bencede dıyetısyen lıstesı, kısıtlamalarla bı ömür gecmezz
saglıklı beslenmek en guzelıı :
pek severımmmmm
acıların kadını Bergen vardı, ben de seni acıların kadını 300-500 Suzi olarak ilan edicem
kendini savunma canımm, kayıtsız dur, büyük ihtımal onların ıstedıgı senın sınırlerını oynatmak ve görünüşe gore bunu da becerıyolar, neden ıstedıklerını onlara verıyosun ki, elinden geldıgınce kayıtsız dur, kafanda büyüme daha fazla irdeleme, sen işini yap gerisini boşver :26:
daha yavas ama kalıcı kılo vermenı ıstıyo olabılır, bı dene kaybedıcek bişi yok
bi de agzına ekmek sürmeden bı sürü kılo vermeye calısan ama beceremeyen ınsan varken cogu dıyetısyen her ogun nerdeyse ıkı dılım ekmek yedırıyo danısanlarına, sonucta bunun tahsılını yapmıslar bı bıldıkleri vardır
ay ne bilem diyetisyen de çok yazdım ya nasıl verecem ben o kadar yiip
Canım veremicek olsam ben veremezdim, hep kendi kendime benim metabolizmam yavaş çalışıyo, guatr var, veremem diyorudm. İyi ki birgün buraya rastladım. 9 aralıkta başladım ben, nerdeyse 2,5 ay oldu. Yaklaşık 6 kg. verdim, bu işlerde azim çok önemli bence. Geçen hafta +200 deydim, yeri geldi 200 gr. yeri geldi 300 gr.verdim ama pes etmedim. Ben ayda 2 kg. razıyım yani, kalıcı olsun benim için önemli olan o. Sabırlı olmayı öğreneceğiz arkadaşlar, yoksa olmaz bu işler. Spor da önemli tabii ki, bi 10 gün kadar jillian yaptım ben, onun çok faydası olduğuna inanıyorum. Hem spor, hem de düzenli beslenirsek oluyor. Ha hiç mi kaçamak yapmadım, genelde cuma cumartesi günleri kaçırdığım çok oldu, hafta içi toparladım. Buranın motive edici etkisi çok büyük tabii ki, özellikle de başta Dilek olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Ben aşağı yukarı 10 sene öncesi belki bu kilolardayım. Artık kilo vermek gibi bi düşüncem yok, kendimi kabul etmesem de kabullenmiş hayatıma devam ediyordum ki, burası bir yıldız gibi doğdu hayatıma. Şimdi açıkçası yaşama sevincim geldi, zayıf olmak gibisi var mı? Herkese bol kilo kayıplı günler diliyorum arkadaşlar.
sağol canım ne güzel anlatmışın
selam canlar!
bugün bildirim yapmıyorum çünkü bu topiğe aykırı mı söylemem bilmiyorum ama dün dukan'a başladım ve atak sürem bitene kadar tartılmaya niyetim yok.
kilo veren herkesi tebrik ederim, darısı veremeyenlerin başına inşallah!
slm shoooooop canım
QUOTE=ay_she;23173733]evet ben de savasıom kendımlen piffff :S
kelimesi kelimesine katılıyorum kadın önce ama önce ayakları üstünde durup kendısıne guvenıcek
önce kendisi kendısıne saygı duyacak kli diğer insanlarda saygı duysun...
devamlı okuycak öğrencek bişeyden geri kalmıycak hatunlarda da sorun var aslında kadınalrın en büyük sorunu
bu evlenınce yaptıkalrı tek aktivite örgü patik bilmem ne örmek ben bunalr kötü
şeyler demıyorum ama bu erkeguın dıkkatını ceken ve ilgileneceği bi konu değil erkek
örgüye yanaxsmıo kadın futbola yanasmıo neymıs bişey paylaşamıyoruz iletişim yok fln oluyo sonra
kadın her gecen gun gerıde kalıo sonra adamm yalnızlaşıo yalnızlasınca umursamamaya
baslıo umursamayınca kadını kırdıgında hııc ama hıc canı acımıo hatta coğu kez sen anlamassın diyerek tersliyo
kadının kendını evıne adaması temızlıgıyle eşiyle çocuklarıyka ılgılenmesı kadar guzel ve sevap olan bişey yok
ama kendımızı çok kaptırmamalıyız öğrenmeye ve kendımızı geliştirmeye vakıt ayırmalıyız kızlarr
bi de adını ferıha koydum da gördüydm ızlemıorm genelde ama denk gelmsıtı kadın dıokı
adamı yatakta bağlıycaksın şekerim değil parmağına yüzük boynuna kelepçe taksan tutamazsın diodu
cidden bi de özele girmek gibi olmasın ama yatakta da yanı sınrı tanımamak lazım
sonucta o senın hellain kocan ve herseye acık oalbilmek lazım :) erkekler her zaman utangac kadından hoşlanmıyor
aklını alıcaksın ki kedi yavrusu gibi dolansın peşinde yalnız burada
gösterip elletmemekten bahsetmıyorumsana hayran olacak yani vu huuu
[/QUOTE]
vuuuuuuuuuuuuuuuuv yerim senin fikirleri kııııııız ama benim koca tam zıttııııııı benden binkat utangaç :) ve tutucu
ooooo hepimiz aynıyız yaniii. Bende bir tek koçiş sorunu yok ki. Kaynana benle, boşanmış görümce benle, görümcenin çocuğu benle, eşimin eski eşinin çıkardığı sorunlar ayrı, eşimin eski eşinden 1 kızı var o ayrı, 3. evliliğini istiyormuş haspam (hemen evereyim seni diyorum :) ) o ayrı, eşim çok asabi,saygısız, edepsiz aileside öyle....amannnnn hakkatten boşver. Ben zaten kaynnalar topiğine konu açmıştım burda daha konuşmayalım. Konulara bir bakacağım bugün...Diyetisyen ne diycek meraktayım...
