ay kız bugün bunu bende düşündüm ya spor sıkıyo bir süre sonra birgün spor birgün de kıvırta mı yapsak ne
evet en basitinden açıp müziği kıvırtayım ben
en iyi yaptığım şey zaten
anam dövecem bak az kaldı kız bişi yok yediklerinde acık oyna bak hemen erir:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
zaten her öğünde ekmek yeme hakkın var bildiğim kadarıyla. sonuçta 1 kaşık makarna yarım dilim ekmek demek.üstelik bence yoğutlu yemişsin yağ yok. en fazla 30 cal. bişey olmaz takma kafana.
canım üzülme bugün 70-79 un batış günü canavarmı girdi nazar mı değdi ne bilem hepimiz azıtmışıııııızarkadaşlar merhaba
çok kızıyorum kendime çok......ne güzel bugün ayran detoksu yapıyordum herşey yolunda gidiyor derken aksam 7 gibi arkadaşlara gittik bebeği doyuruyorum diye bir baktım ki bir tabak pilav yemişim ardından sinirden olsa gerek 2 tuzlu 1 tatlı kurabiye yedim. ....çok pişmanım çookkkk .eve geldim hemen tartıya koştum 74,3 olan kg.75 kg yi gösteriyor.ağlayacağım utanmasam ayran detoksuyla 2 kg vereyim derken sanırım aldım.ben sanırım zayıflayamayacağım gözüm çok korktu :18::18::18:irade denen şeye hakim olamıyorum.oldukça mutsuzum. şu hafta sonları tüm motivasyonumu bozuyor.üstelik alışveriş merkezine gittik millet deli gibi alışveriş yapıyor.güzel olan kıyafetlerin hepsi neredeyse 38-36 beden.ben hep hayal aleminde sanki sabah uyandığımda sihirli bir değnek beni 38 beden yapacakmış gibi bekliyorum.kilo veren arkadaşlar diyetteyken hiç iradenizi kaybetiniz mi....beni biraz motive etmenize ihtiyacım var...şimdilik size iyi geceler allah hepinize rahatlık versin....
pisim bende diyetisyen dicem..hem dukkanda neymiş bence o çok sıkıcı bişe.ahanda döverim ben o sistemi nasıl dışlıymış ortimi
şaka bir yana yluna sokacam canım ya canım sıkıldı kafam karışık derken dibe vurdum ama yoluna sokacam.
sen ne dersin ortiş dukana devam mı edem yoksa diyetisyene mi uyam
arkadaşlar merhaba
çok kızıyorum kendime çok......ne güzel bugün ayran detoksu yapıyordum herşey yolunda gidiyor derken aksam 7 gibi arkadaşlara gittik bebeği doyuruyorum diye bir baktım ki bir tabak pilav yemişim ardından sinirden olsa gerek 2 tuzlu 1 tatlı kurabiye yedim. ....çok pişmanım çookkkk .eve geldim hemen tartıya koştum 74,3 olan kg.75 kg yi gösteriyor.ağlayacağım utanmasam ayran detoksuyla 2 kg vereyim derken sanırım aldım.ben sanırım zayıflayamayacağım gözüm çok korktu :18::18::18:irade denen şeye hakim olamıyorum.oldukça mutsuzum. şu hafta sonları tüm motivasyonumu bozuyor.üstelik alışveriş merkezine gittik millet deli gibi alışveriş yapıyor.güzel olan kıyafetlerin hepsi neredeyse 38-36 beden.ben hep hayal aleminde sanki sabah uyandığımda sihirli bir değnek beni 38 beden yapacakmış gibi bekliyorum.kilo veren arkadaşlar diyetteyken hiç iradenizi kaybetiniz mi....beni biraz motive etmenize ihtiyacım var...şimdilik size iyi geceler allah hepinize rahatlık versin....
ay kız bugün bunu bende düşündüm ya spor sıkıyo bir süre sonra birgün spor birgün de kıvırta mı yapsak ne:6262:
hemen getiriim bekle
pisim bende diyetisyen dicem..hem dukkanda neymiş bence o çok sıkıcı bişe.
