sorun varmis takma diycem ama takmamakda elde degil nasip sabretmeye calis canim
sagol canim bilmiyorum ki canim ne yapacam bi anlatayim da siz bana fikir verin ben cikamadim icinden

canim ben sana cevap yazmistim gormedin herhalde benim doktor yanlis anlamis kisti bebek sanmis gecn pazari onun yuzunden hastanede gecirdim sonuc olarak hamile degilim
evet canım bir ara yazmıştım cevabını okumamışım bazen geçimişe bakamıyorum çok birikiyor
aslında sevindim senin adına bebişin daha küçüktü çünkü
bilemiyorum ama sende istemiyordun heralde tatlım
hayırlısı olsun canım
kistide ihmal etme ne dedi onun için kist için
ilaçmı kullanıcan
bendede vardı hamilelikten önce kızken 5.5cmdi
öyle hamile kaldım
2.5 cm inmiş
sonra doktor dedi emziriyorsun ilaç vermicem dedi
bu ocak ayına randevu vermişti ama henüz gidemedim
bende baktırmayı düşünüyorum inşallah hepten kaybolmuştur korkuyom

ay ne bilem diyetisyen de çok yazdım ya nasıl verecem ben o kadar yiip

sağol canım ne güzel anlatmışın

slm shoooooop canım
QUOTE=ay_she;23173733]evet ben de savasıom kendımlen piffff :S

kelimesi kelimesine katılıyorum kadın önce ama önce ayakları üstünde durup kendısıne guvenıcek
önce kendisi kendısıne saygı duyacak kli diğer insanlarda saygı duysun...
devamlı okuycak öğrencek bişeyden geri kalmıycak hatunlarda da sorun var aslında kadınalrın en büyük sorunu
bu evlenınce yaptıkalrı tek aktivite örgü patik bilmem ne örmek ben bunalr kötü
şeyler demıyorum ama bu erkeguın dıkkatını ceken ve ilgileneceği bi konu değil erkek
örgüye yanaxsmıo kadın futbola yanasmıo neymıs bişey paylaşamıyoruz iletişim yok fln oluyo sonra
kadın her gecen gun gerıde kalıo sonra adamm yalnızlaşıo yalnızlasınca umursamamaya
baslıo umursamayınca kadını kırdıgında hııc ama hıc canı acımıo hatta coğu kez sen anlamassın diyerek tersliyo

kadının kendını evıne adaması temızlıgıyle eşiyle çocuklarıyka ılgılenmesı kadar guzel ve sevap olan bişey yok
ama kendımızı çok kaptırmamalıyız öğrenmeye ve kendımızı geliştirmeye vakıt ayırmalıyız kızlarr

bi de adını ferıha koydum da gördüydm ızlemıorm genelde ama denk gelmsıtı kadın dıokı
adamı yatakta bağlıycaksın şekerim değil parmağına yüzük boynuna kelepçe taksan tutamazsın diodu

cidden bi de özele girmek gibi olmasın ama yatakta da yanı sınrı tanımamak lazım
sonucta o senın hellain kocan ve herseye acık oalbilmek lazım :) erkekler her zaman utangac kadından hoşlanmıyor
aklını alıcaksın ki kedi yavrusu gibi dolansın peşinde yalnız burada
gösterip elletmemekten bahsetmıyorumsana hayran olacak yani vu huuu [/QUOTE]
vuuuuuuuuuuuuuuuuv yerim senin fikirleri kııııııız ama benim koca tam zıttııııııı benden binkat utangaç :) ve tutucu