ivettttt o benim.. çok sinir bir durum dimi. Bende dışarıdan bakınca başkası olsa çok sinir olurum ama oldu işte. Neyse daha önce hiçç bişey yemeden aldığım kilolara sayalım..ayrıeten utanıyorumda hatta dedim kızlara demiyim diye ama yalandan hiçççççççç haz etmem ondan söyleyeyim dedim. ama bu hafta daha dikkatli olucam.
ay canıııııııııııım senin o sayduıkların benim evde olsa ben bohçamı alır kaçardım eyi sabradiyon o kalabalığa, bu arada kaç yaşındasın merak ettim :)
he he gitmedi diye arka arkaya yolladıydııııııım kız dileğim gülümse bakiiiiiim derdini söylemeyen derman bulamaz derler. neden sıkıldın hayattan işten kilo vermeden hangisinden. bak ben hepsinden sıkıldım ama gene de burdayım veeeeeeee size gülümsüyom :)))))))))))))))))
selam kızlar.....
geçmişe çok dalamadımm..biraz şöyle bakındımda gerçekten içim cız etti...
fazla bişe söylemek istemiyorum..hayat malesef bazen çok acımasız olabiliyo bize karşı..
oysaki düşününce ne günah işledikte bunlara maruz kalıyoruz diye düşünür dururum.
hep verici olduk.görevlerimizi bildik,yaptık,sevdik,ama karşılığında ne bulduk.....
bizimde imtihanımız böleymiş diye kendimi teselli edip,sabretmekteyim..
anlatacak çok şey varda kızlar,,bu gidişata dur demek için kesinlikle zayıflamamız şart..
ortim evet hayat zor ya verici olduk.görevlerimizi bildik,yaptık,sevdik,ama karşılığında ne bulduk.....
bizimde imtihanımız böleymiş diye kendimi teselli edip,sabretmekteyim.. aynen katılıyom. bir musait olduğunda yazışalım canım şu dertleri anlatalım valla nette yazmak iyi geliyor bana :)
yok görmedi ama haklısın ihmal etmemeliyim. yalama oldu benim ayak helal sana buseli benim bu mesajı bir yerlere kaydedip açıp açıp okumam lazım. kelimesi kelimesine katılıyorum parmaklarına sağlık. hay senin ağzını öpeyim derler ya işte ben de hay senin parmaklarını öpeyim gitar tıngırdatmak güzelmiş benim de var kendimce hobilerim. gerçi vardı desem daha iyi.. el sanatlarıyla yağlı boyayla falan uğraşıyordum fotoğrafçılık ilgi alanımdı ama içim kurudu resmen yaşlandım şimdiden. ama evlendiğimizde fazla odamız olursa o odayı hobi odası yapmak istiyorum. gitar öğrenmek istiyordum artık geçti diyordum ama niye geçmiş olsun değil mi? süpersin teşekkür ederim canım haklısın işte başlıyoruz ama yarım yarım her şey. ortada gözle görünür hiç bir şey yok. bakalım olacak inşallah çorap söküğü gibi selam şekeer naber neler yapıyorsun?zor günler gerçekten insanların gerçek yüzünü ortaya çıkartıyor. ne ektiysen işte o zaman biçmeye başlıyorsun. eşin bunun farkında olan birisi ne güzel adına. annesinin de kalbini kırmadan ama özellikle de evinin huzurunu kaçırmaması çok titiz bir durum. mutluluğunuz daimi olsun
canım valla bu erzurumda uğraşa uğraşa ders verecek bayan buldum azmettim 3 aydır bayağı öğrendim. şimdi yeni gitar almam lazım benimkinin sapı kırık ama bir onu bulamadım kaliteli gitar yooooooook nere düştüm böle bilmem ki
arkadaşım sen yorum yazma dedin amma konularını okuyunca bir yazasım geldi. Dur tutma beni, vurma