habire et süt .yumurta yi yi dur..adamı dünyadan soğutur bu dukkan yaffff.......bah dertlendim yafffff bana tatlımı getirin!!!!!!!!yimek istiyommmmmmmmmm..
iyi geceleeeeeerben kaçar arkadaşlar size ii muhabbetler
kocis yeter artık yatalım dio
oda garibim beni beklio
kaşarlı tostumla beraber qelirim
hadi hepinize tatlı rüyalarr sabah
aynen katılıyom bozsan da durmak yok pes etme ertesi gün toparla böle gidecek bu kilolardiyete yeni başladığından bukadar üzüldün kaçamak yaptığınıa
ama ben 2 aydır diyetteyim
ve her hafta sonu istisnasız kaçamak yaptım
hatta kaçamak değill çozutmak daha uygun
bu hafta regl olduğum için .1.5 gr artıdayım çok farkediyor bende regl olduğum zaman..9 kilo verdim aslında
yani her hafta sonu kaçamak yaparak 2 ayda 9 kilo verdim
ben de senin gibyim ilk zamanlar ne yesem kaçamak yaptım diye
kendi kendimi yiyordum
ama nefis bu arada köreltmek gerek kendini bu kadar üzme ve yıpratma
ve lütfen zaten yedim deyip devam etme yemeye
bak pilavdan sonra zaten yedim deyip kurabiye yemişsin
yapma bunu.. önemli olan kaçamak yaptığın günün ertesi
aynı şevk ve azimle diyete devam etmek
aynen kııııı z oynayak gitsin bende yapacam valla saat geç olmasa açacam oynacaaaaaam:118:
aynennn ya ben bi ara kıvırtıyordum çok işe yarıyordu valla
ama öyle böyle kıvırtmak değil kendimi atıyodum ordan oraya
figürlerin herhangi bir seksepalitesinin olmasına gerek yok
allah ne verdiyese
ben kaçar arkadaşlar size ii muhabbetler
kocis yeter artık yatalım dio
oda garibim beni beklio
kaşarlı tostumla beraber qelirim
hadi hepinize tatlı rüyalarr sabah
ay kız bugün bunu bende düşündüm ya spor sıkıyo bir süre sonra birgün spor birgün de kıvırta mı yapsak ne :
kızlar walla bencede spor çok sıkıcı..müzik açıp oynayalım....
evet en basitinden açıp müziği kıvırtayım ben
en iyi yaptığım şey zaten
ahanda ben...arkadaşlar merhaba
aynen kııııı z oynayak gitsin bende yapacam valla saat geç olmasa açacam oynacaaaaaam:118:
iyi geceler türkan sultan yine bekleriz...iyi gecelerrrr
iyi geceler türkan sultan yine bekleriz...
ya ben bu gce uyumacaaaaaam sende mi gidin. kız o kadar yidim ki yatasım yok 3-4 kadar otirim bari yağa dönüşmesinler diyomben onu cleopatraya yazmıştım giden o yani
ama saatte geç olmuş ben de yolcudur abbas bağlasan durmaz yani
orti kız ikimiz kaldık canım sende uykun varsa get hadi ben zati yalnızım koca da yok bugün tek takılacam gecelere akacam (ama evde)
iyi geceler türkan sultan yine bekleriz...
anam kız yanlış anlama olmuş sen burdasın demi daha...
ya ben bu gce uyumacaaaaaam sende mi gidin. kız o kadar yidim ki yatasım yok 3-4 kadar otirim bari yağa dönüşmesinler diyom
ben onu cleopatraya yazmıştım giden o yani
ama saatte geç olmuş ben de yolcudur abbas bağlasan durmaz yani
ayyyy ortim seni heç yalnız bırakırmıyım gaçırırlar felan mazallah..sonra gocişin gelince ne derizzz...orti kız ikimiz kaldık canım sende uykun varsa get hadi ben zati yalnızım koca da yok bugün tek takılacam gecelere akacam (ama evde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?