ay canıııııııııııım senin o sayduıkların benim evde olsa ben bohçamı alır kaçardım eyi sabradiyon o kalabalığa, bu arada kaç yaşındasın merak ettim :)
he he gitmedi diye arka arkaya yolladıydııııııım kız dileğim gülümse bakiiiiiim derdini söylemeyen derman bulamaz derler. neden sıkıldın hayattan işten kilo vermeden hangisinden. bak ben hepsinden sıkıldım ama gene de burdayım veeeeeeee size gülümsüyom :)))))))))))))))))
ortim evet hayat zor ya verici olduk.görevlerimizi bildik,yaptık,sevdik,ama karşılığında ne bulduk.....
bizimde imtihanımız böleymiş diye kendimi teselli edip,sabretmekteyim.. aynen katılıyom. bir musait olduğunda yazışalım canım şu dertleri anlatalım valla nette yazmak iyi geliyor bana :)
canım valla bu erzurumda uğraşa uğraşa ders verecek bayan buldum azmettim 3 aydır bayağı öğrendim. şimdi yeni gitar almam lazım benimkinin sapı kırık ama bir onu bulamadım kaliteli gitar yooooooook nere düştüm böle bilmem ki

yok canım cevap yazma derken oraya yazma dedim cevap yazınca güncelleniyo konu ondan:)
ya anlatsam roman olur sen akşam gelde dertleşek şuan işten olmuyor
ay benim babamın iyi huyları kocişte heç yok, kötü huylarıda kat kat var benim durum ne olacak. babam terstir sinirlidir mesela ama asla dayak vb olmamıştır yada eve bir akşamda geç gelem kahveye gidem görmedim. her akşam 6 da evdedir. benim koca da bıraksan eve uğramayacak. dayak aldatma hiç olmadı olduğu gün zaten valizini güzelce hazırlar kapının önüne koyarım. ben bu yaşa onun sayesinde mi geldim ona muhtaçmıyım katlanam demi. hadi huysuzluklarına bağırmalarına katlanıyoz da ay canım içim çok dolu yazsam roman olur siz akşam gelinde dertleşek . benim hikayeyi anlatam akıl verin bana .

alıntıların yrısı sabah tan kalma :)

burdayızz bacım anlattaa dinleyelim dök içiniiii şekeriimm

HOŞGELDİİİİİİN

canım benim senin durumda çok zor muş
ay bir kalkamadım bağımlı oldum size ama bu sefer gidiyom byeeeeee

hosbulduk kizlarrr haftaya cuma bildirim yaparim ins kilo vermis sekilde

ooo hayırdırr yaa birdennn hadii hayırlısı olsun inş..

senin boyuna göre kilon iyi ztn ama tabi hangi kiloda daha iyi hissedeceksen öyle

hedefne ulaşırsın inş. :))

300 gr 300 gr dırr diyorummm

Kilom iyi adam daha da iyi ve fit olmak istiyorum canım. 27 beden kot giymek istiyorum. 36 beden üst giymek istiyorum.

kimse bana cevap yazmıcak sanırım ben çıkayım bari herkese iyi akşamlar
canım ne sorduğunu aradım ama bulamadım sf çok hızlı ilerliyo gözden kaçmıştır yoksa yazarız niye yazmayalım
sağol canım
ya evet de benim diyetisyen günde 7 dilim ekmek verdi çok değil mi?

bence diyetisyene git. neticede düzenli tartılırsın kontrol altında olursun daha rahat verirsin kiloları.
sağol canım
ben işteyim işteyim hadi işyerime gelin halay çekelim.
bu saatde kız ne aryon işte eve kaçta gidiyon seeen

he he bugün bende sabah ve öğleyi edebimle yaptım ama şuan kafam çok dertli vurucam dibine dietin

geldiiiiiiiiiiiiim canıııııııım sağol ya br senle suzim sormuş anam kar fırtınası felaketti 30 la geldim kaç kez kaydı araba. eşşek kocam bu havada bıraktı getti beni tek başıma bu nasıl araba kullanacak düşünen yok
sağooooool canım geldim burdayım
burdayızz bacım anlattaa dinleyelim dök içiniiii şekeriimm
ay çok yorgunum yav yemek bilem yiyemedim
benim pisi girişte miyaaaaaaaaaav miyaaaaaaaaav diye bağıri ben bir şuna bakam gelem atılacaz evden yav ne isti kızım

kizlar cook tesekkür ederim destekleriniz icin...