Arkadaşım birşey vardır evliliklerde oda şu: herkes annesinden-babasından gördüğü gibi evlilik yaşar. Muhtemelen baban çok duyarlıydı ve sen eşinin onun gibi olmasını istiyorsun (veya çokkkk duyarsızdı zıttını istiyorsun). ancak eşinde kendi babası gibi evlilik yaşar (bunda karakterde biraz etkili tabii). Yani onun babası eve gelip maç seyredip, o şekilde davranıyorsa o evlilğin böyle normal olduğunu sanmıştır. Oysa sana göre normal olan kendi annen-babanın ki gibi (ee kültür ve krakter biraz farklılık göstertirir ama temeli aynı olsun istersin) bir evlilik. dolayısıyla anlaşmak bu konuda zordur. Hele her iki tarafta yok bu şekilde olsun derse 15 yılda geçse bişey değişmez. Doktorda bişey yapamaz. Bu konuda bişey yapabilecek bitek sensin (çünkü kocan bir sorun olduğunu düşünmüyor ve muhtemelen anneside babasının duyarsızlığına söylendiğinden seni ona benzeterek evliliğin normal olduğunu sanıyordur ve bişey yapmıyacaktır). Yapacağın tek şey
nu olduğu gibi kabul etmek sen bunu başaramazsan mutlu da olamazsın.
Çünkü o değişmeyecek bu durumda geğişebilecek tek kişi sensin. Mesela : benim kocam da maç hastası maç yoksa bilgisayardadır amma ben bunu hiçç sorun etmedim çünküm benim babamda aynıdır. Yani erkeklerin bunları yapması türkiye genelinde normaldir. Kaldı ki halin nicedir, sen iyimisin diye gerçekten sorun erkek sayısı da %2 civarındadır. Yani öyle üretim yok arkadaşım. Bu erkeklerin %98 i birinci sınıf kereste. Bunu kabul edersen beklentilerin azalır,mutsuzda olmassın.Bence senin eksiğin arkadaş, bir arkadaş edinsen (ne bileyim komşuya git, iş arkadaşlarını çağır vs...) Ama kocişin hasas ve ince olmasını bekleme bak 5 sene bekledin gram değişti mi? yok daha da değişmez. Kaldı ki herşeyi sana sormasıda bana normal geldi çünküm benim ki de aynı (babamda öyleydi) hatta beraber evden işe çıkarız evde cep telini unutursa bana kızar (sanki tel benim) bende alıştım evden çıkarken herşeyini çantasına koyuyorum. ben arkasını toplamasam fena dağılır. Bir noktada bağımlı olmasıda iyi oluyor bence.
Kusura bakma ben fazla açık sözlüyüm o yüzden senden özür dilerim. belki seni ilgilendirmez de diyebilrisin ama ben fırça yemeği baştan göze aldım.iyi hadi çek saçımı baremm
yok canım cevap yazma derken oraya yazma dedim cevap yazınca güncelleniyo konu ondan:)
ya anlatsam roman olur sen akşam gelde dertleşek şuan işten olmuyor
herkes demişsin genelleme yapmışsın. her durum öyle genel değildir ki. her evlilikte millet kendi babasının annesinin rolünü üstenip karşıdan da öyle bir şey beklemez. aklı başında olgunlaşmış karakteri oturmuş insanlar her birlikteliğin faklı olabileceğinin farkındadırlar. mesela sen böyle diyince düşündüm de buseli o zaman; neyse ki annem kurtulalı çok oldu ama benim babam içip içip annemi döverdi valla benim kocamdan böyle bir beklentim yok
ay benim babamın iyi huyları kocişte heç yok, kötü huylarıda kat kat var benim durum ne olacak. babam terstir sinirlidir mesela ama asla dayak vb olmamıştır yada eve bir akşamda geç gelem kahveye gidem görmedim. her akşam 6 da evdedir. benim koca da bıraksan eve uğramayacak. dayak aldatma hiç olmadı olduğu gün zaten valizini güzelce hazırlar kapının önüne koyarım. ben bu yaşa onun sayesinde mi geldim ona muhtaçmıyım katlanam demi. hadi huysuzluklarına bağırmalarına katlanıyoz da
ay canım içim çok dolu yazsam roman olur siz akşam gelinde dertleşek . benim hikayeyi anlatam akıl verin bana .
alıntıların yrısı sabah tan kalma :)