ben 2000 de alman bi kadinin yardimi ile torpil olmadan girilmiyor hele birde yabanciysan (ben türküm ya) devletde calismaya basladim.
ilk haftamda öglenleri annem arardin yada birsey oldumu mutfaga gider konusurdum cepimden anemlen bunlar dediler türkce konusacaksa gitsin geri türkiyeye agladim bunu duyunca disariya cikip konusuyordum...
bi kadin vardin benden borc para aldi zor durumdayim diye ben daha yeniyim ne cezaretse kiyamadim verdim sonradan ögrentim herkesi fisfisleyende oymus..
tek yabanci benidim geri yani hepsi avusturyaliydin benim yanimda telefon acanlara azarlamalar irkci ifadelerde bulunmalar...
sonra benim oglana hamile kaldim is e baslamama yakin ziyarete gittim oglumu umursamadilar sevmesinler ama yüzüme bile bakmadilar slm bile vermediler...
geri geldim kadinin teki ile birbirimize girdik basörtülülerden nefret ediyorum evet ben irkciyim dedi bende benim yanimda böyle konusmana izin vermiyorum dedim...
sekretär söz verdi bidaha gelemez diye bizim ikinci bölüm var oraya gitti..
bu kadindan öncede igneleyci laflar söylüyorlardin..
bu geri geldi...
bunlar dedi haa demek irkci oldugunu söyledi bak buna birsey olmadi diye yine basladilar gecenlerde yine...
bende bunaldim diye istrat a ayrilmisdim...
simdi yabancilar böylümü var yeni avusturyaya gelen vatandaslara yardim hatti yapiyorlarmis yeni gelenler kim oluyor türkler jugoslawlar vs
ve 4 tane alman kadinini bu yardim hattina koyuyor sekretär 2 si yabanci düsmani birde ...
bende sekretäre demisdim ispskologuna gitcem randevu aldim izin lazim diye...
bu da bizi irkcilikdan sikayet etcek diye sanirsam ataka gecti laf söylüyormus calismiyormussum isimi yapmiyormussun falan filan 12 sene isimi yaptimda simdimi kötü oldum yani ben sikayet etsem bunlar bana irkcilik yapiyorlar diye o da yalan söylüyor calismiyor diycek planlar kuruyorlar birde anlastigim 1 tane kiz var kosovali dogum iznim bitince bir müslüman daha almislar diye sevinmisdim biz birbirimizi destekliyoruz diye odamizi yeni yardim hatti icin kulanip benlen onu ayiracak bu da bahane oldu yapmak istedigi buydun...
cef kadini cikartirdi sekretär basa gecti....

cok karisik anlatim herhalde birde uzun oldu kusura bakmayin kizlar

hosgeldin karakedimm

melojjcum birde sen sormusdun cik istersen diye :26:
canim ciksam cocuk var düzen var nerde basliycam saatleri kac olacak
devlet isine girilmiyor zaten bunlarin yüzünden yani bunlara o sevinci vermek de istemiyorum kurtulduk su türkden detirmek istemiyorum onlar kazansin istemiyorum

canım zor durumun ya ne diyeyim bilemedim ki yabancı bir ülkede yaşamak bile zorken sen birde çalışıyorsun hemde devlet dairesi kızkançlıklarından yapıyorlar sanırım. başka bir yere geçsen de böyle insanlar hep çıkacak karşına ne yazık ki.uzun uzun yazacam da canım migrenim tuttu başım çok ağrıyo bakamıyorum ışığa. eve gidip azıcık karanlıkta uzanacam ağrım geçerse gelirim.
üzme kendini lüzumsuz insanlar için. ben olsam haklarında şikayette bulunurdum resmen ırkçılık yaptıkları. ben adalete güvenirim doğru söyleyen mutlaka belli olur. nasıl ispatlayacak senin çalışmadığını sonuçta çalışıyorsun işin belli. üff canım benim odaya geçiyom mecbur çok kötü başım sonra dertleşek yine öptüm

canim benimki iyi huylu ve regli oldukca kendinden gidiyo sonra tekrar geliyo buseferde 7hafta olmayinca kist yine buyudu ve benim doktorda bebek zannetmis

nedenirki canim bencede onlara firsat verme isine devam etmeye calis onlarida takma sonunda bakarlar sen takmiyosun kendileride susarlar artik

tamam canimm sagol canimcim sen git uzan karanik olunca rahatlarsin biraz uyuyabilirsen uyu benim uyuyunca geciyor isallah gecer canimmm
iste birde kötülemeye durdular beni isallah düzelir sonuna kadar gidecem bakalim ben giderim yani isdende ayrilirim ama gidersemde onlarida saglam mutlu birakmam savasci ruhum var kolay kolay pes etmiyorum gerekirse gazeteye de cikarim bana böyle yaptilar diye ama isallah bu durumlara gelmez

Son düzenleme:
s.a.kizlaarrr

gecmise bakayim dedim ama :111:

kilo veren herkesi tebrik ediyorum

veremeyenler pes etmek yoook

ben galiba hasta oluyorum :2:

eee siz neöööörüüyonuz

aynen oyle canim sen sinirlerini saglam tut hic taviz verme sen haklisin
ne burcusun bende hakkimi yedirmeyi hic sevmem

s.a.kizlaarrr

gecmise bakayim dedim ama :111:

kilo veren herkesi tebrik ediyorum

veremeyenler pes etmek yoook

ben galiba hasta oluyorum :2:

eee siz neöööörüüyonuz
gecmis olsun balikaymakimm bol bol vitamin al limon portakal kiwi
aynen oyle canim sen sinirlerini saglam tut hic taviz verme sen haklisin
ne burcusun bende hakkimi yedirmeyi hic sevmem
yok hakksizliga gelemiyorum baskasinda olsun onada razi deyilimdir aslan canim sen hangisisin

gecmis olsun balikaymakimm bol bol vitamin al limon portakal kiwi

yok hakksizliga gelemiyorum baskasinda olsun onada razi deyilimdir aslan canim sen hangisisin

bende ayni canim bende akrep burcuyum bizdede bi konu var ailevi ve artik sinirlerim zipliyo dedim ben geliyorum onca insan halledemediniz ben gelip halledicem feci sekilde annemin ve teyzemin hakkini yiyolar ben burda duramiyorum annem bile demis betul geliyo artik o halleder bu isi diye tabi babamda karismiyo yoksa oda hallederdi bak yine aklima geldi sinirlerim zipladi

sagolun kizlar burnum tikandi hapsurup duruyorum insallah ilerlemez
isallah ilerlemez canim amcam limonu kabuklu mabuklu götürüyo bakti hasta olacak birde suyunuda sIkiyor suylan karistirip ertesi gün hic birseysi kalmiyo
hayirdir canim :26: tabii anlatmak istersen nezaman yolculuk hayirlisiyla betülcüm :26:

17.02.2012
Kahvaltı 8:45
2 dilim ekmekle tost
2-3 çatal krempeynir
Yarım kk beyaz peynir
5 tane zeytin birkaç dilim domates
Ara 11:00
1 avuçtan az kuru üzüm
1 bardak bergamot aromalı yeşil çay
1 kupa karışık form bitki çayı
Öğlen 12:30
1 kase çorba
Yarım simit
1 bardak ayran
Ara 15:00
1 tane orta boy elma
Ara17:00
1 bardak süt
2-3 tane ikram bisküvi
2-3 tane susamlı çubuk
Akşam 18:30
1 kase çorba
6 yemek kaşığı imam bayıldı
1 dilim ekmek
son ara
1 elma
1 tabak patlamış mısır annemlerdeydim ben istedim busefer :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…